SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!
Na ismét itt, bár nem leszek lehet olyan sokat.
Nagyon jó volt otthon, annyit ettem, hogy majd kipukkadtam.
Aztán hamar eltelt.
Sajnos nem vagyok oda vissza ezért a hónapért, nem volt kedvem teát inni, párom meg míg odavoltunk végig álmos volt nem nyúlt volna hozzám semmi pénzért, így lehet lemaradtam pl-mről. Sajnos csak az esti akció lett volna megoldható, nem lehettünk bármikor együtt mint otthon.
Bridget nagy ölelés neked, hát ezt nem hiszem el, hogy lehet ilyen kegyetlen a sors hozzád
De látom te sokkal erősebb vagy mint én gondoltam, mert te mér nem nézel vissza csak előre. A blogodat még nem volt időm elolvasni.
Recon sajnálom, mielőbbi jobbulást!!!!
Csibuc a te sorsod sem rózsás de a doki ha segít nem lesz gond meggyógyulsz és jöhet a picur.
Betty ölelés, megvagyok!!!!!
Esthajnal neked is nagy ölelés és puszi.
Anyci szia, akkor még ezt a hónapot pihizitek és aztán jöhet a bevetés, ne búsulj neked is hamar összejön. Lebuktam itt vagyok de volt 3 oldal olvasni valóm
Melika gratulálok a szívhanghoz.
Lujzedli ne siesd el a saját diagnosztizálsod, hátha nincs nálad is bibi. Nagyon édi a kis nyuszid!!!!
Milyen jó olvasást aztán írj néha te is magadról nekünk.
Aki kimaradt puszi neki, kicsit nehéz most visszavergődni a rendes kerékvágásba és mindent megjegyezni amit az elmúlt héten irtatok. Majd belejövök.
Van melóm is na meg holnap lehet jön az uncsim meg a barátja 2 napra hozzánk akkor megint nem jövök.
Ja és otthon nem megy a nettem, vagyis az este nem ment de nem volt erőm veszekedni lássam mi is a bibi, hiszen kifizettem a számlát.