Sziasztok Lányok!
Gondoltam írok gyorsan én is pár sort, mert mostanában igencsak elhanyagolom az írást!!De csak az írást!Olvasok ám ezerrel, amit és amikor csak tudok!!
Cscsi:Nem irigyellek a holnapi nap miatt!Szúrkolok neked ezerrel!!Ügyi leszel!!!De legalább túl leszel rajta!!!Emlékszem nekem milyen megkönnyebbülés volt, mikor kijöttem az államvizsgáról!Tíz kiló minusz!!!
Mimi12:Nekem is nagy szokásom a fáról enni a cseresznyét!!De az az igazság, hogy nem bírom kivárni azt, amíg leszedem, és bemegyek és megmosom!!!
Bár mondjuk mi régen is onnan ettük, és sosem volt semmi bajunk tőle!!Így vagyunk és élünk és virulunk!!!
Linácska:Tök jó, hogy 8 kg-nál tartasz!!!Én is arrafele tartok!!Legutóbb én is 1,5 kg-t híztam, és 7 kg-nál tartok!!!Nekem a védőnő azt mondta, hogy ez tökéletes!!!
Tündi24:Hogy van barátnőd kisfia?!?
Fülbelövés:Hát én ezzel inkább úgy vagyok, hogy míg kicsi addig történjen meg a dolog!!Nekem is anno mikor kicsi voltam, akkor tették be a fülbevalómat és semmi baja!!Jó helyre tették be!!!Bár ezt meg is kérdezem a védőnőt, hogy errefelénk ki szokta betenni!!!Mert régebben itt a főúton volt egy fülbelövéssel foglalkozó pacák, de az már tudtommal már abbahagyta!!
Popsikrém:Én azt hiszem maradok annál,amit doki ír fel!Az az igazság, hogy én nem akarok nagyon egyébbel próbálkozni, mert nem tudhatom azt, hogy nem e örökölte Apájától az allergiára való hajlamot!!!Bár így előbb kiderülne, de inkább ne most még, amikor így is az embernek még minden idegen lesz!!!
Apa sok mindenre allergiás (inkább füves dolgok)!!Szóval minden benne van a pakliban!!!Jobb félni, mint megijedni!!!És igen, én is úgy hallottam, hogy sokkal olcsóbb a doki által felírt!!!
Dbea:Nagyon szép helyen voltatok!!Nagyon irigyellek ám benneteket!!És miért nem akartad levenni a polódat?!?A pocakod miatt?!?Pedig nagyon csini kismama vagy!!
Lányok:Rugiból, bodyból ti mennyit vettetek!?Nem igazán vagyunk még benne járatosak
Ádibaba:Nagyon tündéri a kicsi fiad!!!Valóban kis csibész!!!
Sissi:Örülök, hogy minden rendben van veled is és a kis Babócával is!!!
Irdab:Úgy látom nem csak én vagyok egyedül ezzel a minden kiesik a kezemből dologgal!!Amióta a doki közölte, hogy csak óvatosan mindennel, és ne nagyon hajolgassak ha lehet, azóta rittig, hogy minden kiesik a kezemből!!
Hűhha!Mindjárt mehetek haza!!!Mindjárt négy óra!!Azt hiszem most abba is hagyom az írást, mert mindjárt kapok a fejemre, de jó volt egy kicsit feljönni!!Már úgyis olyan régen voltam erre!!