Sziasztok!
Bridget
Nem is tudom, hogy kérdezzem-e, hogy hogy vagy. Úgy is sejtem. meg azt is tudom, hogy már attól szarabbul van az ember, hogy megkérdezik.
[quote]r írta:osszkor volt nekem ez az idoszak de majd legkozelebb szolok elore
Oké
De rossz időszakod lehetőleg ne legyen.
[quote]M írta:egyek megegyszer nem adom fel
Igaz, ezt Nócinak írtad, de nem tudom szó nélkül hagyni! Ez az! Ez Bridget! Te lehetnél mindenki példaképe! Járni is úgy tanultunk meg, hogy néha elestünk. De már futunk is! Hajrá Bridget! Célba fogsz érni! És ide kerestem azt a tök jó kis drukkolós smaily-t, de nem találom.
De vedd úgy, hogy itt van!
HÉtvégére nagyon jó apázást kívánok neked!
Nócia
Úgy látom, beletörödtél "sorsodba" De hidd el, el fog ám repülni ez a pár hét gyorsan. És már megint huncutkodhattok apával.
Sajnálom, hogy nem voltam toppon, pont akkor amikor jöttetek volna. Pedig de jó lett volna talizni. Remélem azért nem adtátok fel, és még baba szüeltés előtt találkozunk.
Ja, az uszógumi ezért kell? De buta vagyok! Kitalálhattam volna. Nem rosz ötlet. Biztosan sokat könnyít.
Elhiszem, hogy kellemetlen volt, a bepiss. Miért nem használsz ilyenkor valami kis betétet? Akkor legalább némileg megkönnyíted a dolgodat. A tenna pont ilyen "balesetekre" való! Mégis szabadabban tudsz mozogni.
A merckforminnal nem tudok mit mondani. Nem érzem, hogy valami változás lenne. Mit kell érezni? Mi lesz az eredmény? Ez fog nekem petikéket csinálni?
Várjuk a fotót!
Mi volt dokinál? Nem is írod?
Kitty
Gratulálok a laptetűhöz! Annak örülök, hogy anyud jó kezekben van, és hogy nem rosszindulatú a dolog. De az azért nem jó, hogy kiújjúlhat. Ez azt jelenti, hogy folyamatos orvosi felülvizsgálatra lesz szükség. De, ha anyud betartja, akkor nem lesz baj. Most még szerencsére időben el lett kapva a dolog.
A munkának nagyon örülök. Mármint, hogy egyáltalán találtál valamit. Na meg, hogy ilyen főnököd van. Nagyon ritka az ilyen.
Zsu
Na végre, már látszik a munka vége! Kérünk ám majd képet, hogy végül milyen lett.
De a nagy munka mellett azért pihenj is Drága! nehogy nagyon megeröltesd magad!
Csucsu
De jó, hogy jöttél! Hogy vagy? Szabina? Mi van a kiskutyussal?
Tudom, hogy nem tudz jönni sűrűn, de ha jössz, némi kis morzsát szórj már nekünk.
Na én mar voltam bevásárolni, t-mobile-nál, és kész az ebédem. De mostmár akkor is végigolvasok, és csak utána eszek!!
Mensi reggel megjelent. Épp ideje volt. Nyilván, csak szidni kellett.
Na most megyek enni, mert menten kilyukad a gyomrom.
Már kopognak a szemeim.
Egyébként brokkoli-krém leves, és sült csirkeszárny van salival.