Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap elfelejtettem Edina kérdésére válaszolni: sárgarépát nyugodtan adhatsz neki már, szinte az elsők között azt lehet illetve kell kipróbálni. Én mindig úgy szoktam a főziket csinálni, hogy teszek bele egy kis krumplit is, a kettőt együtt főzöm meg, (kevés vízben), leszűröm, bele a turmixba, kevés főzővíz, icipic liga vaj (ezt lehet, mert tejérzékenyek is ehetik), ici-pici só és turmix. A krumkplit azért szoktam, hogy sűrítse, laktatóbb legyen. Persze üresen is adhatod a répát. Most már másképp csinálom Bencének, de az elején még így kell. Vajat kihagyhatod, ha akarod, de attól finomabb és krémesebb. Egy hónap múlva meg főtt csirke vagy pulykamellett először nem sokat, pár kockával) is turmixolhatsz bele. Max. másnap adj még belőle, addig hűtőben nyugodtan tárolhatod.

Gabi:
szegény Gergő!! Azért ha hosszabb ideig fent áll ez az egész nap tartó sírás, én megmutatnám a dokinak. Hátha nem csak a foga... Elvileg hasfájás sem nagyon lehet már, mert azt mondják, általában 3-4 hóra kinövik a babák.
Dani kakin viszont jót mosolyogtam. Szerintem nekünk (Dórinak) is messze van még a szobatisztaság, de valami azért mocorog benne azáltal, hogy szól már, ha van utána kaka, odajön és mutogatja a fenekét és mikor kérdezem van e kaka, bólogat. Aztán pl. hisztizik, ha pelust adok rá egy kis pelus nélküli időszak után, meg tegnap is tök ari volt a strandon. Levettük a fürdőpelust, fürdőruhát fürdés után és a kis drágám meztelenül bevonult a kis szélsátrunk leghátsó zugába, elbújt és pisilt egyet. Azért szerintem már ez is jelent valamit. Utána szégyellte, hogy bepisilt. Édesem... :)

Na megyek, most nyugisak a gyerkőcök, úgyhogy felporszívózok, felmosok.

Ja, este hányt egy jókorát Bencém. Vagy a nap, vagy a strand víz, azért néha sajnos kortyolt belőle, vagy a kettő együtt. Meg az az igazság, hogy nagyon sokat evett este, meg adtunk neki egy kis meki krumplit, darabban. Szóval sok mindentől lehet. Este tízkor volt ez. Lezuhanyoztam és utána már jobban volt és el is aludt. Szegényem. Úgy sírt a hányáskor... Legközelebb, ha megyünk a strandra, vele nem maradunk ennyit a vízben. Jó meleg volt a víz, ezért nem kivánkozott ki belőle, de ezek szerint vele nem szabad egyszerre tíz percnél többet bent lenni, inkább az árnyékban utána játszani.

Sziasztok

Szilvia

TALI???

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Gabi, hááát tényleg ha egész nap sírós, akkor az nem bizti, hogy fog... tudod a fogfájás se egész nap van, hanem leginkább éjjel-korahajnalban... mutasdd meg azért dokinak, ilyenkor szoktak kérni pisimintát is, a gyulladás leellenőrzésére. Inkább legyél nyugodt...
Tömi amúgy a játékokat a szájába? Étvágya?
Dani: hááát igen, nem semmi ilyenkor a kakát eltűntetni, majd belejössz! :D

Szilvianyu!
Én tudtam ezeket a homeósokról, meg hogy utána nem szabad inni sem...
Strand: azért nem mentünk, mert 1: szombaton ovis családi napon voltunk, egész nap. Elfáradtunk az egész napozásban. 2. Lakás romokban volt, mosás elmaradt ugye, vasalás is. 3. Estére fájt a torkom iszonyatosan, alig tudtam nyelni.
Férjemék is csak 1-re értek ki, de Somának nagyon tetszett, persze menni akar még minél hamarabb. Lehet ehét vas. is megyünk, akkor már 4-esben, ha jó idő lesz. Mondták Somáék, hogy találkoztak Veletek. Csúszdát én már nagyon kipróbálnám. A sötét csövesben csúsztál?
Dórid: ezek tényleg az első jelek a szobatisztaság felé, de innen még akár 1 év is eltelhet, sz.tem nem tudod siettetni. gondololm azért nem akarja, hogy visszaadd rá a pelust, mert azért a kakis állapot rossz érzés Neki, és azt hiszi, ha ráadod, megint azt fogja érezni...
Bence: jaj, csak nem kapott napszúrást????? :x
Noé is nyelt sokat Kehidán, aggódtam is, azért csak tele van klórral! :shock:

Na megyünk nemsokára okmányirodába, addig még reggeliztetek. Majd még jövök sz.tem...

ja, Edina, én annó Somával először répát kóstoltattam, azt szeretik a babák, mert édes. Először mindig külön add az új ízt, ha nincs gond (pocakfájás, kiütés) másnap már mehet vegyesen...
Felelőtlen az ismerősöd, de hát még ő is gyerek... :shock:

lola77

Cirmike!
Lesz akkor a héten szerdán bajuszgyanta?Hánykor?

Tali, lehet tőlem már holnap is, vagy szerda-csüt-péntek is. A szerda Nekem akkor Cirmikétől függ, a többi nap jó. Most nézem, holnapra zivatart ír, de hát reggel megláthatjuk még... (mondjuk szombat, vas. is olyan izé idő volt reggel, aztán mégis milyen meleg lett...) :)

lola77

Sziasztok!

EDB anyu!

Szegény Bence! A víz pl benti medence egyikénél szerintem is tényleg nagyon meleg. Gergőkém elég izzadékony és láttam, hogy pirosodik ki az arca és verejtékezik, olyankor kijjebb emeltem a vízből. Persze ez még vele könnyű, de Bencével már kicsit nehezebb megtenni. Szóval az a 36 fok ott per pill a fedett részen soknak tűnik.

Judit!

Nagyon örülök, hogy jó lett az eredmény Máténál.

Betti!

Öröm olvasni amiket írsz. Olyan vicces csajszi vagy. És nagggyon csinos is. Néztem a közös fotótokat, hááát..
Sok sikert a szülőin! Mentek valahová nyaralni, vagy ebben a gazdi helyzetben nem??

Ja amúgy nyaralást mi nem tervezünk! Mamáékhoz megyünk le Debrecen mellé. Terveztem 1 nap Hajdúszoboszlós pancsizást, 1 nap állatkertezés, 1 nap kisvasútazást és 2 nap pihi (menés, jövés napja) meg hát a dédunokákat is lássák azért mamámék. Csak még rákérdezek, hogy mehetünk-e mert ugye mamát is nemrég műtötték (na jó májusban) és még többször mondja, hogy erőtlen, papa meg többször erőtlen (szívinfarktusa is volt már, meg rekeszizomsérve is van- volt, hogy 3 napon keresztül csuklott és olyan is hogy beszorult neki a levegő és se ki se be- kórház lett a vége) na ennyit az ő bajukról, szóval ezt terveztük nyárra, meg itthon strandolunk. Igazság az, hogy Gergőkém is így van, meg Dani is hisztiparádés, így nem szívesen mennék szállodába, hogy zavarjam mások nyugalmát (bababarát horror áron van, sima szállodában meg nem biztos hogy úgy tolerálják).

Ja és Szilvi!

Orvoson már gondolkodtam. Ha nem hétvégére esik ez a sírás, hanem hétköznapra már vittem is volna. Ha nem is ma, de elviszem majd. A mostani éjszaka jónak mondható, nem volt sakálüvöltés hajnalban.

Na megyek, mert Gergőkém hiányol!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja és Gergő napközben nem a hasa, vagy foga miatt sírhat, mert ha Dani, Zoli vagy én foglalkozunk vele, akkor csöndbe van és jól elvan! Estére korlátozódnak ezek a sírósabb időszakok.

Pisiminta volt már Daninál is 2x, elsőnek háromhósan, kórház lett a vége, de hál istennek csak sima nátha lett belőle, másodszor meg már a 35. héten vagy hogy jártam Gergővel és akkor is gond volt Danival, vittem a mintát és úgy izgultam, hogy minden rendben legyen, mert ha kórház lett volna, akkor már nem maradhattam volna vele, mamás szobába (mert nem volt akkor már anyatejes) és otthagyni úgysem hagytam volna ott, kisszéken meg egész nap utolsó heteimben igen húzós lett volna.

De szerencsénk volt eddig még!

Na majd kiderül!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: igen, az nagyon meleg volt, az egyik benti medence. Abban max. öt percet voltunk, emiatt.Szerintem nem kapott napszúrást, mert azóta semmi baja, úgyanolyan, mint szokott. Azóta nem hányt. Biztos a víz, a meleg, fáradtság és este tényleg nagyon sokat evett (1/2 8-kor megevett kb. 150 ml főzeléket, de még éhes volt, megevett rá egy üveg alma-áfonyát). Aztán 1/2 10-kor megitta a 250 ml tápiját, hát szerintem ezt nem kellett volna...

Lola: nem a sötétben voltam, a narancs színűben, elég volt ez is! :)

Na megyek, Bence alszik, csinálom a dolgom.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Edina!
Ismerősöd tényleg jó laza csecsemőtáplálásban.Bár nagyon fiatalka még,gondolom mindig jól megmondták nekik a régi iskola hívei a frankót.Emlékszem mikor elmentem a nődokimhoz hathetes kontrollra.Hagytam otthon lefejt anyatejcsit,de Istike nem volt hajlandó meginni.Erre anyósómék főztek teát(rendes feketeteát) a gyereknek.Benyakalt egy üveggel,és még cukor is volt benne.Perzse semmi baja nem lett,de én halálra aggódtam magam.

Cirmike!
Remélem jobban van már Réka.
Biztos jól meglesz a két tesó az oviban.
Mekkora volt Rolid ?

Rita!
Nagyon szépséges Mirácska.Nagyon jól áll neki a fülcsije.
Az a szép galléros ruha Hannáé volt?Mostanában nem látni ilyen különleges darabokat?Vagy te készitetted?

Emeseanyu!
Szegény Bence,lehet a viztől volt a rókakoma.
Örülök hogy jól éreztétek magatokat a strandon.

Lola!
De jó hogy elmúlt a fütyipirosság.
Nálunk is nagy javulás van ezen a téren.Ugye Istinek nagyfokú szűkülete van.Vagyis csak volt mert háromnegyedig feljön neki.Borzasztóan örül a család.Szerencsére elkerüljük a műtétet.Igaz sirt sokat mikor tornáztattam neki,perzse nem a fájdalomtól,hanem nem engedte.

Gabi!
Dani kakkantása. :D Bocsi hogy mosolyogtam rajta.Isti is alkotott már olyanokat.Kanapéra is..
Szegény Geri.Szerintem is nézesd meg dokival.
Nyaralni nem megyünk.Igazából nem is szoktunk menni.Majd építkezés után már mindenképpen szeretnénk elmenni.

Tegnap volt valaki a máltain?Mi kihagytuk,mert gyermekem nem volt éppen magánál tegnap.

Nekünk jó a holnapi tali,ha lenne.

Betti

Kép
berna23

Kép Kép Kép Kép

Kép
berna23

emesedora: köszi a "műszakileírást" :-) én magam még nem mertem kotyvasztani neki semmit. Valamelyik nap megcsinálom ezt neki mert kivi vagyok h mennyire fog tetszeni neki. Az a helyzet hogy vettem tejpépet mert ugye sokat vagyunk távol itthonról és gondoltam h cici után megpróbálok adni neki hátha jobban bírja majd az utazást. Azt gondoltam megeszi.... Vettem milupa-sat meg egy hipp-eset....egyem meg én, gondolja! :-) Pedig ugye muszáj lesz neki ha ne adja isten de megint előfordulna h kevés lenne a tejcim 1-2 napra. Esze ágában sincs megenni semmi ilyesmit csak az anyatejcit. Tudja mi a jó:-) Most még csak gondoltam megkóstoltatom vele h megeszi-e v sem de nem.

még annyit: szerintem neki egyelőre nem sok beleszólása van a gyerekek nevelésébe mert a nevelőanyukája a gyámja mind a kettő picinek. Anno őt kivette babaként az árvaházból mert egy abortusz miatt nem lehet saját gyereke és emiatt nem engedte h elvetesse egyik babát sem a lány. Szomorú eset!

Nálunk Bicskén már csepeg az eső, úgyh maximum a konyhába megyünk ma le. Ajtót nyitok aztán oda teszem a babakocsit.
Tegnap nagyon klassz idő volt úgyh mentünk is csavarogni egyet erről amint feltettük a gépre a képeket mellékelek is :-) Tatán voltunk a Cseke tavon, párom, keresztfiam, Ádika és én.

Pech: út közben mert ugye oda is sétálva mentünk ott Tatán át kell menni egynehány hídon... lényeg: egyik hídnál alul a vízben egy darab fán napozott egy béka nah mondom keresztfiamnak nézd ott egy béka, persze ő sehol sem látja. Mondom páromnak dobjon oda egy követ akkor leugrik és észreveszi. Párom fog egy követ, szegény brekit fejbe találta, az lefordult a botról és lesüllyedt a vízbe.... :-( Az sem ugrál többet :-(

szép napot mindenkinek
sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Voltunk erőmüs családi napon.
Ott készültek a képek.

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti: kimaradtam valamiből? Hol jártatok? Aranyos Istike a képeken, nagyon!

Holnapra (néztem az előbb a neten) esőt mond. De nekünk, hogy már nem kell rohanni a suli miatt, a délutánok is jók (talán még jobb is, mert nem kell rohanni akkor az ebéd miatt).

Majd beszéljünk még. A neten úgy írták, szerda, csüt. lesz napos, szép idő Tbányán.

Sziasztok

Megyek hajat szárítok, picik alszanak.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti: jó lehetett!

Edina: nagyon durva a brekis sztori. Nem tudtam eldönteni, hogy nevessek, vagy könnyezek! :lol: :cry: Szegény!!!

Ja, Bence 9 óta alszik. Tegnap keveset sikerült a strand miatt. Mondjuk délelőtt ilyen jókat alszanak.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Edina, itt is csöpögött az előbb. Már nem. De nincs napos idő! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Tali!?Nekünk is jobb lenne a délután ,mert én most elhozom a gyerekek ebédjét a suliból amig van konyha(felajánlották,hát mért ne éljek vele) és legkésőbb fél 1-ig érte kell menni.kb 5000ft/hó hármunknak elég.Ha meg apjuk hazajön kotyvasztok neki valamit. :D

Köszi a képdicséreteket!A második kép beugratós az nem Míra hanem Hanna 4hónaposan :lol:
De egyébként Betti,most Míra hordja azt a gallérost ami inkább egy kis pamut pulcsi vagy tunika szerű kisgatyával.Csak sajna az ő popójára a nadrág már nem jó. :oops:

Betti jók a képeitek,barátnőmék is voltak ott.akkor ez a bányamúzeumban van?Én még nem jártam arra de szivesen megnézném majd egyszer.

Strandért irigy-irigy,sajna mi majd csak akkor tudunk menni ha apa itthon lesz,mert én sem vágok neki 3 gyerekkel.Viszont apa meg utálja a strandot.

Sírósoknak ,betegeskedőknek jobbulást+++++++++

Erika Jók a torták mint mindig.
Én anno a mesetorta.hu-n résztvettem valami játékban és nyertem egy dvd-t.Na most nem tudom hogy megszűnt e az oldal de azóta sem kaptam meg. :evil:

Edina aranyos Ádámod és milyen kis szöszi lett,tényleg nagyon hasonlit rád.

Nekünk kezd kialakulni valami napirendünk,csak sajna ebbe az is beletartozik hogy Mírus 1/4 8 - 1/2 8 nál nem birja tovább és fürdetni kell.szar mert mindenhonnan rohanni kell haza,mert különben elalszik és aznap már nincs fürdés. :oops:
Csórikám valamelyik nap úgy elaludt a hordozóban hogy a Hanna ült fölötte és beszélt neki mig megcsináltam a vizét.

Ti mikor fürdettek?

Míra állandóan fel szeretne ülni,izmozik,viszont hason nem nagyon nézelődik el.Sokat sikongat,érdekes hangokat ad ki, a nagyok nevetnek rajta.

Na jó irtam egy kisregényt,megpróbálok többet jönni.Most megyek Hannáért
sziasztok!
Jövőhéten szeretnék kimenni a Fenyőkoncertre a viz-zenén lesz fél 8-kor.hát nem tudom.max a hsamra kötöm kenguruban.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

TALI
szerintem is csinálhatnátok a héten valamelyik du-ra,így aki dolgozik is el tudna menni :P ,mondjuk 3-4 közöti időpontra?
mondjuk a máltain?ott vannak azért több korosztálynak való játékok és árnyék is akad,vélemény??? :wink: :wink:

Sziasztok:Erika

cseriviola

Rita!
Szerintem senkinek nem tünt fel hogy Hanna lányod van a képen.Most jobban megvizsgáltam,csak annyia különbség a lányok között hogy Mírusnak husisabbak az ujjacskái.
Teszel Atikáról is babakori képet?
Igen a bányászmúzeumban volt a családi nap.Nagyon jól éreztük magunkat.érdemes kimenni,mi már voltunk csak úgy is megnézni,elvégre bányászcsalád vagyunk. :D

Emeseanyu!
neked van digis babakori képed Emeséről?

Erika!
Lesz még tali.Valamikor ti is tudtok jönni majd.Viki nagyon jópofa a nyalókájával.Láttam ilyet cumiban is már vaterán.Tortáid mint mindig csodálatosak.Elképzelni sem tudom hogy van erre időd??Éjjel sütsz:?

Most ugrott be hogy holnap megyünk neurológushoz délután fél háromra.Nekünk igy kilőve a délutáni tali.
De nyugodtan tarthatjátok délután,majd meünk a jövőhetire.

Betti
:)

Kép
berna23

Erika!
nekünk megfelel a máltai.
Melyik délután lenne nektek jó?

Kép
berna23

Nekem a holnap meg a csütörtök nem jó.holnpra már van "program",csütörtökön évzáró.

Betti a Hannás képet lefényképeztem sajnos akkor még nem volt divat a digifotó,ezt a sétálóban csináltattuk anno.Atikáról van 1DB kép mindjárt keresem és felteszem.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ezen a képen Atika kb pont annyi idős mint Míra.Kép

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Most csak gyorsan egy kérdés: szerda délután 4 óra körül tali máltain??? MINDENKINEK!!!???

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nekem jó

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

nekünk is tökéletes

Rita!
Atika de gyönyörű.Picinek annyira egyformák a gyerekeid.
A nagy gomb szemük,formás nózijuk.

Kép
berna23

Betti!
Van olyan fürdős képünk ahol Hanna és Ati tök egyformák.majd megkeresem és lefotózom.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Akkor összesítek TALI ügyben. Szerda, júni 17. Délután 4 óra körül. Bánhidai ltp, Máltai játszótér.

Résztvevők:

EDB anyu és három gyerek
Betti és Istike
Lrita és három gyerek
.
.
.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu!
Ti babakocsival mentek?Van jogsid amugy?

Én autóval szándékozom menni,hozzám befér a mini suzukinkba egy anyuka meg egy babahordozós gyerek. :D

Kép
berna23

Sziasztok!

Én mennék, de sajna pont akkor van programunk. Amúgy szinte végig itthon vagyunk.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Cseri Erika

Jók lettek a rucik? Ha valamelyik nem jó, akkor szólj!

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Ha valakit elkap a főzőcskézés, találtam egy nagyon jó kis oldalt:
http://www.szamoca.eoldal.hu/

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok,

Tali nekünk is jó lenne szerda délután!!!

Résztvevők:
EDB anyu és három gyerek
Betti és Istike
Lrita és három gyerek
Cirmike és Réka (Roli még mamánál)
.
.

Lola és Többiek,
Bocsi, hogy félreérthető voltam a kozmetika gyakorlattal kapcsolatban
DE: még csak alig volt gyakorlat, lassan haladunk, egyenlőre csak arc letisztítása volt, aztán a szemöldök kiszedése, majd lesz a festése, utána pillafestés és majd vmikor a gyantázások (a sorrendet nem kaptuk meg). Először mi tanulók egymáson gyakorolunk, aztán kell majd a modellt vinni.
Majd megírom előre!!! Csak más most érdeklődtem ki bevállalós! :lol:

Most csak gyors ennyi...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Betti: ha apa itthon van (márpedig úgy néz ki egyenlőre),akkor vele elvitetem magam kocsival és értünk is tud jönni. Akkor elég csak egyszemélyes babakocsit is vinnem. Meg hamar hazaérünk, ha hiszti van. :) Nincs jogsim! :(

Rita: tényleg nagyon hasonlóak a gyerekek!

Cirmike: rendben, én kb. így is értettem, mármint, hogy még nem most kellenek a modellek. De ha kell, csak szólj!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó: sajnálom, hogy nem értek rá! :(

Moncsi? Nektek is közel van.

Aztán persze a többiek: Zsanka, Lola, V.Erika, Cserieri és persze mások is, akiket nem említettem.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Jó ötlet ez a délutáni tali,de nekünk a héten csak a péntek lenne jó, és akkor is kb 5-re érnénk oda. Majd akkor máskor. Pedig már kezdtem megörülni, jó volna már talizni veletek.

Mi is voltunk az élményfürdőbe, én nagyon meg vagyok elégedve, Timi is élvezte, bár egyik medencé, asszem a benti legkisebbet ő is melegnek találta, és tényleg tök gyerekbarát.

Szombaton a budapesti állatkertben voltunk vonattal. Ajánlom mindenkinek nagyon jó volt. Timi kívánsága volt, hogy ő vonattal akar oda menni, mert az egyik barátosnője is úgy volt fenn. Etettem elefántot, Timi elszaladt mikor közelített az ormányával így rám hárult a feladat, voltunk 3d moziba nagyon jó volt. Minden állat szinte elérhető távolságban volt, nem kellett keresgetni mi merre. Egy hiányosságot találtam, hogy wc-t úgy kellett vadászni, legalábbis én nemigen találtam, de ahol volt, ott volt pelenkázó, meg gyerekwc. Na szóval mindenkinek nagyon ajánlom.

Ja egy körkérdés. Nem tud valami infot valaki a bánhidán lévő Nyitnikék Játszoda és Családi Napköziről? LEhet az oviszünet alatt pár napra odavinném a Timit, mert sajna nem tudjuk valószínű megoldani.

Üdv mindenkinek.
Lívia

Kép
slivia

Kép Kép Kép Kép Fáradtan hazafele :)

Kép
slivia

Rita!
Meg se dícsértem Mírát (és Hannát) a képekről, de bunkó vagyok. Nekem kicsit gyanús volt a kép-bevallom. Hanna szája is husisabb, de gyönyörű mindkét csajod, Ati is milyen husisképű volt, zabálnivaló.

Cirmike!
Kösz, hogy hívtál, akkor csak én értettem félre... :oops:

Lívia!
Az ovistársunkéé az a játszoda: Sugár Gabi. Nagyon lelkes, mindent beleadva csinálja, egyre több "kuncsaftja" van, ahogy meséli, bár inkább kisebbek, totyogók, ha jól tudom. De az ő nagyobbik fia 6 éves múlt... játszótárs szempontjából mondom leginkább!
Soma is vonattal akar menni állatkerbe...

Szerdai tali: nekünk is belefér!
Résztvevők:
EDB anyu és három gyerek
Betti és Istike
Lrita és három gyerek
Cirmike és Réka (Roli még mamánál)
LolaÉvi+2 gyerek

Mi babakocsi+bicajjal megyünk sz.tem, mert férjemnél a kocsi...

Szilvianyu!
Noé is kóstolta már a Mekis krumplit.... :oops: A gaz szülők....

MÉg egy program nyárra:
Vértes Centerben minden kedden, csüt-ön 15.00-18.00 között kreatív foglalkozások a színpadon. Mi majd valamikor elnézünk sz.tem.

Na én is meglesem a tatai programot a víz zenére...

lola77

Szilvianyu!

Meg se szólalj laptető ügyben.... :x :shock: :roll:

lola77

Sziasztok!

Tali
nekünk is jó,egyszerűen tökéletes!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi,hogy délután lesz,így mi is ott tudunk lenni :wink:

Lrita
nekem sem tűnt fel,hogy a csajaid vannak a képen....nagyon szép mindegyik gyermeked!!!!!!!!!!

Anikó
köszi,minden ruha jó lett,a bobos kabátnak kimondottan örült,abban akart felmenni a kis barátnőjéhez,meg persze szoknyában :P
Akkor a jövő hetet megdumcsizzuk....
Kár,hogy nem tudtok eljönni a talira :cry: nem lehet azt a másik programot elnapolni :wink: ?

Lola
lehet nekem kellett volna laptetősként írni....nálunk beleférne még egy baba :wink:

Lívia
biztos nem tudtok eljönni a talira???????

Sziasztok,akkor szerdán talizunk de jó!!!!!!!!!!!!!!!!
fényképezőgépem feltöltve :D

cseriviola

Szép estét!

Jááj Lola,lesz itten valami érzem, :lol: Csak viccelődtem ám.

Cserieri!
Remélem mihamarabb bekopogtat hozzátok a pocaklakó!

Mostanában én is nagyon vágyom a második gyermekünk után.Piszkos anyagiak miatt most tólódik sajna a babaügy.Főleg hogy egy évet le kell dolgozni a gyedért.
Párom amúgy is jobbnak érezné a nagyobb korkülönbséget,mert a fiunk a nap nagy részét még rajtam lógva tölti.Nagyon igényli a testkontaktust,babusgatást.

Jó éjt.

Livi!
Nagyon klasszak az állatkertes képek.

Kép
berna23

A következő heti tali helyszínét, időpontját mondjátok Ti Anikó, Lívia (meg akik most nem tudnak jönni), oks??? Hogy igazságos legyen!!!!
Lívi Nektek ezek szerint a köv. hét péntek du. 5-kor jó???? És hol? Anikó?

lola77

Sziasztok!

De jó, sokasodunk a talira! :)

Lola: nem hiszed el, de pont akartam írni a laptetőt, erre lejjebb mentem és már írtad is! :) Ok, innentől kezdve laptetős helyeket átengedni Cserierinek! :)

Anikó: tényleg, nem lehet elnapolni a programotokat??

Livi: tök ari Timi a képeken. Látszik a hazafele úton már kókadt volt. Mi sokszor járunk a pesti állatkertbe. Igyekszünk minden évben elmenni, idén is már voltunk, április végén. Vonatozást lehet, hogy mi is beiktatunk. Csak úgy. Bár Emese nemrég volt az osztállyal, kicsik meg még nem értékelik.

Na megyek, alszanak a kicsik fél órája, most vasalok kicsit (szokás szerint!) :(
Betti: pedig a Tőled való leszakadáshoz lehet, hogy egy kistesó kéne pont.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nekünk is jó a szerdai babtali, de lehet csak beugrok egy kicsit.
Sajnos Zsóci szombaton du. nagyon belázasodott ( 39,2), bár szaladgálni akart, éjszaka nagyon rossz volt, hajnalban ismét lázas lett, itt aludt velünk a nagyágyban. Aztán vasárnap de. volt a legrosszabb 39,5 felment a láza és még hideg volt a keze. De ezt ugy mértem hónaljban, hogy 1 orával előtte már adtam csillapítót. Dr nénink kijött és mondta nagyon csúnya a torka. Du.-ra már csak hőemelkedése volt, ma már semmi, csak nagyon fájlalja a torkát.
Kaptunk antibiot is, szerdán még egyszer megnézi a dr néni. De ma du is kekszet rágcsált, meg vacsorát is evett. Remélem gyorsan gyógyul és akkor sokat tudunk a játszón lenni. Bár ha jól emlékszem akkor már fél 7-ig van nyitva. A nyári szünetben csak! Lehetne tovább is nyitva, de hát a dolgozok is sietnek haza, reggel fél 10-től vannak.

Most megyek is mert nem aludtam sokat az elmúlt 2 éjszaka.
A vasalni való meg megvár sajnos.

Jó éjt!

EDB Szilvi!
Szerdán viszem az avont!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Hát meglátom, mit tehetek az ügy érdekében. Laci anyukájához vagyunk beígérkezve. Megpróbálom előrébb tenni.
De még írok.

Cserieri
Örülök :D . Húgommal még nem tudtam beszélni, de a héten valahogy elcincálom a rucikat (remélem, megvannak még).
Még lángost is sütöttem ma, nem bírtam magammal :lol: .

Én most nem vasalok, pedig lenne mit. Majd holnap, mert megint éjszakás lesz Laci.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Csak gyors bekukk:
szerda 4re mi is megyünk! Írjatok fel a listára!!

jó éjt!

Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Na megjöttem én is. Zenélő körforgót szereltem. Olyan büszke vagyok, mert meg is tudtam csinálni. Nagyon kerreget, megtisztítottam ahol kellett még egyet forrasztottam is. Gergő is felkelt közben, megszoptattam, majd vissza az ágyba és fel is szereltem a körforgóját, természetesen fel is ébredt rá, de annyira örült, hogy végigvárta az 5 percet amíg forgott. Biztos ez is hiányzott neki már.
Amúgy anyósnál is délelőtt sakálüvöltés volt Geri részéről. Anyós mondta is, hogy nem látta még ilyennek Gerit, de Dani viszont szót fogadott. Na mi meg olyannak nem láttuk még :D :D :D
Azt mondta anyós, hogy szerinte ez hiszti! Hát nem tudom, Geri eddig még ok nélkül nem sírt, úgyhogy én még ezzel kivárok. Adtam neki kúpot (sikerült beszerezni Viburcol-t) ivott kis Mecsek teát is, hamar elaludt este. Remélem helyre jönnek már a dolgok.
Délelőtt vettem végre papucsot az ázsiába. Már gatya volt a másik, Daninak meg Zoli nézett Mickey-s duplaujjas pólót és alsógatyót is + 2 snassz alsógatyesz. Nagyon örült ezeknek is.

Mamámékhoz nem megyünk most Júni-ban, mert azt mondták várjunk még míg erősödnek. UHogy várunk, valszínű így Zoli nem is megy a jöv héten szabira.

Betti!

Ebben a múzeumban mi is voltunk, hát tizen éveim elején jártam akkor. Tetszett nagyon. Én is bányász családbúú származom. Apu is bányász volt.
Rám is rám jött a babázhatnék (hülye mi) reggel néztem a Csak csajokat az RTL-en és a szülésről volt szó, így nosztalgiáztam, de ész érvekkel elhessegettem ezt a búútaa gondolatot. FÚJJ! :D :D :D

Slivia!

Nagyon jó lehetett a hétvége. Irigy! Én is vonatoznék már és állatkertbe is vinném a fiamiat (főként Daninak lenne élvezetes) Bár én nem nagyon szeretem!

Na megyek mert kelés van (már megint!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Még nem tudom, tudunk-e menni holnap a talira, mert meg van beszélve strandprogram a barátainkkal, de ha nem lesz strandidő, akkor bizti elmegyünk. Tegyetek lécci várólistára. :roll: :lol:

Sziasztok!
V.erika
v.erika

Sziasztok,

De jó sokat irtatok tegnap!
Mi is megyünk a talira Mátéval. Laura már a szüleimnél van. Már csak kettőt alszunk és mi is megyünk, juhééé:)

Betti,
Akkor a talira viszem a gatyát.

Erika,

Nagyon szép volt Tamara az esküvőn. Sógornődet a Máltairól ismerem, Dórika is gyönyörű.

Erika,
Gyönyörűek a torták, mint mindig. Lehet szakmát kellene váltanod, nem?

Livia,
Jó lehetett a vonatozás Pestre. Laura még nem ült vonaton.

Rita,
Gyönyörűek a gyerkőceid.

Cirmike,
Örülök, hogy ti is jöttök a talira.

Gabi,
Pár napja irtad, hogy ma mentek strandra. Ez még igaz? Én is gondolkodom, hogy kimegyek Mátéval.

Most mennem kell.

Judit
jutte

V.erika!
Most látom, hogy tegnap volt Tomid szülinapja???? (vonalzód jó?) mert akkor Isten éltesse a nagyfiút utólag! Ő miket kér már ilyenkor ajándékul?Csak kíváncsiságból, hogy mire számítsak 4 év múlva??? :shock: :D

Gabi!És anyósodnál kézben is sírt, vagy ott is csak, ha letették? Mert lehet akkor nála ez a szeparációs szorongás jött elő hamarabb? Tudod nem minden a nagykönyv szerint jön elő...
Forrasztottál? Azta, ügyi vagy! Gyerekekért mindent...
Én nem írtam, de mi sem megyünk már nyaralni, sajna csak az a 3 nap Kehida jutott. Ilyen 1-1 napokra csak, de így hogy Somának tetszik a strand, ide fogunk inkább menni, nem utazgatunk annyit. De ha v.mi csoda folytán kapna férjem üdülési csekket, akkor elképzelhető hogy mégiscsak.

Anikó!
Ha tudsz jönni szerdán, elhozod a két gatyót? Nem gond, ha nem, akkor megyek val.szeg csüt-ön, nem gond!
Lacid mit dolgozik?
Lángos: nyami....

Megyek ma gulyásleves lesz+rizskók! :)

lola77

Igen, igen MA van Tomikám 10. szülinapja. Istenem 10 éve, hogy szültem, de a mai napig minden pillanatára emlékszem! Csak most volt, és már van egy 10 éves fiam, hát el se hiszem! (Na most elérzékenyültem :wink: )
Rohangálok neki napok óta ajándék után, nem egyszerű... Telefont fog kapni, amin vannak játékok, mert az ugye fontosabb, mint maga a telefonálás :lol: Nem akarok túl értékeset, ha elveszítené, ne fájjon érte annyira a szíve...
Meg kap sportszereket, kézilabdát (sokadikat :lol: , de imádja), könyvet, szépen elosztva a család között.
És Cserieri készíti a tortáját! Kézilabdás torta lesz. Nagggyon várom már!

Bocsi, hogy most nem reagálok, de még van egy köröm a telefon-ügyében. Rohanunk is!

Szép napot!!!!
v.erika

Sziasztok!

Lista:

EDB anyu+3 gyerek (valószínű kocsival. Teltház)
Lrita+3 gyerek (valószínű kocsival. Teltház)
Betti+Istike (ide befér egy anyu, meg hordozós baba)
Zsanka+2 gyerek
Jutte+Máté (ide befér valaki, aki útba esik??)
Cirmike+Réka (ide is esetleg befér valaki, aki útba esik?)
LolaÉvi+2 gyerek (gyalogosan)
Verika+2 gyerek (ha nincs strandidő, de val.színű az lesz).
Moncsi+2 gyerek (talán. Ott laknak).
Cserieri+1 gyerek (Ott laknak).

Gabiék?

Szegény Gergő. Csak rendeződik lassan a dolog. De ha nem javul szerintem szerda-csütig, péntek felé azért vidd le a dokitokhoz.
Jó kis idő lett mára. Bár ezt is mondták. Olyan jó volt nem korán kelni, lustizni. Így is 11-ig vasaltam, éjjel is fent volt mindkét pici 1-2 alkalommal. Bence most még alszik, fél hétkor kelt, evett és visszaaludt.

Lángos: nyami! :) A strandon annyira kis méretet adnak. Meg elég gyatrák egyenlőre a büfések. Lassúak. De csak beindulnak majd...

Na megyek, éhesek a lányok.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Mára ebéd tipp? Krumplis tésztán gondolkodtam, de szombaton volt bolognai (tészta akkor is). Hát nem tudom... ötletek?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu!
Zotyó is mondta, hogy strandon elfogyott a lángos du. meg hogy sokat kellett sorba állni... de állítólag tök modern a kajarendelés-rendszere...
Nálunk is tegnap gombás rakott tészta volt, ma meg rizskók... nem kell mindig hús! Legyen csak krumplis tészta uborkával...

lola77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?