Szép képekre jöttem ismét, nagyon helyesek a gyerkőcök! Vendi is milyen nagyfiú már!
Andrea, Hanna így ül már???
nagyon ügyes kislány!!!
Julcsi, gratula Marci nagy jegesmedvemászásához!
Millye, csak pénteken megyünk, szombaton vagy vasárnap jövünk (sok mindentől függ, leginkább Adritól...), és Zánkára
Segíts légyszi! Adri múlt hét kedden kapott szurit, szerda délután vettem észre, hogy csomós a combija. Azóta borogatom, meg adtam neki az Apist is, ahogy írtad, de még mindig van neki egy kis csomó (kb mint egy borsszem, 3mm átmérőjű lehet). Nem kellett volna annak már elmúlnia? Felhívjam a gyerekorvost? Egy hétnél tovább is merjem borogatni, meg bogyócskáztatni?
Zsuzsi, de jó, hogy hazajöttetek!!!
ha kicsit van időd, mesélj, légyszi!!! nagyon kíváncsi vagyok! És persze tessék ám képeket is hozni!
ZVera, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ rengeteget gondolok rátok, hogy épp mi történik veletek!!!!! Kicsi Zétinek millió gyógypuszi!!!
Üldögélés: Adri is állandóan ülni szeretne, de én se nagyon hagyom neki. Csak nehéz, metr ha csak egy kicsit is megtámasztom a hátát, addig erőlködik, amíg feltornázza magát ülésbe (hasizomból!!!
), aztán persze elborul oldalra. Ha meg a kis kezeit fogom meg háton fekve, akkor meg kézzel húzza fel magát.
azért én azt szeretem, ha fekszik, de egyre kevésbé van úgy el...
GYED uhh jó hogy mondod, nemsoká ideje. szerintem igényelni kell, itt semmi nem jár automatikusan...
Itt van róla info:
http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/ ... C3%8DJ.PDF
Julcsi, miért vagy ideges? Mennyiket eszik? Nyugodj meg, aki gyakrabban eszik, az egyértelmű, hogy kisebb adagokat!!!
Mist, szépséges Natasád, és jó, hogy néha felbukkansz itt
Andus, sajnálom, hogy Zéti ilyen nyűgös kisfiú, és mellette még a melód is rengeteg!
azért bízom benne, hogy hétről-hétre egyre könnyebb lesz, és talán majd tudsz jönni néha, legalább egy pár képpel magatokról
Asszem, elkaptam Tomitól a remek betegségét, fújom az orrom reggel óta, és tüsszögök (múlt héten a tréningen kapott el valami frankó torokfájós-orrfújós cuccot)
nemjó
remélem, egy-két nap alatt helyrejövök, szombaton meg jógás baba-mama találkozó lesz, nem szeretném emiatt kihagyni!