Új privát üzeneted érkezett!

Minnie!
Gondolok rád!!!!!

Köszi csajszik a kert dicséretet!
Mi is örülünk,hogy élvezhetjük a kert örömét! :P

Gabókám!
Igaza van Minnienek,hogy repítem az időt! :lol: :wink:
Wepének is repítettem és tessék már kismami! :lol:

Ladiva,Kata!
Természetesen nektek is,mert már annyira várom a ti újbóli kezdéseteket!

Dezsi!
Puszillak!Gondolom dolgozol ezerrel!Neked tudok legközelebbről szorítani! :P :wink:

Puszi mindenkinek!!!!
Kismamiknak pocó simi!

phpBB: Kép
belluska

Jó reggelt!

Minnie,
mennek a drukkok!

Wepe,
3l víz volt benned??? :shock: Nem semmi, de nagyon örülök, hogy megoldódott. Remélem mostmár semmi gond nem lesz és csak élvezned kell ezt a röpke 8 hónapot :wink: Még nem mutattad meg a képet a piciről...ne várass minket!

Zsuzska,
nagyon szorítok a barátnődért, hogy semmi gond ne legyen a babájával és vele sem.

Belluska,
hát virágszirom az van bőven. A szomszéd erkélyen is, meg szerintem alattunk is. De nem igazán zavar, főleg mivel az én virágomban cigi hamu szokott lenni a felső lakó jóvoltából :evil: Szerintem ennél 1 fokkal jobb az "ajándék" szirom. :lol: Mi is a 4-en lakunk amúgy egy újépítésű társasházban.

Ladiva,
gyorsan elvirágzik? :cry: Ma reggel kimentem még pizsiben az erkélyre, hogy gyönyörködjem a golgotavirágban, és a piszok becsukta magát. Ma utánaolvastam és egy virág csak 24-48 órát virágzik :cry: :cry:

i.kata

Minnie, reggel óta gondolok Rád! :)
Lányok, Belluska tényleg repíti az időt ! :D :D :D
wepe

Wepe,
wow, csini mind2 vonalzód :lol: De a kicsin miért csak 2 hét 3 nap van? A beültit számolod azon?

i.kata

Kata, igen :) hogy pontosan tudjam :shock:
A Te vonalzód is jó, nagyon tetszik!
Olyan fura, hogy 4 hetes lennék, közben nem, de gondolom majd idővel hozzászokom :wink:
wepe

Wepe,
dehogynem vagy 4 hetes. Csak gondolj bele: ahogy elkezdtél menstruálni, úgy elkezdted növeszteni a tüszőcskéket, amikben a peték voltak. Na ha nem érlelted volna a menstruációdtól a petéket, akkor most nem lenne a baba a pocidban. Szóval igazából minden 4 hete és 3 napja kezdődött :wink:

i.kata

Egy friss tábla:

Kép

i.kata

Kata, jó ötlet volt a táblázat! :)
Lilla! Kira babának utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk !
wepe

sziasztok!!!

visszaolvasok.... :D
dezsina

Kata
Milyen jó hogy van a táblázat én még ki sem számoltam mikor kell tesztelnem de te már igen. Szuper :lol: :lol: Feltéve ha lesz babám amit visszakaphatok :!:

Minnie
Gyere majd mi újság VELETEK :?: :?: És persze megbeszélhetünk egy fagyizást :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata!
köszi a táblát!!! :D
nagyon aranyos vagy, hogy vezeted!!!! Olyan jó látni! :wink:
a virágaid csodálatosak!!!! :)

Kriszti!
már hogyne lennének babáid! :wink:
dezsina

Kriszta,
ggggggrrrrrrrrr, mi az hogy feltéve ha lesz baba, akit visszakaphatsz???? :evil: Tessék összeszedni magad, mert igenis lesz, és nem is csak 1!!!

Mindig mindenki fagyizik? Én is akarok....

Dezsina,
szívesen vezetem. Ráadásul nem vagyunk olyan sokan, így könnyű rendben tartani :lol:

i.kata

szerintetek csináljak volanzót?
dezsina

Dezsina,
ha szeretnél, akkor persze, csinálj :lol: Én is csak azért csináltam, hogy lássam hol tartok a ciklusomban, mikor kell aktívabbnak lennünk párommal :lol:

i.kata

Tudom-tudom hogy lesz persze :lol: :lol:
Én benne lennék egy jó kis fagyi taliban :lol: :lol: És aki ráér jöjjön el :lol: :lol:
Vendég

Én bármikor szívesen fagyiznék :lol:

Ma megyünk végre az andrológushoz. Tudjátok, még januárban volt a párom, akkor csináltak vv-eket, de sosem jutott vissza a dokihoz, mert amikor itthon lett volna, akkor nem volt időpont, meg hasonlók...
Szóval kíváncsi vagyok, mit mond ma a doki azokra az eredményekre, vagyis hogy milyenek lettek az eredmények.

i.kata

Wepe!
Olyan jó látni,hogy már neked is ilyen vonalzód van!Tetszik!!!! :P

Kriszta!
Minden rendben lesz és így van,nem is egy lesz,hanem a két legszuperebb babát visszakapod!Nyugi!

Kata!
Remélem párod eredményei jók lesznek!
Köszönjük a táblázatot!

Dezsi!
Persze hogy csinálj vonalzót!!!!Puszi!

Lányok én úgy nézem nagyon érik a találkozó! :lol: :wink:
Krisztának már írtam,hogy épp párom mondta tegnap,hogy miért nem hívlak el ide benneteket!Lehet róla szó! :lol: :lol: :lol:

belluska

Voltunk a medvéknél!Szuper volt!
Olyan jó dolguk van a medvéknek!Igaz páromat majdnem fakanalastól berántotta(persze ketrec van) :lol: :wink: ,mert lehet velük mézet nyalogattatni!Farkasok jobban ették mint a medvék! :roll: :D
Majd teszek fel képeket!Ha mást nem az iwiwre!Jó volt!

Holnap végre 3 év után először eljutunk strandra!Imádom a vizet!
Kíváncsi leszek a gyerekekre! :lol:

belluska

Kata, remélem, hogy jók lesznek a párod eredményei, de ha nem olyan lesz, mint amilyet vártok, akkor se feledd, hogy eltelt jópár hónap, ami alatt lehet, hogy sokkal jobb lett az eredmény.

Bellus, nagyon aranyos a párod, hogy így invitál, én nagyon szívesen benne lennék egy találkozóban.

Kriszti, nem az a kérdés, hogy lesz embrike, amiket visszakapsz, hanem az, hogy hány. Hajrá holnapi leszívás!

Zsuzska, elég érdekes a helyzet a barátnődnél, remélem, hogy minden rendben lesz.

Képzeljétek, voltam ma nőgyogyinál és amikor megnézett, mondta, hogy van egy jó nagy petesejtem. Olyan jó volt hallani, hogy a sikertelen lombik után van peteérésem.

Minnie, várunk!
Vendég

Sziasztok csajok!

Hát megjöttem!
A tegnapi 4 babóból 1 nem fejlődött rendesen, de a többieket mind visszakaptam!!! Így most 3 babóca növekszik odabent, legalábbis remélem, hogy erősen kapaszkodnak!!! :P :P :P
(Azt olvastam a papíromon, hogy megtapadást segítő eljárást alkalmaztak, az ha jól sejtem azt jelenti, hogy a burkon lézerrel egy nyílást ejtettek.)
Kicsit szurkál a pocakom, de ez természetes ilyenkor, igaz?
Július 2.-án kell tesztet csinálnom, addig meg pihi, pihi, pihi. :) :) :)
El sem hiszem, hogy már bent vannak... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kriszta!
Benne vagyok a fagyizásban, de előbb te is kapd vissza a pocaklakókat!!! :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Nagyon kedves a férjed, én is szívesen mennék látogatóba hozzátok! :D :D :D

Wepe! Zsuzska!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kata!
Köszi a táblázatot, olyan jó látni, hogy így megy az idő! :) :) :)

Dezsina!
:) :) :)

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!! :P :D :) :lol: :P :D :) :lol:

Teszt: július 2.

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Helló Minnie,nagyon örülök,hogy már kismami vagy,tök szupi!:)Fájt?De ugye most már nem dolgozol?Kata,köszi,hogy bevettél a tábliba,jó volt olvasni....:)Belluska jó időtök lesz fürcsizni,a gyerköcőknek emlékezetes lesz,ezután nem győződ majd őket fürcsizni hordani:)

salygabó

Minni,
látod, minden rendben volt a picikkel :lol: Most pihizzél, feküdj pár napig, aztán szépen finoman sétálgathatsz is. Tudod, semmi megerőltetés, csak lightosan :wink:

Bellsuka,
akkor a hely már meg is van, és ezúton is köszönjük férjednek a felajánlást! :lol:

Férjecském minden eredménye jó lett. Azt mondta a doki, hogy szedje a Fer14-et, ami korábban sajnos nem vált be, de az is lehet, hogy nem szedte elég sokáig. És hogy a rossz eredmények valószínű az életmód miatt vannak. Muszáj lesz sportolnia és sok antioxidánst kell ennie és hát jó lenne a stressz mentes élet, de erre esélye sincs.

i.kata

Minnie!
Szuper jó!Mondtam,hogy három lesz!!!!!Tessék vigyázni magadra és kismamiként érezni magad!Örülök nagyon!

Kata!
Örülök férjikéd jó eredményének!!!!
Istenem csak lenne spontán babitok!
:D :wink:

Gabó!
Nem fáj szerintem a beülti,az előkészület nagyobb mint az egész beülti maga!IDŐREPÍTÉS MEGY!

Kriszta!
Holnap gondolok rád amikor felkel korán Barni!Puszillak!

belluska

Csajok!Esküdjetek,hogy eljönnétek hozzánk!El sem hinném!
Úgy szeretném!!!!!!!
Férjikém üzeni,hogy már csak az időpont egyeztetés van hátra!
Ő azt javasolta,hogy természetesen a párocskáitokat is szívesen látnánk!Mi a terv,pikk-pakk megszervezem! :lol: :wink:

belluska

Belluska,
tudod, hogy alapjáraton optimista vagyok, de egy spontán babában már nem nagyon bízok.
Mi benne vagyunk párommal egy találkozóban :lol: Hűűű, már nagyon várom :lol: :lol:

i.kata

Kata!
Én bízok benne!De megértelek én is így voltam vele annak idején,pedig férjemnél nem volt csak ici-pici gond!Egy idő után nem hittem benne,főleg a sikertelen inszemek után!De viszont a lombikban annál inkább!De tudod csodák azért vannak!És a köztes időben azért kicsit higgyél benne!
Örülök,hogy benne lennétek a találkában!Remélem többiek is!

Ladiva!
El is felejtettem írni,hogy milyen jó hogy láttak egy szép kis petikét nálad!Szeressétek egymást apával! :oops: :lol: :wink:

belluska

Lányok-lányok,micsoda kis bulit csapnátok ti?:)Belluska,te tuti jó házigazdasszony lennél,már előre látom..:):)

salygabó

Sziasztok!

Belluska!
Ez nagyon jól hangzik, férjem is szívesen csatlakozna hozzánk! Köszönjük a meghívást!!! :lol: :lol: :lol:

salygabó!
A beültetés egyáltalán nem fáj, az egész műveletet a falra szerelt nagy monitoron keresztül nyomon tudod követni, mindig mondják mit látsz és mit miért csinálnak. Nagyon izgalmas, és hatalmas élmény!!! :D :D :D
A beülti előtt adnak egy fotót az egyik babóról, a beülti után pedig egy UH képet a beültetett babókról és a helyükről. Olyan jó érzés látni és kézben tartani az első fotókat... :) :) :)

Szép estét mindenkinek!

KépKép

Kép
minnie manó

Mi is csatlakoznánk hozzátok :lol: Apa is benne van. Esetleg mi még vinnénk egy gyereket is :lol: :lol:
Vendég

Lányok!
Szuper! :lol: :lol: :lol:
Mi alapjáraton nagyon barátkozósak vagyunk,de hát veletek egy életre szóló élmény lenne! :lol: :wink:
Kriszta!
Gyönyörű lánykádat,hát hogyne!!!!!! :lol: :wink:

A beültinél ez a monitoron követés szuper jó lehet!!!! :P
Enyémeknél még nem volt,csak mindig mondták mit csinálnak éppen!De ez fantasztikus!!!!

belluska

Kép

Kép

Kép

belluska

Jó reggelt!

Minnie,
a falon már van egy nagy monitor? Tényleg folyamatosan fejlesztenek. Februárban még "csak" az uh gép kijelzőjén lehetett nézni. :lol:

Belluska,
jesszus mekkora maci van Kata háta mögött. Ti ilyeneket etettetek? :shock:

Ladiva,
remélem nagy hancúr volt tegnap :wink: Nagyon szuper tényleg, hogy lombik után még rávette magát egy petike a növögetésre :lol:

i.kata

Kata!
:lol: :lol: :lol: Barátságosak! :? :lol:

belluska

Kriszta!
Csuriban érted!!!!!!!

belluska

Jó reggelt!

Hú, csajok, kicsit nem jövök és mennyit írtatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pedig ma sem leszek nagyon. No mindjárt vissza olvasok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszta!
Drukk drukk drukk :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Babaragacs%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Kata!
Gyönyörű a golgotavirágod :!: :!: :!: :!: :!:
Mit mondott az andrológus???
Ja,már olvasom is.... gratu a jó eredményekhez!!!!

Belluska!
Gyönyörű a házatok és a virágok is!!!!
Irig irigy 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Bartnőmék 4D-re nem mennek egyenlőre. Fent vizsgálták őket az Istenhegyiben, és ők a legjobbak. És megkérdezték, sajnos többet 4D-n sem látnak.
Nagyon aranyos a párodtól, hogy így hívott mindket. Jó lenne már találkozni tényleg!!
Mi si benne vagyunk apácskával!!!! Köszönjük a meghívást!!!!
Nagyonjók lettek a képek Macifarmon!!!

Wepe!
Sajnos nem tudnak mit mondani, mert ez a lemaradás sajnos sok mindentől lehet. Lehet kromoszóma redellenesség, vagy akár valami vírustól is. Mindenképpen kell a magzatvízvétel. Levételtől két hét, mire megjön az eredmény.
3 l víz jött le :?: :shock: :?: :shock: Hát el tudom képzelni, menniyre megkönnyebbültél, hogy megszabadítottak tőle :shock: :shock: :shock:
Naggyon tecc a vonalzók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy 19 hetes.... elvileg.

Kata!
Köszi a táblit, olyan jó volt látni, ki hol tart :!:

Lilla!
Kirusnak Boldog szülinapot utólag is!!!!!

Dezsi!
Fagyi tali szuperséges ötlet, nyami nyami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minni mami!
De jó, de jó, de jó!!!!!! Pocaksimi!!!!!! Pihenj sokat!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

Minnie!
őrült drukkhegyek!!!! neked elsőre sikerülnie kellllll!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
dezsina

Sziasztok
Megjöttünk, jó álmos vagyok, mindjárt le is fekszem :lol:
Sajnos valamiért nekem csak 4 petesejtem lett a többi valószínű hogy elöbb megérett és már nem találták. Azt mondta a biológus hogy 3 meg tudnak szúrni. Holnap hív bennünket a doktor úr. Jó lenne ha már ennyit kifizetünk hogy legalább egy babót visszakapjak :? :?
De én bizakodó vagyok. Egyébként a beavatkozás most egyáltalán nem fájt. :lol: :lol: :lol:
Hétfőn hazajön(nek) a gyerek(ek) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszta,
drukkolok a gyerkőcöknek :lol: Remélem mind3 szépen osztódik majd :!:

i.kata

Sziasztok csajok!

Kata!
A műtőben a vizsgáló ágy mellett bal oldalon lévő falra van felszerelve egy monitor vagy tv (nem tudom pontosan melyik a kettő közül), de nagyon nagy, szerintem 68 cm átmérőjű. Szuperül lehet rajta látni mindent!!! :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
Remélem igazad lesz... :D :D :D

Kriszta!
Örülök, hogy nem fájt a leszívás, én sem panaszkodhatok. Nagyon szorítok, hogy a babók jól fejlődjenek!!! :) :) :) Látod nálunk is 6 petesejt lett és olyan ügyesek voltak bent a biológusok, hogy 3-at visszakaptam, pedig én nagyon meg voltam ijedve, hogy 1 sem marad. Most pedig itt vannak velem... :P :P :P
Várom holnap a létszámot!!! Addig is pihenj sokat!!! :) :) :)

Nem emlékszem már, hogy melyikőtök ajánlotta a túró + camping sajt stb. receptet, mert elfelejtettem visszaolvasni, de nekem nagyon bevált, isteni finom, a páromat ma megkértem, hogy hozzon még 2 adag alapanyagot. A mai adagot megspékeltem egy kis kaporral, nagyon jó hozzá. A végén már a fülemen is ez fog folyni... :D :D :D

Egyébként ma egyszer kétszer görcsölt a hasam, de csak rövid ideig. (De nem menzeszesen, hanem inkább a gyomrom görcsölt. ) Ugyanis van egy kis problémám :? :? :? Nagyon nehezen tudok elmenni nagyvécézni :oops: :oops: :oops: Bocsi! :roll: :roll: :roll: De sajnos így van... Kérdeztem még tegnap a Tanár urat, hogy mit tegyek, ő azt javasolta, hogy igyak keserűvizet vagy egyek étolajat (Azt mondta a ricinus olaj nem jó, mert görcsöket okoz.). Na én ma reggel keserűvizzel kezdtem, mondanom sem kell, hogy milyen förtelmes íze van, délután pedig étolajjal folytattam, az valamivel "kellemesebb", de egy biztos, hogy gyorsabban csúszik... :oops: Viszont utána elkezdett görcsölni a hasam. :? :? :? Párom elment a gyógyszertárba, ott ajánlották neki a Laevolac-ot, ez tejcukorszirup. Hozott belőle egy üveggel, de azt még nem kóstoltam, remélem, valamivel kellemesebb íze van, mint az előzőeknek. :lol: :lol: :lol:

Légyszi-légyszi, ha valamelyikőtök tud valami házi praktikát erre, azt szívesen fogadom!!! :) :) :)
Attól félek, ennek előbb-utóbb nem lesz jó vége. :cry: :cry: :cry:

Előre is köszönöm!!! :P :P :P

Wepe! Zsuzska!
Pocaksimi!!!!! :D :D :D

Belluska! salygabó!
:) :) :)

Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Kriszta!
Szorítok nagyon,hogy szépen osztódjanak a drágák és visszakapjál 3-at,de legalább kettőt!Pihend ki magad!Puszi!

Minnie!
Az első háromnál én is iszonyú hasonló wc-zős gondokkal küszködtem :oops: ,igazából én nem mertem erőlködni az volt a baj :oops: :D ,de nekem a natúr joghurt eléggé bevált+szilvabefőtt(leve is),de Krisztának legutóbb hatásos volt valami,majd biztos megírja neked!Remélem javul a helyzet!Kapaszkodni Minnie babái!!!!!!! :wink:

Wepe!
Vigyi magadra,pocaksimi! :lol:

Zsuzska!
Mi is az Istenhegyire esküdtünk,ott voltunk mindig,szuper jó hely!
Remélem minden rendben lesz a babával!
Pocak simi nektek! :P

Hát iszonyú jó volt a strand!
Nagyon élveztük,de bazira kifáradtunk!
Már olyan jó volt újból fürcsizni strandon! :D

belluska

Dezsi,Kata és mindenki!
Jó éjszakát nektek is!Puszi! :P

belluska

Jó reggelt!
Szép hétvégét csajszik!!!!!! :P

belluska

Sziasztok!

Minnie,
tapasztalatom szerint talán az aszalt szilva, és az aszalt sárgabarck a leghatásosabb, főleg ha utána iszol egy nagyobb adag vizet. Szerintem ez tuti recept. Sok sikert hozzá :wink:

Kriszta,
na, hívtak az intézetből? Nagyon drukkolok a piciknek.

i.kata

Sziasztok !

Minnie, én átadnék az én hasmenésemből szívesen :oops: én azzal küszködöm, mert nem voltak jók a máj eredményeim.
Szilvalé+tej, lehet, hogy segít.
Babyonbord írta a túrós receptet, én is megcsináltam, csak petrezselymet tettem bele, és camping sajt helyett reszeltet több tejföllel.
Mennek a babaragacsok! :D

Kriszti, gyere a babaszámokkal ! :D

Belluska, nagyon aranyosak vagytok, hogy felajánlottátok a talit ! :lol:
Tegnap nagyon cudarul voltam, ma is fáj egy kicsit a gyomrom. párom egyedül ment el a névnapi bulira.

Dezsina, Ladiva, Kata, Zsuzska, Babyonbord, Gabó :D
wepe

Sziasztok
Sipos doktor hívott. Hármat szúrtak eddig három elkezdett osztódni. Nagyon örültünk neki. Két szép befutónk csak marad :lol: :lol:
Minnie
Nekem reggel a szójatej segített. Sajna én is nagyon küzdöttem.
Vendég

Sziasztok!

Gyors jelentés. Aztán szokásomhoz híven rohanok tovább :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi tegnap éjszaka voltunk fürdőzni Leányfalun.... marha jó volt... a víz tiszta, és langyos, olyan jó volt egy kicsit áztatni magamamt. Persze nem sokáig, én sokkal hamarabb kijöttem a vízből, mint a fiúk. És sikerült már negyed háromra haza is érni.
Most kerti partira megyünk.... ha el nem mossa az eső :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: itt már nagyon csúnya az ég alja, szóval szurokljatok, mert ott is vannak kutyik, amiket szintén nem igazán bírok, szóval rossz időben haza kell sajna jönnünk. Nem kockáztatok. Éjszaka meg menni szeretnénk a múzeumon éjszakájára, szintén ha nem esik. Na ennyi voltam mára, majd remélem, holnap már kicsit többet leszek!!!
Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszta!
Ugye,ugye!Minden a vártnak megfelelően szuperül alakul!Tudják a babócáid,hogy mi a dolguk és hogy fantasztikus helyre kerülnek!Már várnak rád szerintem!Drukkok nekik és csak így tovább!!!!!Puszi!

Wepe!
Jól tetted,hogy nem mentél el ha rosszul érezted magad!Most ti ketten vagytok a legfontosabbak!De ez a gyomorfájás most normálisnak mondható,mit mondanak?Remélem babád jól érzi ettől függetlenül magát odabent a pociban!Pihenjél és csak azt csináld ami jól esik!!!!!Puszi!
Már várom nagyon,hogy találkozhassak mindenkivel,de félek,hogy nehéz lesz az összeegyeztetés!Mert azt szeretném ha mindenki eljönne! :D

Zsuzska!
Remélem összejönnek a programjaitok és terv szerint alakul minden!Érezzétek jól magatokat!Pocó simi!!!!! :P

belluska

Minnie!
Most olvastam itt az interneten,hogy több kismami írta,hogy neki a savanyított,hordós savanyú káposzta vált be természetesen nyersen,mondjuk én imádom!Ha szereted próbáld ki!

belluska

Sziasztok csajok!

Mindenkinek köszi a tippet, kipróbálom, a savanyított káposztát, amit kifejezetten szeretek, csakúgy mint az aszalt szilvát, barackot, szilvalét és befőttet, úgyhogy ezek még jól is fognak esni! :) :) :)
Egyébként ma reggel is ittam keserűvizet, és rájöttem, ha lassan iszom nem is annyira borzasztó, ezért most minden reggel megpróbálkozom azzal is. A szomszédasszonyomtól kaptam friss tehéntejet, az viszont nagyon finom édes, azt mondta neki ez szokott segíteni, így azt is kipróbálom! :) Minél több lehetőség van, annál jobb!!! Ma egyébként sikerélményem volt! :) :oops: :)

Kriszta!
Gratulálok a babókhoz, ügyesek legyenek és hamarosan ott fognak pihenni a pocakodban!!! :D :D :D

Wepe!
Nem irigyellek a hasmenés miatt, tudom milyen borzasztó :? , jobbulást kívánok és sok-sok pocaksimit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kata! Belluska! Zsuzska!
:lol: :lol: :lol:

Nálunk is ramaty idő volt ma egész nap, de eljöttek látogatóba a barátaink (barátnőm, férje, 1 éves kislányuk, 4 éves kisfiúk).
A kisfiú olyan mit egy kisördög, de nagyon okos és aranyos, a kislány pedig egy tündérke, nagyon tüneményes. Nagyon jó volt, hogy itt voltak, sok pozitív energiát kaptunk tőlük párommal együtt. :P :P :P
A kisfiú végig Minnie-t kergette, szegény azt se tudta hova meneküljön, annyira félt már tőle... :cry:
Párom készített finom ebédet, sütött hagymás füstölt sajtos tejfölös csirkét, hozzá krumplipürét, rizst és vegyes ubisalit, mennyei volt!!! Utána finom meggyes-csokoládés tortát ettünk. nyami - nyami :D :D :D

Egyébként tegnap volt Minnie 1!!!!! születésnapja, majd teszek fel képet a "buliról"!!! Párom köttetett neki virágcsokrot, kapott mandulás tortát, és játékokat. Nagyon édes volt, ahogy nézte a tortán a gyertyát, bár az édesség jobban érdekelte, ezt pedig majdnem a füle bánta (a gyertya miatt!)... :P :P :P

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?