Hellóka Mindenkinek!!!
Újra itthon...
Madar: Szörnyű lehetett,ami Veled történt! De látod, van a Nagyfőnöknek meglepetései:) Lényeg, h minden rendben van most!! nekem két vetélésem volt... és én is el szoktam mesélni, h másnak sem egyszerű, és igen is előre kell nézni!! És ez meg igazi közhely, de hatalmas igazság, h mindennek megvan az oka.. én is rengeteget tanultam a történtekből.. és azért átértékelődnek a dolgok..
a lánykáid tündériek..
Mabe fogad? én is most voltam dokinál.. és sajna egy icipici lyukkal gazdagottam megint:( Pedig 1,5 évvel ezelőttig nem volt lyukas fogam.. és azóta meg már kettő:( jó kicsik ,de akkor is:(:(
Bababulit én is rendeztem tavaly a barátnőmnek, meg mindig mindenkinek mindent én rendezek (amit imádok) .. De Nekem általában nem szoktak semmit, most kiváncsian várom:)
Milyen jót fogtok együtt babázni a tesóddal meg a barátnőddel:) most is mennek a nagy eszmecserék?
Bobóka, azóta a hajnal óta volt újabb óriás fészkelődés odabent?:)
moziban voltatok a Terminátor 4en? mi is láttuk,nekem is iszonyú hangos volt.. De Apa miatt meg kell nézni:)
a T3-ban még dógozott is..
Erika, édes a kép Lotti babáról:)
És
Kata, Lőrinc baba is:) és részvétem Apukád miatt!
/valahogy sokszor van így, h valaki elmegy, s valaki jön!!/
Taraneee jobbulást a Mamádnak!
Jesszus
Bibi, nem is értem, hisz pont erről szól a terheléses, h vesznek egyszer éhgyomosat aztán 1 vagy 2 óra múlva pedig még egyet a lötyi vagy a zsemlés cucc után..
brrrr nem csodálom, h kiakadtál!! De ahogy továbbolvastam, már túl is vagy a vérvételen, s már élvezed is a balcsit!!!:D
Ha még van erőd, nekem is elküldenéd a történetedet?!
és nagyon jó képeket kaptál Luta babáról!!:D
Manó, nagyon cuki Öcsi is!! Van már nevetek?:)
Floranan :( nagyon sok erőt küldök Neked is és az ismerőseiteknek is, h jobb legyen nekik!!
Lina, gratula kisCsajhoz!! A kezdeti fiú dömpinghez képest azért jönnek a csajok is:):)
Vicger, Erika nagyon ügyik vagytok, h ilyen keményen tudjátok csökkenteni ill. tartani a súlyotokat és nagyon csinik vagytok!!!
Babcika, szerintem nyugodtan írd le nekünk a történetet,ezeket jobb ha kimondja magából az ember..
Vagyis múltkor, amikor több hozzászóláson keresztül puffogtam anyós miatt, sokkal jobban lettem..
Hátha neked is jobb lesz!:D
Süti, éljen Bernadett!!!
Bababulin mi azt csináltuk, h bevásároltam a barátnőmnek, aztán elosztottuk a pénzt...(ikeában 15eért, s nagyon sokmindent vettünk, főleg olyanokat, amiből nem baj ha legalább kettő van.. előke, ágynemű, tárolódoboz..stb..),
de azt hogy magadnak hogy csinálod?!
"gyertek át mielőtt szülök, nézzétek meg a pocimat"..pl.
aztán, aki hoz ajit az hoz, aki nem az meg nem.. hmmm..
Mi történt a szüleiddel? ha nem túl indiszkrét a kérdés..
Éljen
Zsófi és a babákok!
Dorka hellóhelló!!
masszázs, lehet de csak hát meg kar, derék körül nem annyira , mert vérbőséget okoz, s elindíthatja a szülést..
Anyum masszőr és a hétvégén kaptam tőle masszázst
a lábszáramat is masszírozta, avgyis inkább simogatta felfelé, hna vért kicsit "feltolja"
narancsbőrre soksoksoksok víz!!!