Sziasztok, tegnap nem tudtam már ide űlni mert annyira keméynedtem, h űlni sem bírtam.
A padlizsán krémet is apa csinálta meg végül
, nagyon fini lett. Én megsütöttem, aztán elolvastam neki mi kell bele és megcsinálta, aztán megette utánna a felét
Írtam tegnap Sissinek h mi van velük.
" Szia köszi jól vagyok, ma előszőr a kezembe vehettem, olyan jó volt. Pocim elmegy holnap veszik ki a varratot. Remélem más még még nem szült meg"
Ma is azért jöttem most mert reggel a diabetológián kezdtem, már 7kor Tatabányán voltam, és nem rég értem haza. Nem szóltak a 6,3 cukor miatt (igen Linácska ez reggeli 25 gch utánni vércukor volt).
Viszont azt mondta a diabos doktornő, h odaadja már most a szülés utánni terhelsésre a beutalót (amit szülés után 6 héttel kell megcsinálnni), mivel annyira lennt van a pocakom, hogy lehet hogy már többet nem is megyek
kb ilyen fejet vágtam utánna.
Ma én is mosom a baba cuccokat, és anyukám mondta hogy munka után átjön és segít vasalni. Igaz kb én már egy hete csak mosom őket és vasalom.
Ádám nagyon édes, és ez az ágy is tök jó. Mennyiért lehet egy ilyen ágyikót beszerezni?
Dbea nagyon jók a képek, irigy a tengerbe mártózásért
Mimi, ne mondj ilyet h bálna vagy, még úgyan csak csinos kismama vagy. Jaj hogy is írjam le h nem akarok senkit megbántani
, de fiatal kismamák (20 év körüliek) megirigyelhetnének, mert egyik másik hogy néz ki......
Linácska a kiskutyát mikor vihetitek haza? Én is a PSZF-en csináltam a másod diplomámat (közgazdász)
A 32. hetemen még én is nyálcsurgatósan aludtam, de mostanában ahhoz h megforduljak fel is kell űlnöm már
Tündi, beszéltél este a csajjal?
Bea, de jó, hogy ilyen jól haladtok, mikorra tervezitek a beköltözést? Majd képeket hozol? De azért figyi, nem tudom h neked akinek feküdnöd kéne ablakot kellenne mosnod ? Vagy nem jól emlékszem?
Bim-Bam ez a feledékenység terhességgel függ össze. Rám három dolog illik amióta babás vagyok.
1, leeszem magam mindig
2., mindent elfelejtek
3., minden kiesik a kezemből
Nikó, az én védőnőm is sík h@lye, már apa is mondta nem 100-as, és ha baba meglesz és ide jön okoskodni, akkor kirakja a lakásból.
Csilla: remélem ma már nem viszed túlzásba a tanulást, gondolom, már mindent tudsz, szerintem pihenyj inkább, és hagyd egy picit regenerálódni az agysejtjeidet.