Sziasztok Mindenkinek!
Ma este úgy döntöttem, hogy ha törik, ha szakad, mindenképp felnézek ide, mert már annyira régen jelentkeztem be, hogy a végén még azt hiszitek, hogy nem szeretlek Titeket
Ez persze nem így van, csak esténként mire ide jutnék, mert Levi végre elalszik, már nincs sok energiám, és inkább én is próbálok minél hamarabb ágyba kerülni...
Mi egyébként jól vagyunk, sok minden történt velünk az utóbbi időben, Levike nő mint a gomba, már 3 és fél hónapos, 6 kg, 67 cm. Bár bevallom a súlya miatt egy kicsit most aggódom, mert 3 hete nem hízik egy grammot se! Mostanában a szopizásaink is keservesek, az első 10-15 perceben még nincs is semmi gond, de aztán elkezdi rángatni magát a cicin, kiköpködi, aztán mikor már teljesen leamortizálta az első cicit, átteszem a másikra, abból is szopizik kb 10 percet, majd utána csak szórakozik... nem nagyon tudom ezt mire vélni, nem akar rendesen enni, gondolom ezért is nem hízik... ami még biztos, hogy nekem is kevesebb a tejem mostanában, mert nem tudok lefejni csak 80-100 ml, de ezt is csak egy órán keresztül kínlódva, míg régen simán lefejtem 140 ml-t 30 perc alatt
Egyébként meg Levi már olyan ügyesen nyomja a fekvőtámaszokat, hogy képzeljétek egy hete már a hasáról a hátára fordul
nagyon kis ügyes!
Voltunk Vele már 2-szer babaúszáson is, első alkalommal szegénykém teljesen meg volt rémülve, majdnem végig nyüszögött, meg sírt, de másodszor már tök aranyos volt, nem sírt, csak nézett nagy szemekkel, sőt néha még mosolygott is
Aztán, mikor épp nem fáj a pocakja, és a fogcsírák sem mocorognak éppen, akkor be nem áll a szája, folyamatosan magyaráz a maga kis halandzsa nyelvén.
Hát rólunk most ennyi gyorsan nagyvonalakban, és ígérem, hogy most már azért legalább 2 naponta megpróbálok belefolyni a társalgásba
Teszek fel azért néhány friss képet is!
Sziasztok!!!
Pancsolás Dórival és Zétivel
Adrival "megkopsztottuk" Levikét
A Katuséktól kölcsönkapott nyugiszékben, bocinak öltözve
))
Családi fotó, május 7.-én, a Nagyi névnapján
Mi
Már két csörgőt is ráz egyszerre
Könyökölve
Imádunk fürdeni!
Ezt ma fényképeztem