Veronikusz
Engem nem győztél meg a fotókkal sem
Sztem Zsófi jobban Szofi...na nem mintha nem lenne mindegy
Orsi
Aztaaaaaaaaaaa! Én is kb. ilyentájt éreztem a 14.hét felé, hogy Linda "bugyborékol", de az azért nem semmi, hogy még Szabi is érezte
Azt mondják a lányok aktívabbak a pocakban (ezt én is alátámaszthatom
) szóval drukk
Kati
Ha családi vállalkozás is volt a torta...akkor is szupermű
Én annak is örülni fogok, ha itthon leszek Iván szülinapján
De azért tervben van, hogy én csinálom a tortát. Krémet már előre megcsinálom, lefagyasztom...Ha úgy alakul, akkor a tortalapot majd megveszem a boltban
Jövőre meg hiperszuper tortát csinálok cserébe
Nálunk is nagy vágyálom volt a Duplo kukásautó
Karácsonyra meg is kapta. Most a fűnyírók...Alig várom, hogy Iván-nap legyen! Már mindennel füvet vág
Bottal, traktorral, mentőautóval...ami a kezébe kerül
Én gyerek 3-kor elaludt és még alszik
Ránéztem, még él
Mi lesz itt éjszaka
Meghozták tesómék a nluk letétbe elhelyezett babadolgokat
Tegnap egész délután azokat pakolásztam. Csak a kádállványunkat sajnálom, azt nem találják, pedig összecsukva 6cm széles volt csak....a mostaniak meg 20...És tök jó helye volt a mosógép és a fal között...Nade inkább ez, mint a babakocsit varázsolták volna el
És tök jó!!!! Az udvarunkon, mikor gyerek voltam volt játszótér vagyis hinták és homokozó. Most jóformán gaztanya az egész
Van egy néni, nemrég költözött ide kertesből. Látszik is, mert csinált kis virágoskertet
Most viszont megcsináljuk a játszót is!!! Annyira örülök! Hátmég a ház kölkei
Mi olyan jókat játszottunk ott régen....
Eddig azt mondták nins rá keret...most viszont már elég sok gyerekes család van a házban...lett keret
Zsu
Köszi a CTG-s infókat
Még abba avass be légyszi, hogy Micu mit szólt, hogy 1x csak anya el a cicivel együtt....Gondolom ti is együttelalvósok...
Nekem kicsit ez para. Zsolti olykor el tudja altatni, de csak ha nem vagyok itthon (igaz akkor sem leszek
)
Múltkor tanyás mesekönyvet nézegettünk. Boci meg a tőgye és a fejőgép. Magyaráztam, hogya kisboci szopizik a fejőgép meg szívja a tejet, aztán dobozba és a boltba, mi megveszzük, én kakaót főzök belőle, ő pedig megissza. Kicsit megrágta amit mondtam, aztán közölte, hogy ő a boci cicijéből szeretne szopizi
Talán azt gondolta minek bonyolítani
Mondtam, hogy azt nem lehet, de ha Linda megszületik, akkor...Azonnal fel is akart cuppanni, de nem ment neki
Létezik szted, hogy 5 hónap alatt elfelejtette azt, amit 2,5 évig csinált
Jaaaj, kinek akartam még
Kriszta
Ha nem jön össze a héten, ovizárásig, akkor kiugrunk érte Anyuval
Timi csaj
Remélem nem vesztél el
Se itt, se ott