Sziasztok!
TOMInak boldog születésnapot , a LAURÁnak pedig nagyon boldog névnapot kívánunk!!
A mai talival még nem tudjuk mi lesz, lehet hogy nem tudunk elmenni. Vagy csak én a Lilivel, mert a Máté lehet nem ér rá! Majd meglátjuk!
Rita,
nagyon édesek a gyerekek! A Míra annyira vagány!
A napirend nálunk: olyan 1/2 hét körül fürdik a Lili (azaz ez van meghatározva, aztán ált. csúszunk a programok miatt) és 8 kor már igényli hogy az ágyában aludhasson. Ha nem akkor panaszkodik
Olyan édes, mikor sír és felveszem utána még fél percen át panaszkodik, hogy éppen mi a gond...
sokat gagyog, nevet és beszélget.
Jobbulást kívánunk a Hannának!
Betti,
megmosolyogtam mikor írtad, hogy a neurologus dokinál Istike hogyan viselkedett. Gondolom nagyokat nézett a dokinő
Szuper hogy nincs semmi baja a kislegénynek!! A böliben nálunk széttrancsírozzák teljesen a húst
azzal szerintem nem lesz baj.
Szilvi,
tényleg jó kis vásárolgatós napotok volt tegnap! Én ma megyek, a deichmann jó ötlet, eltört ugyis a papucsom talpa
Gabi,
nagyon jó hogy nincs semmi "komoly" baja a Gerinek.. Szegénykém, lehet hogy tényleg most jött rá, hogy "ő egy önálló kis emberke" és ezért sírdogál..
Mi jól vagyunk.. mondjuk még életemben nem voltam ennyire kimerült.. A házat intézzük, azaz lóhalálában kell tervezni, mert a szakemberek már ott toporognak az ajtóban. Ma-holnap csinálják a villanyt, pénteken már vakolják a falakat. Aug. 31 a határidő a kulcsrakész állapotra. Jó lett volna egy kicsit több idő megtervezni mit hova szeretnénk (riasztó, klíma, füstérzékelő stb.) mert ez így idegölő. De most már csak ki kell válogatni a burkolatokat...az már lazább.
Szilvi,
amiket írtál az ismerősöd házáról.. A mi szobáink fent : 16 ; 12 ; 9 m2- esek. A gyerekeké a 2 nagyobb, (a Máté azt mondta külön akar lenni a Lilitől, mert annyi játéka van, hogy nem férnek el
) a mienk a legkisebb, ugyis csak aludni megyünk majd fel. Úgy érzem hogy szerencsések vagyunk a vállalkozóval, nagyon korrekt. A burkolatok 2300m2 áron vannak, a beltéri ajtók 28e ft/db áron, hörmann garázskapu stb. van benne az árban. Szóval nem szar minőséggel dolgozik, középkategória, annak is a felső része, amit én is megvennék. Ráadásul úgy vettük észre nagyon kompromisszumkészek. Lehet velük üzletelni
A földfeltöltésre figyelünk, köszi!
Csak ne lennék ennyire fáradt..
megyek lassan ebédelni, tárkonyos csirkeraguleves+zöldborsófőzi fasírttal
(Lola kedvet kaptam a rakott krumplihoz , imádom!)
na remélem délután talizunk!
Zsani