Sziasztok Lányok !
Dezsina, örülök, hogy optimista vagy, én továbbra is kívánom, hogy legyen spontán babátok !
Apukádnak jobbulást, Neked pedig kitartást mindenhez!
Minnie, a jókra koncentrálj, és holnap sokat gondolok Rád, és drukkolok, hogy a babák ügyesek legyenek!
Kriszti, szurizás ? Ma már tüszőrepi van ?
Ladiva, lehet, hogy tényleg bejött a laptető. A hiperstimunál a női hormonok jobban dolgoznak, lehet, hogy van valami a beágyazódásban, amit mondtál.
Munkával lefoglalod magad, és gyorsabban fog menni az idő !
Belluska, igen egy pár hónap múlva teljes lesz az egész, van bennük félsz, de nagyon reménykedem.
Kata, Belluska szépek a virágaitok !
Gabó, írok egy privit a kérdésedre! De Kata szuperul kiszámolta, és leírta!
Zsuzska, sajnálom a barátnődet, de nem tudom mire lehet számítani. Semmit nem mondtak neki ?
Szóval tegnap kiderült a vv.-ből, hogy a máj enzimek nem jók. ( olyan érzés volt, minta belülről pumpáltak volna egy lufit, és marhára feszített ) És ma reggelre be kellett feküdnöm, és leszívták a folyadékot a hasüregből. Altatásban csinálta a Tanár úr, nem fájt, a műtőben ébredtem, utána kaptam 1,5 l infúziót, az kb. ½ 2-re folyt le. És már az ébredéskor sokkal könnyebb volt az egész hasam. Csak néhány adat: már volt 100 cm a kerületem ez 93-ra esett le, és 68-ról 65-re változott a kilogrammom. És ha jól emlékszem 3 liter jött le.
Kicsit vicces lett tegnap estére: már annyira ödémás lettem, hogy akkorára feldagadt odalent, mint egy here
Mindenki nagyon aranyos, kedves volt az intézet, mint ahogy szokott lenni, szóval nem is tudok mit mondani, hogy milyen szuper csoportja van a Tanár úrnak !
Én nagyon hálás vagyok nekik !
És remélem, ebből a topikból, kismamás topik lesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!