Sziasztok csajok!
Kata!
A műtőben a vizsgáló ágy mellett bal oldalon lévő falra van felszerelve egy monitor vagy tv (nem tudom pontosan melyik a kettő közül), de nagyon nagy, szerintem 68 cm átmérőjű. Szuperül lehet rajta látni mindent!!!
Dezsina!
Remélem igazad lesz...
Kriszta!
Örülök, hogy nem fájt a leszívás, én sem panaszkodhatok. Nagyon szorítok, hogy a babók jól fejlődjenek!!!
Látod nálunk is 6 petesejt lett és olyan ügyesek voltak bent a biológusok, hogy 3-at visszakaptam, pedig én nagyon meg voltam ijedve, hogy 1 sem marad. Most pedig itt vannak velem...
Várom holnap a létszámot!!! Addig is pihenj sokat!!!
Nem emlékszem már, hogy melyikőtök ajánlotta a túró + camping sajt stb. receptet, mert elfelejtettem visszaolvasni, de nekem nagyon bevált, isteni finom, a páromat ma megkértem, hogy hozzon még 2 adag alapanyagot. A mai adagot megspékeltem egy kis kaporral, nagyon jó hozzá. A végén már a fülemen is ez fog folyni...
Egyébként ma egyszer kétszer görcsölt a hasam, de csak rövid ideig. (De nem menzeszesen, hanem inkább a gyomrom görcsölt. ) Ugyanis van egy kis problémám
Nagyon nehezen tudok elmenni nagyvécézni
Bocsi!
De sajnos így van... Kérdeztem még tegnap a Tanár urat, hogy mit tegyek, ő azt javasolta, hogy igyak keserűvizet vagy egyek étolajat (Azt mondta a ricinus olaj nem jó, mert görcsöket okoz.). Na én ma reggel keserűvizzel kezdtem, mondanom sem kell, hogy milyen förtelmes íze van, délután pedig étolajjal folytattam, az valamivel "kellemesebb", de egy biztos, hogy gyorsabban csúszik...
Viszont utána elkezdett görcsölni a hasam.
Párom elment a gyógyszertárba, ott ajánlották neki a Laevolac-ot, ez tejcukorszirup. Hozott belőle egy üveggel, de azt még nem kóstoltam, remélem, valamivel kellemesebb íze van, mint az előzőeknek.
Légyszi-légyszi, ha valamelyikőtök tud valami házi praktikát erre, azt szívesen fogadom!!!
Attól félek, ennek előbb-utóbb nem lesz jó vége.
Előre is köszönöm!!!
Wepe! Zsuzska!
Pocaksimi!!!!!
Belluska! salygabó!
Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minnie
Teszt: július 2.