Sziasztok!
Gabi, hááát tényleg ha egész nap sírós, akkor az nem bizti, hogy fog... tudod a fogfájás se egész nap van, hanem leginkább éjjel-korahajnalban... mutasdd meg azért dokinak, ilyenkor szoktak kérni pisimintát is, a gyulladás leellenőrzésére. Inkább legyél nyugodt...
Tömi amúgy a játékokat a szájába? Étvágya?
Dani: hááát igen, nem semmi ilyenkor a kakát eltűntetni, majd belejössz!
Szilvianyu!
Én tudtam ezeket a homeósokról, meg hogy utána nem szabad inni sem...
Strand: azért nem mentünk, mert 1: szombaton ovis családi napon voltunk, egész nap. Elfáradtunk az egész napozásban. 2. Lakás romokban volt, mosás elmaradt ugye, vasalás is. 3. Estére fájt a torkom iszonyatosan, alig tudtam nyelni.
Férjemék is csak 1-re értek ki, de Somának nagyon tetszett, persze menni akar még minél hamarabb. Lehet ehét vas. is megyünk, akkor már 4-esben, ha jó idő lesz. Mondták Somáék, hogy találkoztak Veletek. Csúszdát én már nagyon kipróbálnám. A sötét csövesben csúsztál?
Dórid: ezek tényleg az első jelek a szobatisztaság felé, de innen még akár 1 év is eltelhet, sz.tem nem tudod siettetni. gondololm azért nem akarja, hogy visszaadd rá a pelust, mert azért a kakis állapot rossz érzés Neki, és azt hiszi, ha ráadod, megint azt fogja érezni...
Bence: jaj, csak nem kapott napszúrást?????
Noé is nyelt sokat Kehidán, aggódtam is, azért csak tele van klórral!
Na megyünk nemsokára okmányirodába, addig még reggeliztetek. Majd még jövök sz.tem...
ja, Edina, én annó Somával először répát kóstoltattam, azt szeretik a babák, mert édes. Először mindig külön add az új ízt, ha nincs gond (pocakfájás, kiütés) másnap már mehet vegyesen...
Felelőtlen az ismerősöd, de hát még ő is gyerek...