Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak nagyjából olvastam vissza, bátyám gépéről írok.

Bridget,
nagyon sajnálom, de tudom, hogy Te erős csajszi vagy, holnapra már túl teszed rajta magad, és újult erővel vágtok bele a köv. lombikba :) Az eredményekhez meg drukk, hogy még Japánban megkapd a kicsikét :)

Pendi
de jó, hogy írtál!
kérdéseidre lentebb válaszolok, mert látom, többen kérdeztétek ugyanazt.
Protekciós meló nem jött be, mert a csaj férjét kirúgják, és ő megy oda :?

Köszönöm, hogy érdeklődtök anyu iránt, jól esik :)
Ma voltunk Szegeden beszélni a proffal, majd 29én kell befeküdni, kivizsgálás, és műtét. Nem lesz egyszerű, de majd csak túl leszünk már rajta. Sajna a doki azt mondta, hogy ez olyan fajta, hogy bármikor kiújulhat :(

Munka: holnaptól dolgozok, de csak a szomszédunkban levő műanyagüzemben (csomagolóanyag gyártás). A semmitől ez is jobb egyenlőre, mert már nagyon unom az otthonülést :? Legalább nem érek rá sok hülyeségen gondolkozni :oops:
Ez nem fix állás, csak amolyan bedolgozás-féle. A főnök nagyon rendi, már tegeződünk, pedig apám lehetne. De nagyon akar segíteni :) Aztán ha lesz jobb, akkor meg nyugodtan átmehetek, ezt így beszéltük meg :)

Na, befejezem a regényemet, szép napot! :D
Vendég
 


Kitty! Hajrá uj meló!! gratulálok hozzá! És nem baj, hogy nem végleges hisz így majd hanyagolhatsz minket!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci
köszi :D De nem akarlak hanyagolni Titeket, max nem jövök egy nap hatszor :lol:
Amúgy nagyon hiányoznátok, már élni sem tudok nélkületek :lol: Viccet félre téve, tényleg érdekel, hogy kivel mi van, hol jár, stb. :wink:
Vendég
 

 
 

Kitty! Tudom nem is azért mondtam azaz írtam!!! Tudom, hogy nélkülünk nem lehet élni!!! Hisz mi már egy nagy család vagyunk!!! Szal melora fel!!!!!!!!!!!!!!!!! És minket is asszem nyiltakozhatok mindenki nevében, hogy minket is érdekel, hogy veled mi van!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja és egy kérdés! Kb 1 hete naponta kb 1x max 2x elöfordul olyan mensis féle fájdalom a pocimban ami kb 1-2 percig tart! majd ma már társult mellé egy kis hüvelyi fájdalom azaz nagyon szur!! Végül is nem vészes, de elég kellemetlen! Ja és a lényeg, hogy fáj a szemérem csontom, de az nagyon mintha egész éjjel kufircoltam volna apával, de sajna ez nem történt meg!! Tehát ettől nem lehet!!! Nos ha van valakinek épkézláb ötlete miért akkor légyszi szoljon!! vagy rohanjak dokihoz???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


na, itt vagyok, látom Bridg, írtál és nem vagy már annyira elkeseredve.Ez nekem is erőt adott, úgyhogy itt vagyok jobb kedvvel!!!! :)
Sok sok puszi neked!!!
Sőt, ma bejelentkezett és szóba állt velem egy régi barátnőm is és nagyon örülök ennek is!!!! :D

Nóci, nekem is volt a 28. héttől már ilyen jóslószerű fájdalmak.Normális, edz a méhed, és még jobban tágulsz.Lehet, most igazodik Regi a csatorna fele.Húzódik lejjebb.
De ha erősebb és rendszeres, kb.10 perces, akkor doki! :)
Vendég
 


Jaj! melaszka! ne ijezgess még nem akarok szülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


ja és Melaszka! Lehet, hogy akkor így nem huzom a 40. hétig ki?? vagy ez csak az én agyszüleményem mostanra?? :oops: :oops: :oops: :oops: mert most picit megilyedtem!!! DE lehet ez a természetes!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Sorry, de ilkyneben még nem volt részem!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!
Hát a fürdő és a wc kész van, ma már csak ez erkély fugázása maradt hátra. A fürdőben már bent van a mosógép is, úgyhogy gyorsban kimostam négy adag rucit, de még van hátra ugyanennyi. Már a hlyen vannak a fürdőben a szekrények is, ebédbőből kipakoltam mindent, szekrényt és asztalt lemostam, felmostam a lakást, és vissza pakoltam a szekrénybe a ruhákat. Ja és lesikáltam a fürdő és a wc ajtókeretét is, és vissza tettem a harmónika ajtót.

Pendikém!
Nekem nagyon hiányoztál. De tudom, milyen nehéz időszak van mögötted, úgyhogy teljesen meg tudom érteni, hogy a net volt az utolsó dolgo, amivel foglalkozni akartál.
Köszi a pocim dícséretét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És tényleg a kettes volt a cél jelenleg.

Enis!
Nem mondom, fura egy álom volt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Fura egy barátnőd van!!!

Bridg!
Nagyon sajnálom, hogy elsőre nem jött össze!!!!! Ölellek!!!!
Bőgd ki magad, attól megkönnyebbülsz majd!!!!
Jó lett az új vonalzód!!!!

Nócikám!
Köszi a papírokat drága!!!!!
Boldog 30. hetet!!!!
Poscisimi Ginusnak!!!!

Kitty!
Küldön a drukkjaimat 29-re!!!!! Reméljük a legjobbakat!!!!!!!
Gratu a melóhoz!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nóci
köszi :)
A problémádra én is azt mondom, mint Melaszka, teljesen természetes. De hát mit vársz a 3. trimeszterben? Pár hét és szülés ;)

Zsu
nagyon jól haladtok, de remélem, azt a sok mindent nem egyedül csináltad, mert különben irgum-burgum :twisted:
Attól hogy már félidős vagy, még vigyáznod kell magadra és Benőkére!!! Még kb 20 hétig :wink:
Vendég
 


nyugiiii, nóci, én is a kiirt időpont előtt szültem 3 nappal :D
ezek még nem szülési fájdalmak :lol:
Vendég
 


Sziasztok.

Bridget: Most értem nemrég haza és jöttem is megnézni mi újság. Látom azóta sajnos:(
Én sem mondok semmi "okosat" csak azt, hogy sikerülnie kell és fog is hidd el.

Kitty: Gratula ehez a melóhoz még ha nem is állandó.


Csajok mindenkit puszilok.

Kép
csucsu05
 
 


Jovok am csak visszaolvasok :wink: Meg nem volt ma senkiiiiii :shock: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Koszonom mindenkinek a kedves szavakat es a virtualis hatba veregetest :lol:

Nocika
En is szomi voltam de lesz ez meg igy se :wink: Honnan emlexel arra,hogy 17%esely a spontan baba? :shock: :lol: Megyek megegyszer nem adom fel :twisted: de most szuri meg minden lorugasnyi :wink: Apa mit szolt volna :roll: mire hazajott en mar nem sirtam nem is vette eszre rajtam ugy csinaltam mintha nem lenne semmi :roll: es mivel jo szinesz vgyok o nem hozta fel a temat :roll: igy nem is vigasztalt mivel azt hitte nem tortem meg :roll:
A sztoridon jot nevettem :lol: mar csak 10het :shock: huuuhaaa :D

Kitty
Ugy ahogy mondod :lol: varom pirit es jon a kovetkezo lombik :twisted: :wink: Jo soka lesz meg anycidnak a mutet :shock: mire varnak :roll: ha ki is ujul no para amig joindulatu addig azert ne aggodjunk annyira de remelem nem fog kiujulni :roll: Dejofej a szomszedod....mintha teis kulfoldon laknal...ilyen nem hallani magyar emberrol,hogy segit :!: :lol: Dejooo :P

Melaszka
Ne is legyel mert neked van szep babad :wink:
[quote]S írta:őt, ma bejelentkezett és szóba állt velem egy régi barátnőm is és nagyon örülök ennek is!!!!

Na ennek ngyon orulok am!remelem minden rendben lesz mostmar kettotok kozt mert tudom,hogy neked o sokat jelent :wink:

Zsu
Akkor mar kesz is a furdo es a wc? :shock: Fotot kerunk 8) uj vonalzi dicsit meg koszi :wink: :lol: Lesz meg nekem babas vonalzim :wink: Jah a szuu szaa meg toled szarmazik :lol: :wink:

Csucsu
Koszi,hogy jottel es sajnalom,hogy rossz hireket kellett hoznom :roll: Veletek mizu? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!!!

Na ma volktam dokkernál meg itt ott azt itten vagyok!!!

Turiztam ma a lánynak egy állatian jó kis kockás szoknyás rucit, majd egyszer csak érkezik a foto!!! már megtanultamn nem igérek, hanem cselekszek!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Brid! Látod!!! Mikre nem emlékszik az ember??? Vagy tán rosszul emlékszem???
Nos azért apa megkérdezte, hogy na mi van?? ne legyél jó szinésznő!! Ne ebben! Apa igen is kell, hogy érezze veled együtt ezt a mostani tényt ne csak a jót!!! De ez mondjuk csak az én véleményem! nem azt mondom, hogy sírjon meg pátyolgasson csak azt, hogy érezze azt amit te!! vagy legalább csak a felét!!! Mert kell neki is ez az ösztönzés, hogy van ami nem sikerülhet neki se elsőre!!!
És igen már csak max 10 hét, de én ma totál ugy éreztem, hogy a 38. héten meszületik Gina baba!!

Csajok megint nagyon pangunk!! mi van?? Ennyire itt a nyár??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Se Szöszke, se Mini???
És te pendikém merre jársz ma???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja és ma vettem egy doboz mizo kakaot mig vártam a buszra, hogy jövök haza és ugy lehuztam!! Olyan egy huzatra!!! Jól esett! Most meg ugy érzem gurulok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pedig még vár rám a lencse leves!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Jol emlexel :wink: nekem meg a lombikkal azt mondta,hogy 30% :?
Hat nem akarom meg ezzel is stresszelni most van neki elehg baja a koltozessel :roll: marha sokert konkretan 2millaert (ft)akarnak minket kikoltoztetni ugy hogy csak dobozok vannak egyedul egy tukor es egy agy a butor :twisted: Aztan kint tob adot fog fizetni igy az eves keresete csokken 8millaval (forintban ertendo!) aztan ugye nyuzom,hogy alljon ki ertem merthat en nem fogok ki bejarogatni az orszagba +meg a lombik se 2forint :twisted: es anyuekat is o segiti...nem igazan akarom meg ezzel is huzni meghat nekem se jo ha depizek... :roll: nem akarom elriasztani se,hogy en majd a sikertelen lombikok utan meg depis is leszek...neeem most erosnek kell lennem :wink:

A kepeket majd rakom 8) Milyen a ruci 8) Igen en sem tom mi van pedig en itt vgyok es sehun samli :lol:

De nemsokara en is megyek mert jon apa haza :oops: aztan hetvegen sem ulhetek majd sokat a gepen :oops: foleg ha itthon lesz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Értem én apácskával való mérlegelést!!! DE azt legalább tudja, hogy ez sajna nem járt sikerrel??? Vagy Ő még várakozo stádiumban van?? Lehet írtad, de én szokás szerint figyelmetlen voltam!!!
Nos ez tényleg elég nagy pénz kiesés! És megértem, ha nem akarsz depis lenni, meg erősnek kell lenni! Értem én!!! DE tudom, hogy mikor minden rendeződik akkor minden okés lesz!! Sőt én is egy kis családot fogok kint amcsiban meglátogatni!! :D :D :D :D :D És mi lenne, ha bedobnád neki, hogy ne kiálljon melletted, hanem vegyen el és kész!!! Egyszerübb és kevesebb gondal és fejtöréssel járna!!!
A hétvégén persze értem én, hogy nem jön senki gyakran, de ma még csak péntek van!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Tudom, hogy akkor mindenkinek a család az első!!! Nekem is!!!! Szal csak most én ugy unatkozm! Pedig lenne mit csinálni! Pölö Aludni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Tudnék ám!!! Ja és kéne pakolnom!! Már majdnem kész vagyok!!! Csak még sok van hátra!!! :lol: :lol: :lol: Már csak betuszkolom a kisruhákat a szekrénybe mig várják a mosási idejüket, meg hogy apa megcsinálja az uj kéményt! Azt viszont váltáska!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ezek már csak röpke kis lófüttyök!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kitty! Hogy izlik az uj munkahely???? :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget
Nem is tudom, hogy kérdezzem-e, hogy hogy vagy. Úgy is sejtem. meg azt is tudom, hogy már attól szarabbul van az ember, hogy megkérdezik.
[quote]r írta:osszkor volt nekem ez az idoszak de majd legkozelebb szolok elore

Oké :) :) De rossz időszakod lehetőleg ne legyen.
[quote]M írta:egyek megegyszer nem adom fel

Igaz, ezt Nócinak írtad, de nem tudom szó nélkül hagyni! Ez az! Ez Bridget! Te lehetnél mindenki példaképe! Járni is úgy tanultunk meg, hogy néha elestünk. De már futunk is! Hajrá Bridget! Célba fogsz érni! És ide kerestem azt a tök jó kis drukkolós smaily-t, de nem találom. :( De vedd úgy, hogy itt van!
HÉtvégére nagyon jó apázást kívánok neked!

Nócia
Úgy látom, beletörödtél "sorsodba" De hidd el, el fog ám repülni ez a pár hét gyorsan. És már megint huncutkodhattok apával. :)
Sajnálom, hogy nem voltam toppon, pont akkor amikor jöttetek volna. Pedig de jó lett volna talizni. Remélem azért nem adtátok fel, és még baba szüeltés előtt találkozunk.
Ja, az uszógumi ezért kell? De buta vagyok! Kitalálhattam volna. Nem rosz ötlet. Biztosan sokat könnyít.
Elhiszem, hogy kellemetlen volt, a bepiss. Miért nem használsz ilyenkor valami kis betétet? Akkor legalább némileg megkönnyíted a dolgodat. A tenna pont ilyen "balesetekre" való! Mégis szabadabban tudsz mozogni.
A merckforminnal nem tudok mit mondani. Nem érzem, hogy valami változás lenne. Mit kell érezni? Mi lesz az eredmény? Ez fog nekem petikéket csinálni?
Várjuk a fotót! :)
Mi volt dokinál? Nem is írod?

Kitty
Gratulálok a laptetűhöz! Annak örülök, hogy anyud jó kezekben van, és hogy nem rosszindulatú a dolog. De az azért nem jó, hogy kiújjúlhat. Ez azt jelenti, hogy folyamatos orvosi felülvizsgálatra lesz szükség. De, ha anyud betartja, akkor nem lesz baj. Most még szerencsére időben el lett kapva a dolog.
A munkának nagyon örülök. Mármint, hogy egyáltalán találtál valamit. Na meg, hogy ilyen főnököd van. Nagyon ritka az ilyen.

Zsu
Na végre, már látszik a munka vége! Kérünk ám majd képet, hogy végül milyen lett. :) De a nagy munka mellett azért pihenj is Drága! nehogy nagyon megeröltesd magad!

Csucsu
De jó, hogy jöttél! Hogy vagy? Szabina? Mi van a kiskutyussal?
Tudom, hogy nem tudz jönni sűrűn, de ha jössz, némi kis morzsát szórj már nekünk. :)


Na én mar voltam bevásárolni, t-mobile-nál, és kész az ebédem. De mostmár akkor is végigolvasok, és csak utána eszek!! :)
Mensi reggel megjelent. Épp ideje volt. Nyilván, csak szidni kellett. :)

Na most megyek enni, mert menten kilyukad a gyomrom. :) Már kopognak a szemeim. :)
Egyébként brokkoli-krém leves, és sült csirkeszárny van salival.
Vendég
 


Noci
Tudja kerdezte mar tegnap hogy ment a vervetel...mintha egybol megmondanak mi van :lol: aztan mondtam ,hogy majd visszacsorgok na akkor megint kerdezte hogy ment....irtam neki keszuljon fel mert birkozas lesz :lol: hat gondolom tudta miert :roll:

Na nefelj kiis tettunk magunkert :twisted: :lol: vettem furdot is :wink: es jo nagyot birkoztunk de jo volt :D

na menetem en is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szejjjjjjjjjjaaaaaaaaa Pendi!!!! Hát a dokinál nem volt semmi kül, mert csak táppénzes papirért mentem!! De potyára mert ugy emlékeztem tegnap kellett volna de ehelyett hétfön kell menjek!! Szal majd uhu lesz szerdán!!! Meg vizsgálat!!!
Drágám! én is nagyon szeretnélek látni titeket még szülés elött bevallom a frankot!!! Sőt mi több nagyon!!! ha gondolod megbeszéjük nektek mikor jó meg nekünk is és akkor meglátogatunk titeket!!! De max juliusig, mert már agusztusban nem bizti, hogy merek menni!! Bár mentős lesz a közelben!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És az uszogumival kapcsiban nem vagy buta! Én se tudtam mig nem ajánlották, meg mondták!! Szal no para!
Tenna igazad van én vagyok buta, de mostanában nem raktam be semmit mondván ilyen eset volt már, de most nem számitottam rá!!
A gyogyoval kapcsiban én sem éreztem semmit!! csak azt, hogy tudtam, hogy hamarosan csinálok egy pozi tesztet!! ÁÁÁÁÁÁÁ! de hogy is! nehogy elhidd! nem tudtam, hogy ez erre lesz jó!!! ezt csak akkor tudtam meg mikor a dokim elmondta, hogy már ne szedjem mert már terhes vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
És pirit ne sajnáld ha nem jön!! Akkor jó!!!
Diétával hogy álsz???
Én is megyek falok egy kis lencse levest aztán jövök, de remélem ír addig valaki! mert ha nem akkor emgyek hunyok eggyet!!!
Ja a lánykám már nagyon aktiv már nem csak akkor mocizik, ha fekszem, hanem már akkor is, ha ülök állok vagy épp sétálok!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi
Mire elkuldtem azuzim addigra irtal :oops: Ne kerdezt hogy vgyok mert nincs semmi baj :wink: igen megyek tovabb de most kicsit ovatosabb leszek :roll: foleg mivel meg a koltozes is a nhyakunkon :? hat azert nem csak en vgyok am itt eros :wink: a szurkolo virugat meg mentsd le :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brokkolikremleves :shock: csirkeszarny :o elkuldtem az elozo irast pedig meg besem fejeztem :x Orulok pirinek lcci holnapra kuld erre :wink: en is ettem csirkeszarny a heten 2szer is :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget,
örülök, hogy ilyen optimista maradtál! Így kell ezt csinálni! :D

Csucsu
köszi!

Nóci
látom már csajos dögös ruhákat szerzel be jánynak :lol: Hamar sort állnak majd az udvarlók :lol:

Pendi
köszi. Igen kiújulhat, de az is lehet, hogy nem fog sose. Állandóan vizsgálni fogják, de akkor nem lesz ekkora a baj, mert már kisebb korában észreveszik.

Ma megvolt az első munkanap. Hát kidöglöttem, 7-től fél négyig voltam, ez idő alatt 10 percet ültem le, mikor ebédeltem. De amúgy megszokható, meg a semmitől jobb. Aztán majd lesz vmi jobb is egyszer.
A munkatársak, főnök meg nagyon rendi, barátságos, lejön hozzánk beszélgetni. :wink:
Hétvégén is dolgozok, 6-14ig, vagy ameddig munka van (nem időponthoz van kötve, hanem amit meg kell csinálni, azt meg kell).

Léptem pihenni!

Kellemes hétvégét!
Vendég
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül írok nektek, de eladnám a kislányom babakocsiját, ezt szeretném megmutatni.

Haberkorn márkájú, nagyon megkímélt állapotban van. Vigyáztunk rá nagyon.
Az ára 40000 ft.

Kép Kép

A kismamiknak boldog babavárást, aki pedig még próbálkozik, annak mielőbbi babásodást kívánok!
Minden jót nektek!

Kép

Lilla 1994. 03. 23.
Laura 1998. 02. 26.
Emma 2008. 07. 10.
t.maria
 
 


jó reggelt mindenkinek!

Tegnap itt volt anyucikám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lemosta az ablakokat, lesikálta a konyhabútoromat, az ajtófélfákat is. Szegény egész nap csak sikált, sikált :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
De nagyon jó volt, hogy itt volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


sziasztok!

Bocsi lányok, de tegnap úgy bealudtam, hogy észre sem vettem. Aztán arra ébredtem, hogy jött a barátnőm.

Bridget
Igen, ezt a figurát kerestem. ::) Elmentettem .:) Köszike!
Küldöm pirit. :) Most jó lenne, ha még egy lombikot meg tudnátok csinálni, mielőtt kimentek. Aztán már babásan mehetnél ki. :)

Nócika
Én benne vagyok, hgoy megdumálunk egy napot. A június már nem joó, mert ugye nem tudunk már szabadnapokat kérni. De július elején össze tudjuk hozni. Akkor apa is tud szabadnapot kérni. Nektek csak a hétvége jó?
A diétával úgy állok, hogy nem hízom. Nekem már ez is vlami. Az igazság az, hogy nem számolgatok. Eszek, és megpróbálok arra figyelni, hogy ne egyek többet, mint kellene, és naponta többször. De azt észrevettem, hogy az a naci, amit most vettem a fogyás után, már kicsit lötyi. Pedig súlyra nem vagyok kevesebb. Igyekszek több salit beiktatni.

Kitty
Örülök, hogy túl vagy az első napon! :) Igazad van, a semmitől jobb. De azért próbálj meg nem nagyon hajtani.

Zsu
A te anyud egy tündér! :) elhiszem, hogy jó volt. A munka is haladt, és ti is dumcsizhattatok. :)

Lányok!
Én most megint nem leszek pár napig, mert egész napos programjaim vannak. Tanya, meló, ilyenek.
Kb szerdán jövök. Puszi addig is!
Vigyázzatok magatokra!
Vendég
 


Szép jó reggelt!! na azért nem annyira durván keltünk, de nem rég!!! Apa már a kertet baszkurálja én meg beraktam a mosást!!!

Pendi! nekünk még julius eleje jó! De azért olyan 10.-e környékét nézzünk!!! meg hát a 7vége jobb, de lehet ugyis, hogy mondjuk péntek! Az a baj, hogy apa a baba miatt nem akar nagyon szabit kivenni, mert mondván kell a mani neki és mondjuk igaza van!
Az nem bj a diétánál, hogy a sulyon nem látod csak a centiken! Az bőven elég! most fogytál eleget és a szervezeted az tudja mit mikor és hogy hogyan!!! És naponta 5x egyél csak keveset! azt mondják, ha pont az uccsó falkat marad ott akkor az sem baj, de mikor ájt érzel ne tovább!!! És ügyike vagy!!!
A kimenőt megkaptad szerdán várunk!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Zsu! Igaza van pendinek!! A te édesanyucid egy tündér!!! És nem hagyja, hogy sokat dolgozz!!!

Kitty! Örülök, hogy jó a meló! De a fönökkel nagyon vigyázz pláne eleinte!!! Ez még csak a kezdet!!! és az állással meg csak az a baj, hogy a lábaid nehezen fogják birni!!! Tényleg mit is csinálsz?? Már lehet írtad csak én látom!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Mi is tegnap beszéltünk anyos pajtással, hogy mikor kész a kémény jöhet takaritani!!! Aszonta jön, de majd meglátjuk!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Pendi,
oké, vigyázok magamra :wink:
Te se erőltesd meg magad az egész napos melókban!
Várunk vissza :)

Nóci
fóliazsákokat hegesztek.
Lábaimra vigyázok, ma már gyógypapucsban voltam, sokkal kényelmesebb is volt, nem fájnak annyira a lábaim. Amúgy vigyázok rájuk, mert anyunak volt mélyvénás trombózisa (már lassan az összes veszélyes baj utoléri), és nekem is nagy esélyem van rá.
Anyós meg jöjjön csak takarítani ;)

Zsu
te is pihenj is, ne erőltesd meg magad!

Én holnap is melózok, de majd jövök azért. :)

Ma meló után mentem apuhoz, szülinapi ebéd volt (nekem inkább uzsi), aztán meglátogattam anyut, de most már pihi :)
Vendég
 


Sziasztok:

Kitty: Lesz jobb melód most pedig az is jó, hogy kedvesek a kollégák. :)

Bridget: Milyen okos és intelligens nőci vagy. Tudod mikor mit kell tenned. Nagyon szimpi ez nekem. nem depizel mert tekintettel vagy a párodra meg a költözés is sok és minden . Hidd el az új helyen spontán simán össze jön az a baba. Mindennek van oka bízzunk abban, hogy a baba úgy gondolkodik majd ha átköltöztök jönni fog.
Mert tudod ők választanak minket ki. És neked csodálatos babád lesz aki igényes anyukát várt sokáig:)
Nagyon erős vagy és tisztellek nagyon ezért.

Pendi: Igazad van nem jövök sűrűn és akkor is kutyafuttában irok. Igérem a jövő héten szabin leszek és leírok mindent.

Zsu: Lakás hogy áll??

Többiek: Igérem vissza olvasok és irok is addig is mindenkinek puszi.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!
Kész vagyunk mindennel. LAssan a takarítás is megvan. Ma kiporszívóztam a kanapét, felmostam alatta, kimostam a huzatot és a párnákat és délután aludtam három órát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na még indulás előtt.

Nócika
Nekünk csak a júli első hétvégéje jó. az a 3-4-5-e. A péntek úgy, hogy reggel leadom, de utána már ráérek. Itt is aludhattok. Mint ahogy már említettem. :) Viszont akkor tudnom kellene, hogy nektek jó-e, mert apának be kell írni a szabadnapkérelmeket a jövő héten.

Kitty
Tegnap megint mentem anyudék háza előtt. Mentem futni. :) Ilyenkor mindig jól benézek, hogy ott vagytok-e. De gondolom akkor kinn látnám az autót.:) De nem vagytok sose akkor, amikor én járok arra.
Azt a randit összehozhatnánk, ha egyszer járt itt.

Csucsu
de jó, hogy itt vagy! annyira hiányzol nekünk! Na meg a beszélgetéseink, a tanácsaid...
Végre szabadságra mégy?? De rád fér már! Remélem tudunk majd beszélni egy kicsit skyp-on. Nagyon hiányzik a beszélgetés veled!

Zsu
De gyorsan megy ez! HOpp-hopp már kész is vagytok. :) Nagyon ügyes vagy! Anyud tegnap is segített?

Megyek, csoport bulink lesz. Egy szomszédos faluba megyünk, családostul, gyerekestül. Persze én egyedül, mert apa szokás szerint dolgozik.
na mindegy. Holnap megyek ki a Mamikámhoz borsót szedni a tanyára, meg ami van. Ált. egész napos munkát keresünk, mert, ha már egyszer kinn vagyok, megcsinálunk olyat, ami sok.
Kedden meló, szerdán jövök haza.
Vendég
 


Pendikém!
Nem, anyum már nincs itt, csak pénteken volt. A többi már megy magától is. Már csak a portörlések vannak hátra és totál kész a lakás (és én is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kitty
Szegenyke hetvegen is melo van :shock: es akkor melo mellett,hogy keresel mas allast :roll: Szulinapi ebed?Apude mert akkor Istenke eltesse :!: :D

Pendi
Tudom,hogy ezt kerested :wink: Most mar megvan neked is :lol: Milyen volt tanyan 8) mi jot csinaltatok?Milyen volt a csoportbuli 8) Te milyen ari vgy,hogy segitessz a mamidnak mindig :wink:

Csucsu
Jolesett nagyon amit irtal...tudom ilyenkor a nok kivannak apacska meg vigasztal de neha erre nincs meg a megfelelo kozeg,hely alkalom vgy nem is tudom.Nyaggatom en ot a mindenfele hulyeseggemmel amikor ugy van de most tenyleg nem a megfelelo idopont erre :roll: Azert o kiadott erre nem kis penzt is :oops: aztan meg ne is sikerul,meg a koltozes,meg tenyleg sokkal kevesebbet fog kapni az ado miatt...jonnek a koltoztetok azokis milyen arat mondtak mar :shock: 2milla :?: annyiert inkabb itthagyom es kint veszek ujat mindenbol hat nem :?: ezek hulyek :roll: Jah es akkor itt van teknoc urfi akit ne engednek fel a gepre es amcsiba eleg nehez bekjuttatni :( valami masik ceg bevinne 160-260ezer ft-ert :!: :!: :!: :shock: de ok csak beviszik es ott a hataron eldontik,hogy bemehet-e nem-e elore odakell szolni szal eleg bonyolult :roll: ngyon ugy nez ki szegeny teki nem johet :cry: na ha mar itt tartunk elis mondom jol bogtem egyet szombaton :oops: mert elmentunk az allatkereskedesbe ahova jarok kajaert meg mindenert szal tudjak az egesz tortenetet a tekimnek(van,volt korhazban,most megint 3hete nem eszik)es kepzeld el mondtam a nonek,hogy elmegyunk es nincs olyan ismerosom akire rahagynam :roll: es nem-e tud valami olyan helyet...mit mond a no :?: :!: :?: :!: :idea: Hogy majd o elvallalja mert tudja nekem mennyit jelent ez a teki :cry: hat en a meghatodottsagtol ott bogtem mint egy gyerek :cry: :oops: na meg azert gondolom az,hogy nem sikerult a lombik azert az is benne volt,hogy ilyen kis erzekenyke voltam de ez az en tekim es uj faj,hogy nem vihetem magammal :( Apacska mire beert a boltba addigra mar sirtam,mint allat o meg azt hitte nem vallalja el a no...es ott nyugtatgatott,hogy ne sirjak visszuk magunkkal nem kell ezert sirni :) aztan mondtam neki,hogy nem azert sirtam mert nem vigyaz ra :roll: hanem mert,hogy elvallalta es ez milyen szep tole :!: Na szoval most nem volt itt az ido ra na meg ugye megyek most a kovetkezore amit szinten kifizet sot dragabb lesz picivel mert vegig szurikat fogok kapni ami marha draga :x szal szavam nem lehet egyenlore :roll: na majd ha ez nem sikerul...es mar kint leszunk talan depizhetek kicsit baaar akkor meg epp lakast fogunk meg csak keresni na meg az uj munka helye akkor sem lesz ido epp az en nyavogaomra :? :roll: de majd meglatjuk :wink:
fu jo hosszu lettem :oops: :lol:

Veletek mi van?Nem mesz inszemre vgy valami :roll: vgy vartok meg :roll: la :roll: tod Zsueknak is bejott az inszem :wink: Hogyhogy szabin leszel :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na a lenyeget elfelejtetem :oops: MEGJOTT PIRIANYO :D Koszi Pendi :wink: Kedden irany a doki es indulnak a szurik 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok:)
Bridget:
Azért vagyok szabin 4napot mert sok szabim van. Elvileg mennem kéne inszemre de a munkahelyemen nem igen engednek el a viszgálatokra.
Most mult el és mehetnék dokihoz de nem tudok mert mire aktuális már megyek is dolgozni .
Utálom a melót illetve a fönökömet meret egy irigy undoritó nő. Nem akar gyereket sem és mindenkit utál akinek van.
Én most úgy érzem ellenem van minden és mindenki mert sem a baba nem sikerül sem más. De lesz ez még jobb is tudom.
Szabina jól van nagyon cserfes már és imádja a kutyit.
Na igen képeket a héten teszek már be hisz szabim alatt azért csak lesz rá időm:)


Zsu: Örülök, hogy minden kész:) Gondolom nagy kő esett le a szivedről. Jöhet szép körülmények közé a babus.

Pendi: nekem is hiányzik a beszélgetés. Na bepótoljuk most:)

Később jövők.

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Engem csütörtök óta megcsípett az álommanó... rengeteget alszok.... megint :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Tegnap este nyolckor már kidőltem, és egy fél órája ébredtem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: És már fáj a fejem :? :? :? :? :? :? :? :?

Bridg!
Sajnálom, hogy teki nem mehet veletek.

Bocsika, most csak ennyi, még nem vagyok magamnál. Kb. így érzem magamamt:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Húsz évi házasság után egyik nap figyelmesen végigmustráltam feleségemet
és ezt mondtam neki:

"Szívem, húsz éve csak egy piti kis lakásunk volt, meg egy olcsó
járgányunk, fotelágyon aludtunk és egy arasznyi átmérőjű fekete-fehér
tévét néztünk. De minden éjjel egy huszonöt éves tüzes csajjal feküdtem le!

Most van egy ötvenmillió forintos házam, egy ötmillió forintos kocsim,
egy csodálatos ágyam és egy plazmatévém. Ám éjjelente egy negyvenes
nővel kell ágyba mennem. Azt hiszem, ez így nem a legigazságosabb..."

Feleségem igen okos asszony, és csak annyit mondott: menjek és keressek
magamnak egy huszonöt éves tüzes csajt.
És!!!
Biztosított arról, hogy akkor megint egy piti kis lakásban lakom majd,
olcsó járgányt vezetek, fotelágyon alszom és arasznyi képernyőjű
fekete-fehér tévét nézek.

Hát nem csodálatosak ezek az érettebb asszonyok? Orvosnál,
pszichiáternél jobban tudják, hogyan kell megoldást találni a férfi
klimax egyes problémáira...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csajok en ma egesz nap pakolok ugyhogy nem tok jonni csak kesobb :x Bar ez lehet estig eltart majd...holnap meg Patihoz megyek doki utan de utana jovok haza :wink:

Csucsu
Hat miert nem ugy vetted ki a szabit :roll: Akkor nem mesz igy :roll: Kepeket varom 8) mar olyan reg tettel :? Hat igen vannak idoszakok mikor ugy erzed minden ellened van :x de hepe utan hupa jon...vgy forditva mar nem tom :lol:

Zsu
Na mitol vgy te ilyen faradt :lol: :lol: :lol: Igen sajna teki nem johet :( ne felj sirtam is szombaton :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Két csecsemő beszélget az újszülött osztályon:
- Te lány vagy, vagy fiú?
- Fiú.
- Honnan tudod?
- Ha kimegy a nővérke, megmutatom.
Kimegy a nővérke, mire a kisfiú félrerántja a takaróját:
- Nézd meg, kék a zoknim!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget: Azért nem veszem ki máskor mert nem vehetem. Mondom én, hogy a fönöknőm egy szemét.
A nyári szabimat vehettem ki ahogy én akartam. A többit ő mondta meg.
Tekit én is sajnálom, hogy nem viheted magaddal.

Zsu: Az áldott állapot ilyen. :) Álom manó lesz az emberből:)
Látom megint jönnek a viccek:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
Pedig ha jol tom ot meg barinonek nevezted anno mikor mondtad is nem akarsz vel kiszurni,hogy visszamesz aztan bebabasodsz :roll: hat nem is tudom ezekutan nem hivnam barinonek :roll:
Mi jokat fogtok csinalni a szabid alatt a pihenesen kivul?
Tekit en is sajnalom :( de meg nem adtam fel :wink:

Zsu
Vicc naon ott van :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Itten vagyok én is!! Nos mivel ma apa korán végzett elmentünk szerda helyett ma a dokihoz uhura! Sajna képet nem kaptam, de majd 52 hét mulva kapok, ha addig meg nem szülök! De ezt szó szerint lehet venni!Nos az adatok a következők!!!:
Egy élő magzat, koponya végű fekvésben. BPD:77mm femur:55mm: végtegok ábrázolodnak.
Ép négyrekeszű szív, jó magzati szívhangok. Gerinc épnek tünik, követhető gyomor, hugyhólyag telödik. Placenta a hátsó falon. Átlagos magzatvíz!
Intrauterin disztrofia?
Ez annyit jelent, hogy nem fejlödik a kicsi lányom hasa így a sulya csak 1078g ami elég gáz szal kaptam beutalot a korházba nagy uhura!!! Most fogok utána nézni, hogy ez pontosan mit jelent mert a doki se mondott semmit és a szülésznöm csak annyit mondott nem akar felidegesíteni szal várjuk meg mi lesz az eredmény a nagy uhun!
Ja és a doki szerint a kisasszony felvette a szülési poziciot szal kötelező fekvésre vagyok itélve, mert félő, hogy bármikor megszülhetek! :shock: Amit ugye még nagyon nem kéne!
És ami jó, hogy a doki sokáig kellett nézze az uhun, mert nagyon ficánkál!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Csucsu
persze hogy lesz jobb is! Most jó ez így, mert legalább a szomszédban van.

Pendi
igen, ha ott vagyok, akkor a kocsi is a ház előtt :) Majd összehozzuk, ígérem :)

Bridget
köszi apu nevében is!
Melót eddig is neten, telefonon keresztül kerestem, vagy nem erre gondoltál?
Az jó, hogy jött pirianyó, hajrá lombik :)

Zsu
aludj helyettem is :lol:

Nóci
ne aggódj! Minden rendben lesz!
Én is utána néztem ennek a neten, ez nem idegrendszeri fejletlenség? Azt meg majd behozza ;)
Mikor mész a nagy uhura?

Én ma is, tegnap is 10 órát dolgoztam, elég fáradt vagyok...
És megyek holnap is...
Vendég
 


Bridget: Nem ez nem a barátnőm. Ahhoz azért nem mentem el mert nem akartam szarba hagyni ha netán...Végül maradtam a régi helyen ahonnan gyesre jöttem anno.
Akkoriban ez a lány még nem ezen a poszton dolgozott. Egy kis senki volt most viszont azt hiszi ő a vezérigazgató. Én elfogadom a fönökömet mindig de ha nem tud normális hangnemben beszélni velem akkor nem tudom tisztelni.
Szóval nehéz eset ám a nő.
Hogy haladtok a készülődéssel?? Lassan mentek Amcsiba?, Várod ??
Meddig is lesztek ott?


Kitty: Az fél siker ha közel van a melóhely. Lásd az én esetemet. napi 4órát utazok és mit érek vele ha szeretem a munkámat de hulla vagyok a sok utazástól?

Nócika: nem kell félni még nem fogsz megszülni. Hiába beállította a babó magának a menetírányt . Nekem is szabina már elég korán felvette a pozíciót. :)
A nagy Uh után meg megfogsz nyugodni.
Nem minden baba hizik egyformán .
Csak ne igedegesítsd magad emiatt.

Kép
csucsu05
 
 


Nócika!
Csak pihizz nyugodtan :!: :!: :!: :!: :!: Végre nem fogsz annyit rohangálni, tenni venni, mint eddig :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Uhu-n meg minden a legnagyobb rendben lesz :!: :!: :!: :!: :!:
Regisimi :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Bridg!
Hogy állsz a pakolással :?: :?: :?: :?: :?: Véül mit visztek magatokkal :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Csucsu!
Én is pontosan tudom, mennyire kiveszi az ember erejét az, hogy ha egy rossz légkörű melóhelyre kell bemenni.... a több órai utazás meg még ad egy plusz löketet. Közben meg ott lehet a lelkiismeret fordalás, hogy lánykáddal meg nem tudsz elég időt tölteni, meg a családdal sem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok csajok!

Azért kijutott a mából is, de nagyon! Ugye kedd révén mennem kellett terhelésre szokás szerint! de a köcsög doki már bocs, de nem tok mit mondani rá elírta a papirom másnak a nevében adta ki a beutalomat! nos ez miatt reggel persze csusztam az idővel, hogy uj papirt kérjek! Szal idegeskedésből most nincs hiány!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Nyugalom ide vagy oda kezdek besokalni!!! Nem elég a baba miatti agodalmam, és még itt van ez is! Pláne mikor a doki beszól, hogy felelötlen anya vagyok!!! és most Ő is hibázik! És ez is az én hibám lesz délután én tudom elöre! Majd azt fogja monjdani mért nem néztem meg mikor a kezembe nyomta a papirt és végül is igaza lesz, de akkor neki hol járt az esze?? csak azzal baszogatott, hogy én vagyok a felelötlen, mert 2x nem szurtam be magam, mert nem voltam éhes! Na mindegy nem panaszkodom! Csak dühüngök és majd csak egyszer lenyugszom!!! Épp most jött meg apa! Szerdán fogászat! Már alig várom! Kell a fájdalom már komolyan talán az megnyugtat és mással leszek elfoglava!!!

Zsuzsu! IOgen! valószinü most már nem fogok annyit csaszizni pedig a kukac a fenekemben!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szal azért, ha ugy adodok még shoppingolni szivesen megyek veled, ha nem bánod!!!!! :wink: A lakás hogy áll??? mesélj??? Képek vannak?? Lesznek??

Kitty! Sajnálom, hogy sokat dolgozol! De így lkegalább tök jól lekötöd magad és nem azon agyalsz, hogy a pincében főzz-e!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Mikor én is utána néztem tegnap nekem valami oltári hülyeséget dobott ki a gép így el sem olvastam! nem az agya beteg a lányomnak!! Sőt én tudom titokban remélem, hogy semmilye csak valkami nem stimmelt a géppel tegnap!!!

Csucsu! Drága vagy! Még én nagyon nem szeretnék megszülni! nagyon kéne, hogy még ne!!! És még fel sem fognám, ha elkezdene pörögni a dolog!!! De mint mondtam biztos semmi baj csak én vagyok dinnye!!!

Amugy holnap megyek a korházba a nagy uhura!! Délután jövök a hirekkel!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Néhány kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csajok csak egy gyors bekukk mert ma ngyon szar napom van es marhara kivgyok...meg nem volt idom se visszaolvasni semmi nem is tudom leszek-e ma meg :roll:

Voltam vv es uhu-n az uhun latszodott egy 29.8*33.4mm-es valami a p.feszkemben amit aszonta a doki ha vizzel teli valami akkor jo es akkor kezdunk holnap de nezzuk meg az E2 mert ha az magas akkor ez tuszo lehet :roll:

visszaszoltam
FSH 3
E2 1000valamennyi
Progreszteron 0

Szal lehet levan fujva a lombik :roll: Holnap megint megyek vv...halasztani nem fogok...Juli 5-en koltozes... :roll:

Jah es minderre ra a temik is meghalt ma :cry:

Ne hari csajok majd visszaolvasok de most nem megy es vacsit is kell foznom :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?