Új privát üzeneted érkezett!

Sajnálom anyci!

Annó nekem ilyenkor volt egy fordulópont, és azt hittem, hogy jobban vagyok... Aztán rájöttem, hogy mégsem... :cry: És kb 2 hét múlva már tényleg jobban voltam, és koncentráltam az újabb teherbeesésére! :wink:

Recon! Nekem 19 hetes volt a babám amikor meg kellett szülnöm. Egy világ omlott össze bennem... És 2,5 hónap után teherbeestem újra. Nekem 3 hónapot mondtak, de azt mondták nekem is, hogy egy rendes mensi, és utána elméletileg minden ok, csak lelkileg mondják a 3 hónapot... Nekem nem a várakozás kellett, hanem a baba!

Üdv mindenkinek, most rohanok, mert IKEA, KIKa körútra megyünk az urammal az új házba! :D
melike30
Győr

És itt a laptető :)
Jó reggelt mindenkinek!
Vendég

Anyci
én holnap megyek a dokkerbácsihoz, és majd elmondja mi újság, mi a kövi lépés..(jó lenne már ha elküldene mondjuk lombikra :roll: :lol: )
8)
Remélem te is jól vagy!

Csibuc
jó a kiscsirkéd az avatarodban :lol:

Melike
szerintem higgadj le, nyugodj meg, mert pont ez nem tesz jót a babának. Igenis hidd el, hogy minden rendben van, és rendben is lesz ok?! Ez parancs!!

Bridget
Lapulok, mint sz@r a fűben mi??! :lol: :lol:
Ááá, én nem lapulok, csak most 2 napig nem voltam, Apa szabad volt, így tudtuk élvezni a 2 nap minden percét együtt!! :lol: :lol:
Csak gyorsan elment :?
Kövi hónapban belevágtok az újabb lombikba?
Ha elköltöztöztök, ott milyen lehetőségek vannak ezzel kapcsolatban? Vagy még nem tudod?

Recon
örülök, hogy tudtál jönni, és hát hogy picit jobban vagy már...
Kívánom neked, hogy ahogy lejár a várakozási idő, azonnal teherbe ess!!Bár én sem várnék hónapokat :wink:

Lujzedli
ari a nyuszid!!

Esthajnal
ebben a hónapban nem rendeltem tesztet, de kövi hónapban bepótolom....az az igazság, hogy hiányoznak nekem.... :lol: , nélkülük nincs semmi izgalom a mindennapjaimban... :lol: :lol: :lol:

Melisch
itt is mondom, gyere már...
:wink:

Akik kimaradtak, puszi nekik!

Velem nincs semmi különös, holnap megyek dokihoz meglátogatom, aztán majd elmondja mi legyen.
Most csak a hőmet mérem, tesztem 1 db LH-m van, azt valószínű holnap el is lövöm. Már tudok következtetni kb., hogy mikor kell hogy két csíkos legyen.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bridget
megpróbáltam írni megint a blogodba, ahogy le is írtad, minden ok, írtam, beírtam a nevet, az URL-t nem, aztán dobott egy kódot, hogy pötyögjem be, :arrow: aztán küldés :arrow: erre kiírja, hogy nem tudja továbbítani az üzenetet, mert hiányos az az URL sz@rság..
Szal nem tok megint írni neked Bridg...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ismeretlenül betoppanok, de hátha tudtok segíteni. Szerdán volt a Punkcióm, de sajnos csak két tüszőt sikerült leszívni, a többi az utolsó percben elovulált. Hogy az se vesszen kárba, inszeminációt is csináltak gyorsan szerdán, de szombaton visszaültettek egy embriót.
A kérdésem az lenne, hogy a szerdán kapott progeszteron szuri (4 ampulla) mikorra tisztul ki a szervezetből, és a tesztelés szempontjából melyik nekem a domináns nap? Az ET, vagy az Inszem?

10-es erősségű tesztjeim vannak, és ma még halványan megvan a 2. csík. Tuti az még a Progeszteron.

Előre is köszi.
renci75

Szia renci én sajnos ebben nem tudok segíteni de Bridget szerintem igen v valaki más :wink:
Melike,koncentrálok én is csak még megkell várnunk a havimat ami elvileg jövő héten lesz :roll: Sajnos a pánikrohamot kezelni kell v bogyóval v más módon,de bogyót nem akarok szedni mert akkor a babát el is felejthetem mostanában :? Majd megtaláljuk a megfelelő módszert :D Teszteket hamarosan kapom és belevágunk a lecsóba :D
Szia betty,mire várt eddig is a doki?Ha másként tényleg nem megy akkor legyen a lombik.Az egyik kolléganőmék is így voltak spontán nem ment sehogy aztán belevágtak a lombikba és elsőre sikerült,augusztusban szül.Remélem most már okosat mond a dokid :wink:

Kép
anyci

Bridget,ide is benézel néha?
Mostanában le vagyunk eresztve alig jelentkezik néha valaki,pedig amikor én ide jöttem olyan forgalom volt itt csak kapkodtam a fejem :shock:
Majd talán újra belendül a dumaparti :roll:

Kép
anyci

Csajok ittvgyok am csak hetvegen nekem apacskaval van program nem ulhetek gep elott :oops: Megjott piri :D kedden megyek a dokihoz indul a szuri :!: ngyon happy vgyok :D Remelem mindenkinek jol telt a hetvegeje :wink:

Csillag
Akkor jo :oops: :roll: De ha meggondolom magam jelzem :) Budibogarak ezen mindig olyan jot nevetek :lol:

Lujzedli
Koszonom ari vgy :) Nalatok most mizu :idea: Szep a gyerkocod(feher nyuszi) :lol:

Csibuc
Tecc az avatarod 8)

Recon
Jo az uj avatarod 8) Es orulok,hogy kicsit jobban vgy...le a kalappal azert ez nem semmi :roll:

Anyci
Kép en nem tudom mikor fog sikerulni de nem adom fel....1szer tuti :wink: nyujorkba koltozunk :lol: En mosansag nem tudtam jonni..ugye jott a rossz hir aztan jott a hetvege de majd hetfotol vgyok :wink: meg nem akarok itt sokat offolni :oops: szal ha nincs olyan dolog mirol irjak akkor az elmenybeszamolom mashol irom ki magambol :roll: a rosszra nem szabad gondolni anyci :!: nagy oleles neked((((())))) :roll: Na most olvasom megint emlited benezek-e...nana hogy benezek es olvasok is :!:

Melike
Uj haz uj baba es mar 8hetes is elmultal :shock: :D Tovabbi sok cserencset a babavarashoz :!:

Betty
Doki utan gyere es meselj 8) Igen kepzeld bar gondolom mar olvastad megjott igy megyunk a 2.lombikra muszaj mert az usa-ba 2szer ennyi :x itt meg gyorsan lemegy 1 aztan ha az sem sikeral akkor lesz egy kis pihi :roll: Mar utananeztem NY-ban mindennek...talaltam meddosegit is mindent soot mar dokit is!szal ha nem jonne itt ossze ott is mehetnek de eszmeletlen draga ugyhogy nem tudom tanal ev vegen ha addig nem jon ossze :roll: Blogiras nem problema nem ertem en sem nekem is az egyik lany mondta hogy kell irni...neki sikeral is ugy :roll: de azert koszi 8)

Renci
,mint mondtam a beultis topikban is en vegig teszteltem es meg ET+10-en is volt csik :roll: nem tok neked okosat mondani....szal ha vegig tesztelsz akkor ok akkor latod,hogy halvanyodik erosodik de ha csak egyik nap elkezded haat nem tom :roll: Nezd
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Aranyeso
Te hun vgy ma meg mindig nyaralsz M.orszagon :roll: ne maaa :x irigy irigy :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,NY?Irigykedem :twisted: :lol: Most akkor újra kezdődhet a hatalmas szurkolás :!: :!: :D :D Én most a gépen lógok mert a párom a mamájánál van én meg ha ott a nagynénje nem megyek.Szét untam az agyam :evil:
A blogod szoktam olvasni a képeket is láttam és elhiszem hogy hiányozni fog neked Japán,annyira szép és nyugodt ott minden és furcsa lesz NY a nagy rohanásával meg minden.Bár lehet azt is szeretni fogod,végülis nézőpont kérdése :wink:
Neked is nagy ölelés :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci

Szerintem többen is vagyunk most úgy,hogy a babás dolgokról nem szeretnénk beszélni...talán babonából...nem tudom

De én személy szerint a háttérből nagyon szorítok mindenkinek és olvasok is :)

Bridget

Olvasom a jó hírt-mármint,hogy megjött,na akkor hajrá!!!!
Vendég

Sziasztok.

Bridget. Köszöni a gyerkőcöm,hogy megdícsérted,milyen szép. New York.... Párom unokatesója,és nagybátyja is kint él, én is mennék,ha a lehetőségem nyílna rá, jó hely.......Más lehet azért ott az élet, mint itt. Velünk nincs semmi. Várjuk a mensit. Kb 1 hét van addig, Furesz érzéseim vannak, szúrkál bal oldalt, de lehet,hoghy csak felfáztam,és azt érzem,nem tudom. Nem bizakodom, már elég ideje próbálkozom ahhoz,hogy higyjek ezeknek a jeleknek. Még várok egy kicsit, aztán ha nem jön össze, irány a doki megint.
lujzedli

Sziasztok!

Hát látom, sajnos még most sincs senki örömmámorban úszva, de remélem, hamarosan azért kieszközölünk újabb pozitív teszteket!
(egyébként lehet valami a levegőben, egy ideje tiszta depi vagyok, sajna alapban hajlamos vagyok rá, de mostanában... kész gyogyi lettem)

Én mindenesetre nagyon drukkolok itt mindenkinek, hogy bebabásodjon előbb-utóbb, bár inkább minél hamarabb!

Puszkány, jók legyetek akár itthon, akár külföldön :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!
Nagyon haldoklik a topic :(
Mindenkinek kellemes hetet kívánok!
Vendég

Sziasztok!
Melisch és te hol vagy?????? :shock: :shock: :shock:
Csibuc én is ezt mondtam sajnos :(

Kép
anyci

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Na ismét itt, bár nem leszek lehet olyan sokat.
Nagyon jó volt otthon, annyit ettem, hogy majd kipukkadtam. :oops: Aztán hamar eltelt.
Sajnos nem vagyok oda vissza ezért a hónapért, nem volt kedvem teát inni, párom meg míg odavoltunk végig álmos volt nem nyúlt volna hozzám semmi pénzért, így lehet lemaradtam pl-mről. Sajnos csak az esti akció lett volna megoldható, nem lehettünk bármikor együtt mint otthon. :oops: :cry: :evil:

Bridget nagy ölelés neked, hát ezt nem hiszem el, hogy lehet ilyen kegyetlen a sors hozzád :cry: :evil: De látom te sokkal erősebb vagy mint én gondoltam, mert te mér nem nézel vissza csak előre. A blogodat még nem volt időm elolvasni. :oops:

Recon sajnálom, mielőbbi jobbulást!!!!

Csibuc a te sorsod sem rózsás de a doki ha segít nem lesz gond meggyógyulsz és jöhet a picur.

Betty ölelés, megvagyok!!!!!

Esthajnal neked is nagy ölelés és puszi.

Anyci szia, akkor még ezt a hónapot pihizitek és aztán jöhet a bevetés, ne búsulj neked is hamar összejön. Lebuktam itt vagyok de volt 3 oldal olvasni valóm :lol:

Melika gratulálok a szívhanghoz.

Lujzedli ne siesd el a saját diagnosztizálsod, hátha nincs nálad is bibi. Nagyon édi a kis nyuszid!!!!

Milyen jó olvasást aztán írj néha te is magadról nekünk.

Aki kimaradt puszi neki, kicsit nehéz most visszavergődni a rendes kerékvágásba és mindent megjegyezni amit az elmúlt héten irtatok. Majd belejövök. :lol:
Van melóm is na meg holnap lehet jön az uncsim meg a barátja 2 napra hozzánk akkor megint nem jövök.
Ja és otthon nem megy a nettem, vagyis az este nem ment de nem volt erőm veszekedni lássam mi is a bibi, hiszen kifizettem a számlát. :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Ha valakit érdekel Bosch vízalatti fényképező írjon nekem privit!
Ára: 1700FT/db

NEM EGYSZERI HASZNÁLATOS!!!

Kép
Kép
sz.niki

Szia melisch már hiányoztál :D Akkor most jól kipihented magad?Kár hogy a pároddal nem tudtatok akciózni :( Most vissza kerültök a mókuskerékbe aztán újult erővel estek neki a dolognak.Másként nem megy erőszakold meg :D Evés közben jön meg az étvágy :D :oops:

Kép
anyci

Sziasztok!

Most regisztráltam csak a fórumra, új vagyok, így nézzétek el nekem, ha olyat kérdezek, ami mindenknek egyértelmű, mert már volt szó róla régebben.
Mi a párommal most próbálkozunk a babát összehozni. Januárban már voltam terhes, de sajnos nem a méhben hanem a bal petevezetékben tapadt meg. Hála égnek, nem viselte meg annyira lelkileg a dolog egyinkőnket sem, mert az egész akkor derült ki, amikor spontán elkezdtem nagyon vérezni, és szaladtunk be a kórházba. Nem is tudtam, hogy terhes vagyok, mert egy szintén spontán vérzést menzesznek néztem 1 héttel azelőtt. Tesztet sem csináltam, mert nem gyanakodtam.
Most viszont olvastam a neten, hogy lehet kapni olyan tesztet, ami megmondja a baba nemét. Ha jól értem itt valaki árul olyat. Ha igen, tegye meg legyen szíves, hogy ír róla egy pár szót, meg az árát. Vannak sima terhességi tesztek is?
Előre is mindent köszi és bocsi a sok kérdésért.
Üdv:
Rosaly
rosaly

Anyci nem kell ezt erőszakolni, az este már aludtam és őszintén ahhoz is lett volna kedvem azután is, hogy a nappaliból felköltött és bementem a hálóba, de nem hagyott :oops: :shock: :lol: aztán megébredtem én is :lol: :lol: de most már úgyis eső után köpönyeg. Legszívesebben meg is mondtam volna neki, na de mivel beértem így ezzel a hónappal nem kötekedtem. Bár nem biztos, hogy nem a múlthét elején volt valamikor pé-m szerda-csütörtökön mert előtte volt tojcsi kedden és míg otthon voltunk volt vagy 2 száraz nap, tegnap meg krémes, ma is. Na de tényleg nem agyalok, annyit ettem, hogy a picinek nem is lett volna helye osztódni sem :oops: :lol:

Rosaly üdv igen itt árul teszteket Esthajnal tuti ír neked. Mielőbbi bábáskodást!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok Lányok!

Ma voltam Uh-n, de sajnos egy hét múlva megint mennem kell, mert a gép szerint 11 hetes és 6 naposak vagyunk, nem töltöttük be a 12 hetet, így még nem méregették meg. :roll:
Örülök azért, mert hallhattam a pici szívét és láttam ahogy ficánkolt :lol: Nagyon édes volt és még egy bukfencet is kaptunk tőle :lol:

Bridget, Betty, Recon, Anyci nagyon szorítok nektek és persze Mindenkinek!!!

melisch, aranyaső remélem gyakrabban láthatlak itt titeket :wink:

Melike te hogy érzed magad :?: :lol:

esthajnalcsillag nagy pusszatás neked is, hátha jobb kedved lesz! :D

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

rosally: esthajnalt kérdezd, ő biztosan tud segíteni
Vendég

Csibuc
En nem tok most mirol irni...nem tesztelek mert megindul a 2.lombik...csak magamrol tudnek csacsogni :oops: :lol: 8)

Csillag
Pusz-usz nektek is :)

Milyen n.m.
Igen ennyire meg sosem orultem pirinek 8) :lol:

Rosally
Jo helyen jarsz ha jol tom az elozo oldalon meg arak is vannak kiteve :wink:

Akella
Azert mert nem volt a ep szerint 12hetes azert nem mertek le :roll: na legalabb lesz egy potya uhu-d ha mas nem mar ezert megerte :wink:

Melisch
Nem gond,hogy nem olvasol nem kotelezo majd ha lesz idod benezel :) Orulok,hogy jol erezted magad de hogy lehet lemaradtatok pe-rol az nem valami jo :roll:

Anyci
Hat egyenlore nem kell irigynek lenned mert en csak azert megyek mert apacska megy...ha o nem menne sosem mennek NY-ba ki...nincs az almaim kozott :? Meg amugy is nekem ngyon jo itt :roll: Koszonom a blogdicsit nagyon kedves toled,hogy erdekel 8) hat igen majd megszokom...muszaj lesz apacskaert mindent...meg egy kis valtozatossag is jot fog tenni :wink:

Lujzedli
Parod uncsitesoja veletlen nem lany? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melisch, klassz, hogy újra itt, viszont kár, hogy most nem tudtatok a pároddal babagyártani, na de majd szép lassan újra egymásra találtok :wink: Türelem, babát terem (legalábbis mindig ezt mondogattam :lol: )

Akella, hát a potya UH az mindig jól jön, mert valamelyest megnyugtatja a kismamit, ha látja a kismanócskát táncolni odabenn. Várjuk a kövi UH-os jelentésedet is, és ha lehet, képet is kérünk ám :wink:

Rosaly, mindjárt írok neked privit. :)

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

sziasztok.
bridget: de igen, lány,miért?
lujzedli

És íme a jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 300 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 250 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 300 Ft/db.

Csak külön rendelésre, 1-2 hét átfutási idővel:

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam priviben!

esthajnalcsillag

Lujzedli
Hat mert most koltozunk es nem ismerek ott senkit :roll: es Magyarokkal szivesen baratkoznek :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

TE NEW YORK MELYIK RÉSZÉRE KÖLTÖZTÉL?
lujzedli

Lujzedli
Meg nem koltoztunk van 3het hatra de ha jol tudo Manhattan 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

ő is ott van.majd addig beszélek vele.
lujzedli

Anyci,
8) :lol:

Csibuc, Anyci, ne legyetek parák, a topic nem fog kihalni!!! :lol: :lol:
Csak most az idő is jobb, és aki teheti, kimozdul. :)

Üdv.itt Rosaly! :wink:

Esthajnal, csak semmi depi!! Az nem jóóóó!!

Bridget
sajnálom pirit, bár ez téged már nem hat meg :lol:
Kedden szorongatok neked nagyon! :wink:
Remélem majd raksz fel sok fotót nyúújorkról, mert én nagyon kíványcsi vagyok rá...

Akit kihagytam hirtelen bocsika :oops: , és nagy pusszantás nekik!!

És most én:
Szóval megjöttem a dokkertől, azt mondta, hogy jövő hónap még clostis, UH-s, tüszőrepis lesz, (ez a július), aztán 1 hónap pihi(augusztus), és szeptembertől belecsapunk a lecsóba!!!
Nagggyon várom már a szeptembert! Pedig az a nyár végét jelenti, amit utálok, megint jön a hideg, esős idő, hullanak a fáról a levelek...stb...fúúúj.
De nekünk ekkor fog kinyílni a világ kapuja, amin be fogunk lépni...A dokkernál tulajdonképpen ennyi volt, megvizsgált, dumáltunk...stb..
Aztán mikor hazajöttem, ellőttem az utsó LH tesztemet, mert ugye múlt hónapból csak egyetlen db. maradt :?
Úgyhogy jövő hó-ra megint be kell rendeljek egy kisebb raklappal :lol:
A képet felrakom, és véleményt kérek rá.
Szerintetek ez plussz? Most vagyok a 13. c.n.-n.
Mert ha plussz, akkor api ma nem menekülhet!!! :lol: :twisted: 8) Kép

betty615

betty: az pozi,go.
lujzedli

Hali!

Betty, szerintem mindenképpen mozdulj rá a párodra ma és holnap, de ha még holnapután is adtok a szerelem hevének, minden esélyt megadtok a babá(k)nak! :wink: (Biztosat nem tudok írni, mert vagy most lesz ovud, vagy már volt tegnap, egy tesztelésből nem lehet tutit mondani)

esthajnalcsillag

Sziasztok Csajszik :!:

Most is csak egy bekukk, meg 2 napig vagyunk Eu-ban (mar nem Mo-on), utana irany haza... :roll: Pedig milyen jooooo! Annak ellenere is hogy megjott vasarnap :( kicsit csalodott, de hat ez van.
Bridget, hatalmas oleles, nagyon biztam benne, hogy sikerul, de szeretnem hogy mar harmasban alakitsatok az uj kuckot NY-ban! :wink:
Mindenkinek drukkhegyek, csak "beerik" most mar valaki, hihetetlen ez a piri+negativ teszthalmaz, el sem hiszem!
Csutortokon mar otthonrol jovok...
Puszi
Vendég

Köszi csajok, tuti adunk az érzésnek mostanság!! :lol: :lol:
Egyébként a hőm szerint még nem volt.

Aranyeső, örülök, hogy jelentkeztél.
Várunk mihamarabb!!

betty615

Sziasztok!
Jaj de jó h jelentkeztetek,így tudom kivel mi van :D
Betty,tudom a jó idő mindenkit kivonz a levegőre és ez így van jól :D
Szóval szeptember lesz a nagy hónap :D Aztán kitudja lehet előbb összejön a baba és nem kell lombikozni :wink: Nagyon drukkolok neked :D :!:
Akella,köszi :D Végre láthattad a picurt és az még jobb h lesz egy potya uh-d :DAztán majd a méretekkel gyere ám jövőhéten,persze közben is irkálj :D
Bridget,azért irigykedhetek :wink: :?: Tudom te nem vágysz oda csak a párocskád miatt mész de azért jól fogod érezni magad ott is.Más lesz de te nem vagy egy elfuserált csaj és mindenhol feltalálod magad :D
Rosaly üdvözöllek itt :D :!:
Szia aranyeső de régen voltál 8)
Csillag,Melisch,Lujzedli puszi és ölelés :lol: :lol:
Többieknek is puszi és ölelés :lol: :lol:

Kép
anyci

Csajok csak egy gyors bekukk mert ma ngyon szar napom van es marhara kivgyok...meg nem volt idom se visszaolvasni semmi nem is tudom leszek-e ma meg :roll:

Voltam vv es uhu-n az uhun latszodott egy 29.8*33.4mm-es valami a p.feszkemben amit aszonta a doki ha vizzel teli valami akkor jo es akkor kezdunk holnap de nezzuk meg az E2 mert ha az magas akkor ez tuszo lehet :roll:

visszaszoltam
FSH 3
E2 1000valamennyi
Progreszteron 0

Szal lehet levan fujva a lombik :roll: Holnap megint megyek vv...halasztani nem fogok...Juli 5-en koltozes... :roll:

Jah es minderre ra a temik is meghalt ma :cry:

Ne hari csajok majd visszaolvasok de most nem megy es vacsit is kell foznom :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Esthajnalcsillag! Küldtem neked emailt megrendelésről. :D

Szilvi
Kép
szisza75

Helló!

Szisza, válaszoltam :wink:

Bridget, ne szonyorkodj! Sajnálom a teknőst! :cry: A vérvételes-dokis dolgot nem egészen értem, most miért is baj, hogy tüszőről van szó? Hát nem az a jó, ha abban nő a petesejt? Bocsi, de nekem ez most magas :roll: Kérlek, világosíts fel!
Amúgy nagyon csinos, kedves arcú csajszi vagy, és én is sajnálnám japánt otthagyni, nagyon jók a képek a blogodban, fellestem egy pindurkát. :)
Azért tuti a másik hely is tetszeni fog neked, legalább nem uncsi az életed, mint másnak, akik egy helyen ragadnak életük végéig, mint pl. én, és még ráadásul anyósékkal egy házban... :? Hagyjuk is, nem panasz, csak gondoltam rávilágítok, milyen mákos vagy :wink:

Aranyeső, te se panaszkodj lelkem! :wink: Várunk vissza csütin.

Pusza mindenkinek

esthajnalcsillag

Bridget :shock:
valahogy én sem értem, ha ez egy kóbor tüsző, miért lenne gond?
Húúú, a tekid rettentően sajnálom :cry:
Pedig úgy drukkoltam, hogy jó helye legyen a néninél az állatkereskedésben...szegénykém...
Kitartás neked Bridg, fel a fejjel...lesz ez még így se!
Ölelés! Kép
Szuuu-szaaa!!

betty615

Csillag
Koszi a dicsit :!: de en inkabb ulnek egyhelyben mint ez a sok nyuzsges... :roll: nem is az a baj a tekim ngyon sajnalom :(

Betty
Neked is koszi most tenyleg nem jott ez jol :(

A peterol
3.cn-en vgyok es most meg max pici tuszonek kene latszodnia :roll: ez meg egy 3*3.34cmes tuszo ami meg elozo ciklusrol van ott....a baj meg az vele,hogy igy nem lehet stimuzni :? szuri nem mehet :roll: en meg most varni meg 1honapot nem akarok :roll: talan kivitelezheto lenne de eleg nehezkesen es sok egyedullettel...szal nem tudom... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget! Belekukkoltam én a blogodba, nagyon jó képek vannak fent :)
Sajnálom a tekidet!
Vendég

Anyci
Hat elfuseralt nem is vgyok :) nem is lesz gaz nekem mindegy hol vgyok csak legyen ott a parom meg legyen baba(i)nk es neha mehessek haza :lol:

Lujzedli
Koszi :wink:

Aranyeso
Dejo neked akkor elvezgesd ki ami lehet aztan gyere majd hozzank :)

Betty
Majd nana,hogy teszek fel kepet :wink: agusztusban akkor kezdes bar addig sincs pihi nalatok ahogy latom 8) teszted pozi de aze csinalj holnap is :roll:

Mindenkinek nagy pusszantas es mennek a drukkok tenyleg hozzon mar valaki egy pozi tesztet :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Aha, Bridget, értem már mit mondasz...hát ez nem jó hír tényleg :roll: :(
Akkor most mi lesz?
Mindenesetre valahogy próbáljátok ezt megoldani, nem feladni!
New Yorkban miért ilyen drága a dolog?
Esetleg nem tudtok szabadság gyanánt eljönni M.o.-ra amíg tart a lombik?Mert itt azért sokkal olcsóbb...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2009.06.16 15:10-kor.

betty615

Az a gáz, hogy az az egyetlen egy kóbor kis tesztem volt :oops: :lol: :roll:
Nem tok csinálni ma. Azért nem is rendeltem Esthajnaltól most, mert nem számítok igazából erre a hónapra, mivel nem gyogyizok.
Úgy sem jön össze, így meg aztán pláne!

betty615

Betty
Nem lehet stimuzni...most mit csinaljak... :roll:

nyujorkban meg nem tom miert ilyen draga... :roll:

apacska most kap uj irodaba melot nem ugy van az hogy szabadsaggal kezdi... :? majd valahogy megoldjuk egyenlore nem tok gondolkodni :x :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bárcsak tudnék valahogy segíteni...
Az én problémám eltörpül most a tiéd mellett.
Csak lelkileg tudok neked küldeni sok-sok enerdzsit a kitartáshoz, bár ez most nem sokat ér neked sajnos...
Nyisd az ablakot, megy a sok-sok lelkierő +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

betty615

Betty
Ne hulyulj mar mindenki problemaja nagy itt :!: az ablakot meg pont 15perce nyitottam ki...koszi :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok.

kész vagyok, tele vagyok ragyákkal,pedig egyáltalán nem vagyok pattanásos, talán évente 2-3 szokott lenni,most van az arcomon kettő, a nyakamon, a lábamon, és a popimon is.......miért? :x :x :x :? :? :? :cry:
lujzedli

Voltam dokinal...nem indul a lombik :roll: ennek a tuszonek indulo valaminek elkell tunjon addig nem lehet stimuzni :roll: adott a doki egy gyogyot ami majd osszezsugoritja...talan a kovi ciklusra sikerul ezt majd 24-en megnezi uhu-val akkor mar megtudja mondani mehet-e kovi honapban a lombik vgy nem :roll: ha mehet akkor cserelem at a jegyemet...ha nem akkor megyunk a kovi honapban a lombikra...ennyi... :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?