Új privát üzeneted érkezett!

Lola!
Ha megyünk, akkor viszem a gatyókat.

Itt még van lángos :D. Kefíres fajtát szoktam csinálni. Annak a tésztája elvan 1-2 napot a hűtőben.
Ettől függetlenül kell még valami kaját produkálnom. Húst már kivettem a fagyasztóból.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Boldog szülinapot Tominak!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Csak gyorsan: nagyon ügyi voltál a forgóval Gabi! :) Hogy mi nők mikre nem vagyunk képesek????!! :shock: :roll: :o :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Moncsi: avon ok!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szerdán a talira én is tudok vinni valakit babával, de mi csak 17:15-ig tudunk maradni, mert megyünk talpmasszázsra.
jutte

Sziasztok!

Nagyon jó hogy ennyien el tudtok jönni a baba-mama találkozóra!

Judit!
Sajna ma nincs valami strandidő.Gondolom nem mentetek ki.
Laura jól érzi magát?Sokat telefonáltok neki?
Gatya :arrow: rendben! :D

Gabi!
Ügyi vagy a forgószerelésben.
Dani nem hisztijének örülök.Nálunk most menetrendszerűen mennek a hisztik.Egy hétig minden nap nincs hiszti,utána egy hétig mindennap hiszti van.Most pont a hisztis hét van.Ilyenkor nem is alszik délután sem.Lehet időjárásfüggő is.

Verika!
Tominak nagyon Boldog Születésnapot kivánunk!
Kérünk majd fotókat.
A tortára tuti nem lesz panasz ha Cserierika csinálja.

Emeseanyu!
Jó lesz a krumplistészta.Nálunk sincs mindennap hús.
Ma mindentbele leves van és csokis croiassant.Elsütöm a megmaradt húsvéti nyuszikat.Kitart vagy karácsonyig.Utána meg a télapókat sütöm el. :wink:

Istike itt ül mögöttem,hátamra dölve hajazik a mesterúr.Jó lenne ha aludna egy picit.Délután ne legyen zizi a neurológusnál.

Betti

Kép
berna23

Cserierinek ajánlom figyelmébe:D : http://sugarshop.hu/index.html

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Sajna rossz hírem van a holnapi talival kapcsolatban.Több mint valószínű,hogy nem tudunk menni,mert Hanna kicsit köhög és fájlalja a torkát.Láza nincs de nem érzi túl jól magát már 1 órája alszik.Reggel elviszem dokihoz,nézze meg aztán meglátjuk.De nem szeretném ha valakit megfertőzne én is reménykedem hogy Mírababa nem kapja el.

V.Erika
Tominak boldog szülinapot.Szép kerek szám.ha belegondolok Hanna is 1 év mulva már 10 lesz,ajjaj!

Na most megyek főzők egy kis teát meg ébred Míra.

sziasztok!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Jobbulást a betegeskedőknek.Mifelénk is sok gyerkőc beteg.Megint valami virus járvány van,magas lázzal.
Szombaton és is ügyeletre szaladtam egy utcabeli kisfiúval.

Megjártuk a neurológiát.Nagyon pozitívan csalódtan.Mindneki nagyon kedves volt.A doktornő majd elájult Istikétől,hogy miket szövegelt.
Véleménye szerint egyszem gyermekünk makk egészséges,értelmes,készséges sorolhatnám.Egyszóval neurológiailag is minden rendben talált.A dokinő egyenesen ajánlja a bölcsit Istinek.Azt mondta higyjük el kinővi ezt a táplálkozási problémát.És megfulladni sem fog az ebédnél.Azért kaptunk egy papirt amit majd be kell vinnünk a bölibe,hogy Isti nagyobb figyelmet kiván étkeztetésekkor.Remélem be is tartják majd a gondinénik.
Végülis semmi újat nem tudtunk meg.Adhatunk neki nyugodtan pépeset,például azokat a gyümiket eheti pépként amiket nem tud megenni,a többit kapja csak darabban.A husira azt mondta hogy a böliben úgyis darálják,mert Isti meg tudja enni a paradicsomos húsgombócot,fasirtot,kis bolognait.a bökkenő hogy a mi bölinkben nem darálják,hanem kockázzák a husit,a darálhusis ételekben természetesen darálva adják.
Na nem is folytatom hosszú lenne ám.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Egy gyors bekukk!

ERika tájékoztatott róla, hogy holnap babatali lesz a máltain.
Nézzétek el, hogy sokáig nem voltam, hogy ritkán tudok jönni, elég összetett a dolog (fáradtság, lustaság, rosszkedv kb. az összetevők), de ha nem gond, akkor mi is mennék Virággal.

Rohanok fürdetni/fürdeni

Sziasztok!

hugodugo

Sziasztok,

V.ERa,
Mi is boldog szülinapot kívánunk Tomidnak!
Fúúúú 10 év! Elhiszem, hogy mindenre emlékszel akkorról amikor született én is így vagyik ezzel és ez meg is marad szerintem.

Hugi,
De jó hogy jöttök!!!

Reméljük holnap du. nem esik az eső és fúj nagyon a szél.
Ha esik is megtartjuk? Bent???

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Most néztem a neten, holnapra napos időt mondanak, néhány felhővel, eső nélkül. Nem tudom, hogy bent lehet e lenni, vagy nem lennénk e túl sokan hozzá. Lehet, hogy akkor előre kell szólni, nem??

Felhívtam Szilvit is, mert nincs még net közelben. Ők is valószínű, hogy ott lesznek Áronnal.

Holnap akkor talizunk.

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti: szuper hírek ezek! De aki egy ici-picit is ismeri Istikédet, ezt megmondhatta volna (mármint, hogy egészséges). És mit mond akkor, hogy miért van ez? Lelki dolgok vagy mi? Mármint, hogy sokszor bokákol, hány a darabostól.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nem tudom mi lesz a babatali ügyében nálunk. Mi elég spontán család vagyunk, így vagy ott leszünk, vagy nem. Függ attól, hogy a páromnak kell-e valahova menni. Valszínű saját autóval tudnék menni! Meglátjuk, mert Gerinél estére megint kezdődött a sírás. Egész nap semmi gond, rendesen aludt, teljesen rá voltam hangolódva, mikor láttam hogy álmosodik beraktam az ágyba és el is aludt minden nyik nélkül.
De most az estinél már vagy jó 1 órát csak sírt. Most raktam le épp az előbb. Nem tudom már mit gondoljak, de én nem gondolnám ezt hisztinek. Főleg azért nem mert reggel pl olyan nagy (kb mint egy madulaszem, de olyan duci) egybefüggő hurutdarab ürült neki, hogy azt se tudtam mit gondoljak. Volt már ilyen de ekkora még nem és ez akkor fordult elő, mikor náthás volt, most meg nem az uh. nem tudom már mi legyen. Megint adtam neki homeós kúpot. Most úgy gondolom, hogy leviszem dokihoz holnap! Meglátjuk!

Ebéd Daninak gyümiszósz, dara, csmell.
Nekünk par. káposzta, csirkemájrizottó.
Holnap töltött paprika és rakott kelkápi, sárgaborsókrém leves és piskótakocka.

Na menek, mert megint hulla. Mikor fogom én már kipihenni magam!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: erre mondja azt az én anyám, hogy még bírjak/bírjunk ki pihenés nélkül kb. három évet! :) Utána jobb lesz állítólag már a helyzet. Most én is olyan vagyok, mint akit fejbe kólintottak. 11-ig voltam fent, tévéztünk (kivételen nem vasaltam mellette), aztán úgy döntöttem, hagyom egész éjjel apánkat aludni, egyedül keltem fel a picikhez. Hát ezért vagyok most olyan, mint aki kettőig se lát...
Hát... hurut lehet tényleg megfázástól, de biztos lehet más oka is. Akár valami a gyomrával lehet és attól. Szerintem mutasd meg mindenképp dokinak. Ha nem tudtok eljönni a talira, majd jöttök máskor, de tényleg jobb, ha a végére jársz a dolgoknak.

Jutte LAURÁJÁNAK BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

Tegnap nekünk csavis napunk volt. Apa kapott egy új sportcipőt. Ő nem szereti a szandikat, téli bakancsokat, mindig azt hord. De így is több évre kitart neki 1-2. Most kapott másikat, mert már elhordta az egyiket. Hervisben.
Aztán voltunk deichmannban, mert hallottam, hogy tök jó árleszállítások vannak és Bencének vettem volna sportcipőt. És tényleg. Neki ugyan nem kaptam, de akit érdekel, női, férfi, gyerek cipők is fél áron vannak!!!! (persze csak néhány fajta). Emesének is lett volna egy tök jó adidas cipő 3990 (!) forintért ,de nem tetszett neki. De kapott új strandpapucsot, csilli-villit ami neki tetszik. Bencének is amit néztem adidas sportcipi 3990 lett volna, de csak nagyobb méretek voltak.

Aztán voltunk müllerben babateáért, popsitörlőért. Itt meg vagy 10-12 fajta gyönyörű barbie baba (nem hercegnősek, rendes barbiek) FÉL ÁRON vannak! Így megvettük Emese névnapi ajándékát is. 7000 forintos barbiet 3500-ért. De van még néhány baba játék és legók is fél áron (pl. Dórinak láttam DORA-s megablocks-ot 5000-ről 2000-re leárazva).

Aztán ha már ott jártunk, bementünk a lidl-be is, de hát én ott nem találtam semmit. Fagyik jó áron voltak, de azt nem vettünk, mert kiolvadt volna, mert még mentünk tescoba. Lidl lasagne 999 ft volt, uram szerint az az adag max. neki elég, úgyhogy azt sem vettünk. Meg ráadásul mindegyiknek a tetején sok helyen meg volt folyósodva a sajt, nem volt bizalomgerjesztő. Én is inkább maradok a saját készítésűnél.

Tescoban új (fehér) baseball sapit vettünk Bencének, mert a 6-12 hós már kicsi a kobakjára. 12-24-es lett jó neki. Király! :)

Hát ennyi... De jó volt kicsit kimozdulni, vásárolni. Sajnos, hogy ezt nem sűrűn teheti meg az ember! :(

Na megyek, etetem a csajokat, meg van még délelőtt dolgunk (pelust kell vennem a rossmannban), aztán délután talizunk!!!!

Sziasztok lányok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: nem semmi, amit tegnap meg ma főztél... El is fogy nálatok ennyi féle kaja?!! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

TALI:

EDB anyu+3 gyerek (valószínű kocsival. Teltház)
Lrita+3 gyerek SAJNOS BETEGEK LETTEK!!
Betti+Istike (ide befér egy anyu, meg hordozós baba)
Zsanka+2 gyerek
Jutte+Máté (ide befér valaki, aki útba esik??)
Cirmike+Réka (ide is esetleg befér valaki, aki útba esik?)
LolaÉvi+2 gyerek (gyalogosan?)
Verika+2 gyerek (ha nincs strandidő, de val.színű az lesz)
Moncsi+2 gyerek (talán. Ott laknak)
Cserieri+1 gyerek (Ott laknak)
Szilvi+Áron
Hugi+Virág
Gabi+2 gyerek (talán).

Azon filóztam, hogy Bettiékhez nem férnek e be Lola Éviék? Egy hordozó, Évi, meg egy Soma? Vagy legalább Évi+Noé hordozóval, Somát meg esetleg aki még erre felé lakik? Zsankáék? Vagy sétáltok mindenképp Évi??

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hannának gyors gyógyulást kívánunk!!!! Legközelebb gyertek ám! Emesének is lesz akkor játszópajtása!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

A mülleres akciót is azért írtam, hogy akár előre szüli, névnapi, karácsonyi ajándékot is meg lehet venni lányoknak, fiúknak!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!
Kaják. Holnapra én főzök, mert nem találtunk fogunkra valót (illetve diós tésztáért nem fizetünk annyit) rántott patiszon lesz (Dani is megeszik legalább) petr. krumplival.

Voltam Gerivel orvosnál. Nem talált semmit se. Minden Ok. Pöttyös az egész mellkasa, hasa, ami lehet meleg is bár azt mondta a doki, hogy az inkább a mellkas felső részére koncentrálódik. Így nem kizárt, hogy valami enyhe vírusos betegsége van, ami pár nap és elmúlik. Nem kell kezelni. Emellett mondta, hogy azért Normaflore kúrát tartsak pár napig. És a frontoktól is lehet nagyon nyűgi. Na ennyire jutottam.

Ja és mikor említettem a Viburcol-t, nézett nagyot!

Na megyek mert Geri megint hangoskodik!

Judit!

Laurának boldog névnapot!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Laura nagylánynak mi is boldog névnapot kívánunk...
Gondolom nem voltatok strandon tegnap... vagy mégis?

Szilvianyu!
Gabi rendeli a Jokerfoodtól ezeket a kajákat, nem főzi!! :D
Megyünk mi gyalog, persze, nem gond, 20 perc alatt ott vagyunk, a Csóni felé! Soma meg úgyis már 1 hete nem bicajozott, meg kell a mozgás amúgy is. Viszek láncot, így le tudjuk zárni is!
Müllerbe én is készülök Soma nap lesz nemsokára...
Lidl-t sokan nem szeretik, sokszor én sem találok semmit, máskor meg mindent.... igazából többször kell/kéne benézni!
Ja, olvastam a Dr. Batz bébicipőket az augusztusiaknál, nekem is tetszene, de a Tescos boltban nincs, nem is igen lesz... még az Omega Parkos cipőboltban kéne megkérdezni...
Milyen figyelmes vagy, hogy szóltál Szilvinek...

Betti: Én is megmondtam, nincs "szervi baj" Istidnél (doktorálhatnék is már, mi?) azért jó, hogy a bölcsiben oda kell figyelniük. A bölcsis kajáknál a kocka husi is tök apró, emlékeim szerint. Kérdd meg a g.néniket, hogy had lesd meg Istid majd ebéd közben, úgy hogy Ő ne lásson Téged! Mert Te csak így nyugszol meg!

Gabi: az volt a doki baja, hogy adtál, vagy nem is ismeri?(homeopátáis ez a gyógyszer, lehet azért!)
Reméljük javul Gergőd.

Soma már nagyon várja a talit...

Ma rakott krumplicskát eszünk, már sül... nyami!

lola77

sziasztok!
Mostmár azért is vévig írom :-) Negyedjére kapcsoltam be a gépet, kétszer áramszünet volt most meg önmagától kikapcsolt :x

Boldog Születésnapot Tominak és Boldog Névnapot Laurának! :-) :-)

Csak fél percre ugrottam fel aztán készülődöm szerencsére Ádi szunyózik úgyh lesz időm elkészülni h a 11 órási busszal át tudjunk menni Tbányára. Mama-Papa látogatóba megyünk. Szép lesz! ...kivi vagyok hogy fogja bírni a kengurut.... :-(

Irita: De gyönyörű húsgolyó volt Atikád!
A napi ritmus nálunk is hasonló volt a télen de most h 7-kor még totál világos van így eltoltuk egy órával a fürcsit. Most mi 8-környékén (ez 7,30-8-ig bezárólag kb) fürdünk addig kint vagyunk az udvaron. Bár azt hozzá teszem h olyankor Ádámot letenni már nem igazán lehet mert szinte csak kézben van el. De szegénykém 1-2 napja kénytelen elfoglalni magát mert mi a meggyet és a cseresznyét tesszük el télire. Míra éjszakái hogy telnek? Nálunk azóta is jó ha csak két óránként eszik Ádám. Este vacsizik aztán akkor elalszik olyan éjfélig kb és onnantól kezdve két óránként v épp óránként felébred.

Most készülődöm aztán remélhetőleg este be tudok lépni mégegyszer.
sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Kép

Kép
Kép
newcdina

Jaj, Rita, tudtam hogy v.ki kérdezte!
Mi eddig 7-7.30 között fürdettünk, de most próbálom kitolni 8-ig, tegnap pl. 7.40-ig sikerült... Csakis önös érdekből, hogy hátha akkor reggel később kel fel és aludhatunk mi is tovább Somával... viszont így a délutáni alvást is későbbre kéne raknom. Tegnap fél4-től fennt volt, végén már elég zizi volt. Ő is csak kézbe lenne el már 6 után...
Míra baba meddig bírja ki alvások közt?

lola77

Sziasztok!

Úgy néz ki 99%, hogy megyünk mi is a talira. Valószínű apa is jön :) , elterelgetni Bendit.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Szuper, hogy Anikóék is tudnak jönni! Minket apa elvisz, de nem hiszem, hogy rá tudom venni, hogy ennyi anyuka, baba között legyen! :) De megpróbálom azért... ha nem, akkor hazajön és majd értünk jön!

EDB anyu+3 gyerek (valószínű kocsival. Teltház)
Lrita+3 gyerek SAJNOS BETEGEK LETTEK!!
Betti+Istike (ide befér egy anyu, meg hordozós baba)
Zsanka+2 gyerek
Jutte+Máté (ide befér valaki, aki útba esik??)
Cirmike+Réka (ide is esetleg befér valaki, aki útba esik?)
LolaÉvi+2 gyerek (gyalogosan?)
Verika+2 gyerek (ha nincs strandidő, de val.színű az lesz)
Moncsi+2 gyerek (talán. Ott laknak)
Cserieri+1 gyerek (Ott laknak)
Szilvi+Áron
Hugi+Virág
Gabi+2 gyerek (talán)
Anikó+Apa+2 gyerek

Szuper!!

Edina: nem tudom, de nem lehet, hogy kevés éjszakára a tejci? Esetleg ha estére, éjjelre íratnál tápszert?

Lola: tényleg, hogy jött be Noénak a Sinlac? Nem is írtad...
Emese is várja a talit, nagyon. Mondtam, hogy Somával majd tud játszani, néhányszor milyen jól eljátszottak már. Igen, nagyon jó lenne a batzos cipők, majd én is nézem máshol. A felnőtt is jó áron van az aug.topikban. Tegnap amilyet láttam a tescoban 10000 forint (női papucs).

Igen, tudom, hogy rendelnek kaját Gabiék, de van amikor főz, és azt hittem, ez a sok termés főzés eredménye! :) Nálunk ma is a krumplis tészta lesz uborkával. Bencének már kész a brokkoli, pulyka főzelék, sajttal.

Na megyek, délutánig már nem hiszem, hogy jövök. Ha változás lenne (de miért lenne), akkor szóljatok, néhányan tudjátok a számom.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Csak gyors a talival kapcsolatosan.

LOla!
Befértek hozzánk ha gondoljátok.Hátul a három gyerkőc elfér.Mi meg elől.
Útba esik a házatok egyébként is.
Istinek Dr. Batz szandit vettünk.Nekünk nagyon bevált.Tescos herbáriában lehet egészségpénztárra is fizetni.

Edina!
Nagyon menő kispasi Ádibébi.

Emeseanyu!
Jól elvásárolgattatok tegnap.

Mennem kell jobb ah nem is irom tele az oldalt,legyen délutánra is dumcsizni való.

Betti

Kép
berna23

Rita: nálunk változó, hogy mikor van az esti fürdés, attól függ, hogy jön ki a lépés este. Most már azért tovább leszünk lent is a játszón. Nekem kétszer alszik Bence napközben, Dóri is, persze, ha korábban alusszák a másodikat, vagy van, hogy kimarad Dórinak az alvás, akkor korábban is kell letennem őket. De ha mindkettő alszik délután, akkor simán kibírják a 1/2 8-8 közti fürdetésre, előtte vagy utána vacsi (Bencének általában utána) és szundi. Van amikor csak 9-kor alszanak el, ha nem annyira fáradtak.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Edina: nagyon édi Ádi, ahogy néz!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

TOMInak boldog születésnapot , a LAURÁnak pedig nagyon boldog névnapot kívánunk!!

A mai talival még nem tudjuk mi lesz, lehet hogy nem tudunk elmenni. Vagy csak én a Lilivel, mert a Máté lehet nem ér rá! Majd meglátjuk!

Rita,
nagyon édesek a gyerekek! A Míra annyira vagány! :)
A napirend nálunk: olyan 1/2 hét körül fürdik a Lili (azaz ez van meghatározva, aztán ált. csúszunk a programok miatt) és 8 kor már igényli hogy az ágyában aludhasson. Ha nem akkor panaszkodik :)
Olyan édes, mikor sír és felveszem utána még fél percen át panaszkodik, hogy éppen mi a gond... :) sokat gagyog, nevet és beszélget.
Jobbulást kívánunk a Hannának!

Betti,
megmosolyogtam mikor írtad, hogy a neurologus dokinál Istike hogyan viselkedett. Gondolom nagyokat nézett a dokinő :) :)
Szuper hogy nincs semmi baja a kislegénynek!! A böliben nálunk széttrancsírozzák teljesen a húst :) azzal szerintem nem lesz baj.

Szilvi,
tényleg jó kis vásárolgatós napotok volt tegnap! Én ma megyek, a deichmann jó ötlet, eltört ugyis a papucsom talpa :evil:

Gabi,
nagyon jó hogy nincs semmi "komoly" baja a Gerinek.. Szegénykém, lehet hogy tényleg most jött rá, hogy "ő egy önálló kis emberke" és ezért sírdogál..

Mi jól vagyunk.. mondjuk még életemben nem voltam ennyire kimerült.. A házat intézzük, azaz lóhalálában kell tervezni, mert a szakemberek már ott toporognak az ajtóban. Ma-holnap csinálják a villanyt, pénteken már vakolják a falakat. Aug. 31 a határidő a kulcsrakész állapotra. Jó lett volna egy kicsit több idő megtervezni mit hova szeretnénk (riasztó, klíma, füstérzékelő stb.) mert ez így idegölő. De most már csak ki kell válogatni a burkolatokat...az már lazább.
Szilvi,
amiket írtál az ismerősöd házáról.. A mi szobáink fent : 16 ; 12 ; 9 m2- esek. A gyerekeké a 2 nagyobb, (a Máté azt mondta külön akar lenni a Lilitől, mert annyi játéka van, hogy nem férnek el :) ) a mienk a legkisebb, ugyis csak aludni megyünk majd fel. Úgy érzem hogy szerencsések vagyunk a vállalkozóval, nagyon korrekt. A burkolatok 2300m2 áron vannak, a beltéri ajtók 28e ft/db áron, hörmann garázskapu stb. van benne az árban. Szóval nem szar minőséggel dolgozik, középkategória, annak is a felső része, amit én is megvennék. Ráadásul úgy vettük észre nagyon kompromisszumkészek. Lehet velük üzletelni :) A földfeltöltésre figyelünk, köszi!
Csak ne lennék ennyire fáradt.. :)

megyek lassan ebédelni, tárkonyos csirkeraguleves+zöldborsófőzi fasírttal
(Lola kedvet kaptam a rakott krumplihoz , imádom!)
na remélem délután talizunk!
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok,

Laura nevében is köszönöm a névnapi köszöntéseket!
Holnap átadom neki személyesen is. Már nagyon hiányzik, olyan édes volt tegnap is a telefonban. Jól érzi magát a mamáéknál.

Nem voltunk strandon tegnap. Majd pénteken elmegyünk Ajkán, kánikulát mond.

Betti,
Szerintem te is tudtad, hogy az ég világon semmi baja Istikédnek, de legalább megnyugodtál, hogy egy doki szájából is ezt hallottad.

De jó, hogy ennyien ott leszünk a talin, ma tuti teltház lesz a Máltain:)

Máté most alszik, utolértem magam a házimunkával, mindent kivasaltam, kitakaritottam. Apának nem lesz gondja a benti dolgokkal a pár napban, mig nem leszünk itthon.

Du találkozunk!
jutte

Sziasztok!

Megyünk mi is! (strandot áttettük)

Pusz, V.erika
v.erika

BEtti, tényleg nem kell, aranyos vagy! Jó lesz a levegőn, Noé alszik majd útközben (val.szeg) Soma meg tényleg imád tekerni mostanság. Meg hát az indulási időpontunk is képlékeny még... :D

Zsanka, a te levesedet meg én kívántam meg, mert ma nálunk nincs leves... :shock:

Egész jó méreteűek a szobák akkor (főleg majd takarításnál... :D )

lola77

Rendben Lola!

Már nem leszek indulásig gépközelben.Akkor ha nem gond már nem tudok senkit elvinni.

A megmaradt bontatlan rágcsákat,innivalókat viszem!!
Van bőven. :D
Még eldobható poharakért ugrok el a közértbe.

Sziasztok!

Betti

Ui.?nekem kisfiam nem aludt ma sem,remélem azért elviselhető lesz az állapota. :lol:

Kép
berna23

Sziasztok!

Most csak gyorsan, betrottyolt kisfiam.

Erika: szuper!

Aki volt ma már kint, milyen idő van a gyerekeknek? Rövidujjús, rövid nacis, vagy rövid ujjús, melegítős, esetleg pulcsi??

Mégsem kellett ma még kimennünk, dolgunkat apa intézi.

Dórika már alszik két és fél órája, nemrég kelt Bence, ő is annyit aludt. Úgyhogy megint vasaltam.

Még visszanézek nemsoká, ruhára mit mondtok.

Köszi

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

SzilviEdb-anyu: Ha kisüt és nem fúj a szél akkor jó az idő, de nálunk örökké fúj... Most teregettem, háááát rövidgatyó, póló, kispucsi, meg hosszúgatyó, ha fúj. :lol: Szóval hozz egy bőrönd ruhát! :lol:
Nagyoknak rövidgatya, v. térdgatya + póló.
v.erika

Sziasztok!

Nekem sajnos becsúszott az 1%. Pontosabban mindhárom pasim aludt!!! Én már 3-tól teljes harci díszben, nacik Lolának kikészítve. Erre alszanak. Matyi 1/2 5-kor, a többiek 1/4 6-kor keltek fel.
Meg kell mondanom, pityeregtem egy kicsit, mert nagyon szerettem volna elmenni.
Eléggé be vagyok már fordulva itt kint. És már nagyon szerettem volna kimozdulni, ami nem csak bevásárlást vagy csekkbefizetést jelent.
Hiába kertes ház, ha a kutya nem néz ki errefelé. És azért az ember nemcsak a gyerekeivel akar beszélgetni állandóan.

Remélem legközelebb összejön végre.

Viszont jó kis képeket tudtam délelőtt Bendiről csinálni. (Végre, mert alig lehet normálisan fotózni)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eagleszem 2009.06.17 18:35-kor.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Jó volt a tali, ismét. Majd teljesen akkor tudok én is bekapcsolódni a társalgásba, ha kicsit nagyobbak lesznek a kicsik és nem kell árgus szemekkel őket nézni. De azért így is jól éreztem/éreztük magunkat. Örülök, hogy ennyien összejöttünk.

Anikó, sajnálom, és igazad van, tényleg szüksége van az embernek arra, hogy ne csak a párja és gügyögő gyerekek között legyen. Én a helyedben kicsit önző lettem volna és felkeltettem volna őket kicsit előbb, de akár 5 felé is jöhettetek volna, fél hétig, zárásig ott voltunk a legtöbben.

Képekkel majd holnap jövök, már rendbe tettem a gyerkőcöket, ettek is, most elaltatom a két picit, aztán elrámolok utánuk, cipőt sikálok.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bendi nagyon édes a képeken, némelyiken tök huncut! :wink:

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok,

tök jó volt a tali, köszi Szilvi, hogy szóltál :D Bár nem maradtunk sokáig, mert Áron beadta az unalmast, hazfelé el is aludt, mint akit leütöttek :D Jó volt találkozni mindenkivel. Most megyünk fürdetni, aludni.
Jó éjt mindenkinek,
Szilvia

KépKép
szilvia1981

Jó volt csajok a ma délután, olyan hamar elszállt az idő....

Anikó!
Sokszor lestünk pedig még később is. Sajnálom! Mindenképpen próbáljuk meg legközelebb úgy igazítani, hogy tudjál jönni!
Én holnap koradélután mennék akkor, jó? 2 után cca. ok?
Elhiszem én is, hogy rossz hogy nem tud az ember más anyukákkal társalogni, mégha közben rohangál is a sajátjai után... Ott a szomszédban nincsenek kislurkós anyukák amúgy?

Szilvianyu, Cseriviola, várjuk a képeket. Meg aki még csinált!

V.erika!
Nagyon jóképű a nagyfiad!

Szilvia1981, láthatóan jobb kedved volt ezen a talin!Még azt is észrevettem, hogy ki volt sminkelve a szemed!!!!

Betti, Istikéd segített a köműves bácsinak?

Judit, köszi a tel.számot mégegyszer!

Moncsi, jobbulást Dóridnak!

lola77

Szép estét!

Nagyon jó volt a tali.Kár hogy megint nem tudtam senkivel két szónál többet váltani.Na majd ha kamaszodnak a gyerekeink. :D

Család már az ágyban.
Elpakolok én is aztán csatlakozom.

Emeseanyu!
Várjuk a képeket,és perzse a többiektől is.
Istinek is örökké fekete a szandija belseje(nagyon izzadós a lába).Most hogy irtad hogy sikálsz,megvilágosodtam hogy esténként nekem is sikálnom kell,és akkor reggelre kiszárad a szandi,és égni se fogok,mert tiszta marad a gyerek zoknija. :oops: :lol: 8) :shock: :D

Anikó!
Remélem legközelebb eltudtok jönni.Bevallom én igenis felkeltettem Istit,képes volt negyed négy után elaludni,hagytam negyvenig aludni,de utána kegyetlenül felkeltettem és mentünk. :P
Nagyon aranyos Bendi a képeken.Igazi nagy kópé.

Jó éjt.

Betti

Kép
berna23

Lola!
Nekünk ok az időpont. Itthon leszünk, mint mindig :?.
Várunk majd.

Az időpont a talinak, amúgy tökéletes lett volna. De volt egyéb fennforgás is, amit viszont nem akarok leírni. A lényeg, hogy mérges voltam.

A következőre, ha fejreállok is, de elmegyünk.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Látom mindenki épségben otthon.Nagyon sajnálom én is hogy nem tudtunk elmenni,de igy nem akartam,még ha nem is zárt térben volt.Jövőhéten bizti megyünk.

Köszi amugy Hanna jobban van,kicsit köhécsel de csak paxirasolt meg calciumot irt a dokinéni.
Ugy felhuztam ma magam képzeljétek a rendelőbe mint állat.
Reggel 9kor lementünk ki volt irva hogy helyettesités 11-től.na visszamentem 11előtt nemsokkal,persze már voltak előttünk vagy 10-12-en.Míra anyumnál 10 percenként telefonálgatás hogy birja.mire bejutottunk volna 10 perccel előtte bejön egy nő,megáll az ajtóba.voltak nála papirok azthittük leleteket hozott.az előttem lévő kisgyerekes anyuka mellett fogta magát és bement.
már félórája bennt volt kb.mire kiderült hogy gyógyszerügynök.ja közben déltől tanácsadás volt sokan meg már ott várakoztak.anyám telefonált hogy iparkodjak mert Míra üvölt.csórikám mire hazaértem álomba sirta magát.Kijött aztán beszóltam hogy talán rendelés végén kellett volna jönnie,még neki állt feljebb.
Azért kurva jó lett volna ha ott vár mondjuk egy csomó lázas beteg.Persze mivel nem a mi dokinénink volt ez a másik meg nem nagyon foglalkozott vele.

Na mindegy nem hergelem magam.

Judit Laurának nagyon boldog névnapot!

Anikó nagyon jók a képeitek.aranyos Bendi.

na megyek felkelt Míra

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok,

csak gyorsan ágyba bújás előtt :)

Jó volt a mai tali, nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük a szervezőknek! :)

Tényleg kár hogy alig tudunk beszélgetni, lehet hogy kellene szervezni egy babák nélküli talit is? :) :) akkor nem futkoznánk utánuk, vagy egy családos talit, ahova jönne az apuka is :) futkározzon ő. (mondom én akinek volt segítsége :) )

jó éjccakát
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!
Csak négy szóra futja, annyira hulla vagyok:
nagyon jól éreztük magunkat!
Ja és még négy bónusz! :)
Örülök, hogy megismertelek Benneteket!

Egy-két kép izelitőül, de majd teszem fel őket az oldalamra és le tudják leszedni majd.

Jó éjszakát mindenkinek!

Hugi Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

hugodugo

Kép Kép Kép

Szép lassan felteszem ide még ma az összeset! :lol:
Vagy még sem? Lassan kelnem kellene :lol:

Még egyszer sziasztok!

hugodugo

Jók a képek nagyon.Annyira éde a 3 husis triumvirátus(Bence,Noé,Áron) ahogy ülnek a pléden.És most látom csak Dórikának is milyen kis husis combijai vanna,bizti Mírának is ilyen lesz. :lol:

Ja és el ne felejtsem baromira jó a csoportkép,hát nagyon sajnálom hogy nem voltunk ott.
Most ment el apa,fekszem én is,holnap évzáró Hannáék szerepelnek.
Jó éjt mindenkinek

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok,

Nagyon jó volt a tali tegnap, lehetne sűrűbben is rendezni.

ÁronSzilvi: Nagyon csinos voltál tegnap! Olyan szép, boldog pár vagytok a pároddal! Irigylésre méltó. És Zsankáék is.

Cirmike,
Isteni finom volt a rétesed.

Én már nagyon be vagyok sózva. Fél 6 óta fent vagyok. A fiúk még alszanak.
jutte

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?