Sziasztok!!!
MEGY VAGYOK NYUGODVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Méretek, adatok: Gravid uterusban egy élő magzat látható. Kpf. placenta a hátsó falon tapad, ép. Átlagosnál kissé több magzatvíz.
BPD:80mm, FL:56mm, AC:249mm. A biometriai paraméterek összeségükben 30 hetes terhességnek felelnek meg. Becsült magzati súly:1461g. Az érvényben lévő szakmai protokoll szerint végzett vizsgálat során durva eltérésre utaló jel jelenleg nem észlelhető.
Tegnap többen megkérdezték ismik meg stb., hogy nem vagyok vízes?? Mondom ÉN??? ÁÁÁÁ! Csak hirből halottam róla! De épp most, hogy leültem ránéztem a bokámra és mit látok??? Olyan a lábam mint az elefánté!!! Erre a lökött tesom beszol! Aszongya: És a Peti meg kiveszi a gaytoja zsebeit lógatva meg a fütyiét én izé meg bigyó és akkor totális elefánt forma leszek!!!
Meg látszik kamionos és ráér menet közben gondolkodni!!! HÜLE!!!
Heydi! Köszi az infot Stzösziről! Már megint keztünk aggodni érte!!!
Brid! Igen aszonták, hogy a másfél kilo ilyenkor az ideális sulya!!!
Kata! Köszi a tippet! Az lesz kiprobálom, mert tényleg elég gáz így ahogy én emelgettem a sejhajom! Azaz a vajlingom, mert már rendesen az van!!!
És bevallom nem néztem, hogy mennyi időnként görcsölök keményedek, de volt egy vagy két nap mikor nagyon sokszor és már paráztam!!! Bár, hogy öszinte legyek szerintem már lehet csak beképzeltem, de apa aszongya ismeri az én nézéseimet és szerinte ezt nem lehet beképzelni!
És sajna igen befeküdt teljesen a doki szerint! Számokat nem mondott és a papirra sem írt semmit! Ugyhogy ezt nem tom! Meddig jók a számok?? Ezekt, hogy kell értelmezni?? Most bocsi, ha lökött kicsit a kérdés, de én ezekhez nem értek!!!
Kitty! Krumplis tészta???!!!! Nyamma!!! Énis!!! És pihentesd a kezeid, mert nehogy inhüvely gyulladást kapj nekem a végén!!!!
Zsu! Várok a képeket!!!
Na ne bassz!! Most kapcsolok! Ma vagyok 31 hetes kismami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melaszka itt vagyok!! Hoztam a jó hireket!!!!!!!!!!!!!!!!
Legalábbis nekem jók!!!!
Pendi! Minjá beszélek apával és akkor írok oksi?? De szerintem jó!!!!