Új privát üzeneted érkezett!

kész vagyok, épp futni akarnék...de olyan nagyon világos van! tegnap ilyenkor sokkal sötétebb volt...biztos most azér, mert tudnék menni futkosni...várok kicsit, hátha sötétebb lesz :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Köszönöm lányok a védőnős hozzászólásokat, csak azért bosszant, mert azt hittem egy első babás anyukával jobban törődik, na mindegy, ha itt lesz az ideje, majd a doktornénivel megbeszélem a hozzátáplálást! :)

Bencus eddig láztalan, remélem így is marad! :roll: Apa épp most altatja! :)

Bogi, nagyon vagány Füge!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Andrea, úgy néz ki, hogy próbálkozik a mászással! :shock: :D

Julcsi, még nincs kamera, de már fűzöm Apát, mert muszály lesz megörökíteni Bencus produkcióit! :wink: :lol:
zsu83
 
 


Ja, és a gyógypuszikat átadtam ám Bencusnak, amit ő egy nagy mosollyal köszönt meg Mindenkinek! :lol:
zsu83
 
 

 
 

Itt vagyok én is... Julcsi már jól észrevette, hogy csak akkor jövök ilyenkor, ha apjuk nincs itthon. :( Szóval megint kettesben.
Délután sétálni voltunk Hannával, de elképesztően tűzött a nap... szerintem le is pirultam egy kicsit, pedig 4 után mentünk ki. Aztán volt itthon nagy játék és most először láttam, hogy próbálkozik a megfordulással. A lábaival már jól csinálta, de kezei továbbra is útban vannak. De számomra már ez is biztató.

Hel: szuperek a képek és szerintem nagyon-nagyon csini vagy! :D

Nilabali: hát lehet, hogy Neked van igazad és a fog a ludas nálunk is. Ezerrel rág az egyik oldalon és más nemnagyon érdekli. Szóval lehet, hogy ha kibújik a fog, akkor aktívabb lesz a lelkem. Olyan mintha már látnám a hegyét, de lehet, hogy még soká fog áttörni. :roll:
Bazsa nagyon tündéri! :D

Stelly: jobbulást! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ja, és kezdem úgy érezni, hogy negatív hatással vagyok az elektronikus dolgokra..... A városban van egy két ruhabolt, ahova be szoktam nézni és a babakocsi folyamatosan becsipog a bejártnál, annál a lopásgátló kapunál. Tök ciki.... na tegnap apával bementünk ugyanezekbe a boltokba, ő tolta a babakocsit és egyszer sem csipogott be. A mérleggel ugyanígy vagyok. Egyszerűen képtelen vagyok megmérni Hannát, mert 1,valamennyit mutat. De ha Apa ráteszi akkor egyből jól mér. :shock: Biztos túl sok negatív energiát sugárzok.... :)

Zsu: örülök, hogy javulgat a lábad! És hogy Bencus is jól van az oltások után. :D

Bogi: tök vagány Fügcsi! :lol: Tegnap én is rápróbáltam egy boltban Hannára egy gyereknapszemüveget és jót röhögtem rajta....

Holnap mi is megyünk oltásra. :( A rotát gondolom nem kapjuk meg, így meg gondolom a második adag nélkül nem ér semmit az egész. Jó sok pénzt dobtunk ki az ablakon és még Hani is hasmenéses lett. :x

Panna
pandusika
 
 


Sziasztok!

Helyzet.

A mai napra nem fért be Zéti úgyhogy holnap műtik. Illetve:végülis kiderült, hogy mi az a csöves dolog amiről anyósom beszélt :D Igaza volt, csak a mondatokat keverte össze ahogy elmesélte. Szóval nem veszik ki a nagy csomót, hanem az álla alól vesz mintát, azért az álla alól mert ott kevésbé sélülékeny a terület (ütőerek stb...) másrészt kevésbé fog látszani a heg. Úgyhogy "csak" biopszia lesz. A cső pedig az a cső amit műtét után tesznek be ha szükséges, nekem az első császár után volt ilyen, a második után nem. Hatodik a sorban, nem tudni mikor kerül fel, lehet hogy csak délután. Hát csajok holnap minden legendás türelmemre szükségem lesz, hajnal négytől nem ihat, nagyon nehéz lesz mert állandóan teázik, egész nap az lóg a szájából. Na meg ágyban kell majd tartani mert fog kapni inúziót. Na az szép menet lesz... :shock: beviszem a laptopot és egész délelőtt hódító hódokat fogunk nézni, remélem kibírja. Amúgy végülis tűrhetően viselkedik, néha csinál egy kis műsort, de amúgy eljátszik, be lehet vinni a műanyag motort és a folyosón rallizik :D Leghamarabb hétfőn engedik ki. :roll:

Oli jól van, hétfőn és kedden csak napi egy adag tápszert kapott, a többi étkezést megoldottuk úgy, hogy anyósom behozta és a kórház parkolójában megetettem a kocsiban. Ma apósom volt Zvel, úgyhogy ma egyáltalán nem kellett a tápi.

Szövettan eredmény 10-14 nap múlva lesz. Addig anya neeem parááázik. :?

Meglestem a leleteit, a házidokinak igaza lett, az Eppstein-Barr és a citomegalo kapott valami olyasmi értékelést, hogy "nem biztos hogy nem esett át rajta", a többi negatív. A toxoplazmózisnál fel volt sorolva vagy 5 féle Ig, egyedül az "A" lett pozitív. Anya neeem parázik, hogy esetleg akkor esett át rajta először mikor Olit várta... saccra 6-7 hónapos terhes lehettem mikor Z benyalhatta a toxo-t. :?

Nem tudtalak visszaolvasni, de ahogy ismerem a csapatot biztos gondoltok ránk, nagyon-nagyon sokat számít ez nekem :oops: :) Ha vége ennek a mizériának behozom a lemaradást.

Van tuti kép Oliról, kapott egy marhajó rágókát, lefotóztam vele csak nem tom hol a kábel. Ha meglesz felrakom. :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


millye: palacsinta ilyenkor??? ne kínozz, én még bírom a diétát. Fürcsi nálunk 20 körül ma később mentünk. Füge nagyon lassan megette az adagját,bekentem az ínyét,beraktam az ágyba, éssssss szunya. Ma nagoyn ügyesen viselkedett. Szerinten ő is olyan mint az anyja szeret csavarogni, szereti ha bohockodnak vele, apuka is rém büszke volt magára és én is mondtam hogy nagyon ügyi volt ma Fügivel. Nagyonnagoynnagyon dícsértem. Vasárnap vendégek. Kéne vmit sütni...

zsu: reméljük nem lesz láz éjszaka sem

panna: vicces keresztlányok. forgás miatt ne izgulj, menni fog
Hannának.

zetibebi: kitartás nektek!!

zsancy,nicko: mi van veletek?? na és persze B79andi,monic..stb. Bjuti is...Andus most jött :lol:

Kép
budabo
 
 


Mai mérés eredménye: 750 milliliter. Azt hiszem, okés, de holnap megkérdezem dokinőt. Elégedettnek látszik a Gyerkőci, és tádáááám: tegnap óta van olyan, hogy elengedi a cicit és ha kínálom, akkor nem fogadja el újra. :) Közben elégedetten vigyorog. El sem hittem, hogy velünk ilyen meg fog esni. :) Szóval cicistám már nem lóg egész nap a cicin feltétlenül... :wink:

Bogi: Szuper, hogy ilyen jól sikerült a napotok! Majd hozhatnál képet a vásárlás eredményéről. :wink:

Bizony, nem sok idő, és Hanna abba sem hagyja majd a fogolódást! Kitartást Apa nélkül otthon!

Jó éjt mindenkinek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


ZetiVera: Nektek meg további sok erőt!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Vera, nagyon-nagyon drukkolunk! Olyan soká lesz eredmény? Ki bírja ki addig?!

Julcsi, éljen a nagy cicielengedés! Marcus alakul!

Zümis, nem semmi vagy te is!

Zsu, jó, hogy jobban van a lábad, látod, meglett a kímémésnek az eredménye.

Füge Ügynök haláli!

Védőnéni ma 4870-et mért, tehát 11 nap alatt 210-et hízott. Ez több, mint amit én tippeltem, de sajna neki így is kevés volt, mert tápit javasolt, meg gyümilevet ebéd előtt. Tápit pohárból próbálkoztuk inni esti szopi után, hát, remélem, még jobb is lesz, mert csak 20 mili ment be, szerintem a béna poharazásom miatt tiltakozott inkább. Súly percentilis értékünk 3(igen, jól látjátok, 3!) Nagyon kevéske. Mostanra megbékéltem a tápival, szinte megkönnyebbültem, mikor készítettem neki. Kíváncsi leszek holnap a gyümire. Tejpépet kérdeztem, de nem nagyon ajánlotta, pedig az talán még szimpibb lett volna. De már 60 centi, vagyis 3 centit nőtt 3 hét alatt. Hogy is Írtad, Kreiszi, mennyit is kell 1 hó alatt?
Ladmon, olyan jó megnyugtató érzés nekem, hogy Esztergyerek is ilyen pöttöm, vagyis hogy az, hogy Léna nem egyedi eset. Néha arra gondolok, nehogy ilyen liliputi-emberke betegsége legyen :? !

Úti beszámolón dolgozom, holnapra kész lesz. Léna ma is aludt nappal 2x 3,5 órát, és akkor eszembe jutott, Julcsi, de inkább Amy, hogy tudnék üzletelni: átaludt órákat adnék dekákért :wink: !

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Sziasztok Lányok!!!

NE HARAGUDJATOK HOGY VÁRATLANUL BETOPPANOK IDE,CSAK SZERETNÉM FIGYELMETEKBE AJÁNLANI EGY NAGYON PRAKTIKUS DOLGOT.

VAN EGY ELADÓ FÜRDETŐ KARIKÁM,MI NAGYON SZERETTÜK.A BABA 5-6 HÓNAPOS KORÁTÓL LEHET HASZNÁLNI,A TAPPANCSOK A KÁDHOZ TAPADNAK A BABÁT BELE KELL ŰLTETNI ÉS NEM BILLEN OLDALRA ÉS NEM CSÚSZIK EL,IGY MAGA BIZTOSABBAN ŰL A BABA.NEKÜNK MÁR NINCSEN RÁ SZÜKSÉG,DE NAGYON SZERETTÜK.
NAGYON JÓ ÁLLAPOTBA VAN.

ÁR:2300FT (POSTÁZNI IS TUDOM)




Érdeklődni:pü-be vagy a 0620/297-81-20 telefon számon lehet.


Kép Kép



Kata&Milán


oszman777
 
 


Bogi: ez a napszemüveges kép nagyon édes!!!!
Zvera: gondolok rátok++++++++++++++++++++++++++
Millye: este palacsintasütés? Meg tudod állni, h ne egyél belőle? Nekem nem menne.
Julcsi, Crocus, Nilabali: apukáitoknak+++++++++++++++++++++++++++++++
Zsuzsi: hossznövekedés havi kb. 2 cm
Zsu: köszi, ez is csak erősíti az érveimet. Drukkolok, h ne legyen láza Bencusnak!
Verus: kitartás, még egy hét és utána egyre korábban sötétedik.
kreiszi
 
 


Zsuzsi, szerintem nem rossz 11 nap alatt 210 grammot hízni, ha azt kiszorzod havi szintre, az 572 gramm, az simán üti az elvárt hízást!!!!!
Nem értem miért kell az embert ezzel stresszelni a védőnőnek.....

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Zvera, gondolok rátok!
Ne parázz, szerintem nem lesz semmi rossz eredmény, biztosan csak valami szar vírus okozza ezt szegény Zétidnél. Egyszerűen nem tudom róla elképzelni, hogy nagyon beteg legyen! Csak lennétek már túl ezen az egész tortúrán!

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Zétikédnek minden jót kívánok Vera!!! :)

Kép


Kép
gjéti
 
 


Zvera:Veled vagyunk+++++++++++++++++++++++++++++és nyugi minden rendben lesz!Zétike nagyon erős és ügyes :)

gerendai zsuzsi:ne parázz,Léna teljesen rendben van :) A védőnénik meg feleslegesen riogatják az anyukákat :twisted:

budabo:Füge nagyon ügyes kislány,látod a nem alvás csak átmeneti zavar volt :)

millye:Palacsinta?????olyan későn!!Van energiád az tuti :lol:

Panna:Na látod hamarosan megfordul a kisasszony!!!És az oltáshoz sok+++++++++++++és repülnek a gyógypuszik :)

Zsu:Nagyon ügyi Bencus!!Hanna is feltolja már a popsiját,de ennyiben ki is merül,mert utána sikitozik,hogy valaki segítsen neki :)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Kép
Apával jól elszórakoztak :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


kreiszi,gerendai zsu: :lol:

julcsi: az ténleg nem rossz mennyiség. Ügyes Marci. Képet majd a keresztelő után hozok.

andrea: még nem kiabálom el, de alakulunk talán. Hanna is szeret apukával bohockodni

Kép
budabo
 
 


budabo:Igen nagyon szeret :lol: Füge babának Boldog Hó fordulót!Sok puszi neki :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Sziasztok!

Szerencsére megúsztuk megint láz nélkül az oltást!

Panna, Hannának sok-sok gyógypuszit küldünk!
Rotát mi 5 hónaposan kapjuk újra, mert a doktornő nálunk 2 hónap különbséggel adja be! A lényeg, hogy 6 hónaposan megkapja az utolsó adagot!

Zétivera, Zétinek +++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon sokat gondolok Rátok!

Bogi, nem akarom elkiabálni, de pár napja rákapott Bencus a nappali alvás ízére, és délelőtt délután is alszik másfél-2 órát, és este is ügyesen alszik! :)

Julcsi, szerintem ez a mennyiség tökéletes! :)
Éjszaka?

Zsuzsi, szerintem szépen gyarapodott Léna, míg kint voltatok! :roll:

Nagyon cuki Hanna! :lol:
zsu83
 
 


Fügének Boldog Hófordulót kívánunk Bencussal! :D
zsu83
 
 


,zsu:köszönjük a jó kívánságokat! Fügém olyan szépen ette most a gyümit, tisztára elájultam tőle. Remélem nem csesztem ki vele, mert őszilevet kapott és banánt pár kanállal. Ügyes Bencus hogy megúszta láz nélkül.

Andrea:köszönjük :wink: te mikor adod Hannának a gyümit? mennyivel kaja előtt vagy után?

babanyul: hogy vagytok? Szoni?

Kép
budabo
 
 


Ladmon: megfogadva tanácsod, tegnap leléptem miután mindkettő elaludt. Találtam egy új tejcsiszaporítót is: pina colada :D Azért csak kettőt ittam, mert én voltam a sofőr, reggelre olyan feszesek voltak a cicik, hogy csak na! :D
Anyuka kollégákkal világmegváltó hangulatban voltunk, felvették a nagyobbakat az oviba, aztán sírtunk-rítunk, hogy elszaladt az idő, most születtek, stb.........ohhh :D

Budabo: nagyon jó a napszemcsis kép! Füge ügynök, ez teccik :D

Lehet venni bébi napszemcsit: 0-2 éves korig, Baby Banz, 2 éves kortól Kidz Banz. Kb. 4.000.- Ft, gyógyszertárakban lehet kapni. Berninek van, én nagyon szeretem, nagyon vagány. Majd keresek képet róla.

http://www.dealtech.hu/babybanz.htm

Zeti: megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!! Szegény Zéti, délután kerül sorra??????? Addig se enni, se inni??????Remélem könnyen veszi az akadályokat. Szorítunk++++++++++++++++++++++

Ikverus: nem szaladgálsz Te egész nap eleget???? :D

Julcsi: szerintem a 750 ml teljesen rendben van!

Gerendai Zsuzsi: nem rossz az a 210! Nálunk egy hónap alatt volt 340 és azt mondta a doki, hogy nem gáz (persze a védőnő másként gondolta :? )

Zsu83: örülök, hogy megúsztátok láz nélkül, nagyon ügyes Bencus :)

Barbinak nem látszik a BCG :( Mehetünk a tüdőgondozóba, ott fog kapni egy másikat, majd 6 hónapos kora körül. Van még valaki akinek nem látszik??? Vagy csak én jártam így? Berninek is anno ismételni kellett :(

Kép

Kép
hel29
 
 


Millye: majdnem csináltam én is túrós palacsintát, de megettem a túrót, így nem kellett már a palacsinta :oops:

Kép

Kép
hel29
 
 


Bogi, nagyon ügyes Füge, biztos ízlik neki nagyon a gyümi! :)

Helga, sajnálom, hogy meg kell ismételni a BCG-t! :cry:
zsu83
 
 


Sziasztok!

Zvera: Nagyon-nagyon szorítok Nektek!!! Minden rendben lesz Zétivel, tényleg próbálj meg nem parázni...

Zsuzsi: Szerintem is teljesen jó a 210! Biztos, hogy Léna baba nem lesz 180cm, de nem is kell neki. Ha jónak látod adj neki tápit, nem fogsz vele ártani. Egyébként a cserébe benne vagyok! :wink: :D :lol:
És kérünk képeket, és beszámolót!!!

Verus: megsütöttem a gesztenyés muffint, isteni volt!!! Köszi a receptet!

Én ma és holnap egész nap sütök, meg a házat próbálom rendbe vágni... Holnap jön a család... Diplomaosztót ünneplünk...
Diótortát sütök (apa azt rendelt), meg gyümölcsös kosárkákat, meg a Vera féle sajtos sütit... Meg rendeltem hidegtálat, csomó féle fincsi husi, meg saláták... Tök jó árban van, és egy kicsit kényelmesebb így....

Tegnap anya vett nekem egy hordozókendőt... Tök jó, most azzal hurcebázom Vendit a lakásban... Úgy tűnik élvezi.... Mondjuk még gyakorolom a megkötést, de tetszik... :)

Éjszaka nem volt ébredés, 5kor kelt Vendi, utána meg fél 8 fele, és mér megint alszik.... Azt hiszem csak visszaállunk... Mondjuk éjszakára kap Viburcol kúpot, de ezek szerint valamit csak használ....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Sziasztok!
Köszi az együttérzést de bírni kell(este is kaptam 1-1 vödör gyümit mondtam a szomszédomnak szeretem de ma már nem szeretnék 1 szem meggyet vagy cserkót látni)apa is kiakadt mert éjfél körül támolyogtam be a konyhából (5 óta megen fent vok)

Millye!lehet kapni babanapszemcsit!
http://www.ababa.hu/babanapszemuveg.htm ... rt_dir=asc
Irok privit.
Zsó nak volt imádtuk igaz húzós az ára de megéri.

Oviból még semmi hír...ha a héten nem kapok értesítést akkor jövőhéten lemegyek megkérdezni:shock: :shock:

Nagyon szépeket híznak a babák noo para!!mondom én :oops:

Kép
zümis
 
 


helga: köszi, látszik hogy tini keresztlányaim vannak, kicsit pihent agyúak, bár apuka és én is :lol:

amy: a hidegtál rendelés már nálunk is bevált dolog. Tavaly volt apumék 40. házassági évfordulója és ott rendeltünk és azóta szinten minden családi ünnepen tál rendelés van. Jövő héten keresztelőn szintén :lol:

zsu: szerintem is ízlik neki, az üveges őszi tök édes, a banán is, az almát is nyammogja. Nem soká jön a krumpli.

Kép
budabo
 
 


Helga, Lénának a bcg helye még csak lilás folt, nem eredt még meg úgy, hogy ki is fakadt volna. Azt mondta rá a védőnéni, hogy ujjal érezni a bőr alatt a göböt, így végül is megeredtnek tekinthető. Nektek milyen?

na igen, 11 nap alatt 210 g jónak mondható, de az előtte való 2 hét silány volt, így kihozta átlagban a heti 100 hízást, ami kevés. És ez a 100 rendszeresen ennyi. Persze Finnországban szoptattam én, mint a gép, nem akartam, hogy bármi gond legyen. Lehet, hogy itthon is csak szoptatnom kellene, mint a gép? Na mindegy. Meg azt mondta még, hogy ebben a korban már csak 5x, max 6x kellene etetnem, nem 7-8x, ahogy én csináltam. A gyümitől állítólag megnő az étvágya, mert gyomorsavat csinál, vagy mi.
Bogi, meg akik még gyümiznek, hogy készítitek el a barackot, a meggyet?

Amy, de jó, a kis Vendi csak visszaáll az álombabócák közé! :D
ennyi finomságot, apám! Hol is lakoztok pontosan? :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Ja, Bogi, vagy üvegest adsz?..most olvasom...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Zetivera, akkor ma drukkolok mégjobban!

Julcsi: hááát, egyre inkább ja, nem enni kel fel lelkem Marcikája éjszakánkánként...

Zsuzsi: Bakker, nekünk egy hónap alatt lesz talán 300 gramm. A 210 nem kevés!! 11 nap alatt!!!
Viszont én még parában vagyok a minigyerek miatt, mert a sógornőm olyan alkatú, mint egy kislány. 32 éves, 150 cm, 40 kiló. És én nagyon nem akarom, hogy Esztike is ilyen legyen!!
Ja, de az ellenpélda: volt osztálytársam orvos, babája 8 hónapos (fiú), tömi már mindennel, amivel csak tudja és nem hízik. Ő is kivan rajta.
Szóval van ilyen....

Viszont össze vagyok veszve a jányommal. Nem akar lefeküdni, üvölt, a kezemben nyüszög, hogy fáradt, fél óra alatt 3x próbálkoztam, míg végre most valahogy elaludt, de úgy, hogy a középső ujja ki van nyújtva (ergo bemutat...) Hát neked... :D Nekem meg csavarni lehet a nyálat a pólómból! Jeee!

Mi is ma megyünk döfésre, annyira utálom! Ráadásul Prevenaros dolog is lesz benne, úgyhogy nem ússzuk meg pici sírással! :(

ladmon
 
 


Zsuzsi: BCG heg nekünk csak egy kis kitapintható göb, alig érezni, mégis mindig +-nak írja be a védőnő a kiskönyvbe. Gondolom az már jó.
Amúgy Helga úgy tudom, 6 hósan kell meglennie a göbnek, vagy valami jelnek, hogy megeredt, ha nincs, irány az újabb szuri.

ladmon
 
 


Zsu83 szuper, hogy Bencusnak nem lett láza! :D Sürgesd a kamerát :D

Pandusika gyógypuszi Hannának az oltásra! Remélem hamar túl lesz rajta. :roll:

Zetibebi Mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen a műtéten és, hogy Zéti jól viselje! :roll:

Budabo palacsinta nagyon jó lett én is ettem belőle... végül is ez volt a vacsorám és nem ettem belőle tonnaszám... ha jól belegondolok, hogy tegnap ettem 1 sajtoskiflit reggelire, rakott krumplit ebédre és 4 palacsintát vacsira az nem is sok csak mondjuk nem fél kilenckor kellett volna a palacsintát ennem... :roll: süssél muffint vasárnap.. az egyszerű és nagyszerű
:D

Kreiszi hát nem tudtam megállni, hogy ne egyek belőle :D

Andrea17 Hannáról ismét nagyon jó a kép :D :D :D

Hel29 nekünk megeredt a BCG... sajnálom, hogy meg kell ismételni nektek! Nekem is a túrós palacsinta a kedvencem, de tegnap nem volt itthon túró így csak lekvárosat ettem.... :D

Zümis hát akit ennyire szeret a szomszédja... én tegnap az utcán előttünk szedtem a sziklakertből meg a tujáktól a gazt erre a szomszéd odaszólt, hogy nála is folytathatom... :evil: akkor inkább meggyet adna... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ladmon netek is gyógypuszi az oltás miatt!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


hello lányok!

KÉPZELJÉTEK,Bazsalikom ráérzett a forgása!hanyattból hasra löki magát,aztán vissza és újra és újra és újra!!!!!!!!!!!!!aztán meg csak liheg!olyan tündéri!

ladmon:Bazsa ugyanezt csinálta tegnap,mint Esztike.De még ma sem sikerült letennem,mert megy feszegetés ezerrel és sír!

bogi:Fügét istenke éltesse!

zsuzsi:beszámoló?képek?és nyugi,Léna csak kisebb étvágyú és punktum!van ilyen,Bazsa is keveset eszik!

millye:palacsinta?én is akarok!de lusta vagyok sütni!

mennem kell,mert BAzsának kicsi a játsziszőnyege,begurult a tv alá............

Kép
nilabali
 
 


Nilabali Bazsa begurult a tv alá? :D :D :D ez jó :lol: majd nem eszünk ilyen vidámak ha elindulnak és pakolják a szekrényt... :D :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!
Igen el tüntem de igazából jó is....nem mindig van kedvem irni.Lehet hogy levelem túl nyers lesz...de most egy világ dölt bennem össze...Elapadt a tejem,hiába szedem a ricinusos bogyókát....fokozatosan tűnt el,minta valaki megcsapolt volna.Ma is már babatejet ittunk...egyzerüen egy csepp se jött ki.Nem fogyózom,semmi,nem értem.Kivagyok nagyon!
A másik....voltam orvosnál...röviden velősen a lényeg annyi hogy sürgősbe el kell mennem egy specialistához,mert a vesémbe még van kő,és mivel otthon nem csináltak semmit(madzsarba)és azóta is fáj,lehetséges hogy leáll a jobb oldali vesém.Mert nem tudja ellátni a maga kis teendőit,és ezért fáj...de az a gáz hogy már a bal oldalon is fáj.Nincs jó kedvem...

Panna:
Köszi hogy irtál,és örülök hogy izlet a süti!
Akartam töled már kérdezni,hogy néztem a tv be a m1-en hogy a TBC Magyarországon ismét felütötte a fejét,egyre több a regisztrált beteg.Mivel jártok haza nem gondoltátok meg magatokat a vakcina beadásáról?
Meg még egyet.Láttom Hannának megy a hasa..irtad hogy nem tudod mitöl és lehet hogy a rokonoktól kapott el valamit....de irtad azt is hogy nem rég hasmenéses vírus volt a párodék kórházába,és hogy ö nem kapott el semmit,nem lehet hogy őneki imunisan reagált rá a szervezete ,de visszot Hanna elkapta?
Nem okoskodni akarok csak kérdem!!!

Millye:
nagyon sajnálom apukádat,én kislány voltam amikor anyukám úgyan ebbe a betegségbe halt meg... :cry:

Nagyon ügyesek a forgós,lábtapízos babák.
Ladmon Esztike nagyon ügyes még a csomozást is szétrángatta?Igazi kis Fekete Laci bujt el benne. :lol:

Mi próbálkozunk a forgással,de még nem az igazi...de próbálkozik a lelkem.De hason inkább a mászási technikáit fejleszti..nagyon édes.Jaj és aludtunk hason is..igaz csak nappal,mikor tudom ellenörizgetni...mert ugye ő nincs hozzászokva a hason alváshoz.
Andrea 17:
Hát...Hanna nem semmi,igaz ameddig nem ül fel magától én nem ültetném...nem ér annyit az egész..hogy egy jó kis csigolyakárosodást szenvedjen.Nem hiába mondják az orvosok...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


gerendai zsu: az őszit azért kapott idáig üvegest,mert még nem találtam finom hazait, de mostmár van! Almát reszelem és lenyomom a levét, plusz a husából egy picit. Banánt villával töröm össze.

millye:
muffin jó ötlet! nekem még van erőm, nincs nass csak délelött! Mai menü: meggy leves, cézár sali.

ladmon: Esztinek is jobbulást!

zetibebi:++++++++++++

Kép
budabo
 
 


begurult a tv alá és azzal a lendülettel elaludt!felvettem,de mire beértünk a szobájába már felébredt és még csukott szemmel is tiltakozott az alvás ellen,de most úgy néz ki alszik!még ilyet,nem értem őket,amikor fáradtak és már csak azért sem alszanak!

ladmon:én is nyálban úszom altatás után,mert Bazsa oldalra fordítja a fejét és a póló ujját nyalogatja ezerrel!

zümis:nekem is van egy csomó cserkóm. mondja a párom reggel,hogy főzzem be?mondom neki,hogy én??????????zt se tudom hogyan kell!
inkábbb sütök cserkós sütit,a többit meg megeszem!

zetibebi:gondolunk rátok,hogy minden oké legyen a műtéten!Zétinek millió puszit!!!!!!!

panna:Hannának puszit küldünk!olyan rossz,hogy ennyiszer megszúrják a babákat,én annyira sajnálom a fiam,hogy már előző éjjel alig tudok aludni!

zsu:védőnőknél,lehet hogy követelmény,a hülyeség!ne is törődj vele!
örülök,hogy javulgat a lábad!

helga:nekünk is megeredt a BCG,már többször kifakadt.én is úgy tudom,hogy fél éves koráig kell megtörténnie a dolognak és ha nem,akkor ismételnek!

Kép
nilabali
 
 


Tök nem érek rá, de muszáj írnom!

Zsancy:
Elhiszem, hogy kivagy! De nem értem én, hogy hova lett a tej??!! A te tejed, aki 220-at kifejt együltő helyébe??!!
Tudom, hogy nincs kedved írni, de mit próbáltál már tenni? Még simán van remény visszahozni!!

ladmon
 
 


zsancy: sajnálom, de hátha még van remény!!!

nilababa: nálam meg kajánál kifeküdt Füge és lassan egy órája alszik. :lol:

Kép
budabo
 
 


zsancy:sajnálom a tejcit és a vesédet is!gyógyulj meg hamar!tejci ügyben nem tudok mit mondni,mert én nem szoptattam....sajnos!még most is bánt!

julcsi:Marcibogyesz lehet annyira rákattant a jegesmacira,hogy most a cici kicsit háttérbe szorult?! :roll:

Balázska tényleg elaludt,ezért megyek káposztát reszelni,mert kápistészta lesz,tegnap már a levest megfőztem mára és még cserkóssütit is sütni kell.
ja,és a legjobbat még el sem mondtam,elmentünk reggel8-kor a dokihoz tápot íratni,de a doki természetesen szabin van,a helyettesítés meg csak délután lesz,ezért lesz mégegy utunk!de,ha már elmentünk itthonról,akkor már sétáltunk egyet a tóparton,Bazsának nagyon tetszenek a falevelek és lélek sem járt még arra,egészen más volt minden mint délután szokott lenni!mindig meg is jegyzem,hogy nagyon szerencsések vagyunk,mert gyönyörű helyen lakunk!
na tényleg húzok,mert addig irogatok itt még kicsikém felébred!

Kép
nilabali
 
 


Zsancy borzasztóan sajnálom.... :? nem lehet még tenni valamit? Idegeskedtél és attól apadhatott el? Egyik napról a másikra történt? A vesédet is sajnálom :shock: . Apukád miatt pedig most együtt érzek veled! :(

Budabo annyira ügyi vagy a fogyókúrával kapcsolatban! Minden nap méred megad? Már lassan 1 hete fogyózol ugye? Milyen jó kis menüt készítesz a is! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ladmon:
Én sem értem...szedem bógyeszt rendszeresen.Se nem többet ,se nem kevesebbet.Eszek rendesen,főleg olyan kajákat ami tejserkentőek...mikor észre vettem hogy Petra akkor is cuppog amikor én azt hittem hogy elég(na ezt jól megfogalmaztam)a tejcsi akkor ismét elővettem a fejőgépet...Fejek akkor is mikor nem kell...de eszküszöm 10-15 cseppnél nem jön több,a balról nem is beszélve az mindig defektes cici volt...az meg porzik :cry: :cry:
ötlettem sincs mit tegyek.
A vesémre gyanakszom esetleg az tesz keresztbe mert azóta vettem észre..a tejcsökenést.De hol jobb, volt hol rosszabb volt a helyzett.na mára már totál rossz.Pedig iszok is rendesen mert a doki napi MINIMUM 3 liter vizet irt elő...
Ötleteket nagyon megköszönném...
a sört nem szeretem,nem bírom lenyelni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Millye:
Semmi baj..de én anyukámat veszítettem el,idegeskedni nem idegeskedtem semmin.
Az a legrosszabb ma reggel is manóka nagyon örült a cicinek 5-perc küzdelem útán el sirta magát hogy nem jön semmi,de én is...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsancy :oops: bocsánat... félreolvastam... anyukád miatt együtt érzek veled... :( a tejcivel pedig esetleg az Urtica-t próbáltad már? Tejserkentő a burgonya, búzadara, kukorica, madártej, rántott leves. Érdemes lenne orvosnak vagy vésőnőnek szólni, hogy ez a helyzet hátha mond valami okosságot. Pedig neked rengeteg tejed volt mindig... nem is értem... :? és fejted is mindig... egyik napról a másikra történt vagy fokozatosan csökkent? Mármint mondjuk tegnap még volt tejed ma meg már nincs :shock: :?:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Én csak azt tudnám javasolni, hogy mindig cicivel kezdjétek a kajcsit, hadd érje inger. A teljes elapadás akár egy hónap is lehet. Szóval van remény!
Legalább kétóránként tedd cicire, ne idegeskedj (ez ugyanis a leginkább apasztó), fejjél minden szopi után akkor is, ha tök üres, és pár nap múlva elválik, mennyire javult a helyzet.
Arról fogalmam sincs, hogy a vesekőnek lehet-e hozzá köze...

ladmon
 
 


Sziasztok!

Huhh Zsancy, nagyon sajnálom! Remélem valami trükk használ! Sajnos a baráti körömben volt ilyen eset. 3 hónapig ömlött a csajsziból a tej, utána meg egyik napról a másikra elapadt... :cry:
Ha nem sikerülne visszahozni, akkor pedig gondolj arra, hogy a legfontosabb időszakban csak anyatejet kapott a Kicsikéd és most már egyre több dologgal lehet pótolni. :) Persze nem igazi vigasz ez, tudom... :(
Huhh Szegénykém, ilyen korán elveszítetted az Anyukádat? Őszinte részvétem! :cry:

Zsuzsi: Lénácskának nem kevés az a 210 gramm szerintem. Eszedbe n jusson ilyen hülyeség, hogy törpe lesz. Egyszerűen alacsonyabb tópus lesz, mint Te, és ez jól is van így! A védőnőkkicsit tankönyvből dolgoznak néha szerintem, minden gyerek más...

Nila: Jaja, cicim helyét átveszi a jegesmedve, hisz az ő orrát is be lehet kapni és hosszan szopogatni. :lol:

Azért lassan a testtel, Zümis! Pihenj is néha!!! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


millye: jaja kb. egy hete, nem mérem magam mindennap, de most mértem és mintha elindult volna, talán van remény. Még egy darabig kitartok, de apánál már hisztizek fogyi kezelésért, csak nem tudom milyet kéne választani ami használna is. Egyszer már voltam UH-n de az nem igazán használt, de lehet hogy most diétával használna. Ötlet?

Kép
budabo
 
 


Szóval, köszönjük a kérdést Zsu, az éjszakánk jó volt: negyed egykor visszaaltattam, 4-kor evett és véglegesen 7-kor kelt. :) Talán haladunk, de azért nem merném elkiabálni... :roll:
Nappal pedig remekül alszik ez a briganti. :)

Oltáson minden rendben volt, ez a Gyerkőci egy Hős, ahogy az Apja mondaná :) Alig sírt a szurinál, felkaptam és már vége is volt. Doktornővel mindent átbeszéltünk. 66 cm (szóval azért nem 70, Zsufi :lol: ) és 6350 gramm. Szerinte a 750 milli nagyon rendben van, a 100 gramm hízás hetente pedig több is az elvártnál... :shock: Azt ajánlotta viszont (mikor a ritka kakát és a sok felébredést mondtam), hogy kezdjünk gyümölcsözni. Szerinte a gyerekek különbözőek, valakinek elég 6 hónapig a tejci, de Marci nagy és erős Fiú, neki már valószínűleg más igénye is van, hátha akkor rendbejön a kakadolog és éjjel is nyugodtabb lesz. Szóval gyümölcsöt kezdjük, egy hónap múlva zöldség, 6 hónapos korától pedig ki lehet váltani egy étkezést. Szép szerinte (szerintem is :D ), nyugodt, kedves, nagyon figyelmes, nagyszemű Csöppség. Elégedett volt vele. :)

Megyek, kipróbálom Millye diós muffin receptjét. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Bogi: Az egyetlen dolog, amivel én fogyni tudtam, az a szénhidrátszegény étrend+ szűztea kapszula.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?