Új privát üzeneted érkezett!

Gabókám!
Rendicsek, tali jöhet, úgyis olyan régen nem találkoztunk már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem is babás a barátnőd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Hát nemis eröltetem meg magamat. Ha fáradt vagyok, lefekszem, Ha nincs kedvem, nem csinálok semmit. Amúgy is nagyon fáradékony lettem egy hete. Sőt, megint ehetnékem van :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: És mostanában egy csomószor azt csinálja a szervezetem, hogy eszem, plusz még gyümit is, és már azt érzem, hogy dugig vagyok. Na ekkor el kezd fájni a fejem. Eszem, és abba marad a fejfájásom :x :x :x :x :x :x :x
Na ez mért van most :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Csók a gyerkőcöknek :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Wepe drága!
Atya gatya.... hogy én mennyire szeretem az ilyenszupi híreket hallani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát csak halkan grat., majd uhu után hangosan is. Addig meg drukkhegyek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Pocaksimi!!!

Kriszta!
Hajrá péntek :!: :!: :!: :!: :!:

Pocakosoknak pocaksimi, gyerekenek csóközön, ölelés és pusszantás!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!

Minnie,
drukkolok, hogy minél többen elzezdjenek osztódni. Majd gyere mesélni :lol:
Igyál sok vizet és egyél sok fehérjét. Úgy tudom ezekkel el lehet kerüli a túlstimut is, vagy nem? Na mindegy, a méhnyálkahártyádnak csak kedveznek ezek, az pedig fontos, hogy a picik be tudják magukat fészkelni :lol:

i.kata

Dezsina,
??????

i.kata

Wepe!
Szuper hírek!!!! Pihenj sokat,igyál min.2l folyadékot,és van egy tuti fehérje bomba receptem(én is ezt ettem)Minden akciózósnak!!!!
250dkg túró,1 camping sajt, 1 tubus majonéz, 1 gerezd fokhagyma (ízlés szerint lehet persze több is) piritósra egyszerűen isteni.
Minnie, Kriszta!
Drukk hegyek!!!
Gabó!
Biztos ,hogy babás a barátnőd!!!
Zsuzskám!
Engem az időjárás készít ki teljesen, én hulla leszek, a babák pedig egyfolytában rugdosnak ilyenkor.Pihenj sokat,kidolgoztad már magadat!!!!
Dezsi!
Hétégén miattad jöttem,hátha,de gondolom nem véletlenül nem jössz,jelentkezz majd.....

Kép
babyonboard77

Baby!
Nálam ugyanez van.... ha front jön, a pici meg sem áll egész nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsi!
Gondolom nega a teszt, és most le vagy törve.... de veled vagyunk, és szeretünk nagyon, hiányzol!!!! Ha már tudsz, gyere a hírekkel, hogy mi újság veletek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok !

Lányok, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm ! :)

Ma voltunk újra vizsgálaton a folyadék miatt, vettek vért, az eredménytől függően lesz holnap a folyadék leszívása.
És láttuk a babót :!: :!: :!: :) És még képet is kaptunk róla!

Baby, muszáj innom, de 2,5 is meg van, és a Tanárúrék is mondták a fehérjét, de majd kipróbálom a Te receptedet is :) jól hangzik :wink:

Kata, igen túlstimus, de nem kaptam infúziót.

Dezsina, gyere !!!!

Hajrá Minnie és Kriszti ! :)
Belluska, Zsuzska :)
wepe

Wepe!
És hogy szívják le a folyadékot??????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hoztam néhány képet:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

Wepe!
Hatalmas gratula a pozi teszthez! nagyon drukkolok a folytatáshoz!!!! :D :D :D

Zsuzska!
csodaszép a fürdőszobátok! :wink:

Kriszta! Minnie!
mennek a drukkok!

velem semmi. vagyis tegnap megjött. de nem azért nem jöttem, csak apukámmal korházaztunk majd egész nap, vagyis vizsgálatokra mászkáltunk... elég sz@r programm volt.
lelkem teljesen rendben. egyáltalán nem érdekel a téma. ma hivom Ibolyát, hogy nem sikerült, meg kérek időpontot, hogy kezeljük a barnázgatásomat. mert olyan jó volt, hogy simán megjött és nem barnáztam elötte hetekkel :twisted: Aztán majd jön az uccsó lombik.
dezsina

Dezsi drága!
Örülök, hogy nem vagy lelombozva!!!!
Hát tényleg nem a legjobb program a kórházasdi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hajrá uccsó lombik!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
:) hát igen.... hajrá uccsó...

aug 5-re kaptam konzira időpontot... jó soká van! sebaj! :D
dezsina

Hellóka!Wepem drága,én tudtam,hogy sikerülni fog!Titokban...:)Egyúttal meg is kérnélek valamire!Én júl.9-én megyek vérvételre,akkor kezdődik a procedúra:)Kiszámolnád nekem,kb.mikor lesz a beülti,leszivás akkor,ha minden jól halad?A m.helyemen már erős faggatolózás gyötör.... .Dezsi,meglássd a lombik tuti sikerül...Zsuzsim pénteken du.tali?

salygabó

Dezsi!
Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült,de nem szabad feladni tudod!
Én tudom,hogy lesz babátok és a SIKERES utolsó támogatott beülti tuti lesz meglátod!Testben és lélekben teljesen rákészülsz addigra,majd én repítem az időt tudod!Mi szeretünk nagyon és kibekkeljük együtt azt a babát(babákat),ha apa katonáival nem is tudjuk felvenni a versenyt :lol: ,de mi mindig itt leszünk és addig elütjük az időt gyorsan és már itt is a következő beülti!
Örülök,hogy nem vagy nagyon magad alatt hiszen előre kell nézni és tudnod kell,hogy sikerülni fog vagy így vagy úgy!
Apukádnak jobbulást!!!!!
Puszillak!!!!

Zsuzska!
Nagyon ízléses lett az új csempével a fürcsi!!!!!
Megérte a fáradtságot!Pocak simi!

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok csajok!

Beszéltem Tanár úrral, a helyzet a következő:
A 6-ból 3 éretlen volt, a maradék hármat beinjekciózták, abból 2 kezdett el osztódni, az éretleneket összeengedték a fiúkkal, hátha megtermékenyítik őket, de ez sajnos nem vált be. Viszont mára azok is megértek, ezért azt mondta Tanár úr, megpróbálják azokat is beinjekciózni, hátha elkezdenek fejlődni.
Nagyon elkeseredtem, remélem legalább az a 2 kitart csütörtökig. :cry: :cry: :cry:

Röviden ennyi.

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
hát persze, hogy kitartanak csürötökig! :P és nem csak csütörtökig, hanem még majd 9 hónapig! :P :P :P
megagigadrukkok!!!!! :D :D :D

Belluska!
köszönöm szépen! igyekszem bebabásodni :D

Gabó!
stimutól számított kb két hét... :wink:
dezsina

Minnie!
Ne keseredj el,mindkettőért nagyon szurkolunk!!!!
Hátha még a többi is fejlődik!
Kitartást Minnie!Puszi!

belluska

Dezsi!
Már nem tudom régi írásaidból pontosan,de elvileg úgy mint nálunk nektek is elvileg természetes úton is lehetne babátok?Mármint,hogy nincs különösebb probléma ugye?Mert akkor még a spontán lehetőse is nagyon is fenn áll!

belluska

Dezsina,
örülök, hogy optimista vagy! Sajnálom a kórházi napot és én is jobbulást kívánok apukádnak!
Aug. 5. tényleg gyorsan itt lesz. Most úgy érzem, szépen, gyorsan telik az idő :lol:

Gabó,
ha long protokollod lesz, akkor úgy számolj, hogy a 21. naptól kapsz majd szurit, és ettől általában 3-4 napot késni szokott a mensi. Szóval a ciklusodhoz még add hozzá ezt a 3-4 napot. Maj mész a 3. napon vv-re és ha szépen növeszted a tüszőidet, akkor legkésőbb 14. napon szerintem meglesz a leszívás. Ha én jól számolok, akkor augusztus 9-re meglesz a leszívásod :wink:

Minnie,
ne keseredj el! Még simán beérhetik a többieket a kis éretlenek :wink: Már az is jó jel, hogy megértek az inkubátorban. Szóval tessék optimistának lenni és nagyon drukkolni a picurkáknak!

i.kata

Wepe!
El is felejtettem írni,hogy mennyire örülök,hogy láttátok a babót!
Reméljük nem lesz szükség a folyadék szívásra már!
Gondolom nagy az öröm most nálatok,de tudom magamról,hogy én is csak a 3. hónap végén tudtam igazán-igazán örülni,még kérdezték is a barátok,hogy miért nem olyan földöntúli nagy az öröm,na de utána!Akkor is az volt,de nagyon hihetetlen volt!
Tudom,hogy jó kezekben vagy az intézetben és biztosan nagyon kedvesek is veled!
Vigyázz nagyon magadra és a kis picurkára!

belluska

Zsuzska,
csini lett a fürdőtök :lol:

Wepe,
ha nem kaptál infúziót, akkor mit csináltak? Hogy szívják le a vizet?

i.kata

Sziasztok
Wepe
Vigyázz magatokra :lol: Drukkolok :!: :!:
Minnie
Az a helyzet ha nekem 6 petesejtet le tudnak szívni én nagyon fogok örülni. Szerintem annyira jól csinálják a biológusok a dolgukat hogy majd meglátod rendben lesznek a babók :lol: :lol:
Nagyon szurkolok csütörtökre is. Én holnap megyek és szerintem pénteken reggel punkció. Csak 4 nap lesz köztünk, de izgi :!: :!:
Belluska
Puszi nektek holnap jövök a hírekkel.
Zsuzska
Jó lett a fürdőtök nagyon és szép világos :lol: :lol:
És ha enned kell egyél, ne fogd vissza magad :lol: :lol:
Dezsina
Sajnálom, de legalább nektek van esélyetek a spontán babára is :lol: :lol:
Vendég

Kriszta!
Oké,várlak holnap! :lol: :wink:
Neked is lesz sok szép petikéd,méghozzá természetesen köztük lesz a kis picur is aki kapaszkodni fog majd véglegesen!

Minnie!Igaza van Krisztának,fantasztikusak a biológusok az intézetben,légy nyugodt!

belluska

Képzeljétek a héten nagyon jó dolgom van (lesz),apát hétfőn haza küldték "kényszerszabira",hát a gyerekek teljesen odavannak!
Pénteken Nagykátára tervezünk menni strandra,meg talán holnap Veresegyházra megnézni a nagy medvéket!
Ma tudtam gazolni a kertben,van vagy 20 nagy bokor rózsánk,azok között tevékenykedtem!Imádom a kertet csak muszáj anyumékra hagynom a munkálatokat,mert az már nem fér bele a napirendünkbe!
Most olyan jó így négyesben! :lol:

Szép álmokat csajok!!!!!

belluska

Wepe, őszintén gratulálok, hogy pozitívat teszteltél! Nemhiába kerültél Te annyiszor laptetőre! Nem semmi, hogy hiperstimus lettél, biztosan rossz lehetett, de én már többször hallottam, hogy a hiperstimu még jobban elősegíti a beágyazódást. Fene tudja, hogy hogyan működik, nem is érdekes, a lényeg a pozitív teszt. Vigyázz magadra.

Minnie, drukkolok, hogy minél több embrikét kapj vissza!

Kriszti, már holnap leszívás! Izgulok ám érted is!

Gabó, Te is hamarosan sorra kerülsz!

Hú, most aztán van kiért izgulni! Kezeim, ujjaim össze vannak ám fonva értetek!

Dezsim, sajnálom és tényleg nagyon drukkolok, hogy már ne is kelljen az utolsó lombik, hanem jöjjön spontán a baba.

Kicsit ritkábban tudok jönni, most vannak a nyári szabadságok kevesebb kollégával, több munkával, de jövök, ahogy tudok és már alig várom, hogy elteljen az idő, hogy én is mehessek majd ősszel.

Kata, ti hogy tervezitek, nektek mikor lehet/kell mennetek?
Vendég

Jaj!!!! Mindig benézek valamit! Kriszti, először tüdőtüszölőket akartam küldeni, most meg már csütörtökön leszívásra küldenélek! Szóval nagy drukk péntekre!!!!
Vendég

sziasztok!

szép jó reggelt mindenkinek! :)

Kriszti! Minnie!
drukkok!!! :)

Wepe!
képet kérünk a dupla csíkról!!!
dezsina

Sziasztok!

Minnie,
na hány picur van versenyben?

Belluska,
neked aztán tényleg jó dolgod van! Nekem is itthon van a héten a párom, mondjuk ő most többnyire ittnonról fog dolgozni, de nekem nem olyan jó, mert nem akarom zavarni, ezért még a tv-t sem merem bekapcsolni. 50nm-en elég rossz, hogy újabban még irodaként is funkcionáljunk :roll:

Kriszta,
drukk a népszámláláshoz!

Ladiva,
megvárjuk hogy lemenjen ez a ciklus és a következőben megyek majd 21. napi vv-re, aztán kezdünk. Nem tudom miből áll a fagyis beültetés, S. doki csak azt mondta, hogy a mnyh-t vastagítjuk majd.

i.kata

Kata, akkor úgy kábé augusztusban lesz meg a fagyis beültetés? Jól emlékszem, hogy három kis babácskád van?
Vendég

Sziasztok csajok!

Megjöttem, ma sokkal jobb kedvvel, mint tegnap!
Most beszéltem Tanár úrral és azt mondta, az eredeti 2 babó szépen fejlődik és az éretlenekből, amiket tegnap szúrtak meg, abból is elkezdett 2 osztódni, így most 4-en vannak!!!! Annyira örülök!!!!!!!! :D :D :D
Holnap 10:00-re megyek az intézetbe és már babókkal együtt jövök haza, nagy izgalmamba azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyit kapok vissza, de sebaj, majd holnap minden kiderül. :P :P :P

Wepe!
Én is kérek képet a csíkokról!!! Pocaksimi!!! :) :) :)

Zsuzska!
Nagyon szép lett a fürdőszobátok! Pocaksimi!!! :) :) :)

Kriszta!
Mennek a tüszőnövelők és szorítok a pénteki leszíváshoz!!! :P :P :P

Belluska! Dezsina! Kata! Ladíva!
Sziasztok!!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!!!! :) :) :)

CSÜTÖRTÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Ladiva,
én is kb. augusztus közepét számoltam. 2 blasztó van lefagyasztva. Te mennyit tudsz a fagyis bébikről? Meddig "olvasztják" őket? Semmit nem tudok erről a részéről.

Dezsina,
te talánt todod, ugye? Mesélj róla légyszi.

Minnie,
szuper, nagyon drukkolok. Nem tudta volna megmondtani Tanár úr, hogy hányat fogsz visszakapni. Szerintem ha szépen osztódik mind, akkor 2-t kapsz vissza és 2-t fagyasztanak. Ha 3 lesz nagyon szép, akkor megkapod mind3-at.

i.kata

Dezsi!
Hajrá aug. 5 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Gabókám!
Péntek du. okés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elküldöd a számodat priviben :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Belluskám!
Köszike, szerintem is naggyon csecse lett a fürdő.... még anyum is beleszeretett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó kertészkedést és pancsizást, medvézést !!!!!

Minnie!
Hajrá csütörtök :!: :!: :!: :!: :!: :!: Hátha beindul a többi is :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nagyon drukkolok :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kriszta!
Hát vissza nem fogom magamamt, csak amennyi jól esik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wepe!
Csíkokról képet :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Pocaksimi :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minnie,de jó már holnap te is kismami leszel!:)Ilyenkor adnak képet a beülti után?Most majd érted izgulhatunk újfennt!:)Wepe,tedd fel légyszi a képet,jó?Éreztél valamit a túlstimuból,rosszul voltál?Feleségem:) tök jó,hogy már te is itt tartasz...Lassan én is sorra kerülök,de olyan messzi még az idő...Képzeljétek a barátnőm csütörtökön megy vissza,azóta van már azt hiszem min.4 pozi tesztje.Kezdek reménykedni,hátha sikerülhet nekem is...:)Puszika.

salygabó

Sziasztok
Szépen növögetünk 21-20-19 kb 8 darab. Méhny: 9
Felhívtam a nődokimat hogy esetleg szedjek e valamit a méhnyálkahártya vastagításra és azt mondta hogy neki 6-8 szokott lenni és az jó, ha túl vastag az nem jó. Nekem múltkor 15 volt, akkor ezek szerint az sem jó.
Még egy tanácsot kaptam, a cickafark tea jó a nyálkahártya vastagításra a palástfű tea pedig elősegíti a megtapadást. Szóval mindenkinek üzenem a tanácsokat. :lol: :lol:
Pénteken 6.15 kor kell jelentkeznem. Négyen leszünk :!:
Minnie
Szuper hírek, ugye mondtam hogy ügyesek :lol: :lol:
Drukk holnapra :!: :!:
Belluska
Akkor élvezzétek a szép időt, de jó nektek. Lánykát most viszik el majd vasárnap jön vissza :lol: :lol: Puszi nektek :lol: :lol:
Gabó
Biztos hogy hamarosan neked is lesz pocaklakód majd meglátod :lol: :lol:
Vendég

Minnie!
Ugye mondtam,hogy ne aggódj!Szuperjó!Szerintem 3-at fogsz visszakapni!Annyira szorítok neked,holnap csuriban értetek!
Puszi!

Kriszta!
Csupa jó hírek!!!!!Hajrá péntek,majd jelentkezz mindenképpen! :wink: Örülök nagyon!!!!!Akkor most élvezzétek apával a kettesben romantikázást! :wink:

Kata!
Amikor nekünk volt fagyibabánk,akkor azt mondta Sipos doktor és az akkori biológus Anikó,hogy a fagyibabák(embriók) néha szebbek és jobbak mint a sima nem fagyisnál!Nekem biztató dolgokat meséltek a fagyis dologról!Azért jó,hogy itthon van párod,nem vagy magányos!!!!!Hajrá spontánkodás,aztán fagyibabák ha lesz rájuk szükség! :wink:

Ladiva,Dezsi és többiek!
Szép napot nektek! :D

belluska

Belluska,
köszi, ezek tényleg bíztató infók a fagyikról :lol:

Kriszta,
és a dokid mondta melyiket meddig kell inni? én úgy tudom hogy pé-ig a cickát és peteérés után pedig a palástot.

i.kata

Gabó!
Reméljük fantasztikus uh.-os babós képet kap barátosnőd csütörtökön!!!!De jóóóóóó!!!!!
Ő miért nem csatlakozik hozzánk ide a fórumba?Szívesen látnánk pedig!!!!

Kata!
:lol: :lol: :lol: Sikerülni fog neked is!

belluska

Elmentem vettem még 2 virágot az erkélyre. Megint kezd dzsungelesedni :lol: :oops:

Íme az egyik:
Kép

i.kata

Kata!
Gyönyörű!!!Ez milyen virág?
Én is úgy vagyok vele,hogy a szomszéd néniktől is kunyerbálok hajtásokat,aztán már nincs is helyük a kertben!De hát imádom őket!
Még fenem a fogam egy barka bokorra,de nem fér sehová!

belluska

Golgota virág nagyon szép, ne száradjon ki a földje és sokáig szép marad :lol: :lol:
Azt nem mondta meddig és mikortól igyam, szerintem ártani nem tudok vele :lol:
Vendég

Kertünkről egy tavaszi kép:
Kép

És egy mostani:
Kép

Kép

Kép

Kép

belluska

Kriszta,
igen, golgota virág. Tavaly is volt ilyenem, de az nem akart virágozni, aztán elmentünk 10 napra nyaralni és tesóm kinyírta, mert ritkán jött csak locsolni.

Belluska,
nagyon szép a keretetek és látom minden tele van nálatok is virágokkal.
Nekem az 5 nm-es teraszunkon végig van a 3m-es korláton muskátli, van 2 pici leander (amik nem akarnak virágozni), 2 aloevera, egy pici rózsa, egy csomó kövirózsa, egy duplaszirmú muskátli, a golgota, meg egy léggömbvirág. Erről az utolsóról is mindjárt csinálok képet :wink:

i.kata

Kép

i.kata

Egy kis tipp kellene lányok. barátnőmnél ma derült ki, hogy a babája le van maradva három héttel kb. a kelleténél. És nem fekszik, hanem ül. Jövő héten kell mennie magzatvízvizsgálatra. szerintetek mi lehet, lehet baj??? Mit lehet tenni, vagy mire lehet számítani??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lányok !

Dezsina, örülök, hogy optimista vagy, én továbbra is kívánom, hogy legyen spontán babátok !
Apukádnak jobbulást, Neked pedig kitartást mindenhez!

Minnie, a jókra koncentrálj, és holnap sokat gondolok Rád, és drukkolok, hogy a babák ügyesek legyenek!

Kriszti, szurizás ? Ma már tüszőrepi van ?

Ladiva, lehet, hogy tényleg bejött a laptető. A hiperstimunál a női hormonok jobban dolgoznak, lehet, hogy van valami a beágyazódásban, amit mondtál.
Munkával lefoglalod magad, és gyorsabban fog menni az idő !

Belluska, igen egy pár hónap múlva teljes lesz az egész, van bennük félsz, de nagyon reménykedem.

Kata, Belluska szépek a virágaitok !

Gabó, írok egy privit a kérdésedre! De Kata szuperul kiszámolta, és leírta!

Zsuzska, sajnálom a barátnődet, de nem tudom mire lehet számítani. Semmit nem mondtak neki ?

Szóval tegnap kiderült a vv.-ből, hogy a máj enzimek nem jók. ( olyan érzés volt, minta belülről pumpáltak volna egy lufit, és marhára feszített ) És ma reggelre be kellett feküdnöm, és leszívták a folyadékot a hasüregből. Altatásban csinálta a Tanár úr, nem fájt, a műtőben ébredtem, utána kaptam 1,5 l infúziót, az kb. ½ 2-re folyt le. És már az ébredéskor sokkal könnyebb volt az egész hasam. Csak néhány adat: már volt 100 cm a kerületem ez 93-ra esett le, és 68-ról 65-re változott a kilogrammom. És ha jól emlékszem 3 liter jött le.
Kicsit vicces lett tegnap estére: már annyira ödémás lettem, hogy akkorára feldagadt odalent, mint egy here :lol:
Mindenki nagyon aranyos, kedves volt az intézet, mint ahogy szokott lenni, szóval nem is tudok mit mondani, hogy milyen szuper csoportja van a Tanár úrnak !
Én nagyon hálás vagyok nekik !
És remélem, ebből a topikból, kismamás topik lesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wepe

Wepe!
Sajnos nem nagyon. Csak annyit mondtak,hogy kedden mennie kell magzatvízvételre. Igazából szerintem ők sem értik. Minden rendbenvan, lepény is, köldökzsinórban három ér van. csak a méretek nem stimmelnek.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, és hány hetes ?
wepe

Minnie!
Drukkok holnapra!!!!Majd gondolok ismét sokat rád!
Aztán várunk ám! :lol:
A babók visszahelyezése után meglátod az intézetben úgy fognak bánni veled mint egy hímes tojással!Utána olyan jó volt amikor már kismamának szólítottak!Puszillak!

Kriszta!
Már csak kettőt kell aludni! :D :wink:

Wepe!
Hát igen jó érzés ilyen jó kezekben lenni!Örülök,hogy vigyáznak rátok!!!!!!Pihizz sokat!!!!!Annyira örülök nektek!!!!

Zsuzska!
Reméljük nincs gond a barátnőd babájával !4D-sen voltak?Nekem csak ott mondtak pontos értékeket!A többin mindig mosolyogtam mikor volt hogy később kisebbet mondtak a méretekre mint előtte mondjuk két héttel!De persze azért 3 hét eltérés sok valóban!
Reméljük megnyugtató eredményt kapnak a vizsgálat után!Nem tudom mi okozhatja ezt!Mi mindig előrébb tartottunk egy v. két héttel!De hát óriás bébik voltak!Gondolom a terhességi hét kiszámolása pontos ugye?Minden rendben lesz szerintem!

Kata!
Mikor lakótelepen laktunk én is ugyanezt csináltam mint te!A 4.-ről imádta az alattunk lévő mikor potyogtak a virágszirmok!Ott is televoltunk virággal!De hát olyan szépek!

belluska

Tüszőrepit beadtam 7 kor de az eggyikkel eltaláltam egy eret és most szép lila :? Azt hittem megúszom lila folt nélkül, de nem pont az utolsó ment rossz helyre. Már várom a pénteket :lol: :lol:
Minnie
Drukkolok, holnaptól kismami vagy :lol: :lol:
Belluska
Milyen szép a kertetek :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Wepe!
Örülök, hogy most már minden rendben, vigyázz nagyon magatokra! :) :) :)

Kriszta!
Hajrá tüszőrepi, ne aggódj a lila foltért, nekem kettő jutott belőle! :D Sokat gondolok rád, jó lenne ismét beszélgetni! :) :) :)

Kata!
Nagyon szépek a virágaid! :P :P :P

Belluska!
Nálatok meg csodaszép a kert, egy kicsit irigyellek is érte, nekem csak erkély jutott... :lol: :lol: :lol:

salygabó!
Neked is repül az idő, meglásd, majd Belluska segít ebben!!! :) :) :)

Zsuzska!
Remélem minden rendben lesz a barátnőddel, szorítok neki!!! :) :) :)

Babásoknak pocaksimi!!!!!!!

Holnap ha hazaértem jelentkezem!!!

Szép estét mindenkinek!!!

CSÜTÖRTÖK!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Bellus, nagyon szép, rendezett a kertetek, irigylésre méltó.

Kata, nekünk is van ilyen kék színű virágunk, sosem tudtuk a nevét, arra sem igazán emlékszünk, hogy hogyan került oda, de most már tudom, hogy léggömbvirágnak hívják. Épp most nyílik, annyira szép, csak kár, hogy hamar levirágzik.

Minnie, drukkolok!!!!!!!
Kriszti, neked is!!!!!!!!

Wepe, elég rosszul hangzik ez a túlstimu, de örülök, hogy túl vagy rajta, remek csapat van a Forgácsban.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?