Új privát üzeneted érkezett!

Bikmakk olyan jó hogy itt vagy nekünk, és leírod a dolgokat. Köszi a szakértelemért.

Irigy-irigy-irigy a Balcsi miatt :wink:

Én is elaludtam az elöbb, de aztán kopogtak és felkeltettek. A somszéd asszonyom volt, csirkepörit csinált és átadott egy tányérral. Nagyon rendes csajszi, úgyhogy nem haragszom rá.

Aztán sikerült visszaaludnom, aztán a telefon csöngött, anyukám volt. Szóval nem tudom, hogy újra megpróbáljak e bólintani egyet.

Linácska nem azért mert én is alszom, de azt hiszem a 3. trimeszterben az álomkór újra megtalálhatja az embert :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

irdab, nahát az a "már rég" maximum 2 nap legyen! :) És ha lehet, a kiírt időhöz minél közelebb! De szerintem Te meg fogsz előzni - nekem érzésre sem, meg mérésekre sem nagyobb a babám a koránál. Bár, mint ahogy többen is írták már, ezek a méretek nem jelentenek semmit, lehet, hogy tartani fogjuk az eredeti sorrendet! :)
Sissiről nincs újabb hír?

Kép

Kép
hmbori

Nem most nem írt, de majd rákérdezek, hogy mi van velük. Az elöző oldalon írtam, hogy mit írt legutobb tegnap vagy tegnap elött. Hogy már megfoghatta Atikát :lol:
Szekrénybe matatás megy az új kollegának? :D

Na abban a két napban megegyezhetünk :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Alvásügyileg még arra gondoltam, hogy pár napja elfogyott a vasam, és csak holnap tudok újat kiváltani (én hülye, elfelejtettem felíratni, úgyhogy külön köröket futottam, hogy szerezzek receptet, amit holnap kapok meg). Na szóval, lehet, hogy hiányzik???

Tündi,
akkor most már tuti, hogy jöttök Balcsira??? Akkor mentegesd is a számom :lol: Nálam lesz laptop, úgyhogy nem ússzátok meg, hogy egy hétig ne nézzek errefelé :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Igen, nagyon lelkes a kis kollegina. Olyan jó, hogy ezeket a szekrényes teendőket rá tudtam bízni - nem kellemes már se az alsó polcokhoz hajolgatni, se a magasabb polcokról a nehéz dossziékat elővenni...
Furcsa lesz a jövő héten... Bár a közvetlen kollégám jövő héten szabin lesz, tőle már holnap el kell búcsúznom. :cry:

Kiváncsi vagyok, hogy lehet Sissi? Szerintetek, ha ő már jól van és akár el is hagyhatná a kórházat, de Atinak még bent kell lennie, akkor maradhat még Sissi is? Vagy fejetnek vele tejet és éjszakára hazaküldik? :roll:

Kép

Kép
hmbori

Hát írta a múltkor hogy van tejcsije és feji is magát, meg hogy a varratkiszedésen is azt hiszem túl van.
Majd mindjárt írok neki egy smst ok?! :wink:

Nem csodálom, hogy már nehéz lehajolnod, habár pocakképet nem láttunk még töled :twisted: :lol:
Én sajnos a 13. héttől itthon vagyok, és előszőr hazaküldték a munkát, itthonról dolgoztam, utánna meg bejártam betanítani az utódomat, de nagyon nehezemre esett otthagyni mindent. A társaság is nagyon jó, és a munkámat is nagyon szeretem.Szerencsére így is visszavárnak, hogy ilyen hamar lerobbantam. De hidd el Bori fel fogod itthon is találni magad, és a baba teljesen feledteti veled a mostani mindennapjaidat.

Hát Linácska lehet hogy a vas is közbe játszik, de szerintem az az idő is. Nah ennek a laptopnak nagyon örülök, napi hejzetjelentést kérünk, hogy milyen jól érzitek magatokat :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Nah megkérzetem Sissiéket, hogy hogy vannak, és ezt írta:

"Szia köszi jól vagyunk. Ma már 20ml-t kap enni, és kezdi visszaszedni a súlyát, és most 1400 g. Hazamenetelről még nincs szo. Mindenkit puszilok."

Adri

Kép

Kép
irdab

Köszi a híreket - főleg, hogy minden OK! Bár még mindig nagyon picike Ati! :?

Igen, én is abban reménykedem, hogy a babával olyan életmódváltás következik, ami sokkal jobb lesz, mint a mostani "szürke hétköznapok".

Igen, tudom, hogy már ígértem pocakképet... Igyekszem... :oops:

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Linácska, Irdab!

Én is álomkórban szenvedek, ma is aludtam egy jót délelőtt. Lehet a vas miatt is de szerintem ilyen hamar nem jelentkezik a fáradtság mint tünet. Addig jó míg tudunk aludni.

:D

Sissi!

De jó szépen eszeget mostmár Ati baba. Továbbra is mennek a drukkok!

Hmbori!

Nem csodálom, hogy nem megy a hajolgatás már nekem sem esik jól pedig te 4 héttel előttem vagy.

Angelita:
Pont így

Tegnap nem volt a saját védőnőm egy másikhoz mentem, úgy örültem. Ő sokkal aranyosabb és tudása is van, látta a leletemet, hogy vérszegénységet mutat de maga a vas szint már emelkedett. Mondta, hogy van egy jó homeós golyó ami a terhességi vérszegénységre van. Azt mondta nagyon jó el is kezdtem szedni. A végére megjött az én értelmes védőnőm és közölte hétfőn feljön mert meg kell beszélnünk sok mindent. nem értem mi a francnak kell azért feljönnie. Na mindegy bunkó leszek és a konyhába leültetem és nem kínálom meg semmivel. Azt hallottam róle szeret kávézgatni ha kismamákhoz megy. Na nálam nem fog. :oops:
nikó

Linácska,hát megyünk,hacsak be nem nyögnek valamit apának még hétfőig,de már kikérte a szabiját hétfőtől júli1ig.Úgyhogy útra készen vagyunk :wink:
sztem aludj csak amennyit bírsz!:)

Adri,de rendes szomszédasszonyod van :wink: Jó kis csirkepöri nokedlival,ubisalival nekem is lecsusszana :)
De jó,hogy rendben vannak Sissiék.Azt hiszem a 2kg-os határt kell elérni a hazamenetelhez.Ugye?

Bori,várjuk azt a pocakképet!:)

Kép
Kép
tundi24

Itt nálunk 2500 g alatt még koraszülötnek számít a baba.
Szegény szomszédasszonyom adott volna nokedlit is, de azt tudod én most nem ehetek :oops: :cry: , majd a kis grehem kenyeremmel megeszem :?

Bori, igen amíg egyben vagy jó lenne egy pocakfotó :lol:

Nikó, és mi lenne ha nem engednéd be?

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Lányok!

Gondoltam írok gyorsan én is pár sort, mert mostanában igencsak elhanyagolom az írást!!De csak az írást!Olvasok ám ezerrel, amit és amikor csak tudok!!

Cscsi:Nem irigyellek a holnapi nap miatt!Szúrkolok neked ezerrel!!Ügyi leszel!!!De legalább túl leszel rajta!!!Emlékszem nekem milyen megkönnyebbülés volt, mikor kijöttem az államvizsgáról!Tíz kiló minusz!!!

Mimi12:Nekem is nagy szokásom a fáról enni a cseresznyét!!De az az igazság, hogy nem bírom kivárni azt, amíg leszedem, és bemegyek és megmosom!!! :lol:
Bár mondjuk mi régen is onnan ettük, és sosem volt semmi bajunk tőle!!Így vagyunk és élünk és virulunk!!!

Linácska:Tök jó, hogy 8 kg-nál tartasz!!!Én is arrafele tartok!!Legutóbb én is 1,5 kg-t híztam, és 7 kg-nál tartok!!!Nekem a védőnő azt mondta, hogy ez tökéletes!!!

Tündi24:Hogy van barátnőd kisfia?!?

Fülbelövés:Hát én ezzel inkább úgy vagyok, hogy míg kicsi addig történjen meg a dolog!!Nekem is anno mikor kicsi voltam, akkor tették be a fülbevalómat és semmi baja!!Jó helyre tették be!!!Bár ezt meg is kérdezem a védőnőt, hogy errefelénk ki szokta betenni!!!Mert régebben itt a főúton volt egy fülbelövéssel foglalkozó pacák, de az már tudtommal már abbahagyta!!

Popsikrém:Én azt hiszem maradok annál,amit doki ír fel!Az az igazság, hogy én nem akarok nagyon egyébbel próbálkozni, mert nem tudhatom azt, hogy nem e örökölte Apájától az allergiára való hajlamot!!!Bár így előbb kiderülne, de inkább ne most még, amikor így is az embernek még minden idegen lesz!!!
Apa sok mindenre allergiás (inkább füves dolgok)!!Szóval minden benne van a pakliban!!!Jobb félni, mint megijedni!!!És igen, én is úgy hallottam, hogy sokkal olcsóbb a doki által felírt!!!

Dbea:Nagyon szép helyen voltatok!!Nagyon irigyellek ám benneteket!!És miért nem akartad levenni a polódat?!?A pocakod miatt?!?Pedig nagyon csini kismama vagy!!

Lányok:Rugiból, bodyból ti mennyit vettetek!?Nem igazán vagyunk még benne járatosak :)

Ádibaba:Nagyon tündéri a kicsi fiad!!!Valóban kis csibész!!!
:lol:

Sissi:Örülök, hogy minden rendben van veled is és a kis Babócával is!!!

Irdab:Úgy látom nem csak én vagyok egyedül ezzel a minden kiesik a kezemből dologgal!!Amióta a doki közölte, hogy csak óvatosan mindennel, és ne nagyon hajolgassak ha lehet, azóta rittig, hogy minden kiesik a kezemből!! :)

Hűhha!Mindjárt mehetek haza!!!Mindjárt négy óra!!Azt hiszem most abba is hagyom az írást, mert mindjárt kapok a fejemre, de jó volt egy kicsit feljönni!!Már úgyis olyan régen voltam erre!!
bener

Sziasztok!

Hulla fáradt vagyok...kicsit ledölök irni...

Lina:hétvégén megyünk Tanyacsárdába(apa főz...)dobjál már be légyszi ilyen alvós valamit ...mert én meg pont az ellenkezője :roll:
Forr az egész vérem vagy mi nem tudok nyugton maradni...egyszerűen se az agyam se a testem nem kapcsol ki :roll: k@rvára unom... :twisted: :twisted:

Irigy irigy és nagyon irigy :x :x :x akik mennek jövöhéten Balcsira.

Irdab:nekem jöhet nokedlivel is :wink: imádom ...

ma egyébként rántott csirkét és petrezselymes krumplit csináltam.

Hmbori:igen,igen...majd jönnek a másmilyen szürke hétköznapok :o ezért kell majd néha kiszabadulnunk.... :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Irdab!

Hát ez is eszembe jutott de nem fog békén hagyni, de gyorsan lerázom mert férjemmel megbeszéltem én megcsörgetem őt, ha itt a védőnő . Férjcske meg fél óra múlva hív, hogy menjek érte melóhlyre mert végzet és hozzam haza. Ez nagyon nagy bunkóság????
nikó

nikó, ez nagyon jó ötlet! :lol: Nagyon ravasz vagy! 8)

Kép

Kép
hmbori

Hmbori!

tökre ciki ez az egész, amúgy nem vagyok ilyen utálék de ez a nő egy ........................... :oops:

Bim-Bam!

Nagyon finit főztél , tudnék enni belőle. :)

Balcsira én is irigy irigy. Jó lenne valahova elmenni apával egy hosszú hétvégre. Majd jól körbenézek megint, hátha akad valami jó. 8)
nikó

Sziasztok Lányok!

Irdab: jól összekuszálták az nst-s vizsgálatodat, menni megint csütörtökön meg hétfőn is... :shock:

Beus: hol vetted az I love Daddy-s rucit??

Angelita: azért csak óvatosan a költözéskor, nagyon fárasztó meló az :roll:

Irdab-Linácska: én is egyre fáradtabb és fáradékonyabb is vagyok :lol: Ma is eldőltem másfél órára délután, annyira álmos lettem :oops:

Bim-bam: mentek a Tanyacsárdába?? De jó nektek!! Hogy érted, hogy Apa főz??

Ma megvolt nálunk is a nagy bevásárlás :lol: :lol: Vettem egy csomó hasznos dolgot: kis hálózsákot, textil pelusokat, babatörölközőt, gumis lepedőt meg alá PVC lepedőt is, cumisüvegeket, kiszoknit, sapit... :D Nagyon jó volt!!!
Aztán meg elmentem a leendő gyerekorvosunkhoz, nagyon édes néni!! :lol: Ő volt a párom és a húga orvosa is, és még emlékszik rájuk és nagyon örült Marcinak!! El is kértem tőle a kiváltandó cuccok receptjét, sebtiben ki is váltottam, úgyhogy kicsit kezdek megnyugodni, hogy azért alakul itt ez a babavárós dolog.
Még kapunk egy csomó rucit unokatesómtól, úgyhogy azokat nem nagyon veszek, meg egy-két nagyobb dolog hiányzik.

Tudom, hogy már sokszor szóba került, de mellszívó feltétlen kell most? Nem nagyon tudok dönteni a kézi és gépi mellett, nem is tudom mennyi tejem lesz, elég azt szülés után beszerezni??

Babakádat ti hol vettetek/terveztek venni?

Én szombaton megyek a Balcsira Anyukámékkal, mi Révfülöp mellé megyünk :lol: :lol: De csak hétfőn délutánig maradok, utána megyek a férjem után, aki evezni megy szombattól a Mosoni-Dunára. (Mondjuk hogy meddig maradnak, az nagyon függ a jövőheti időjárástól, 20 fokban és szakadó esőben nem annyira klassz ez az evezős dolog.)

Bea

Kép

Kép
dbea

Nikó, részéről lenne bunkóság, ha még fél óra múlva is ott ülne! Milu védőnénije volt egy tündér, ő ha jött leejtette a táskáját az ajtónál, felhúzta a cipőjére a zacskót, soha nem fogadott el semmit (elmondta, hogy munkaidőben van, és nem vendégségben), gyorsan elmondta amit akart, megnézte a gyereket és már ment is.

Bea, gumis lepedő, meg pvc lepedő? :roll: És ezeket alá is teszed? Ha ki is pisilne a pelusából, nem kell vödörnyi mennyiségre számítani :)

A napközbeni alvósokat nagyon irigylem!
Vendég

Bim-bam,
mikor jöttök a Tanyacsárdába? Vasárnap itthon vagyunk :lol:

Niko,
nem tudom, most miért megy a védőnő. Nekem Lilivel kicsit kusza volt a helyzet, Pesten jártam a terhesség alatt, aztán 36 hetesen hazaköltöztem anyuhoz Kecskemétre, ott volt átmeneti védőnő, de ott is 2 jött, egy szülés előtt, egy utána, mert a karácsony bekavart szabiügyileg, és végül Lajosmizsén lett a végleges. Na most a kecskeméti 36 hetesen kijött, és vagy egy órát ott volt, és nagyon hasznos dolgokat mondott a szüléssel kapcsolatban. Most nem tudom kijön-e ilyentájt a mostani (szegény úgysem talál itthon :oops: ), végül is már tudom, mire számítsak.

Képzeljétek, Lili kis barátnőjével voltunk pacizni (napra pontosan egyidősek), és utána bejöttek csúszdázni. A kislány olyan pofást esett a csúszda létrájáról, hogy az csak na. Nem is értem hogy csinálta, hogy arccal esett a földre. Szerencsére csak a szája repedt fel egy kicsit, de akkorát puffant, hogy csak na.

Annyira reménykedem, hogy ha nem is ennyire meleg, de azért jó idő lesz a jövő héten. Eredetileg ezen a héten mentünk volna. Na de áprilisban ezt még nem tudhatja az ember...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Kismamik!

Bea: a Westendben vettem a nextben 2 db-os csomag. 4100ft volt 100% pamut és szerintem máshol is 2000Ft körül vannak a rugik. Én nagyon szeretem a nexteket. Igaz van köztük horror áruak is. De a picirucik elég jó áron vannak és van leárazás is. Ja és az ujján a passzé visszahajtható és nem karmolja meg magát a bébi, olyan mint egy kesztyűcske.

Én annyira elfáradtam ma is meg tegnap is. Kimostam tegnap a 56-62-es rucikat két szárító tele lett, ma meg kivasaltam mindet. Ma még kimostam a fürdőlepedőket is meg a kifogókat, holnap meg azokat vasalom.

Az ágynemű szettünk is készül varatom megint mert szebbet varrnak mint amit venni lehet.

Irigy irigy én is a Balcsi miatt. :oops:

Mindenkinek szép estét.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Pocakkép ma (34+4) 8)

Kép

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok
Szeretném megkérdezni,hogy valaki szenved aranyér miatt?
Nekem pár napja kijött és vettem rá Reparont,de semmit nem akar használni!
Már csillagokat látok néha a fájdalomtól és egyre ingerültebb vagyok a sok sok fájdalomtól :oops:

Ha valaki tud akkor segítsen,hogy mit vegyek és mit használjak ,hogy jó ill jobb legyen!

Köszönöm szépen!
noki&potyi

Sziasztok!

Ma reggel 9-től du 1/2-4-ig strandolni voltunk a Százhalombattai strandon.Annyira jó volt,volt velünk 7gyerek,persze köztük a 14éves lányom,aki magára vette a bebicsősz szerepet :lol:

Ma kaptam frankón 3 zsák babaruhát.Kb 1órán keresztül válogattuk a Fannival,és írtuk bele a monogramokat,mert kettő helyről kaptuk.No most van annyi babaruhánk,hogy 1évig elég lesz.
De ha 20kombidreszt nem pakoltam oda akkor egyet sem.
Már én is előszedtem majdnem mindent.Kimostam a hordozót,kis plédeket rucik nagy részét,a maradékot holnap mosom,majd lehet vasalni és elyére tenni mindent.No ez lesz a nehezebb :lol:

Noki!Én sajnos(hála égnek!!) nem tudok ebben segíteni.Írd be a googleba,hogy terhességi aranyér,vagy valami hasonlót,de a terhesség szerepeljen benne.Tuti kidob 8000oldalnyi infót.
Gyors gyógyulást neked!!

Bori!De csini vagy!
Irigylem azt aki fel tud venni ruhát.Nekem sajnos a combom nem épp vékonyka,és kidörzsölődik :cry:

mimi12

Noki!

Tegnap kaptam a védőnőm helyyetesétől egy füzetet. Homeopátia kismamámknak. Ezt találtam benne:
Aesculus hippocastanum 5 CH
Alapvető tüneti szer, mely csökkenti a tűszúrásszerű, vagy égő jellegű fájdalmat. Nap 3X5 golyó

Arnica Montana 9 CH

Erősíti a vénák falát, csökkenti a fellépővérzést. Napi 2X5 golyó

Collinsonia canadensis 9 CH

Az aranyér a székrekedés miatt lép fel. a szer a terhességi szoruláson is segít. napi 2X5 golyó

Ezeket írta aranyeres problémákra, de nézz utánnuk a neten is azért.

Lachesis 15 CH

Heves, lüktető, doboló fájdalom csillapítására alkalmazható, emelett szakorvosi ellátás szükséges.
2 óránként 5 golyócska.
nikó

Csilla: hát úgy voltam vele, hogy ha lesz rendes matrac a kiságyban, akkor biztos nem legyen pisis :lol: :lol: És ha mégis kifolyna valami a pelusból, akkor elég csak a gumisat cserélni, a matracot nem kell szellőztetni meg ilyenek, túlparázom??? :lol:

Hmbori: milyen csinos vagy :D

Bea

Kép

Kép
dbea

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 09:02-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Csajok megyek vizsgázni. (Mások ilyenkor még a jegyzeteket olvasgatják elfehéredő szájjal, engem meg itt eszik a fene :wink: )
Remélem visszagondolva majd ayi jut eszembe a mai napról: a legnehezebb feladat a harisnya felhúzása volt. Egyet el is szakítottam...
Vendég

Cscsi:
Ez a nagy vizsgadrukkban mindig így szokott lenni!Minél jobban siet az ember, annál jobban nem jön össze!!
Csilla!NAGYON DRUKKOLOK ÁM NEKED A VIZSGÁRA!!EGY NAGY KALAPPAL NEKED!! :lol:
bener

Csilla ! Egy Kárpát medencével ! ++++++++++++++++
Gondolunk rád !!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Csilla!

Egy jó nagy kalappal a vizsgához.
nikó

Köszönöm szépen a segítséget!!!
Mimi
Napok óta böngészem a netet,de annyi féle-fajta gyógyszer létezik,hogy jobbnak láttam megkérdezni ,hogy esetleg valaki nem e tud valami tuti biztos gyógymódot. :D
Nikó
Beszéltem tegnap a védőnénimmel és ő is javasolt ezek közül szereket,de nekem az a baj...... ill nem is baj,hogy amióta hipp-natalt használok azóta minden reggel ébredés után 30re mennem kell nagydolgozni amiért nem kell megküzdenem.
Lehet ,hogy pont emiatt jött ki az aranyér?!
Na,de a lényeg ,hogy a hipp-natalt 2napja abba is hagytam :roll:
Most kipróbáltam a meleg víz helyett a hideg vizes zuhanyoztatást és úgy néz ki,hogy az egy kicsit jobb......remélem nem csak ideig óráig lesz jó?!
Most megyek is a patikába és a homeosok közül megkérdezem ,hogy melyiket ajánlják jobban!!!
Csilla
Kép
Köszönöm még 1x a segítséget!
Szép napot mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Én már nem vagyok írígy a Balcsi miatt, mi tavaly voltunk Kenesén és hát az biztos hogy többet nem megyünk oda, mert halálra untunk magunkat plussz úgy leégtünk mint az állat és így kedvünk sem volt semmihez :cry:
Egyébként én Lellével voltam a legjobban megelégedve :lol:
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én mostanában szétunom az agyam itthon egyedül :cry:

Csilla: sok sikert a vizsgához, biztos sikerűlni fog!!!
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Anett: Sikerült ágyat vennetek? Látom Máténál ma minden 1-es. Te jó ég tényleg már csak egy hónap nektek, ez olyan hamar el fog telni.

Alvás: én sem alszom valami túl jól, nem bírok elaludni, még szopipárnával sem. Aztán ha nagy nehezen sikerül alszom egy kicsit aztán felkelek, hogy mindenhol nyom, a derekem majd le szakad. Ráadásul nem kapok az orromon levegőt, ez a legrosszabb. De mihint felkelelek kidugul az orrom.

Ma is vasalok egy kicsit de annyira nincs kedvem hozzá, tegnap sokat vasaltam. Be is dagadt a lábam rendesen az állástól.

Sissi: Annyira örülök, hogy minden rendben van Ati babával és, hogy már enyit eszik. Kis hős.

Bori: csini vagy.

Mindenkinek szép napot.

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!
Most másztam ki az ágyból :oops: , ilyet a terhességem 25. hetétől nem tettem, ugyanis azóta mindig felkeltem h 7kor reggelizzek, de ma nem ment. :roll:
Nekem az éjszakáim úgy telnek, hogy éjféltől kb fél óránként kimegyek pisilni is.
És úgy sajnáltam éjjel apát. Mikor fél 3 körül kimentem pisilni, látom, hogy a nagszobában az ágyon van valami, hát apa volt szegény.....
(azt ugye nem vettem észre h nincs mellettem :oops: :oops: :oops: )
Mondta szegény, hogy a szopipárnát úgy bedobtam a közösbe, hogy meg sem tudott moccanni tőlem (180-as az ágyunk) és h iszanyatosan horkoltam, és hiába simogatott nem hallgattam el.
Alapból nem horkolok, és kb 1-2 hete fordult elő néha mostanában. Szerintetek a terhességtől lehet???
Aztán végül visszajött mellém, engem meg úgy bántott a lelkiismeret furdalás :roll:

Csilla a mai napon kezem lábam csuriba miattad, és ahogy hazaértél jelentkezz :wink: De azért látom, nem idegelted magad reggel, ügyi csajszi vagy :lol:

Bori, nah végre, de örülök a képnek :lol:
Nagyon csinos vagy, vízparton laktok? (a sok nádas miatt kérdezem)

Mimi és vízbe is mentél a strandon? Biztos jó lehetett :lol:
Én is a kapott babaruhákat rendezgetem, mert annyi van, hogy először át sem láttam, és én is a monogrammos megoldást választottam :wink:

Piroska, már mindennel kész vagy a babavárással kapcsolatban? Én nekem minden napra van valami, soha nem unatkozom, ha más nem bnőzök :lol:
Ma is jön egy bnőm, aki tegnap jött volna. Egy dokihoz járunk, és ő is jár Tatabányára a diabetológiára is. 2 héttel kisebb a babája mint az enyém, és délben megesszük a jól megérdemelt gyros tálunkat. :lol:
Azt hiszem gyrostál függő lettem, mert minden héten egy lecsúszik. De ha már semmi sütit, meg ilyesmit nem ehetek akkor egy gyrostálat egy héten egyszer megérdemlek nem?

Anettoo várjuk a levelet :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Kép

ime egy ma reggeli poci foto
Vendég

Csilla: drukkolok én is a vizsgádhoz, egy nagy kalappal!!!!

Én mára egy kis szépítkezést terveztem, aztán pakolgatok, aztán túrógombócot csinálok, délután egy barátnőmmel találkozok, este meg a sógornőmék jönnek vacsizni. Egy jó kis olasz vacsit csapunk ma :lol:

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!
Csilla!Jó nagy kalappal neked!!!

Adri!Nem mertem fürödni.Bár a medencék szélén ültem végig,és a víz is ért de talán így más mint ha az ember 10-perceket bent úszkál a vízben.AMúgy nagyon hiányzik ám az uszkálás..no de majd talán lesz erre még alkalmam idén,ha jó lesz az idő aug végén szeptember elején.Húú Itigram,jó nagy pocid van neked is :lol:

mimi12

Csilla!

Nagyon nagy kalappal! Biztosan ügyes leszel :!:

Adri

Kép
Kép
flake76

Cscsi, nagyon drukkolunk, biztos minden rendben lesz!!! (Nem irígyellek, de annyira jó érzés lesz túllenni rajta - na, azért az érzésért megéri!!!)

Noki, örülök, hogy a hidegvizes zuhanytól enyhülsz! Sajna nem tudok tanácsot adni, de a patikából biztos nem üres kézzel jössz majd haza! Jobbulást!

Köszi mindenkinek a pocakfotó dicséretét! :oops:
Mimi, azért nem vagyok olyan szemérmetlen, hogy ilyen rövid ruhában flangáljak, természetesen veszek alá nacit, csak otthonra vettem le - úgy megkönnyebbültem!
Irdab, sajna nem vízparton lakunk, de van ez a csoda-nádunk, imádom, mert nagyon rendes, jól nő, jó hangulatot áraszt és imádom! :) Azért is őt választottam társnak a képre! :lol:

Anettoo, irdab - kitartást az éjszakákhoz! (Adri, vicces volt, amit írtál, persze sajnálom is.) Nem tudok tanácsot adni a helyzet javítására, szerencsére én minden extra-felszerelés (pl. szopipárna) nélkül is nagyon jókat alszom!

Piroska, ne ijesztgess ezzel, hogy elunod magad otthon egyedül - rám is ez fog várni a jövő hét utántól??? Mondjuk nekem nagyon sok lemaradást kell behoznom, hiszen eddig szinte semmilyen előkészületet nem tettem, jöhet majd a nagyüzemi mosás-vasalás. Meg a szekrénypakolások... Szóval próbálom ezeket minél tovább húzni, nehogy úgy járjak, mint Te...

Kép

Kép
hmbori

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 09:05-kor.

anettoo

Irdab: majdnem mindennel kész vagyok, csak az ágyneműcskét és a ruhácskákat kell kimosni aztán kivasalni, de szerintem ez még ráér talán majd július elején megcsinálom.

hmbori: ha van mit csinálnom akkor nincs gond, de ez a hét számomra tiszta unalomból állt főleg mert én olyan ember vagyok hogy állandóan mennék mindefelé, de most a terhesség miatt annyira nem tudok kimozdulni.

Itigram: jó nagy babóca növekszek a te pocakodban is :lol:

Anettoo: én is úgy elmennék valahová messzire :wink:
Vendég

Anetto
De szépen helyen jártatok. Máté nagyon édes.

Ma megyünk orvoshoz remélem mindent rendben talál majd. Ilyenkor olyan rossz napom van ha dokihoz kell menni. izgulok és kedvem sincs semmihez, közben persze unizok és szenvedek. ááááááááááááá :) lenne mit csinálnom de kedvem az egyenlő a 0-val. Majd holnap, apa úgyse lesz itthon én meg elfoglalom magamat legalább.

Noki

remélem tudtak segíteni a patikába.

Piroska

Én is menős voltam mindig is, most meg hiába lenne kedvem menni fáradt vagyok, meg folyton rám jön a pisilés és nem nagyon tudok hova menni útközbe. Ruhácskákat én is júliusba tervezem rendbe rakni első vagy második héten.
nikó

MEGVAN !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sikerült, túl vagyok rajta!

Jaj, lányok, annyira kedvesek vagytok, hogy ennyien drukkoltatok, nagyon jól esik! Most értem haza, hulla vagyok. Lemerült az aksim...
Nem is lett rossz, 4-es lett a vége :) de úgy éreztem, hogy már fél órája beszélek :D :D :D

Anett, gyönyörű helyen voltatok, megadnád az elérhetőségeit? Itt aztán lehet pihenni!

Megyek enni valamit, aztán jövök.
Vendég

Csilla

Gratulálok, nagyon ügyes vagy!
nikó

Csilla, nagyon ügyes vagy - látod, mondtam, hogy minden rendben van! :D
Most aztán feküdj le, pihenj (ha Milu is hagy), regenerálódj, ne csinálj semmit!

Nikó, ne félj - örülj, hogy megint megnéznek titeket és megnyugtatnak!

Kép

Kép
hmbori

Cscsi,
gratulálok a vizsgádhoz, most már hajrá babára készülődés.

Piroska,
én nagyon szeretek Kenesére menni, mert olyan helyre megyünk, hogy ha ki sem teszem a lábam az üdülőből, akkor is el lehet tölteni egy hetet. Na meg mindent elém raknak, szóval babásan jobbat nem is kívánhatnék.

Niko,
tutira minden rendben lesz az orvosnál.

Én a vasalásra napok óta nem tudom rávenni magam. Csak Lili cuccait kellene kivasalni, max. fél óra, de ilyen melegben még vasaljak is...
Levi cuccait majd nyaralás után rendezgetem. De vasárnap végre elhozzuk a járókát meg a kiságyat, azt kitakarítom, szóval haladok majd szépen lassan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hmbori, Linácska

Köszi! Sikerült aludnom eddig. Most eszek fini barackot azt lassan készülhetek is és megyünk a dokihoz. Szerintem csak holnap fogok jönni mert mindig késő este érünk haza.
nikó

Sziasztok!

Huu de jó idő van!:) Voltam délelőtt uh-n a kórházban,szokásos futószalag volt,de legalább nem bunkó doki volt.
Méretek:
BPD:80mm
FL:56mm
THQ:82mm

Megpróbálok visszakeresni kinek mekkora volt :) De újra be is írhatnátok :oops: :oops:

Cscsi,nagy nagy gratula!!!!Gondoltam ám ma rád sokat!!!!!
Így hogy túl vagy rajta,ugye nem is olyan nagy dolog? :wink:

Anett,klassz helyen voltatok!:)

Piroska,én szeretek Kenesére menni,tavaj lemaradtunk,és Lellén voltunk,ott is jó volt,de én kenesét is nagyon szeretem.
Nálunk is az van ami Linácskáéknál,hogy van strand,büfé,kapjuk a 3x finom kajcsikat,szóval semmire nincs gondunk.
Sajnálom,hogy nektek nem nyerte el a tetszéseteket.

Nikó,nyugi,minden rendben lesz a dokinál!!!!

Bori,nagyon csini vagy! :)

Margit,te is szépen kikerekedtél!:)

Bener,köszike jól vannak a bnőmék,tegnap este üzent,hogy úton vannak haza,és menjünk ma át,de közbe ma szólt,hogy megy hozzájuk a gyerekdoki és valszeg ott fog tanyázni egy ideig,így még nem tudjuk,hogy megyünk-e,de már kíváncsi vagyok a kis krapekra :)

Adri,nem is csodálom,hogy ebben a melegben nem volt keved felkelni,néha azért lustizhatsz te is :wink:

Mimi,miért nem mertél fürdeni?Én azért tervezem belemenni a balcsiba,mondjuk dokker bácsi anno azt mondta hogy inkább a természetes vizek,mint a strand.Úgyhogy ha jó idő lesz belemerészkedek.

Linácska,te belefogsz menni a vízbe?Feltéve ha az idő is engedi.

Jajj csajok,azt még le kell írnom,hogy vhogy olyan rosszul esett bemenni a kórházba.ELőjött,hogy nem is oylan sokára megint ott kell lenni majdnem egy hetet,és hát én rém nehezen viselem a kórházi napokat :?

Kép
Kép
tundi24

Tündi,
én rákérdeztem az orvosnál a fürdésre. Azt mondta, hogy teljesen zárt a méhszájam, és miért ne mennék be a Balcsiba, és igenis fürödjek. Szóval módjával, de szerintem bemegyek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,akkor jó, nem csak én vagyok ilyen merész :wink: :wink:

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?