Új privát üzeneted érkezett!

Bridg!
Basszuska, tényleg nem a te napod ez!!!!
Úgy sajnálom a tekidet :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ölellek Drága :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Ez a laptető a tied!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Brid! Nagyon sajnálom a tekikédet!!! A lombikos dolgot pedig még jobban!!! Remélem csak lesz azért valami!!!

Zsuzsu! Nagyon jók a képek! Iszonyat jók a szinek!!! Gratulálok nektek!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Naddon szívesen! Egyébként a babaszobával hogy álltok??? Alakul???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Koszi csajok most tenyleg kell mert a teki miatt ngyon kivgyok :cry: Apacskat hivtam sirva es kerdeztem hatha korabban tud jonni aszonta nem megy...erre hazaallitott 7utan nagy csokor viraggal es olelt meg simizte a hatam az agyban ugy vigasztalt :oops: Na meg mar napkozben kaptam tole egy ngyon szep sms-t amiben megnyugtat arrol,hogy ez nem az en hibam es en meg annal is tobbet tettem a tekiert mint mas tett volna :roll: majd berakom a blogomba az irasat es tekit is na meg a viragot :( Holnap elviszem eltemetem valami szep helyre :roll: Visszaolvasni meg nem volt idom mert egybol elkezdtem csinalni a vacsit mivel apacsk ahazatoppant ido elott...

Zsu
Amit igy hirtelen lattam azok a te kepeid a furdobol...csodaszep lett szam igy maradt :o

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nócikám!
Köszike, most éppen áll a gyerekszoba. Majd szeptemberben szépen be lesz fejezve. Már megvettük a bordürt is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Brid! Rettenetesen sajnálom a tekikédet!!! De hisz tudod, hogy milyen állatbarát vagyok! Szal teljesen átérzem a fájdalmadat! És tudom, hogy most vigasztalhatatlannak érzed magad! De majd jön az elmulás és az idő nem gyogyit be minden sebet! Csak könnyebbé teszi a fájdalmat! Kis szívedben örökre megmarad a tekid emléke!
És apácska egy igazi hős! ponotsan tudta neked most mire is van szükséged! Nagy csokor virág és ami a legfontosabb a simikéje! Apácskád egy igazi lovag!!!! :wink:

Zsuzsu! És meg szbad kérdezni milyen bordürt vettetek??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Most olvastalak :shock: Kislanykad szerintem jo sulyu 30hetes vgy... :roll: mennyinek kene legyel :?: Mikor mesz nagy uhu-ra :?: gyere es nyugtass meg minket :!: Na meg ez is most olvasom a masik sztorid...remelem azota lenyugodtal :roll: latom holnap mesz nagy uhu-ra gyere majd oke :!:

Kitty
Jaah interneten ugy joo :) egesz heten melozol :roll: Lombik sajna mint olvasod nem indul :roll: Most olvasom 10orat :shock: nem semmi :roll:

Csucsu
Jaaah igy mas :roll: ilyet :? keszulodessel haladunk :wink: igen lassan megyunk...izgi az egesz 8) nem tom meddig leszunk max 5ev :shock: Hol vgy ma? :roll:

Zsu
Pakolassal jol allok mert nem dobozokba kell pakolnm csak szetszedni mi megy hajoval es mi repzivel 8) dobozolni a koltozteto ceg fog :wink: Mit viszunk minden ruhat az agyat,egy oriasi szobatukrot,2komodot az agyhoz ennyi :roll: konyvek kabalak :roll: A furdo marha szep lett komolyan es olyan kis vidam szin es a vilagos ngyitja a teret :wink: ngyon tecc foleg a kis szekrennyel...minden nagyon tipptopp :D Hat ez nem az en napom... :( koszi a laptetut de igy nem ugy nez ki hasznat tudom venni :?

Koszi csajok..szobatars hozott haza sort es soroznek apaval a tekim tiszteletere :roll: nem arik :) Szobatars azt mondta ne aggodjak mert a tekim mar a teki mennyben van :roll: Pati is azt mondta ha tarsasag kell menjek at nyugodtan holnap is :roll: (ma is ott voltam itt van anycija)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Csucsu
hát igen, ilyen szempontból jó. Én is három órát utaztam naponta, mikor még suliba jártam, na azt mégegyszer nem! Ha máshol fogok dolgozni, akkor első dolgunk, hogy veszünk egy roncsot, ami legalább erre jó lesz.

Nóci
igen, leköt, túlságosan is. Hulla vagyok, mire hazaérek, és fáj mindenem. De jó lenne, ha csak az lenne a legnagyobb bajom, hogy hol főzzek :(
Pocaklakóval meg minden rendben lesz! Ne idegeskedj!

Zsu,
nagoyn szép a fürdőszoba!

Bridget
sajnálom :cry: Fel a fejjel!

Ma "csak" négy órát melóztam, holnap meg itthon maradok. Muszáj pihenni, kezem-lábam görcsben mikor hazaérek. Kell egy kis relax :wink:

Kati, Melaszka?
Vendég
 


Enis,Kati,Melaszka,Szoszke?Tobbiek :roll: :?: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
aranyos apa, ahogy vígasztal. Tényleg sokat tettél a tekiért, nélküled még ennyit sem élhetett volna. No meg így nem furdal a lelkiismeret, hogy magára hagytad. Biztos megérezte vhogy, és így akart segíteni.

Itt szakad az eső :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Újra itt! Voltam a diabon se lelet se doki!!! :shock: A dokit nem bánom és már többet nem is találkozom vele, mert szeptember 15.-ig nem is lesz! Helyette valami nő van! Oda majd csütörtökön kell menjek! Utána voltam a védőnőnél! minden rendben a súlyom sok! De ezt tudtam is szal ugy is inditottam! Néztek végre géppel szívhangot! Olyan jó és megható volt hallani! Ettől megnyugodtam! Holnap uhu! Apa is tud jönni mert teloztak, hogy nincs munkályukl szal kényszer szabin van a drágám!! Ami egy részt jó, mert jön velem haza másfelöl rossz, mert ezt a napot így nem fizetik! Szal van elönye és hátránya!

Brid! Igen tekid már jó helyen van! Teki menyországban! És Ő onnan vigyáz rád! És elvileg már a babonak majdnem másfél kilonak kéne legyen! :cry: :cry:

Kitty! Hidd el megszokod a sok állást csak az eleje rossz! én tudom, mert én is álló munkát végzek! És kb 1 hónap szükségleltetik, hogy megszokd! nekem annó éjszakánként sokat begörcsölt a lábam! Szal tudom! Most a pihenés szerintem rosszkor jön, de te ezt most nem így érzed tudom!!!

Ja a védönő szerint is feküdnöm kell! Sőt minden órában olyat kell csinálni, hogy a lábam és a fenekem alá is párna kell, hogy a gravitáció ellen dolgozzak! Plussz napi 3x1 szem magne B6-ot kell szedjek!!!
Holnap az uhu után jövök és mesélek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hello!
Itt vagyok, de csak olvasok. Ilyenkor tudok olvasni benneteket., (éjfél múlt 5 perccel) mikor gyerekek fekszenek, elmosogattam, rendet raktam (utálok úgy kelni, hogy rendetlenség van).

Bridget! sajnálom a teknősödet. Nekünk is volt mocsári teknősünk, szegény sokat kibírt, még a kamion is átment rajta. Aztán lelépett valahová. Sokszor elkóborolt, de mindig megtaláltuk. Aztán legutoljára nem (ez kb. 15 éve volt).
Mo-n 3 hónap kell a lombikok között. Okát nem tudom, (támogatás miatt meg a szervezet visszaálljon, nehogy túlstimulálják gondolom én).
Sajnálom, hogy most nem sikerült. De az FSH-d jó volt nem? Miért is nem lehetett most? Túl sok volt az E2?

Nocika! Kényelmesebb szerintem, ha nem a popódat emeled meg (az elég kényelmetlen), hanem az ágyad végét. Így csinálják a kórházban is és az én ágyam is így volt. Szerezz be valamilyen eszközt (vastag könyv, tégla, nekem pl. fából csinálta apám).
A fejed alá több párna kell, és észre se nagyon veszed hogy kicsit máshogy áll az ágy.
Azt nem írtad, hogy miért kellene sokat feküdnöd. Miért gondolják, hogy nagyon vigyáznod kell? Talán beékelődött a feje a babának már a szülőcsatornába????? (ha befordult lefele, az tök normális).
Görcsöket nem írtál. Ja és a méhszájad milyen? (3000, 2000, 2100 ilyen számokat nem mondtak?)
Ha 20 percenként keményedsz, az még nem vészes. Óránként 4 alkalom normális már ilyenkor.
Remélem a méretei nem olyan rosszak, hogy aggodalomra adjanak okot. Én nem nagyon hiszek a súlybecslésben. Simán tévednek a gépek, nem is keveset.

Bocsi, de most ennyi voltam, mindenkinek puszi!
Nagyon fáradt vagyok. Mennem kell aludni.
Hétfőn megyünk a Balatonra nyaralni, 22-től júli 1-ig nem leszek.
Addig még jelentkezek.

Nálunk változás nincs, júli 3-án viszem a Lillát a Budai Allergiaközpontba. Vérmes reményeket nem fűzök ahhoz, hogy meg tudják mondani mitől csalánkiütéses, de már nem bírom nézni.
Valamit csak mondanak.

Bocsi akinek nem írtam!
Ha valaki valamit akar tőlem esetleg kérdezni, (Dr. Kati rendelése), akkor írjon privit.

Ja Pendi! Azért kéne valamit érezned, mert a szervezetednek jeleznie kéne némi rosszulléttel, hogy reagál a gygyszerre.
Nem kéne nagyobb adag a metből????

Na léptem!
Pusszancs!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Voltam dokinal...nem indul a lombik :roll: ennek a tuszonek indulo valaminek elkell tunjon addig nem lehet stimuzni :roll: adott a doki egy gyogyot ami majd osszezsugoritja...talan a kovi ciklusra sikerul ezt majd 24-en megnezi uhu-val akkor mar megtudja mondani mehet-e kovi honapban a lombik vgy nem :roll: mert neha ezek akar 2ciklust is ottmarad :? ha mehet akkor cserelem at a jegyemet...ha nem akkor megyunk a kovi honapban a lombikra...ennyi... :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty
Itt is esik monsoon van esos idoszak :roll: Apacska kitett magaert...ha a tekim miatt igy vigasztalt gondohatod a nem sikerult lombik miatt ha azert is kibuktam volna,hogy vigasztalt volna :) eeediii 8)

Noci
Akkor most mit mondot a doki en nem ertem :roll: :? Masfel kilonak?Bizti? :roll:

Kata
Igen tudom...mivel otthon tamogatott 3honapokat varni kell....sorszam... :? az nem is baj mert most ha meg egy becsuszhatna akkor utana mex egy otthon es aztan egy fizetett kint aztan egy otthon...szal nekem megy az is csak legyen lombik es sikeruljon is mar vegre....igen az fsh-emet gyogyoval vitte le :roll: azert,hogy indulhasson a stimu de az E2 1280az marha magas azzal enm lehet kezdeni es ezt egy elozo ciklusbol vvisszamaradt majdnem tuszo okozza ami akar 2honapig is ottlehet :?
Balaton?!?!?!?! :twisted: marha irigy vgyok tavaly 1napot tudtam lemenni most meg asszem meg ki is kell hagynom :( nyaraljatok jol aztan kepeket kerunk anyaralasrol 8) Meg mindig csalankiuteses Lilla :shock: en ezt nem ertem....es senki nem tud mondani semmit :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak egy lejelentkezés, hogy még létezem, csak most értem haza melóból, kivagyok. Bocsi, csak nagyjából olvastam vissza.


Bridget
Nagyon sajnálom Tekit! Hatalmas ölelés neked! Annyira szeretted!

Zsu
Nagyon szupi a csempétek! Nekünk is hasonló van. :) Még a csaptelep is olyan. :) Szuperül néz ki. :) Mostmár jöhet Benőke, és szép fürdőszobába fog fürcsizni. Persze majd később. :)

Nóci
Jól megjártad a beutalóval.
A védőnő tanácsát pedig tessék betartani!
A júliusi randi rendben? az első hétvége. Mert utána már nincs szabad hétvégénk.

Kata
Az első 2-3 hétben elég szarul is voltam. De azóta nem. Már több mint egy hónapja szedem. Vagy ettől többet kellene éreznem?

Bocsika, hogy most másoknak nem írtam.
De ígérem be fogom pótolni.

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok Lánykák :)

Én is élek, csk még vidéken vagyunk anyuméknál :)

Bridg :? Nagyon sajnálom a kisteknőst!Úgy a szívéhez tud nőni az embernek egy ilyen kis állatka :(
Sajnálom a lombikot is
:( már nm is tudom, mit írjak....bízni-bízni, reménykedni!!!!! :wink: :)

Nóci :) Jajj, ne ijesztgess! :shock: Gyere majd az uhu-s hírekkel!!

Pendi, neked meddig kell szedni ezt a Merckformint?És ez mire jó?

Kata :) Gyere te is majd a hírekkel az allergia-ügyben!Jó nyaralást nektek!!! :)

Zsu :) Nagyon szupi lett a fürdő!!!

Enis, Csucsu, Szöszke, Kitty?
Vendég
 


Nócikám!
Majd délután lefényképezem és felteszem ide a bordűrt.
Tessék sokat pihenni, ha a védőnéni is azt mondja!!!!!

Bridg!
Rendi volt a lakótárstól is és Patitól is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ölellek!!!!
Hát azért lesz egy csomó minden, amit visztek magatokkal.
A tekid nagyon jó helyen van!!!

Kitty!
Jó relaxot neked mára!!!!!!

Kati!
Örülök, hogy jelentkeztél!!!! Jó Balcsizást nektek!!! Mi majd 27-28-án leszünk lent.

Pendi!
Pihenj te is egy nagyot!!! Szép napot nagyikádnál!!!!!

Zugolvasóknak puszi!!! Gyertek már vissza!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Nóci
gyere az uh hírekkel!
Hát egyszer biztos megszokom... bár nem is a lábaimmal van baj, hanem a kezeim állandó görcsben vannak. Alig bírok fogni :roll:

Kati
jó nyaralást! Irígyellek nagyon!
Remélem, megtalálják Lilla baját!

Bridget
aranyos apától, hogy így vígasztal.
Hamarosan rendbejössz, és akkor jöhet a lombik. Akkor arra még maradnál és csak utána mennél Apa után?

Pendi
jó pihenést!

Melaszka
köszi a hiányolást!
Jó pihenést Nektek is! Gondolom a nagyszülők odáig meg vissza vannak az unokáktól! Jó sorod lehet!

Zsu
köszi, de nem igazán pihenek. Főztem, takarítottam. No de majd délután ;)

No, szóval főztem cukkini krémlevest, meg krumplistésztát, közben kitakarítottam a fürdőszobát. Most már aztán pihenek!
Vendég
 


Kitty!
Azért délután tessék pihenni :!: :!: :!: :!: :!: :!:


Én tegnapelőtt csináltam nagy tál meggylevest és rakott karfiolt.... szerintem még holnap is az lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi a zavarásért, Szöszke barátnője (szomszédja :D) vagyok, csak azért írok, h tudjátok, jól van, csak vmi nagyszabású építkezés zajlik a közelünkben, és ettől elég gyakran elmegy a net, gondolom náluk is ez lehet a probléma, ezért nem tud jelentkezni. Nemrég tesztelt, negatívat, de azóta sem jött meg neki, szóval most reménykedünk, h nem a ciklusa közepén fogant a baba, hanem később, és akkor még hátha sikerül ez a hónap... :)

Néha szoktalak olvasni titeket Szöszi miatt (tudtam, h már korábban is írt ide), úgyhogy...
Bridget - nem tudom, mennyire van szükséged az ilyen hozzászólásokra, pláne egy idegentől, de hadd mondjam el, h nagyon sajnálom, ami veled történt, a lombikot és a tekiket is :(

Bocsi h belekotyogtam, ha történik vmi Szöszivel, és ő még mindig nem tud jönni, azt majd megírom nektek :)
Szép napot!

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Sziasztok!!!

MEGY VAGYOK NYUGODVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Méretek, adatok: Gravid uterusban egy élő magzat látható. Kpf. placenta a hátsó falon tapad, ép. Átlagosnál kissé több magzatvíz.
BPD:80mm, FL:56mm, AC:249mm. A biometriai paraméterek összeségükben 30 hetes terhességnek felelnek meg. Becsült magzati súly:1461g. Az érvényben lévő szakmai protokoll szerint végzett vizsgálat során durva eltérésre utaló jel jelenleg nem észlelhető.
Tegnap többen megkérdezték ismik meg stb., hogy nem vagyok vízes?? Mondom ÉN??? ÁÁÁÁ! Csak hirből halottam róla! De épp most, hogy leültem ránéztem a bokámra és mit látok??? Olyan a lábam mint az elefánté!!! Erre a lökött tesom beszol! Aszongya: És a Peti meg kiveszi a gaytoja zsebeit lógatva meg a fütyiét én izé meg bigyó és akkor totális elefánt forma leszek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Meg látszik kamionos és ráér menet közben gondolkodni!!! HÜLE!!!

Heydi! Köszi az infot Stzösziről! Már megint keztünk aggodni érte!!!

Brid! Igen aszonták, hogy a másfél kilo ilyenkor az ideális sulya!!!

Kata! Köszi a tippet! Az lesz kiprobálom, mert tényleg elég gáz így ahogy én emelgettem a sejhajom! Azaz a vajlingom, mert már rendesen az van!!!
És bevallom nem néztem, hogy mennyi időnként görcsölök keményedek, de volt egy vagy két nap mikor nagyon sokszor és már paráztam!!! Bár, hogy öszinte legyek szerintem már lehet csak beképzeltem, de apa aszongya ismeri az én nézéseimet és szerinte ezt nem lehet beképzelni! :shock:
És sajna igen befeküdt teljesen a doki szerint! Számokat nem mondott és a papirra sem írt semmit! Ugyhogy ezt nem tom! Meddig jók a számok?? Ezekt, hogy kell értelmezni?? Most bocsi, ha lökött kicsit a kérdés, de én ezekhez nem értek!!!

Kitty! Krumplis tészta???!!!! Nyamma!!! Énis!!! És pihentesd a kezeid, mert nehogy inhüvely gyulladást kapj nekem a végén!!!!

Zsu! Várok a képeket!!!

Na ne bassz!! Most kapcsolok! Ma vagyok 31 hetes kismami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melaszka itt vagyok!! Hoztam a jó hireket!!!!!!!!!!!!!!!!
Legalábbis nekem jók!!!!

Pendi! Minjá beszélek apával és akkor írok oksi?? De szerintem jó!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendikém! Apa aszonta, hogy az neki nem valószinű, hogy jó! Ugy hogy akkor inkább csusztassunk! Mert szolot a goréja, hogy lesz valami nagy melójuk vidéken olyan ott alvos vagy mi a szösz aminek persze én nem örülök szal miattunk ne kérjetek most szabad napot, de magatok miatt igen!!! Ne hari, de ez a randi babásan nem fog összejönni, mert agusztusban már hosszú utra nem merek szerintem elindulni, de majd meglátjuk mi lesz még akkor! Nagyon sajnálom, de ha más nem akkor majd a babával 3-asban meglátogatunk titeket!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Melaszka
Koszi bizom is es remenykedem is abban nincs hiany :wink:

Zsu
Igen azert viszunk cuccot de nem annyit :roll: majd ott veszunk tevet,butorokat ilyeneket :) Hat bajban ismerszik meg a barat nem :)

Kitty
Igen ha kovi ciklusban kezdenenk akkor kovi ho vegen tudnek menni apacska utan...azt meg bevallalom de ha azutan lenne azt mar nem... :roll:

Heydie
Koszi a hireket szoszkerol 8) ngyon is kell a batoritas tekim miatt minden fele oleles most jol jon...jobban megviselt,mint az,hogy nem sikerult a lombik :( Koszi meg1szer es boldog babavarast neked :!: :D Nem jott meg neki :shock: huuu csak nem 8) :) Majd hozd a hireket :wink:

Noci
Na vegre akkor megnyugodtal :D ez ngyon jo hir :wink: dejoo :P
Pati is vizesedik igy sokat pihent es felpocolta a labat...nem evett sosat mert ugye az lekoti a vizet :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Hát igen halottam én is a sós dolgokról! De persze a mai leveském az pont jó sósra sikerült, de most ezen az egy napon talán nem mulik! Meg amugyis meg probálok mindig kevesebb sót használni, mert amugy sem jó ugye a só sem a szívnek sem a vesének! Szal mindig probálkozom több kevesebb sikerrel!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nocika!

Méhszáj értékei:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
(ez a legjobb, teljesen zárt a méhszáj, ezt jelenti a három nulla, méhnyak hossza pedig 3 cm)

2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi (ez is nagyon jó, szülés előtt kezd rövidülni a méhnyak)

1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi (ez már jelzi, hogy baj van, szinte eltűnt a méhnyak, bár még zárt a méhszáj, mellettem feküdt ilyennel egy csaj, de szerencsére - gyógyszer mellett - minden rendben történt)

3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt (ez is jó, nem gáz)

2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt (ez is jó, nem gáz)

1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt (na ez már szigorű fekvés, ha még nincs itt az ideje a szülésnek)

3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt (hát itt már kezd nyílni, de ezt sem tartják sokan vészesnek, de illik pihenni sokat)

2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt (na így indítottam én a 22. héten, mikor bekerültem a kórházba)

1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt

3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj (ez már szülés előtt van, az orvos érzi a burkot, gyerek fejét, szülés előtt van ilyen)

2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj (na ez az értékem volt 23. hetesen, mikoris sikerült leállítani a fájásokat, és innen vittem végig a terhességet sok-sok-sok fekvés mellett.)


1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj (irány a szülőszoba!!!!!!!)

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Pendi!
Hát végülis akkor megérezte a szervezeted aváltozást, tehát csak hatott a gyógyszer. Én mondjuk folyamatosan éreztem, hogy nem az igazi valami, nem volt étvágyam, úgy kellett leerőltetni a kaját, édességre rá se bírtam nézni.
Mikor lesz kontroll vizsgálat? Azon lehetne láni, hogy mi változott (persze csakis pozitív irányban)

pusszancs mindenkinek!
megyek aludni!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Noci
Hat az az igazsag nem enyhen sosan hanem tenyleg pati is sotlanul foz mindent... :roll: Mert most az az idoszak van amikor ngyon odakell ra figyelni.. :? persze tudom nehez hisz en is ngy soevo vgyok :twisted:


Csajok
En elnezest kerek,hogy nem vgyok annyit mostansag...de a dokihoz jaras,koltozes most sok idom energiam elveszi...na meg nem akarok naphosszat a gepen ulni mert itt a joido is es mikor en vgyok ti meg alszotok :? Pusszantyu mindenkinek :D

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Nócika
annyira sajnálom, hogy nektek nem jó az első hétvége. Nekem sajnos nem jó a többi, mert mindig dolgozom. Nálunk ezért nehéz mindig összehozni egy családi szimpla ebédet is.
jajj! Szívem! ne ilyeztgess ezzel a pocak dologgal! Kicsi a baba hasa?
Tessékmindent szépen betartani, és pihenni. Mostmár nem sok van, ezt a kis időt ki kell bírni akár fekve is. Na most látom, hogy minen rendben. Ez nagyon jó hír! Megnyugodtam!

Bridget
Már 5-én költözés? húúú... Jól felgyorsultak az események.
Ez az ösztrogén dolog nagyon durva. Én mondjuk nem értek hozzá, de azt azért felfogom, hogy ez a szám nagyon sok.
És teljesen megértjük, hog ynem tudsz annyit jönni. Nem probléma. Majd amerikából bepótolod! :)

Csucsu
remélem most azért sikerül egyszer elkapni téged a nagy munka között egy dumcsira. Bár tudom, hogy ez a kis szabi szinte semmire sem elég.
a főnököd meg előbb-utóbb majdcsak vesz vissza az arcból. Vagy mégsem? Biztosan nem könnyű így együtt dolgozni valakivel. Csak nem értem mire jó ez a viselkedés.

Kitty
Remélem összehozzuk azt a talit. :)
Látom elég nehéz a munkás élet. Sajnálom! Remélem mielőbb találsz megfelelő munát.

Melaszka
Jó pihenést nektek!

Heydie
Nagyon köszönjük, hogy hírt adtál Szöszkéről! Már megitn kezdtem aggódni, hogy eltünt.
És látom a vonalzódon, hogy 10 hetes babás vagy! Gratulálok! És minden jót kívánok neked/tek!

Kata
Nálam pont fordítva van. Én eszek rendesen, és az édesség utáni vágyam is nőtt. A hasam is.... Akkor ez baj????
Kontroll majd a köv hónapban lesz.

Enis
MErre vagy????? Csak nincs valami baj????

na én lépek, mert már úgy elhúztam az időt, és már indulni kéne.
Vendég
 


Sziasztok!!!

Heydie!
Köszönjük, hogy írtál nekünk, legalább tudjuk, Szöszkénk hol van elveszve megint. Nagyon drukkolok neki én is :!: :!: :!: :!: :!:
Viszont ha már így ide találtál hozzánk, maradhatnál ám, és mesélhetnél magadról/magatokról. És gartula a 10 héthez manóddal :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Nócikám!
Hát tesód hozta a szokott formáját a beszólásával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy Regivel minden rendben van :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Polcolgasd a lábadat pihenés közben :!: :!: :!: :!: :!:
Engem pont ma szúrt le apa, hogy én sem teszem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A kép miatt bocsika, de nem volt már tegnap erőm fényképezni. Kaptam egy kis rossz hírt barátnőmék babájától és hát velük töltöttem a délutánt és az estét. Úgy néz ki, valami miatt az elmúlt 7 hétben a baba ülő helyzetbe került és nem fekszik, valamint három héttel le van maradva a koránál a mérési adatok alapján. Szóval szegénynek mennie kell magzatvízvételre jövő kedden. Én is megyek velük. Most elmegyek majd fodrászhoz, aztán fényképezek, ígérem!!!!! És hozok egy képet magunkról is. aztán délután megyünk a védőnénihez, mert megjött a mág eredményem: negatív :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát ez is kipipálva szerencsére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boldog 31. hetet drágám :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Zsu
jelentem, pihenés teljesítve :lol:

Nóci
a tegnapi pihenés nagyon jót tett. Ma már tök jól ment megint, és már nem is fáj annyira semmim, mint az elején.
Örülök a jó híreknek, tudtuk mi azt, hogy minden rendben a kiscsajjal :wink:

Bridget
jó pakolást! Azért az eredményeidről majd számolj be két ruha hajtogatás között :wink:

Pendi
ma már jobban ment, jót tett a pihi.
Neked is jó melót!
Vendég
 


Sziasztok!

Csajok, most beszéltem Nócikával.... kórházban van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
180/100-ra felment a vérnyomása, úgyhogy azonnal beutalták ha jól értettem, Tarcsára. Sajna orvos még nem látta, mert csak egy doki van a szülészeten és a nőgyógyászaton. Este 9.30-ra kell mennie mérésre, majd utána hív,hogy mi lett az eredménye. A szülésznője szerint csak két hetet kell bent maradnia, de az is lehet, hogy végig. Majd az eredményektől függ. Hétvégén igyekszem meglátogatni a drágát. Párja bent volt, ő is nagyon kész van. Regi szépen mocorog.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
köszi a híreket! Mihamarabbi jobbulást Nócinak! Az jó hír, ha szépen mocorog Regi! :) Reméljük, két hét után hazajön (vagy hamarabb).
Sok puszit küldünk Nekik!!! Kitartást!!!
Vendég
 


Kitty!
Átadom neki majd.


Nócit most vizsgálta meg a doki. Kikapott egy fiatal beképzelt pasit, aki csinált neki hüvelyi vizsgálatot. De Nócikának fájt nagyon, azt mondja, brutális volt a fószer. Fáj most szegénynek a dereka, a hasa és minden egyéb már testrése :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ráadásul nem mondott neki semmit sem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu: Hú ha tudsz valamit ird meg kérlek. Ha beszélsz Nócival pusziljuk. Kitartást neki.

Bridget: Hú szegény teki. nagyon sajnálom ezt . Most neked azért ez nehéz hisz nagyon szeretted őt.
Nem sok idő van a költözésig az biztos.
De remélem onnan is tudsz majd irni minnél hamarabb. Amúgy mik a terveid kint Amcsiban?, nem fogsz nagyon unatkozni? Hisz nem ismersz senkit. Vagy nem félsz az új élettől?,
Na de jön a baba és nem is lesz időd mással foglalkozni csak a kis családoddal:)


Pendi: Igen holnap meló de 3ig leszek csak sietek haza.

Na vissza olvasok jobban.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!
Rendicsek!
Jó munkát holnapra!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na megvolt Nócinak a vérvétel és vérnyomásmérés. Már "csak" 140/80 volt neki. Holnap vizeletvizsgálat. Kilenc körül hívom legközelebb. Puszil mindenkit

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendi
Ne is mond bar tudod lehet nekem maradnom kell meg majdnem 1honapot :? Na jah majd amcsibol gyozzek elcsipni valakit meg itt...merthat ugye akkor az ellenkezoje lesz az idoeltolodas :?

Kitty
Mar nem pakolok...csak szetkellett szednem 2fele a dolgokat a koltozteto brigad fog dobozolni 8) Eredneyeimrol meg feltetlen beszamolok :wink: Te meg majd anycidrol hozd a johireket mindig elfelejtem mikor van a mutet :oops:

Zsu
Koszi a Nocis hireket :!: epp mikor feljottem akkor gondolkodtam,hogy mintha tegnap nem is jott volna :roll: erre tessek :( Magas vernyomassal mi lehet a baj?Azert szulni nem fog ugye? :shock: Add at neki a drukkjainkat :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csucsu
Hat igen a teki megviselt ngyon...mondjuk ha nem kellett volna igy latnom es valaki mas intezte volna a kivetelt es stb talan nem bantana annyira... :roll: Mindenesetre minden este mintha hallanam az akvariumban kocogni a panceljat :cry: asszem ma leis viszem az akvariumot is mert rossz raneznem arra is :cry:
Nem felek az uj elettol ott lesz apacska es remelhetoleg a baba is jon nemsokara :wink: addig meg jogazni jarok majd meg edzeni,vgy festeni szal lefogom foglalni magam jaaa es angolul is elmegyek tanulni....fejleszteni szeretnem a tudasom :wink: Na most latom holnap mar melo? :x Fotokat varom am 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tegnap Pati megszult :D Noah 10:37kor 51.5cm 3696grammal es allitolag tiszta apja :D Apukaja 100%azsiai szerintem nagyon szep lehet ma megyek 5re latogatoba :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Bridg!
Átadom! Majd nemsokára beszélek vele, hátha volt már nála vizit. Gondolom meg kell várni a vér és vizeletvizsgálatok eredményét és folyamatosan nézik a vérnoymását. szerintem szülni nem fog. Szombaton vagy vasárnap megyünk hozzá.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Patinak meg nagy nagy gratula, sok tejcsit, erőt és egészséget kívánok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Okes varjuk a hireket 8) Patinak meg atadom :D minnya indulok hozza :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na beszéltem Nócikával. reggel 150/... volt a vérnyomása, a per utánit nem nagyon figyelte. De a doki nem mondott neki semmit sem. Úgy néz ki, hogy végig bent kell maradnia. Diabéteszére figyelnek. Egyenlőre ennyi. Majd délután megint hívom.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok,nem reagálok most név szerint,a napokban alig voltam itthon,de a reggeli kávézáskor azért olvasgattalak ám.

Zsu,
tegnap nem voltam,így csak ma olvastam Nócikát,mennek tőlem is a drukkok .Légyszí add át neki.Biztos örül majd a látogatásnak :)

Bridget,
Patinak gratula :)
enis
 
 


Zsu! :)
Jajj, Szegény Nóci! :( Reméljük jó kezekben van a kórházban.És abban a kórházban van, ahol majd szülni is fog, vagy sürgősség miatt máshol?
És hogy jött neki?Rosszul lett?
Ha beszélsz vele, mondd neki, hogy sokszor puszilom!! :)
Még lehet, hogy kicsit előbb is jön Regi

Bridg :) Húha, 2 hét múlva költöztök!Akkor most te maradsz egy hónapot még?
Patinak nagy gratula így ismeretlenül is :) Képet majd hozz róluk! :) :
Vendég
 


Sziasztok!

Zsu
köszi továbbra is a híreket Nóciékról! Drukkolok Nekik, hogy pár hétig még benn maradjon a kiscsaj!
A lényeg most, hogy Nóci pihen és jó kezekben van!

Bridget
ok, megegyeztünk :wink:
Anyunak jún. 29én kell befeküdni, és ott még lesznek vizsgálatok, nem tudjuk pontosan, melyik nap lesz a műtét.
Patinak hatalmas gratula! Azért egy lesi fotót hozhatnál a fiatal úrról :wink:

Enis
azért majd gyere bővebben is :wink:

Én ma is dolgoztam, de hétvégén nem fogok, csak hétfőtől.
Holnap meg megyünk BMW találkozóra :D
Vendég
 


Zsu
Remelem betudsz menni latogatoba es akkor tobbet tudunk mar meg...nem lehet rakerdezni a dokinal mi van?Olyan nincs hogy nem tajekoztatjak az embert :roll:

Enis
Azert majd ha lesz tobb idod gyere mert lassan vakacio lesz Reninek akkor meg azert nem tudsz majd jonni 8)

Melaszka
Hat igen 2het es koltozunk....az en koltozesem meg fugg a 24-ei kontrolltol..ha zsugorodik az a valami a p.feszkemben akkor mehet a lombik es maradok meg legalabb 3het +ban :? ha nem valtozott vgy nott a dolog akkor meg 2het es megyek apacskaval :roll:

Kitty
29 mar nincs messze :wink: remelem minnel hamarabb tulleszek rajta mert ez igy nem a legmegnyugtatobb :? :roll:

Csajok
Pati gratukat koszonom 8) A bebi ngyon szep es tenyleg tiszta azsiai :shock: es mar cicizett is ngyon ugyesen meg bufi meg minden :D ott voltam tegnap 5-fel 8ig :oops: anycija is ott volt meg a ferje...ma is megyek minnya :) Foto van majd szerintem priviben elkuldom mert nem tudom szeretne e ha ide tennem...a blogra is megkerem majd,hogy kitehetek-e egy kepet :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Gyors Nóci jelentés. Aztán szokásomhoz híven rohanok tovább :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap nap közben gyógyszer nélkül szépen lement a vérnyomása 140-re, úgyhogy már csak este kapott gyogyót. Tegnap egész napos vizeletgyűjtése volt, délután még csak fél liternél tartott, ami nagyon kevés a fehérje analízishez. De kapott teát, amit remélem, meg is ivott. Ma még nem beszéltünk. Tegnap már sokkal jobb kedve volt, sokat babázik odabent. Gyakorol Ginusra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most nagyon teper, hogy mindet megcsináljon, amit előírnak neki, hátha akkor tényleg megússza két héttel. Most ennyit.

Mi tegnap éjszaka voltunk fürdőzni Leányfalun.... marha jó volt... a víz tiszta, és langyos, olyan jó volt egy kicsit áztatni magamamt. Persze nem sokáig, én sokkal hamarabb kijöttem a vízből, mint a fiúk. És sikerült már negyed háromra haza is érni.
Most kerti partira megyünk.... ha el nem mossa az eső :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: itt már nagyon csúnya az ég alja, szóval szurokljatok, mert ott is vannak kutyik, amiket szintén nem igazán bírok, szóval rossz időben haza kell sajna jönnünk. Nem kockáztatok. Éjszaka meg menni szeretnénk a múzeumon éjszakájára, szintén ha nem esik. Na ennyi voltam mára, majd remélem, holnap már kicsit többet leszek!!!
Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget,
majd én is kérem priviben a fotót :wink:
Már vakáció van Reninek,de most nem miatta nem tudtam jönni,hanem beindult a gépezet,férjem egyfolytában utazik ,én meg itthon intézem a dolgokat. :roll:
De végre felébredtünk a téli álomból :lol: ,most meg így valahogy ki is kapcsoltam a babás témából,élvezem,hogy Reni nagy és bárhova mehetünk,bármikor :D
Elősorban meg azért nem jöttem,mert nem tudtam volna mindenkinek külön reagálni,így meg nem sok értelmét láttam annak,hogy naponta leírjam velem mi történik :?

Kitty,
akkor ma pihi van? :wink:
Ja,most nézem,hogy BMW találkozó :D Bár gondolom előtte kitakarítottál,megfőztél,stb,stb 8)

Én ma kocsit takarítottam és mivel nagyon ritkán csinálom,mindig újra rácsodálkozom,hogy milyen egy utálatos munka ez :roll: :evil:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?