Gabi,
Marci 14 óra nem alvás: A helyzet az hogy pattant a szeme reggel 6 és este 10-kor még pörgött, közte két vendégség, hihetetlenül jól érezte magát mindenhol, nekem picit az volt az érzésem hogy félt elaludni nehogy kimaradjon bármiből is. Aztán esti etetés után beraktam az ágyába, simi, zene és a gyerek két perc múlva aludt. Mostanáig……
Persze felmerül a kérdés hogy ha este ilyen könnyen elaludt akkor igazán letehettem volna napközben is, és biztosan akkor is pihent volna… megtettem, a vendégségben is…. Aludt is 10 percig aztán szem kipattant és hajrá tovább.
Csajok,
Megmaradt krosszoló ujjakat tessék szétszedni, meeeeeert sikerült a statek is. Yeah, nagy kő.
Zöldi,
Asztapaszta, nagyon ügyes vagy, 8 kg.
Biztosan hangulatfog a bűnős Hanna esti performanszért.
Megbeszélhetnénk egy sétit valamikor valahol… a héten csütörtök tűnik jónak, addig nincs nagyon autóm. Persze lehetne tömegezni is tudom tudom, de én nem tudok
Vagyis lehet h tudok, de még nem próbáltam
Marci le sem veszi a szemét Gál Noémiről….
Andy,
Gyerek nálunk is nyaldos, más gyerek játékait. ÖÖÖ lehet h nem jó amit én csinálok, de nem sterilizálom túl a gyereket, a divájszokat és a környezetét sem, ha abból indulok ki hogy az árokparton felnőtt gyerkőcök mennyire masszívak… De ez én vagyok !!!! Ellenpélda sógi két gyerek minden fertőtlenít, levegő, szélmentesítés, összes para, lehet h nincs összefüggés de a gyerekek 3 és 4,5 éve folyamatosan betegek.
Mindjárt öltözünk oszt irány apamunkahely délután kisebb házimunka, illetve ajándék cserkó,meggy valamilyen formában üvegbe-mélybe elpakolása…
Héten nagytaki könnyített tempóban, aztán péntek délelőtt megtöltöm mindkét autót és lezúgunk a nagy vízhez.
Huh még mobilkártyát is kell szereznem, azt sem tudom milyet, hogyan, nehogymá' ne tudjalak Benneteket olvasni !!!