JO reggelt mindenkinek! HOgy vagytok? Nalam minden a regi, a folyamatosan noco pocakon kivul az eg vilagon SEMMI. Az orrverzes miatt ne aggodjatok, barhol olvashatjatok, hogy az orr- es fuldugulassal, fejfajassal egyutt a masodik harmad tupikus tunete...vagyis sajnos nem fugg az idojarastol, bar ez nem jelenti azt, hogy honapokig igy lesz
:) Egyszeruen csak a megvaltozo nyomaskulonbsegek, novekvo vermennyiseg es pumpalas kovetkezmenye, semmi extra
:)
Tulipanos, ne haragudj, multkor sem valaszoltam a kerdesedre...a kenyeret persze, ogy kenyersutoben csinalom, a francnak sem lenne turelme meg ideje minden masnap dagasztgatni. Szivesen leirom majd a receptet, bar szerintem nem sok ertelme van, mert minden egyes liszt eseteben mas az arany, en meg 5 gabonas teljes kiorlesut hasznalok...de ha abbol is mas markat veszek, mar eltero lesz a kenyer allaga. Hozzaadni meg midnen nap mast adok...szoktam paradicsomot szaritani hetente, azt kozben jol beolajozom es vastagon behintem vagy oreganoval, vagy bazsalikommal vagy rozmaringgal, aztan sutes elott ezt feldarabolom es kicsit beaztatom vizbe, majd megszaritom. Frisset nem teszek a kenyerhez, mert vizesedik.
Anyum azert nem jott UH-ra, mert azon a heten, amikor itt voltak, nem volt doki, mi meg csak hozza megyunk, rendelesi idon kivul, altalaban, mikor ejszakas.
gabi! Nehogy mar parazz te is az eskuvo miatt!!!
:) Az enyemnel pl nem magaval az eskuvovel voltak gubancok, meg amugy sem torvenyszeru, hogy valaminek tortennie kell...aztan ahogy irtad...ugyis jol vegzodik
:):)
nalam a sulykulonbseg kb masfel, neha kozel 2 kilo, a hasamon szuperul latszanak a kitagult kek venak, meg a mellemen is...nagyon orulok neki, pumpalja csak rendesen a sok friss vert!
:) viszerek hal' istennek nincsenek
:) vettem en is sima mandulaolajat, azzal heti kb 2-3-szor bekenegetem magam...csak a lelkiismeret miatt, aztan majd meglatjuk
:)
POkica! Sikerult szulesznot fogadnod? Lassan azt hiszem, nekem is nezegetnem kene a korhazakat, bar elegge behatarolt lesz, mert medences buli tuti nem sok helyen van.