Sziasztok!
Helyzet.
A mai napra nem fért be Zéti úgyhogy holnap műtik. Illetve:végülis kiderült, hogy mi az a csöves dolog amiről anyósom beszélt
Igaza volt, csak a mondatokat keverte össze ahogy elmesélte. Szóval nem veszik ki a nagy csomót, hanem az álla alól vesz mintát, azért az álla alól mert ott kevésbé sélülékeny a terület (ütőerek stb...) másrészt kevésbé fog látszani a heg. Úgyhogy "csak" biopszia lesz. A cső pedig az a cső amit műtét után tesznek be ha szükséges, nekem az első császár után volt ilyen, a második után nem. Hatodik a sorban, nem tudni mikor kerül fel, lehet hogy csak délután. Hát csajok holnap minden legendás türelmemre szükségem lesz, hajnal négytől nem ihat, nagyon nehéz lesz mert állandóan teázik, egész nap az lóg a szájából. Na meg ágyban kell majd tartani mert fog kapni inúziót. Na az szép menet lesz...
beviszem a laptopot és egész délelőtt hódító hódokat fogunk nézni, remélem kibírja. Amúgy végülis tűrhetően viselkedik, néha csinál egy kis műsort, de amúgy eljátszik, be lehet vinni a műanyag motort és a folyosón rallizik
Leghamarabb hétfőn engedik ki.
Oli jól van, hétfőn és kedden csak napi egy adag tápszert kapott, a többi étkezést megoldottuk úgy, hogy anyósom behozta és a kórház parkolójában megetettem a kocsiban. Ma apósom volt Zvel, úgyhogy ma egyáltalán nem kellett a tápi.
Szövettan eredmény 10-14 nap múlva lesz. Addig anya neeem parááázik.
Meglestem a leleteit, a házidokinak igaza lett, az Eppstein-Barr és a citomegalo kapott valami olyasmi értékelést, hogy "nem biztos hogy nem esett át rajta", a többi negatív. A toxoplazmózisnál fel volt sorolva vagy 5 féle Ig, egyedül az "A" lett pozitív. Anya neeem parázik, hogy esetleg akkor esett át rajta először mikor Olit várta... saccra 6-7 hónapos terhes lehettem mikor Z benyalhatta a toxo-t.
Nem tudtalak visszaolvasni, de ahogy ismerem a csapatot biztos gondoltok ránk, nagyon-nagyon sokat számít ez nekem
Ha vége ennek a mizériának behozom a lemaradást.
Van tuti kép Oliról, kapott egy marhajó rágókát, lefotóztam vele csak nem tom hol a kábel. Ha meglesz felrakom.