Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Gábor atyával

Kép
Ünnepelt :lol:

Kép
Torta (Apa műve)

Kép
Kép
katinka31

Kép
Lili balerina

Kép
Csajok

Kép
Kép
katinka31

Jó reggelt!

Cseresznyebefőtt, cseresznyedzsem? Csajok megyek és a környéken megkóstolok mindent :lol:

Katinka nagyon ügyesek a lányok, Nati nagyot nőtt és Lili balettmozdulatai nagyon édesek! Torony keresztelte? Nagyon csípem az atyát mi hozzá jártunk, pontosabban ő járt ki hozzánk jegyesoktatást tartani :lol: Még nagyon képlékeny hogy hogy lesz a keresztelő nálunk de ha mégis Fehérváron tartjuk akkor mindenképp Gábor atyát szeretnénk megkérni.
Ancsi neked is ismerős? volt Cecén is...

Apa készítette torta is nagyon szép, micsoda aprólékos munka, nem sajnáltátok megvágni? :lol:

Írisz matekzseni lesz? Nagyon ügyes!!!!! :wink:

KépKép
winchi

Jó reggelt!

Sarmi: nagyon ügyes Írisz!

Katinka: milyen nagy lett Nati! És milyen hosszú a haja! Nagyon jók a képek! Lili is milyen ügyes nagylány már. A torta 8) .
Mi is elmexet használunk reggel, este. Nekem is a fogzománcommal vannak problémák, érdekes, a mi családunkban az összes lánynak (nagymamám, anyu, nővérem, én), a fiúknak semmi bajuk a fogaikkal. Pároméknál még durvább a helyzet, anyósnak, apósnak már kivehetős van. Lacinak meg egy csomó tömése.

Ancsi: gyere mesélj, ha lesz egy kis időd!
Vendég

Ja és beraktuk Írisz keresztelőre kapott "nagylányos "fülbevalóját!

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok Lányok!

Sarmon:Íriszke de ügyes :D :D :D :D :D :D :D És nygaon csini a kis fülbevalójával :D :D :D :D :D :D

Katinka:Nagyon édesek a gyerekek Lili milyen nagy már,igazi kis hölgy :D :D :D :D :D Nati nagyon ügyi volt a keresztelőn :D :D :D :D
Apa nagyon szép tortát csinált pici lányának,nagyon ügyes :D :D :D :D :D

Ancsi:Ha lesz egy kis időd gyere mesélj mi újság veletek!

Winchi:Nem semmi!Elhiszem hogy megijedtél mikor Matyi kiugrott.Múltkor mi is úgy jártunk hogy a Hannus elöször állt fel a kiságyba olyan ari volt Apával ketten néztük épp mondtam csak hátra ne essen abba a pillanatba hátraesett mi meg ketten néztük :oops:

Mióta a Hannus nyitott ablaknál alszik délbe 2vagy 2,5 órát is alszik ilyenkor aztán ebéd és séta.
Olyan jó idő van strandra kellene menni :lol:
Vendég

Winchi
[quote]C írta:seresznyebefőtt, cseresznyedzsem? Csajok megyek és a környéken megkóstolok mindent

Nem ijesztesz meg,várlak! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

katinka!
Nati nagyon édes!
ha itt keresztelnénk, mi is A Tornyai Gáborhoz vinnénk. iwiw-en ismerős, leveleztünk is egy ideig. nagyon rendes.

sarmon!
szép fülbevaló!!!
nekünk még nincsen. elmaradt.
Vendég

nade...
megvan a nemevés és a nyugtalan alvás oka a törpikémnél.
megint négy fogacskát növeszt egyszerre. 4 már kint van.
tegnapi fel-felsírás azért volt mert az alsó kettő épp áttörte a kis ínyét. két kicsi fehér pötty formájában.
a felső kettő pedig kicsit dagadt és piros.
sztem max 1 hét és azok is kint vannak.

egyébként ma is alakított.
evett valamennyit a főzelékéből, kb 3/4részét. utána én is ebédeltem. úgyhogy evett levest meg tejberizst. úgyhogy biztos lehetek benne, hogy jóllakott. kinézte a számból.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Halihó!!!

Lili balerina! fájó pontja gyerekkoromnak, hogy nem vettek fel balettra. Óvodás voltam és röhögtem a felvételin, mert a mellettem lévő lény, bukfencezés közben elesett. :wink:
Nagyon ügyes csajszi!

Sarmon! Írisz meg matekzseni....el vagyok ámulva!

Matyi a műugró!
Csajok hát mi lesz itt.

Rendeltem egy nagyobb mennyiségű popsitörlőt szuperolcsón. Tegnap érkezett meg...

Kép

KépKép
bende

Nikinek kibújt a két felső foga!

Reggel óta összeszorítja az állkapcsát és csikorgatja a fogait. Remélem ez csak az újdonság varázsa és hamar leszokik róla.

KépKép
bende

bende!
nagyon jó ez a dobozos kép!!!!
és gratula a fogacskákhoz!!!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!
Nati nagyon édi a keresztelőn, Lili nagyon szép a balettes képeken, Niki milyen kis huncutul néz a dobozok között, Levi meg nagyon aranyos, hogy segít anyunak! :D :D :D :D És Írisznek is nagyon szép a fülbevalója!

Bende: Rékát a saját szobájába szeretném "bezárni", amíg pl. vasalok, vagy főzök... A szobáján két ajtó is van, az egyikből kilát a konyhába, a másikból a mi szobánkba. Úgy gondoltam a rácsot mindig oda teszem fel, ahol éppen vagyok, így Ő is lát engem, meg én is Őt. :D Apa azt mondta, majd körül néz a neten, persze eddig nem tette meg. :evil:

Fognövesztéshez kitartás mindenkinek! (Magunkat is beleértve. :? )

Nyaralás: Mi majd augusztusban tervezzük, addig még hadd nőjön Réka. Majd üdülési csekkből mennénk, ami még nincs meg. Remélem addig megkapjuk!!!!!!! Egyébként olyan furi, hogy nyár van, most hogy mindennap itthon vagyok, nekem kicsit egybefolynak a hónapok.

Szösz

KépKép
szosz

Hát Szösz, nem is tudom. Mindig olyan jókat írnak erről a rácsokról, hogy egy mozdulattal felszerelhető...stb, de azért az életben nem ilyenek.
A mienk az úgyenevezett beszorítósok közül való. Nem akartunk falat fúrkálni... de azért nem olyan egyszerű a két fal közé beszerelni. Párom csinálta, de hogy fixen álljon a helyén csavarhúzó is kellett hozzá. Belegondolva elég macerás lenne két házimunka között leszerelni és áttenni egy másik ajtónyílásba. :shock:

KépKép
bende

Hát, ettől kicsit tartottam. Most úgy van berendezve a szoba, hogy csak az egyik ajtó működik, akkor amíg nem lesz rács és nem próbáljuk ki, addig nem is rendezzük át.

Szösz

KépKép
szosz

Na, sziasztok!

Van kb. negyed órám, gyorsan írok.

Most itt van az öcsém nálunk, ő vigyázott Dorkára, amíg én vezetni voltam hétköznaponként, aztán közbe az unokahugaim is jöttek felváltva babázni, szóval a kisasszony kényeztetve volt rendesen.
Még nem tudom mikor vizsgázom, de már jó lenne....az a baj, hogy egyik nap így, másik nap úgy megy. Főleg mikor keveset alszom, akkor sokat bénázok.... :roll:

Jázmin hercegnőmnek már 4 foga van, felül kettő, alul kettő, és most bújnak a felső szemfogai is. Ezért nagyon nyűgike. Nem tudom, talán sosem fogja átaludni az éjszakát. Még mindig felkel éjjel 2-3-szor. Nagyon szeret labdázni, már rúgni is tudja. Ha fogjuk a kezét, nagyon gyorsan szedi a lábait, és már szinte fut. Elég menni utána. Tegnap előtt próbálkozott egy kézzel kapaszkodva lépni, és majdnem elengedte az ágyat, de még bizonytalan volt. Szóval szerintem ebből nemsokára igazi járás lesz. Mindenhol feláll, leül, guggol. A babakocsit tolni akarja, nem igazán akar beleülni.
A bicóülés szuperul bevált, nem kellett szoktatni hozzá, egy kört mentünk, és végig hangosan kacarászott, miközben a nadrágomat húzkodta le, és bugyimat :)
Nagyon szeret kint az udvaron játszani, tépi a füvet, gazol, túrja a földet, rázza a kerítést, és a kutyáknak kiabál, és veszekszik, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja. Elég nagy akarat van benne.... nem tőlem örökölte!!! :)
Már mondd egy pár szót, nem, de, tessék, baba, mámmá....
Már tud pogácsát sütni, és nagyon sok mindent megért, odaad dolgokat, ha kérem, magától is megkínál mámmával, és kanállal akar etetni.
Ja, és egy csecsemőbaba most a kedvence, ölelgeti, puszilgatja, ringatja, ha mondom neki. Meg a plüss állatait is ölelgeti, szeretgeti, meg kell zabálni!
Most más nem jut eszembe, de kb ezeket csinálja már.

Kajálás nálunk nagyon változó. Mostanában nagyon nem akar enni, így hát örülök, ha egyáltalán eszik valamit.

Reggeli: vagy eszik tápszert, vagy egyáltalán nem, sajnos.
Tízórai: tejpép, joghurt, gyümi, vagy párizsi, kifli, virsli, pékáru, bármi amit megeszik.
Ebéd: néha csak 2-3 óra felé hajlandó enni, főzelékféle, vagy husival, vagy anélkül, de eszi az én főztömet, néha jobban megeszi a mi kajánkat, mint amit pacsálok neki. (már nem veszek bébiételt, nem igen eszi meg)Pl, krumplistésztát, rakott krumpliból is eszik, gulyáslevesből, és más levesekből is. Nincs baja tőle, kipróbáltam.
Uzsi: kb ugyanaz, mint a tízórai, bármi, amit hajlandó megenni....
Vacsi: tápszer, előtte meg valami szilárdabb, mert a tápi kevés neki éjjelre.

Nappal nem nagyon hajlandó tápszert inni, viszont éjjel kétszer kel, és akkor meg két üveggel is bevág, és alszik tovább.

Szóval, csak azt akartam mondani, hogy nem egyformák a babák, mindegyik más, és más a jó, de szerintem mi anyukák ezt tudjuk, hogy mi a jó nekik. A szakkönyvek, és nagybetűs élet, teljesen más szerintem. Én is elfogadom a védőnénim tanácsait, de azért a saját megérzéseimre, és a gyerekemre is hagyatkozom, szerintem ez az arany közép út. Ha gulyáslevest eszik csak ebédre, akkor egyen gulyáslevest. Ha nincs baja tőle, és jóízűen megeszi, akkor semmi baj. Úgyhogy ilyeneken ne parázzatok. Úgyis tudják ők, hogy mit és mennyit akarnak enni, erővel nem lehet beléjük tukmálni semmit.

KépKép
ancsi_pancsi

Bende :a kis huncut Niki,nagyon aranyos,honnan rendeltél szuper olcsó popótörlőt,és mennyi az a szuper olcsó?

Ancsi!A 10 hónapos Jázminod fantasztikusan ügyes ,hogy már ilyeneket csinál!!!Mózes emlékszem még csak 2 évesen kezdett el egyátalán szavakat mondani!!!Bár azt mondják a fiúk későbbiek,de természetesen hamar bepótolta,most meg már alig lehet lelőni. :lol:

Szösz,a járóka nem jó megoldás?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Akinek van egy kis ideje,nézze meg:
Egy kis sírás:

http://astris.com/LittleAngels.pps#305,1,1. dia

Majd egy kis nevetés:

http://www.freevlog.hu/video/21697.html

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt!
Megyek füvet nyírni! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sehol senki... :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Sarmon végeztél a fűnyírással? :wink:

Bende mit csinálsz ennyi dobozzal? És honnan rendelted? Niki úgy látom szereti a dobozolást :D

Ancsi látom egy pillanatig sem unatkozol, kitartás! A bicóülésre már én is nagyon várok, ősszel próbálkozunk majd mi is.

Szösz voltam tegnap a rákszűrés leletért és találkoztam a dokinkkal :lol: Megdorgált amikor azt mondtam, hogy kistesó csak pár év múlva jön, rám parancsolt, hogy az ősszel kezdjünk gyakorolni :lol: Mondtam, hogy ok akkor lottózni is elkezdek hozzá :lol: Hozta a formáját, meg én is :lol:
Te voltál már szűrésen?

KépKép
winchi

sarmi küldj egy kis fűillatot! imádom a frissen lenyírt fű illatát!

megvettük tegnap a gyerekülést.
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... o=1&whid=6
kiddy comfort pro-t vettünk, :) pirosat.
9-36kilóig van, de szépen összecsukva egyáltaln nem lötyög benne a Zsófi. dönthető is.
Vendég

Anyany: szupi ez a gyerekülés, mint egy igazi pilótaülés. Zsófi baba biztos jól érzi magát majd benne! :)

Winchi: jöhettek Matyival hozzánk cseresznyézni, meggyezni! Nem ijedünk meg a fenyegetéstől! :)

Bende: engem is érdekelne a szupi olcsó popsitörlő, szeretjük a neogranormont. Még a spar-ost szoktuk venni, annak is nagyon hasonló az illata. Niki nagyon édes a dobozok közt.

katinka: nagyon édesek a lányok, nagyon csini volt Nati rucikája, és Lili kis balerina is nagyon szép, és milyen ügyes, kis hajlékony.

sarmi: tök jók voltak a linkek, az angyalkást már ismertem, de mindig sírva fakadok rajta, olyan szép!
Nagyon csini Íriszke fülbevalója. Igazi kis hölgyike! :)
Kösz a dicsit, már lassan 11 hónapos....néha elképedek, hogy milyen gyorsan fejlődnek....
Megvolt a fűnyírás?

Lara: azt hiszem te kérdezted a joghurtot. Én először natúrt adtam neki, és abba kevertem gyümölcsöt, a fagyóban volt meggy, barack, néha almát és banánt tettem bele, persze turmixolva. De már adok neki rendes danone, vagy más joghurot, amiben nincsen olyan sok eeeeee, meg adalék, meg akármi. Megnézem az összetételét. Danoninót is adtam már neki, de abból 3-at is megeszik, így már nagyot veszünk.

KépKép
ancsi_pancsi

Kép Nyuszi ül a fűben
Kép Játék az udvaron
Kép Szereti a bocit
Kép Pogit süt apának
Kép Van valaki a lepedő alatt?

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Sarmon: Járókát nem akarunk venni, az nem igazán fér be a lakásunkba. Már így is van egy csomó minden amit nem tudunk hova elrakni. :(

Winchi: Jövő hétfőn megyek szűrésre, már bejelentkeztem. Nekem is azt mondta még a 6 hetes kontrollon, hogy egy éve múlva vár a következő terhességgel. :D Bár nekem nem csak pénz kellene, hanem addig még aludni is szeretnék sokat-sokat!

Anyany: kérünk képet az ülésről Zsófival együtt! :D

Ancsi: Nagyon aranyos Dorka, kis vigyorgós! :D

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

A mennyasszonykánk egyre szebb lesz :lol: És már pogit is süt milyen kis házias :lol:

Anyany kérünk Zsófis képet az ülésről, ez a fajta volt az amit nem igazán tudtam elképzelni hova rakom a gyereket bele :lol:

Kép
Apa sapkájában (a gyerek háta mögötti mamutot ne nézzétek csak díszlet)
Kép
Ilyen figurákat csináltam a szobájába
Kép
Kép
Kép

KépKép
winchi

Hű Winch,nagyon arik a képek,milyen módszerrel csináltad!?
Képzeljétek egy csajszin a másik fórumból,aki 5 hét alatt fogyott lazán,nem koplalva a 90 napossal 8 kilót már-felbuzdulva,holnaptól nekiállok ismét!
Ma utolsó vacsora gyanánt ilyet ettük:
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok Lányok!

Sarmon:Nagyon fini vacsitok van :D
Vigyázz a 90 napossal nehogy megcsappanjon a tejci.

Winchi:Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Matyinak nagyon szuper szobája van :wink:

Ancsi:Dorka nagyon édes :D :D :D :D :D Igen én kérdeztem a joghurtot köszi a választ :D

Anyany:Szuper ülése van Zsófinak :D és kérünk szépen képet is :wink:

Bende:Niki nagyon édes a dobozokkal :D :D :D mi is neogranormont használunk.

Nekünk ma megvolt az első balatoni fürdőzés,nagyon jó volt egész nap csopakon voltunk 19 órakor értünk haza :D :D :D Hoztam róla képeket.

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Hanna csodaszép.
ez a csajszi akit emlitettema fogyis,azt mondja több teje lett inkább a sok gyümölcstől,zöldségtől,folyadéktól! :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Köszi :D
Akkor jó,remélem beválik neked én egyszer próbáltam de nem sokáig bírtam :oops: pedig nekem sokat kellene fogyni én estefelé nem eszek így fogytam 10 kg-ot 3 hónap alatt.
Vendég

Sziasztok!

Még mindig elámulok, hogy Hannusnak milyen hosszú haja van! :lol: Nagyon helyes! És kezd kiscsajos formája lenni, már nem babás :lol:
A vízbe is beleraktátok? Vagy hideg volt a víz hozzá?

Sarmon a formákat tök egyszerűen csináltam: Kerestem képeket kifestős oldalakról, kinyomtattuk és apa felnagyította fénymásolóval A3ra. Kivágtam felragasztottam egy kartonra újra kivágtam, megfestettem temperával és a vonalakat újrakontúroztam fekete alkoholos filccel. A falra gyurmaragasztóval került fel.

KépKép
winchi

Köszi Winch,majd egy esős napon és is kitalálok valami ilyesmit,mert talán akkor lesz időm rá... :lol: :wink:

Lara
[quote] írta:n estefelé nem eszek így fogytam 10 kg-ot 3 hónap alatt

Jézusom,hogy én mennyire örülnék én mínusz tíz kilónak!!! :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok Lányok!

Winchi:20 fokos volt a víz nem raktuk bele de olyan aranyos volt a kis kezét belerakta a vízbe na meg a dagonyázás után kicsit lemosdattam,de amúgy nagyon sok pici babát beleraktak pedig nekem hideg volt a víz de majd legközelebb már melegebb lesz :D
Ott volt a Németh Kristóf (barátok közt)is a családdal :D

Sarmon:De nekem még muszály legalább 15-öt fogyni :shock: de már így is sokkal könnyebb.

Képzeljétek a Hannusnak kibújt a két alsó foga és nem is volt nyügi éjjel is aludt este 10-töl reggel 9:30-ig,most meg az újságokat rendezi :lol:
Vendég

lara hány kiló vagy?
és azt a tizest mennyi idő alatt adtad le és hogyan?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon:Most 92 vagyok :oops: 3 hónap alatt ment le a 10 kg úgy hogy este már nem ettem 6 után és napközbe is sok gyümit ettem de ugyanúgy reggeliztem ebédeztem csak a vacsi maradt ki.Úgyhogy én örülnék a ti 80 kilótoknak :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lara: De jó, hogy Ti már voltatok strandolni! És egész nap bírta a kis Hannus? Hol aludt napközben? És a déli hőséget hol vészeltétek át? Nagyon aranyos a képeken! :D És tényleg már kislányos, és nem babás! :D
Én is már mennék strandra, de egész napra nem merek. Ráadásul Réka annyira fehérbőrű, nagyon félek, hogy nehogy leégjen, még itt a városban sem merem elvinni sétálni 11 és 15 óra között.

Meg van pár kérdésem strandolással: úszópelust hol lehet venni? És van valami olyan úszógumi, amiből nem tud kicsúszni a kisbaba, mert van valami beülője, olyat hol lehet venni?

Winchi: Nagyon ügyes vagy! :D

Szösz

KépKép
szosz

Hannusnak gratula a fogacskákhoz, eggyel kevesebb fogatlan baba :lol:

Szösz ilyen kérdéseim nekem is vannak, holnap megyünk vásárolni és én is úszópelust akarok nézni a tescoban meg beleülős úszógumit. Úszógumit olyat szeretnék mint ami Hannusnak is van régebbi képen látszódott, a tescoban a múltkor nem volt 2 ezer pénz.

Ma is pancsolt a medencében rendkívül élvezte :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Szösz:A rossmannba is le volt árazva az úszógumi ugyanolyan mint a Hannusnak :wink:
A csónakot az obiba vettük 1200 ft volt de nem bánom hogy megvettük mert Hannusnak hideg lett volna a víz így meg be tudtuk vinni és nagyon élvezte :D
Az úszópelust brendonba vettem de van tescóba is meg ilyen helyeken.
Vettünk egy strandsátrat ami elöl nyitott uv szürős azt a rossmannba vettük 2600 ft volt és igy volt árnyékunk de ott csopakon sok fa van most meg még nincs tömeg bezzeg majd egy hónap múlva :lol:
Képzeld a Hannus vasárnap 10:30-ig aludt meg mi is :oops: aztán összepakoltunk és indultunk elsö fürdés után ebéd vittük a babakocsit sétáltunk egyet a parton és el is aludt a Hannus utánna mégegy fürdés aztán átmentünk fürdere a kedvenc helyünkre :D
Mikor nagyon sütött a nap Hannuson volt egy fehér póló is meg kalap végig volt rajt.Bocsi ez kisregény lett :oops:

Winchi:Nagyon aranyos lehet Matyi ahogy pancsol :D Mi játékboltba vettük az úszógumit 2000 ft volt az obiba meg ugyanez 1400 ft volt :shock: Köszönjük a gratulációt :wink:
Vendég

Úszópelus a DM-ben is van, saját márkás, az olcsóbb, de jó minőségű.

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Szösz: úszóspellót bhol kapsz, ahol sima pelus is van, a dm-es jó, nekünk is olyan van, olcsóbb, mint a huggies

baba biztonsági úszógumit én a kosutth utcai sportboltban vettem, 1800 körül volt az ára, eg érdemes karúszót is venni, most még csak játéknak, később a karra, meg felfújható figurát, nem drágák, 4-500 körül mozognak :wink:

nap ellen én a biodermét használom, 50 faktoros, érdemes jó minődéget venni a picinek, főleg ha érzékeny, fehér a bőre. nem olcsó, de ez megéri!! én minden alkalommal, arcát mindig, ha melegebb van, lábát, karját is kenem mielőtt kimegyünk, mindenét, amit a nap-akár árnyékban is-de érheti!!árnyékban is van uv sugárzás :(

Miló beteg, már 3 napja lázas, hasmenéses, vmi vírus okozta. már talán a nehezén túl vagyunk, de nagyon gyenge, aluszékony, bújós-sírós. szerencsére a fosi múlóban, ma már elég szép volt a széklete, de a láza még megvan, remélem holnapra már nem lesz neki :cry: :cry:

Kép
naspolyácska

kossuth :lol: :oops:

Kép
naspolyácska

biodermát :lol: :lol: :oops: :oops:

Kép
naspolyácska

Szia Naspolyácska!

Milónak jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!Jaj szegényem :( normaflort adsz neki?Nekünk azt kellett a kórházba.
Mi vichi naptejet vettünk az is 50 faktoros én is kenem sétáknál is.
Vendég

köszi!!
normaflore-t, mjd csak akkor kap, ha a széklete helyreáll, remélem mihamarabb:(
az is jó :wink:

Kép
naspolyácska

Remélem minél elöbb meggyógyul a kis drága!!!!!!!!!
Sajnos a Hannusnak akkor nagyon hasmenése volt és nem is akart enni inni semmit igy infúziót is kapott :(
Vendég

Matyinak, Rékának Boldog Hófordulót Kívánok!

Milánnak sok gyógypuszi!

Lara, nagyon ügyes vagy! Le fog menni a többi is!!!

Sarmi sok sikert a 90 naposhoz!

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Csajszikák boldog hófordulót nektek is!

Emma is már fél éves! :lol:

Gégéé mi újság hogy vagytok? Hogy telnek a napok? Egy hete nem voltál...

Milán gyors jobbulást, remélem hamar túlleszel a víruson! :wink:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Matyi, Emma! Nektek is Boldog Hófordulót!!!!! :D :D :D :D

Milánnak hamar gyógyulást!!!!!!!!!!!

Köszi csajok a válaszokat! Bár hétvégán én a tesco-ban nem láttam úszópelust! :( De lehet csak béna voltam. Viszont a libero pelenka tök olcsó volt, pedig kiírás szerint nem is akciós! :shock:
Naptejet már én is vettem, Niveát, 50-eset. Direkt baba naptej, remélem jó az is.

Lehet, hogy Balatonfüredre megyünk nyaralni, még nem döntöttünk. Én ott még nem voltam, milyen ott a strand? Mekkora a víz? Mi Siófokra szoktunk járni, mi szeretjük a kis vizet, nem vagyunk nagy úszók. :oops: Tudom, Füreden nagyobb, de azért valamennyire be lehet sétálni? Vagy kell nekünk is úszógumi? :lol:

Gégéé: Emmának jobban csúszik már a főzelék?

Mi a héten megkóstoljuk a husit. 100g főzibe mennyi husit kell tenni?

Szösz

KépKép
szosz

Úgy néz ki kapunk rácsot, és nem kell venni. :D Egyenlőre barikád van az ajtórács helyett, de ennyit ér: :lol:

Kép Szerintem átférek

Kép Ezt meg kicsit arrébb rakom, akkor itt is!

Szösz

KépKép
szosz

Boldog hófordulót, és félévességet a babócáknak!!! :)

szosz: de édes Rékababa, és milyen kis huncut. Hát igen, nincs lehetetlen előttük..... :)

Lara: Hannus is csoda édes! Látszik, hogy élvezte a strandolást. Már én is úgy várom, hogy mehessünk, remélem hamar jó idő lesz, és felmelegszik a víz is gyorsan. Jók ezek az úszógumik, csónakok, majd mi is veszünk. Most kezdtük a nagykádban fürdőzést tegnap, először beletettük a kiskádat, de valahogy Dorka még fél benne....már játékokkal is készültem, hogy valami lekösse. Ti hogy szoktattátok Hannust? Ő nem félt?

Naspi: jobbulást kicsi Milónak!! Gyógypuszika nektek! Milyen az élet a fővárosban? Kezditek már megszokni???

Wichi: Matyi manó is nagyon édes! Egyre jóképűbb lesz a kislegény. Ügyes vagy, hogy ilyen figurákat csináltál. Már én is gondolkodtam kisvakondon, meg vizipókon. Majd ha egyszer több időm lesz, talán majd télen.... :)

Sarmi: csak óvatosan azzal a 90 napossal. Szerintem mielőtt elkezded próbálj meg többet inni, vacsira kevesebbet enni, nehogy megint elszédülj, fokozatosan szoktasd a szervezeted a kevesebb kalóriához.
Nekem még 4-5 kiló kéne, hogy lemenyjen, mondjuk mióta vezetni járok, az idegsokkomtól lement pár kiló. Még 4 kéne, de az olyan nehezen akar. Tornázni nincs időm, úgyhogy én is vacsit próbálom kihagyni, néha nem megy :oops:

Képzlejétek, a munkahelyemen lesz július 4-én gyereknap, meghívtak minket is, és lesz ringató, meg bababörze. Úgy örültem neki, remélem addigra már lesz jogsim is, és talán én vezethetek majd....
Puszi, megyek meggyet fejteni! :)

KépKép
ancsi_pancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?