Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bumi,
miért is kell hsg? Volt már egyszer?

Vicky,
de jó látni nálad is a petezsákokat! Jó, hogy nem vagy annyira elkenődve a másik miatt!

Én türelmetlenül várom a mensimet, hogy végre kezdhessünk!!!
Aaaanyira meleg van!
Ja, ma ahogy beléptem az ajtón a munkahelyemen, az egyik kolléganőm felkiált: " Yadine,jéé kismami vagy??!
Én leforrázva, megdöbbenve hebegek: "Nem, miért?"
"Mert csak úgy ragyogsz!"
Szóval megtudtam, hogy alapból képes vagyok ragyogni. :D

KépKép
yadine81
 
 


yadine: Sajnos ezen a képen csak az egyik petezsák látszik. A másikról nem kaptam képet, azt csak a kartonomba teték bele. Még drukkolok a másik picúromnak, de nem bízom benne. Láttam a dokim arcán.

Most a dokinál úgy jártam mint Dita. Egy nő megkérdezte, hogy baba lesz? Mondom igen. Kérdi első? Mondom igen. Azt mondja 5-6? Mondom 6. Kérdi és milyen nemű? Kérdem: a 6. héten? Erre: ja, ő azt hitte, hogy a 6. hónap, olyan nagy a hasam. Mondtam, hogy felfúj a gyógyszer. Kész vagyok. Majd rakok fel hasfotót és megítélitek. Jót nevettem magamban.



vicky79
 
 


Köszi mindenkinek a Bogyódicséreteket!

BUMI
Oké majd szólj ha valami kellene, a csajszi azt mondta hogy ha több mindent vesznek olcsóbban adja, mert én is 3 dolgot vettem farmer tunika egy hosszú és egy halásznacit és mindössze 4000-et fizettem érte. Sztem ingyen volt.
Amúgy megjegyzem - bár sztem emlékeztek rá - hogy én még nem voltam babás de már kismaminaciban jártam, egyszerre 3-at is vettem a C&A-ban. :oops: :lol:

Drukk a pénteki hsg-hez! Amúgy minek csináltatsz hsg-t?
Azt mondták nektek hogy a spontánhoz nem sok esélyetek van, vagy mégis, bár én Katerina esete óta már mindenben hiszek, totál 0 % esélyük volt a spontán babára és mégis összejött a sokadik lombik után. Én ezt nem értem, de tök jóóóóóóóóóóó!

YADINE
Ma fülledt meleg volt, ez a leggázabb. Megint rosszul is lettem, de most szerencsére nem az utcán hanem itthon amikor elment a csajszi és lefotóztam a ruhákat. Előtte vettem be a gravidát, és már gondolkoztam rajta, hogy nem attól vagyok-e rosszul. :roll:

VICKY
Ugye milyen gáz???
Amúgy érdekes mert ma meg Colin panaszkodott meg a többi vékony lány is mesélte hogy ők meg az ilyen nagy pocakosokat irigyelték mint amilyenek mi vagyunk. Tényleg az emberek mindig azzal elégedetlenek ami éppen van! :lol: :lol: :lol:

Az enyém ilyen volt a szurik után közvetlen, aztán a 8. héten:

Kép
Kép

dita75
 
 

 
 

Most már egy hegy, majd holnap teszek fel képet.
Ma sokat mocizott Bogyó, talán azért mert sokat pörögtem ma.
De most már a fürdésen kívül ki nem kelek az ágyból, a lábam leszakad.

dita75
 
 


Bikfy,
nekem úgy néz ki, hogy a terhesség rendbe hozta a cukrom. Tudom, másnak ilyenkor szokott elromlani, de én így vagyok összerakva :lol: Persze most is odafigyelek, napi 5-6-szor eszem, alapvető dolgokat betartok, de nem számolgatok. És volt, hogy tortát ettem, és mértem utána, de már 6-ig sem tudom feltornázni. Amúgy még mindig járok, 6 hetente ellenőrzésre. Majd 5-én megyek utolsó vérvételre. Amúgy nagyon profik. A férjem most volt néhány hete, egy óráig volt a doktornőnél. Kapott pajzsmirigy gyógyszert, metet, állítottak a vérnyomásgyógyszerén, meg kapott egy vagon tesztoszteront, mert alig van benne. Szerintem tényleg a profizmus jellemzi.

Bumi,
persze, mindent megér a végeredmény, de ha lehet, a császárt akkor is mellőzném. Amúgy úgy érzem visszafordult Levi, újra a gyomromnál rúgdal.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA
Kellemes lehet a gyomorrugdalás! :lol:
Basszus én alig aludtam az éjjel valamit, már a barátok közt alatt majd lecsukódott a szemem, de Bogyó nekem meg a köldökömet vette célba. Nagyon piciket mocizik még de azt rendesen, mintha sorozatlövéseket adtak volna le a köldököm tájékára csak a golyóálló mellény valamennyire felfogta az ütéseket.
Valahogy így tudnám jellemezni az érzést. :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Bumi, drukk a HSG-hez!!! Ügyes legyél!

Ditus, igen, az utró olyan szép kerek pocit csinál. Én is felteszem a 6. heti képemet, aztán most a 10. hetit.
Kép

És a 10. heti:
Kép

Yadine, elhiszem, hogy örülsz, nemsokára kezdődik a kezelés és beülti és lesz baba azonnal, tuti!!!:))) Drukkolunk neked!!

Vicky, gratula a szép petezsákhoz és drukk a másik babának is!:)))

Csajok, én sajnos tök szerencsétlen vagyok a dokiválasztásban és a védőnővel kapcsolatban is. A dokim ugye majdnem rosszat okozott nekem és ezért le szeretném cserélni őt. A védőnővel meg tegnapra meg volt beszélve és nem jött be rendelni. Egy órát vártam a rendelő előtt a kocsiban és totál nem jött oda. Szétidegeltem magam miatta! Egy nap szabit vettem ki és hiába. Már mióta üldözöm ezt a nőt, hihetetlen! Nincs kiskönyvem sem, semmit sem tudtam elintézni. Őt sajnos a jogszabályok szerint nem tudom lecserélni. Viszont leszólítgatom ma a kismamákat, hogy megmondják, hogy érhető el a védőnő. Már a szomszéd csajt kinéztem, tegnap vettem észre, hogy terhes. Le is csapok rá!:)) (és tök jó, hogy lesz kivel babakocsit tologatnom!!!)
Vendég
 


twist: Én is már utána néztem, hogy kihez tartozom védőnői szempontból, de annyira nem volt szimpi. Ezek szerint ez nem úgy megy, mint az orvosválasztás? :( Akkor be kell érnem vele.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Twist!
Szép nagy a pocid neked is! Sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül jársz a dokival is, meg a védőnővel is. miért nem lehet a védőnőt lecserélni?

Ditus, Yadine!
Nem volt még átjárhatóságim. És ugyan a lombikhoz nem is kell, de én most már tudni szeretném, hogy legalább egy minimális esélyünk van e spontán. Mert ugye a férjem spermaképe is nagyon változó, lásd a február, amikor egy viszonylag elfogadhatót produkált.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Twist,
köszi a drukkot!

Csini pocakok csajok, én is szeretnééék! :wink:

Sajnálom,hogy nincs szerencséd a védőnővel! Remélem ezután a húzása után azért kiderül, hogy szimpi vagy legalább is meg tudjátok beszélni az igényeket. Ha meg nem, nem kötelező igénybe venni ezt a szolgáltatást úgy tudom.

Mensinek semmi jele,mondjuk 34 napig még nem számít késésnek. legalább a cicim, hasam fájdogálna de semmi. Remélem nem késik sokat. Évente egyszer kimarad, ne most legyen máááár.

Bumi,
én most nagyon le vagyok maradva. Volt inszemed is, nem? Ahhoz alapfeltétel a hsg. Drukkolok, hogy rendben legyen.
Én előtte annyi szörnyűséget olvastam erről, hogy úgy mentem oda mint a kivégzésemre. De nem volt vészes, mint az inszem kb.

KépKép
yadine81
 
 


TWIST
Kerekeccccc! :lol:
Most tényleg ezek a képek annyira csalókák, mert írtad hogy te sem vagy valami vékony, pedig én annak látlak.
Tényleg nem valami szerencsés párosítás, pedig a védőnő is nagyon fontos hogy normális legyen, mert sokat tud ám segíteni.
Az enyém éppen helyettesít, tehát két körzetet is ellát mégis haláli, még el sem kezdődik hivatalosan a rendelés de már ott van és engedi be a népet. Nagyon aranyos mindig mosolyog és azt hittem majd megkapom hogy nem voltam fogászaton, de kedvesen mondta hogy ráér ha ennyire fosok tőle.

YADINE
Drukk a pirinek, nálam ugyanígy volt, több mint egy hónapot csúsztam vele a lombiknál mert nem akart jönni. :roll:
De amúgy nem is kellett volna csak én jó gyerek módjára vártam, aztán amikor már elszakadta cérna bementem uhura, és azonnal kezdhettünk is a decával ami amúgy is leállítja a ciklust és kb. 10 napra rá meg is jött.

dita75
 
 


Yadine!
nálunk simán megcsinálják az inszemet átjárhatósági nélkül.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUMI
Hát elég szomorú, én is megspórolhattam volna egy csomó időt meg pénzt, (a sok csalódásról nem is beszélve) ha előbb kiderül a turpisság. :roll:

Mai pocakfotó (naon dúúúúúúúúúúúúrva) :oops:

Kép

dita75
 
 


Ditus!
Hát tényleg jó nagy a pocid! :shock:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ma olyat röhögtem. Felmentem az AFP eredményemért és a csaj már mindenhol nézte a papíromat és sehol. Akkor kérdezi hogy milyen vv volt? Mondom AFP. Mire ő, ja bocsi ekkora hassal nem gondoltam hogy még csak AFP volt. Már adta is a pappert. Amúgy meg az új farmer tunikába voltam ami sztem nem is emeli ki annyira a pocakom, úgyhogy most már nem tom mit vegyek fel. :lol: :lol: :lol:
A szomszéd is tegnap megint beszólt hogy mekkora hasad van, sosem hagyja szó nélkül. Már akartam neki mondani hogy vegye fel magnóra! De már annyira nem idegesít mint pár hetesen.
Elvégre növekszik a kis drágaság is odabent és csinálja a helyet magának. Most a 4D-n 15 cm körülire saccolta a drnő! 8)

dita75
 
 


Sziasztok, "Nelli Apa a fedélzeten".

Jézusom, majd 1 hete jártam itt utoljára, holnap pedig már 2 hetesek lesznek a szerelmeim :D

Ami az elmúlt időben velünk történt:

Múlt hét csütörtökön Anya felköltözött a babucikhoz, azóta Velük tölti a napjait :D Hazajövetel jelen állás szerint jövő hét elején.

Jó hír, hogy a szülés utáni 9-10. napon elindult az előtej, úgyhogy onnantól kezdve folyamatos fejés, növekvő adagok, és természetesen elosztva kapják a babák a tápszerhez keverve :D

Zsombikám sajnos összeszedett múlt héten egy szájpenészt, úgyhogy néhány napig alig-alig evett, így szondán táplálták. Szerencsére sokszor fel sem tűnt neki, úgy aludt közben. Azóta szépen kikezelték, és cumizik.

Az etetések viszont úgy zajlanak, hogy 1 etetés cumiból, a következő szondán és így váltakozva, ugyanis a törpök amíg nem érik el a szükséges súlyt, amíg egy kicsit meg nem erősödnek nagyon elfáradnak a cumizás közben, és úgy bealszanak, hogy nem lehet felébreszteni Őket. Ezért nem cicizünk és kapnak köztes szondás táplálást, mert ha elfáradnak és bealszanak azelőtt, hogy a szükséges mennyiség "lefolyt" volna, akkor nem gyarapodnak, és nem szabad kockáztatni, hogy esetlegesen csökkenjen a súlyuk. Ne felejtsétek, Ők korababák, nem ugyanazokkal a feltételekkel kezdték a földi létet, mint időben született társaik, Nekik ehhez időre van szükségük! Ezért volt kezdetben a tea, ezért volt a fokozatos étkezésre szoktatás és ezért nincs még most sem cicizés, mert nem tudják olyan erővel megszívni a cicit, mint egy 3-4 kg-os újszülött és sokkal gyorsabban belefáradnak.

Szerencsére mindketten elkezdtek gyarapodni, Zsomborkám tegnapra már meghaladta a születési súlyát, Zsófi pedig nagyon a közelében járt. Talán-talán jó úton járunk, és amit mindennél fontosabbnak tartok, hogy az előtejet megkaphatták, amiben annyi de annyi immunerősítő tápanyag van :D

Már alig várom, hogy jöhessünk haza, mert Anya elég nehezen bírja egyedül a kiképzést. Szüksége lesz segítségre, az már látszik. És még a benti légzésfigyelő is szivatja: 1000 éves elavult sz*r, ami folyamatosan bejelez, amikor szegénykém éppenhogy elaludna. Bevittem a sajátunkat, de az ágy sajátosságánál fogva természetesen nem lehet használni...

Hál'istennek el lehetett intézni, hogy éjszakára éjfél és fél 6 között a babucikat kiviszik a szobából és éjszaka a nővérek etetik őket, Anya legalább tud egy kicsit pihenni.

Én közben lerendeztem a szükséges papírhalmazt, még elmegyek adókártyát intézni (remélem utána minden évben el kell készítenem az 1,2,3 stb. éves gyermekeim adóbevallását és megküldenem a T. adóhivatal felé, különben a törpök súlyos szankcióra számíthatnak, ha kicsúszunk az időből...), majd ha az meglesz, akkor babakötvényeket nyitok és ezen részével készen is leszünk :D

Egyébként tündériek, imádnivalóak és lesznek képek is, de Anyánál van bent a gép, hogy minél többet fotózhassa Őket. Amint hazakerül a gép, töltök fel.

Ja, majd elfelejtettem: mint kiderült, oltári szerencsénk volt - ha már így kellett alakulnia -, hogy akkor szültünk (ugye a toxémia miatt). Zsombor fiam ugyanis fejjel már be volt ékelődve a méhszáj bejáratához, úgyhogy semmiképp nem húztuk volna sokáig és mivel a méhlepény sem volt már teljesen oké, így komoly gondok lehettek volna. Örülök, hogy jól döntött az orvosunk és annak még inkább, hogy császáros lett a szülés, mert ikreknél nagyon sok rémtörténetről hallottam hüvelyi szülés kapcsán... dr. Szuromi Andrásnak, aki az egész terhesség és a szülés alatt, majd azt követően borzasztóan empatikus és segítőkész volt ezért hatalmas köszönet jár!

Ja, és Évinek nagyon köszönjük a felajánlást, segítség biztosan el fog kélni, úgyhogy Anyának szólok ezügyben, aztán ha úgy érzi, jelentkezik :D

csézjang: Veled ugye tegnap váltottunk néhány szót :D Ismerős a pozitív tesztes érzés, szerintem ez mindenkinél így van. Amikor a környezetünkből is már réges-rég mindenkinek pocakja volt, mi meg mindig csak próbáltunk "jópofát" vágni hozzá, ismerős. Félreértés ne essék: mindig örültünk más boldogságának, ugyanakkor egy ilyen hír azért szívbe markoló tud lenni annak, akinek még mindig, és mindig.... De a mi példánkon okulva láthatod: feladni sosem szabad :D A kikapcsolódás és egy kis már környezet ilyen helyzetben kötelező (mi hasonló helyzetekben egy időre "leszálltunk" a témáról, hogy újult erővel tudjunk belevágni a következőbe).

Szép napot mindenkinek!

nellike
 
 


Dituli, gyönyörködtem a blogodban, nagyon szépek a gyermek cuccok. Tényleg annyira tök jók! És bizony vannak ott fodros kislány rucik. Hát Bogyó így járt, ha fiú lesz, akkor is kutya kötelessége felhúzni őket.)))))))))))))
Nagyon szép formás a pocid, igen csini!!!!!!
Vettem a C&A-ban kismamis felsőket, nagyon kiemelik a pocakomat, most már én is imádom, hogy ilyen nagy:)) Utró után majd biztos kisebb lesz, mi?:)

Yadine, már nagyon izgulok a szurijaid miatt, hogy mennyi tüszőt növesztenek nálad és milyen szép nagyokat és mindenért izgulok! Szorítok ezerrel!

Timejka, veled mi újság?

Nelli-párja: nagyon nagy öröm, hogy megindult a tejecske végre, annyira megnyugtató! Most aztán lehet szépen fejni a picúroknak!

Csézjang: mi előadtuk a környezetünknek, hogy nem szeretnénk babát, mert csak magunkért szeretnénk élni, hazudtunk lazán. (persze közben jártunk kezelésekre és ezerrel próbálkoztunk):-)))

Bumi drága, ez szomorú, hogy nem volt átjárhatósági inszemi előtt. Remélem, hogy legalább az egyik oldalt, vagy mindkettőn átjárható vagy és akkor mehet a spontán próbálkozás:-)
Vendég
 


Twist!

Nellike apuci!

Köszi a biztató sorokat, most nem is fogunk foglalkozni ezzel a témával, hanem elmegyünk barátokkal pár napra Balcsira, mert úgy érzem nagyon szükségem van már egy kis másra, egy kis feltöltődésre. Pihenni szeretnék, aztán majd később ráérek újra a gondjaimmal foglalkozni.
Majd ha lesz valami hírem jelentkezem, addig is olvasgatlak titeket és drukkolgatok mindenkinek!

Nellike apa!

Üzenem Szilvinek hogy bírja ki, az eleje nehéz / főleg kora ikreknél / de aztán elfelejtitek a nehéz napokat, heteket.
Nekem bár nem voltak ikreim, se koraszülött nem volt a Gergi, de mégis nagyon sokat sírtam az első hetekben, nagyon nehéz volt holtfáradtan mással se foglalkozni mint szoptatni és tápszerezni,/ mi is felesben nyomtuk a szopit meg a tápszert/ meg pelenkázni, miközben semmit nem aludtunk hetekig.

A Gergit meg hiába könyörögtem a kórházban hogy vegyék be
egy-egy éjszakára hogy hadd aludjak csak pár órácskát, nem akarták bevenni, velem volt éjjel nappal, én pedig 1 hét után majd összeestem a fáradságtól. Volt hogy majdnem el is ájultam a wc-ben mert egyszerűen nem aludtam már 1 hete,/ mert én 1 hétig voltam kórházban vele mert besárgult. /
Ez persze senkit nem érdekelt a kórházban. Durva volt nagyon.

Úgyhogy teljesen átérzem hogy milyen nehéz lehet Szilvinek, mert bár Gergi egyedül volt de nem volt egy könnyű eset, a szülőszobán is azt mondták a csecsemősök hogy egyedül csak az én gyerekem sír az összes közül egész nap, gondolhatod milyen szar lehetett ezt hallani nekem, szóval kész voltam idegileg, és ez nálunk 1 évig ment. Szóval tudom milyen iszonyú nehéz tud lenni egy/ vagy két / kisgyerekkel az élet.
Én azt hittem ennek sosem lesz vége, aztán tessék a csibénk már 4 éves és az óvónénik szerint is egy nagyon okos és tündéri kisfiú lett belőle akit imádunk , és már csak emlék a sok rossz ami a születésekor a kórházban történt velem. Szilvinek kitartást, babáknak gyarapodást kívánok, puszillak titeket!!! :)
csézjang
 
 


Kispapa!

Örülök, hogy a babák szépen gyarapodnak, és tej is van már!!
Nem ijesztgetésül, de lehet, hogy az otthoni légzésfigyelő is fog tévesen riasztani..
Várjuk a képeket!
Lesz segítségetek otthon? Épp elég lesz Szilvinek a babákat ellátni, a házimunka már biztos nem fog beleférni kezdetben.

Twist,
nagyon jólesik a bíztatás, csak jönne már meg. Egyenlőre a drnő is ijeszget, hogy a fogigátló is benne van a pakliban. Életemben mindössze 3 hónapig szedtem fogigátlót, borzasztóan fájt tőle a fejem..

Tervezgetjük a nyarat, és én szeretem tudni már előre, hogy mikor mi fog történni. Kinéztünk egy hetet augusztusban, amikor a Balcsin szeretnénk lenni, de megőrülök ettől, hogy nem tudom mi lesz velem.

KépKép
yadine81
 
 


Csézjang, nagyon kemény lehetett, hogy nem tudtál aludni. Mégsem jó ezezk szerint egy szobában a picúrral a kórházban. És megtudtad, hogy miért sírt a kisfiad annyit? Fájt valamije? Azért jó túllenni ezen az időszakon, most már szép okos nagyfiú lett:)

Yadine, akkor ezek szerint fogigátlót kaptál, tehát nem is lehetséges, hogy baba miatt késne a mensi? Tényleg, az jut eszembe erről, hogy nekem az idegeskedéstől késett gyakran. Pl. vizsgaidőszak a fősulin, vagy munkahelyi munkacsúcsok stb. Ilyenkor egy hetet is késett, aztán ahogy megnyugodtam, kipihentem magam, ellazultam, azonnal meg is jött.
Hátha te is izgulsz a lombik miatt és amiatt késik.... :wink:

Bumi, mikor is van a HSG?

Nellike, kitartást kívánok és sok erőt a kisbabák gondozásához! Ott van melletted a párod, aki segíteni fog mindenben és gondolom, hogy a nagyszülők is mellettetek lesznek. Bátorság, menni fog!!!!
Vendég
 


Szép napot mindenkinek!

Ditus!
Hol a blogod? Nálam eltűnt. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 



dita75
 
 


Sziasztok!

Kispapi

Szuper hogy megindult a tejcsi, nagyon drukkoltam, hogy tudjon majd Szilvi szoptatni. Szegény Zsombika úgy tűnik kettejük közül ő az aki könnyebben megbetegszik.

Valóban jó döntés volt a dokitok részéről hogy előbb kikerültek a babák. Idekint majd szépen behozzák a kis lemaradást, és ahogy hallom szépen gyarapodnak, örülök hogy minden jó úton halad.

Csézjang

Már múltkor is elés sokat panaszkodtál a kórházról, nem csoda hogy ilyen mély nyomokat hagyott benned az az egy hét, hát remélem a második babánál már nem lesznek ilyen élményeid.

Érezzétek jól magatokat a Balcsin, aztán integess (elég közel lakunk a tóhoz! :wink: :lol: )

Yadine

Drukk hogy mielőbb kezdhessetek!

Twist

Köszi a dícséreteket! Milyen árban vannak a mami felsők a C&A-ban? Néhány kánikula felsőt nekem sem ártana beszerezni.

dita75
 
 


Húgomról:

Múlt héten a hcg-je 64 volt. Aztán pár nap múlva két nega teszt,utrót abbahagyta. Aztán tegnap este egy pozitív teszt, mai Uhu: nem láttak sárgatestet, vérvétel:
hcg 560 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drnő szerint vegyenek lottót, és hogy ez igazi orvosi csoda!!!!
Megint reménykedünk!!!!!!!!!

KépKép
yadine81
 
 


Nem adtak fogigátlót, hálistennek,ez most egy tiszta ciklus.
20. nap körül éreztem peteérést, de akkor nem voltunk együtt, szóval majd csak megjön.

KépKép
yadine81
 
 


yadine: Megint drukkolunk nekik nagyon! Ez most akkor már lombikos ciklus volt, vagy még mindig az előkészítős? Mikor kell visszamenniük? Ez olyan izgi. Miért is mondták nekik, hogy lombik kell?



vicky79
 
 


...



vicky79
 
 


Spontán ciklus volt, súlyos endometriozis, magas prolaktinszint, férjének először nulla db élő spermium, utobb 1-2 élő spermium...
Szóval egyenlő a lehetetlennel. Egyből lombikra küldték őket, mert már egy éve próbálkoztak tudatosan. Tesómnak volt lapar nemrég, leégették az endót, kivettek egy cisztát, és láss csodát!

KépKép
yadine81
 
 


Ja, én is teszteltem ezen felbuzdulva, meg hogy holnap megyek MR vizsgálatra, de csont nega. Mondjuk tudtam.

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok !!!
CSak gyors bekukk nem igazán vagyok mostanában jól és sokat fekszem .

Tegnap voltam Pécsett hát jövöhéten még nem látom majd csak 29.én megyek uhura de már azon gondolkodom hogy elmegyek itt nálunk valakihez aki csinál hasi uhut.12 hetesen láttam utoljára.
Tegnap előtt este forgott mint a ringisspiel.A vérszegénységre meg nem tudom szedni a rágótablettát mert fáj tőle a hasam de iszonyatosan.
Remélem jövöhét végére jobban leszek mert megyünk Tatára.De lehet hogy ez a hülye idő miatt vagyok szarul.
Ma ha tudok visszaolvasok és jövök még!!!Ha nem jelent gondot


Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Yadine, szuper, hogy már ilyen magas a HCG-jük! 560, szuper! Endó műtét után hamar teherbe lehet esni, ezek szerint a műtét nagyon jól sikerült és nem maradt vissza endo:) Szurkolok nekik továbbra is!

Dituli, a C&A-ban rövidujjas felsőket vettem, de láttam spagettipántos kánikula felsőket is (csak nem néztem az árukat). A rövidujjasok 4990-be kerültek, volt egy leértékelt is (az volt szerintem a legszebb) az 2790 Ft-ba került. És olyan cuki is volt, hogy bele van hímezve, hogy Mama:))))) Olyan is van, hogy fekete felső és két pici fehér bébitappancs van a hasára hímezve:) Ez most a MOM Parkban volt, lehet, hogy máshol más az árukészlet.
Nekem nyári gatyó kéne a kánikulába, olyan laza, széles szárú, mint az alföldi betyároknak volt:)

Viuskám, megértelek, hogy látni szeretnék a picúrt. Én is már nagyon megnézném az enyémet. Ma be is jelentkeztem egy UH-ra, de aztán mégsem mentem el, holnap úgyis a doki megnézi. Csak nagyon aggódom, szeretném tudni, hogy jól van-e a Manócskám. Most kezdem megérteni, hogy a Doppler milyen jó szolgálatot tesz, csak az a 12. héttől hallatná a szívverést. Szerintem tutira veszek egyet, hogy megnyugodjak.
Vius, te szeretnél ilyet? A neten lehet rendelni 9900 Ft.
Vendég
 


TWIST
Olyan mamás nekem is van. Amikor volt a leszívás abban voltam! :wink: Bordó és a pocaknál hosszabb, de már elég jól felveszi az anyagot a hasam. 8)

Sztem inkább költsd a babára azt a pénzt, minden rendben lesz a bébiddel. 4 hét múlva akár már érezheted is. Én kereken 16 voltam amikor először éreztem, de van aki már korábban, Vius is korábban érezte.

VIUS
Sajnálom hogy rosszul vagy. Bogyóci is inkább este szokott beindulni. De azért még nem olyan intenzíven hogy a szerveimet rugdosná, de akkor érzem a legintenzívebben. Éjszakára biztos kifárasztja magát. :)

YADINE
Nagyon örülök a jó hírnek. Remélem együtt pocakosodtok a testvéreddel.

dita75
 
 


Ditus!

Köszi a blogodat, a baba cuccokat szerettem volna rajta megkukkolni.

Yadine!
Meglásd, nem is lesz semmi baj, ez a baba nagyon kapaszkodik, biztos boldogok a tesódék. Nagyon örülök. :lol:

Twist!
Nagyon szép a pocakod.

Vius!
Sajnálom, hogy rosszul vagy, ma én is majdnem kipurcantam. Nagyon vert a szívem ebben a hülye melegben.

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist, ha gond van a dokkereddel miért nem választod a régi közös dokinkat, nem okozna csalódást, én ha mégeccer szülnék őt választanám. Ha nem publikus ird meg priviben :wink:


Ditus, bakker mekkora poooooocccccccccaaaaaaaaaaaakkkkk!

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Megjöttem uh-ról, és jó híreket kaptam. 3 hét gyógyszer szedés után van végre domináns tüszőm. Ma vagyok a 12. napon és bal oldalt van egy 12.7 mm-es tüszőm, mnyh 8 mm. Doki is és én is nagyon örültünk. 5 nap múlva újra uh. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
ez nagyon jó!!! Végül ez a met hatása, vagy olyat még nem kaptál?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!

Igen-igen, ez bizony a Met hatása. 3 hete szedem. És fél évig könyörögtem érte. TUDTAM, hogy segíteni fog. Elvettek fél évet az életemből. De most már mindegy. Remélem, jó úton vagyok végre, és bízom benne, hogy hamarosan ott lesz az Évi által megálmodott lerakódás a méhemben. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, ott lesz, ez nem is vitás :wink: Figyelek, és drukkolok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Bikfy,
ha úgy haladsz, mint én, akkor már csak 5 hetet kell várnod a "lerakódásra" :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ja, bocs, és még 2-t, mire pozitív lesz a teszt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Évikém,
tündér vagy, nagyon köszönöm, puszillak érte.


Linácska!
Ebben az 5+2-ben benne vagyok. De jó is lenne. Te hogy vagy? Mit érzel? Kihúzod a végéig? Már nem is olyan sok van hátra. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
én nagyon jól vagyok. Szeretném kihúzni a végéig. Bár ugye nagy baba Levi, de Lili is az volt, mégis 40+2-n indították. Nem tudom, valahogy úgy érzem, hogy nem fog ő sem hamarabb jönni. Július 22-29 között meg nem születhet, mert akkor szabin van az orvosom :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


BIKFY
Kívánom hogy a jóslatok váljanak valóra! :)
Na és megkukkoltad? Sztem ősszel már te is járod a bababoltokat! :)

SUSKA
Növexünk, növexünk! :lol:

dita75
 
 


Ditám!

Bőszen olvasom a Titkot és valamiért azt érzem, hogy karácsonyra terhes leszek. És tudjátok az én megérzéseimet.... :D Furcsa, de nem tudok máshogy magamra gondolni, mindig ez a karácsony dolog ugrik be magammal kapcsolatban.

Én mindig csak hitetlenkedek, mikor meglátom, hogy már 17 hetes terhes is elmúltál. Hogy rohan az idő? És szerintem nem is nagy a pocakod. Már majdnem félidős vagy. Hát mégis mikor akarod megnöveszteni?A múltkor, mikor ültem a sok kismama mellett a folyosón, a kórházban, bejött egy csaj, olyan pocakja volt, mint aki egyszer az életében végre jóllakott. Még irigyeltem is, mondom, de jó neki... ez biztos most tesztelt egy pozitívat. Mire kijött a védőnő és mondta neki, hogy 30. heti vizsgálatra jött. Hát így néztem:
:shock:

Na én azt érzem, hogy ha pozit tesztelek, már másnaptól kitolom a hasam. Dehogy fogom szégyelleni. Alig várom, hogy megnőjön. És leszarom, ki mit mond, mert minden pillanatát ki akarom élvezni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Dituli, te gondolatolvasó vagy, épp kérdezni akartam, hogy mikor lehet érezni majd a picúr mozgását! Szóval, még 5 hét, de jóóóó!
Jaj, én ma olyan boldog vagyok, minden megoldódott!:) Van kiskönyvem is és megtaláltam az igazi dokkert, ráadásul láttam Manócskát, nagyon, de nagyon jól van. Akkorát nőtt, hogy leesett az állam, már majdnem 4,5 cm és nagyon járt a keze-lába, forgott, izgett-mozgott, csodás élmény volt:))))

Kép

Bikfy, gratula a szép petécskédhez! És most spontán hónap lesz, vagy inszemi vagy mi?

Linácska, te hogy bírod a meleget nagy pocival?
Vendég
 


Twist!

Uram Isten, ez csodálatos! Biztos nagyon boldog vagy!

Spontán hónap, nekem még nem volt inszemem. És nem is lesz. A doki szerint nekem spontán bébim lesz. Hát én meg azt kívánom, hogy legyen igaza.

KépKépKép
bikfy
 
 


TWIST
Nagyon cuki, megnéztem a kiskönyvemet Bogyó is ennyi cm volt 10+3! Most meg már 4x akkora! :lol:
Kis sajtkukac! :) Bogyó lusti. Egyszer láttam ficánkolni a 12. hetin.
Szupi hogy mindent elrendeztél. A mociba még ne éld bele magad, van aki csak 19-20 hetesen érzi először, de reméljük a kis sajtkukacod hamar mocizni kezd majd úgy hogy te is érezd.

dita75
 
 


Twist,
én nagyon jól birom a meleget, csak szerintem többet kellene innom, de még az sem megy.
Egyedül az elalvás gáz, valahogy nem találom a helyes pozíciót, de szerintem ez független a melegtől.
Csak az aggaszt, hogy még szinte semmi nincs kész Levi fogadásához. Ha a férjem végre kipakolna a komódból, akkor már legalább a ruhákat tudnám mosni.
Még arra is a barátnőm hívta fel a figyelmem, hogy tegnap volt Levi névnapja :oops:
Ja, és a kiskutyus fogadására sincs még meg semmi...
Nagyon édi manócskád van. És tényleg lehet, hogy csak a 19-20. héten fogod érezni, főleg, ha mellső fali a lepényed.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bikfy, annyira szuper, hogy spontán lehet babád!!!!!! Akkor mindent bele! A picúrod igazán romantikus körülmények között fogan majd. Tényleg, elutaztok valahova, egy kis Balaton, vagy Horvátország, lazítás?

Dituli, tök jó, hogy ugyanakkorák voltak a babóink:) Ezek számomra nagyon jó jelek!:) :wink: És most hány g-os a Bogyócskád?

Vicky, veled mi újság? Voltál már első UH-on? Van választott dokid?

Linácska, azt is olvastam, hogy első babánál később érezheti a kismami a babót. Na, majd kíváncsi leszek, mikor jön el a nagy napom.
Boldog névnapot utólag is Levikének!!!:)))) Tudsz szólni a párodnak, hogy hétvégén pakoljon ki, készüljön kicsit?
Nagyon szerencsés vagy, hogy jól bírod a meleget. Én a picit magasabb vérnyomás miatt pár éve nem bírom jól. Neked normális a vérnyomásod?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.19 08:03-kor.
Vendég
 


A laptetőt sok szeretettel átadom Yadine-nak és Bikfynek és Timejkának!!!!++++++++++++
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: