Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,

Marci 14 óra nem alvás: A helyzet az hogy pattant a szeme reggel 6 és este 10-kor még pörgött, közte két vendégség, hihetetlenül jól érezte magát mindenhol, nekem picit az volt az érzésem hogy félt elaludni nehogy kimaradjon bármiből is. Aztán esti etetés után beraktam az ágyába, simi, zene és a gyerek két perc múlva aludt. Mostanáig……
Persze felmerül a kérdés hogy ha este ilyen könnyen elaludt akkor igazán letehettem volna napközben is, és biztosan akkor is pihent volna… megtettem, a vendégségben is…. Aludt is 10 percig aztán szem kipattant és hajrá tovább.

Csajok,
Megmaradt krosszoló ujjakat tessék szétszedni, meeeeeert sikerült a statek is. Yeah, nagy kő.

Zöldi,
Asztapaszta, nagyon ügyes vagy, 8 kg.
Biztosan hangulatfog a bűnős Hanna esti performanszért.
Megbeszélhetnénk egy sétit valamikor valahol… a héten csütörtök tűnik jónak, addig nincs nagyon autóm. Persze lehetne tömegezni is tudom tudom, de én nem tudok :shock: Vagyis lehet h tudok, de még nem próbáltam :oops:

Marci le sem veszi a szemét Gál Noémiről….

Andy,
Gyerek nálunk is nyaldos, más gyerek játékait. ÖÖÖ lehet h nem jó amit én csinálok, de nem sterilizálom túl a gyereket, a divájszokat és a környezetét sem, ha abból indulok ki hogy az árokparton felnőtt gyerkőcök mennyire masszívak… De ez én vagyok !!!! Ellenpélda sógi két gyerek minden fertőtlenít, levegő, szélmentesítés, összes para, lehet h nincs összefüggés de a gyerekek 3 és 4,5 éve folyamatosan betegek.

Mindjárt öltözünk oszt irány apamunkahely délután kisebb házimunka, illetve ajándék cserkó,meggy valamilyen formában üvegbe-mélybe elpakolása…
Héten nagytaki könnyített tempóban, aztán péntek délelőtt megtöltöm mindkét autót és lezúgunk a nagy vízhez.
Huh még mobilkártyát is kell szereznem, azt sem tudom milyet, hogyan, nehogymá' ne tudjalak Benneteket olvasni !!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jóóó reggelt.
Nekünk is van macskuszunk,Sapi(Sapka),lánycica,mi se nagyon fogdossuk,ő is szintén azért van mert temérdek egeret,kisebb patkányt,vakondot megfog,ami jó.Sőt néha látjuk gyíkot és csurit is enni.A nagyobb gyerekek meg szokták simizni,ne azonnali kézmosás,amire őket már figyelmeztetni se kell,tudják a dolgukat.
A kutyával többet játszunk,de a kézmosás mindenkinek magától értetődő.

A túlzott fertőtlenítésnek én se vagyok híve,de egy szappanos kézmosást elvárok.És a gyerekek játékjait is 3-4 hetente át szoktam törölgetni enyhe Domestosos vízzel,márcsak a por miatt is.

Na és mutizom amíg sült tegnap a grillhusi,addig Apa,hogy lefoglalja magát éhezés közben,ezt gyártotta:
Kép [img]
majomhinta
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.4221.jpg[/img]
ez meg a fő gorilla:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

szóval a fő gorilla középen:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

valami szarakodik,na mégegyszer:
Kép
És apa
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi,
tündérek vagytok. Gyönyörű boldog család. Gratula

kubuspace

Kubu a Király! Yeeeeeaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh!
Ünneplés? Szotyi-lufi-tombola?

Séta: ??? Ha Hanna valamelyest kinyonyósodik, akkor szerdán zúzunk le Lellére. Ha nem megyünk, akkor csüt. Kopaszi, Margit, Normafa-János hegy, Római, Hajógyári?

Makkmakkmakk! Tök jóóóóóó! Nagyon irigylem az udvarotokat!

Bevűálni látszik homeo, Hanna ma 3-ig egyhuzamban, utána is csak 7 körül, és még visszaaludt, amíg újabb meggy-ribizli dzsen készült.
Sarmi! Miattad van!!!Mármint a befőzési őrület. Én eddigi életemben nem csináltam még ilyet :)

Kép
zölddisznó

kézmosás...
Naja, párom családjában sem divat.. Ráadásul ők láncbagósok az ukrán féle változatból..Én ezt úgy oldottam meg diszkréten,hogy amikor jönnek, akkor szólok nekik, hogy a mosdókagylón ott van a folyékony szappan, és a kék törölközőt lehet használni... Ilyenkor már kénytelenek kezet mosni..

Megmértem tegnap a fiamat.. eredmény: 8360 gramm... :lol:
Erre jött szomszéd csajszi, hogy az ő fia egy évesen volt ennyi, dehát Bence tápszeres, nem is csoda... Alig álltam meg, hogy rúgjam szájon! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

hahó

na nagyjából visszaolvastam de tuti nemtok mindenre reagálni amire szeretnék..

nyaldosásról annyit (rossz az aki reosszra gondol :twisted: h. a cumit se adogatjuk egyik baba szájából a máséikéba. azért sztem nem kéne egymás nyálát enniük még akkor sem ha ÉPP nem betegek.
amugy én sem sterilizálok tul semmit neh asziggyétek. a műe játékait áltban csal lemosom ha nagyon sok trutyi ment rá nappal akkor teszem este löttybe, a plüssöket meg 3 hetente kimosom kb.
meg itthon ha leesik vmi csak lefujom és visszaadom neki. utcán azért nem.

csak mivel a gyerekek egymástól tudják legjobban elkapni a dolgokat én meg akárki akármit is mond nem szeretném ha a gyerekem beteg lenne, nem szeretem ha letüsszentik, lekohogik, megnyaldossák, szájon puszilják, stb. akkor sem! :evil:
még apára is rá szoktam amugy szolni ha ne vegye szájba a baba kezét lábát (mindig ezt csinálja :roll: ) mert utána a baba azt eszi. pl. fogszuvi bacik is igy mennek át neki.

na mind1. bizom benne h semmi baci nem bujkált Zsombikában meg Rékuciban meg tüsszentős kislányban szombaton:)

na és akkor szenzáció: tegnap anyóséknál a gyerekem NÉGYKÉZLÁBRA állt!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):)

sztem 2-3 hét és tuti mászni ill felülni fog. melyik is van hamarabb :roll:

na gyógyulósat gabinak zöldinek (hanna nem náthától hőemelkedeett?)

musi a csokis kép gonoooosz volt! :wink:

majd jövök back

és sarmi: hagyd má ezt a gorillázást nagyon aranyos kis anyuka vagy!!! és mekkora kertetek van! még fóliáztok is? :roll: h van ennyi időd mindenre? :roll:

andy

Kép
andy30

ja jurmine: h állsz szopiilag? nálunk azért jó a helyzet. nem éhezünk:) ma de. betolt már 100at a krumplirépaalmából utána meg még szopi is pár korty.

kiv vagyok délben fog-e szopizni:)

Kép
andy30

ja még vmi: salátát ti adtok/tatok már a babyknek? lehet? és milyen formában?
kaptam anyóséktól.
ja és permet: aszondják h "csak" tavaszi lemosópermetet használtak. az mit jelent? akkor ugy okés a cucc? hm.

Kép
andy30

magi. ilyen nalunk is volt! az itteni "kedves" baratnoim egyike, mikor Kincso kisebb volt, mondta hogy milyen jo husban van es husisak a pofazacskoi, de hat nem meglepetes a tapszer miatt. :evil: nagyon szarul esett. mar jo ideje nem talalkoztunk, de alig varom, hogy a kepebe mondjam, hogy 10 vagy 11 hete csak szopi van!!!! nem emlekszik valaki, hogy hol tartunk? elvesztettem a fonalat.... :oops: :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi
[quote] írta:jabb meggy-ribizli dzsen készült.
Sarmi! Miattad van!!!Mármint a befőzési őrület. Én eddigi életemben nem csináltam még ilyet

Én meg a fogyókúrádat koppintom most le! :lol: Ez meg te miattad van. :twisted:

Andy,igen fóliát is csinálok.Meg az a nagy kert is a mienk,egyik fele vetemény ,középen gyümölcsfák,másik felén takarmány kukorica a pipiknek,mert azok is vannak.Hogy hogy csinálom,hát nehezen,lótok,futok folyton.És mégse fogyok le... :cry:

A salit főzeléknek meg lehet csinálni krumplival összekeverve.Én igy csináltam a spenótot is Bébinek.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Már megint annyit írtatok, hogy alig győztem visszaolvasni. :lol:

Betegeknek jobbulást!!!

Kubu, GRATULÁLOK!!!!!!!

Zöldi, na akkor leírom, hogy Nálunk most, hogy néz ki az evészet(kérlek véleményezd)
Reggeli (6-7 között): csak szopi,
Tízórai(9.30-10között): szopi, rögtön utána gyümi+ tejpép(HA-s)+(mivel már régebb óta nem elég csak a tej, a tejpép előtt tápit kaptak pótlásnak, de a kanalazás miatt, inkább nappal ezt adom)
Ebéd(13.30-14 között) szopi, rögtön utána ződség+tejpép,
Uzsonna:(16.30-17) szopi, rögtön utána gyümi+tejpép,
Vacsora:(20.30 körül) lefejt tej+tápi.
Vízzel minden alkalommal megkínálom Őket, de ritkán kérnek csak evés után. Van amikor a gyümit, ződséget összekeverem a tejpéppel és úgy eszik. Elsőnek csak tízóraira volt gyümi, utána jött + az uzsonna, majd ebédre a zöldségfélék. Én szinte mindent még bébiételt adok(kivéve alma, meggy) így azokkal kezdtem a kóstoltatást, így szinte mindig csak külön-külön ízeket adtam nekik. Vélemény, mi az amin változtatni kellene? :roll:

verzso

sarmi amugy grat ügyi iriszkéhez azt a bemutatót hol lehet majd megnlzni róla?

Kép
andy30

sziasztok!

hál istennek nem írtatok sokat!

macskáról dettó az a véleményem,hogy tiszta fertőző,így én a szőrétől is irtózom.
kint az udvaron anyóséknál van,csak az a baj hogy fialnak össze vissza :evil:

sarmi:szépek vagytok és ügyi apa!

zöldi:hogy van Hancsi?

gaby:jobbulást a családnak!youtube ügyen még mindig semmi,nem jövök rá mi lehet a baj,pedig már újra töltöttem....

boci:Figo mi?????????na ezt tudja meg apa :lol:

ma kóstiztunk répát,először kiköpte majd fintorgott,mire tudatosult benne a dolog és dühbe gurult......hogy lesz ebből főzi evés? :roll:

andy:én veled értek egyet!Én nem vagyok paramami,mert tényleg nem fertőtlenítem állandóan a játékokat sem,de az egymás játékait bekapni én sem engedném.
már csak azért sem,mert én is utálok bárki után enni inni is....és a gyerekemet sem akarom hogy a másik nyálát szopogassa...fúúújjjjj :x

KépKép
lyndee

Mush: Azt ne hidd, hogy mert angolok.....ma is itt van anyósom, megjön, odagugol a bébi mellé és elkezdi simogatni, amikor azt kérdezte, na lássuk merre van a fogacska kimentem a szobából, mert ha megláttam volna, hogy a szájába nyúl, felrobbanok.

MI A BÜDÖS F...szért nem tudnak kezet mosni???????? Nekik nem volt gyerekük????????? Most amikor itt van ez a hülye influenza is. Ja és ha egyszer mondja nekik az ember, azt nem lehetne megjegyezni. The nerve f......cks me apart (ahogy egy kedves barátom mondaná, akivel előszeretettel fordítgattunk angolra:), hogy szó szerint fordítsam amit gondolok....elnézést mindenkitől....

Kép
mannababoca

mush:szépek a csokik és úúgggyyy megenném őket! :lol:

aida:nagyon vagány Noli!

Kubu:ééééllllljjjjeeeeeeeeeeen! :D

KépKép
lyndee

JA és mégvalami, eddig nem akartam írni róla mert azt hittem rendbejön, de sajna úgy néz ki a menzesz se segített. Tejci nagyon fogyóban... :( :( :( :(

Hogy emiatt vagy más miatt Domi újra kel két napja éjjel. Nem etetem, de vissza kell egy picit ringatni. Fáradt vagyok és szomorú, ideges és feszült. Király ez a hét.

Ja és tegnap jól összevesztem a párommal, mert azt mondtam nem akarok négy napra (három éjszakára) lemenni anyósomhoz, csak kettő éjszakára. Erre rohadtul megsértődőtt, hogy ő miért nem lehet a családjával amennyit akar? Tudom rémesen hangzik, de most úgy érzem nem bírok ki három éjszakát. (Mellesleg tejem is azóta sincs amióta múlt vasárnap kiborította a fiát, így minket is.)

Kép
mannababoca

hozzátápi: az nem baj h én gyümit csak almát adok/tam még? amugy főziket kap... (srépa krumpli sütőtök, majd most lesz saláta).. nemtok milyen gyümit adni, barackot nem merek(allergén) most körözök meggyet de biot nem találtam még más meg mi van?

ja és amit kb 3hónapja vettem céklát hűtőben van jónak tünik odaadhatom neki sztetek?

Kép
andy30

lyndee manna ugyeeeeeee?? :roll: :?

manna nyugi rendbejön minden kitartást gondolj az uj kéróra!!!!! én se rajongok a vendégeskedésért de most már baby miatt is muszáj..neki is kell a nagyszülő...
tejcsi meg még lehet ilyen válságok vannak. ha meg csökken majd hozzátápi. annó ez volt a max szopi.

Kép
andy30

ja és kubu: én is azóta nem szeretem az ilyeneket amióta 4hósan fulladt meg sipolt hát azt nem kivánom senkinek borzasztó volt és azóta félek a betegségektől addig vittem hoztam nem féltettem, utólag kicsit bánom is :?

Kép
andy30

ja és még vmi (bocs ha sok):
nálunk állandó para h megissza a fürdővizet ill lenyaldossa lábárol kezéről(abban ugye még fürcskrém is van) babaúszással is ez a parám az a viz ott.. v ez tulzás? dehát inni meg csak forralt vizet szabad neki adni!

Kép
andy30

mi az a tejpep?
ez akar lenni?: Kép

KépKép
KépKép
mush589

az elso szerintem ennek felel meg, akkor itt:
http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/ ... =334513278

vizzel, tapszerrel vagy anyatejjel kevered nekik?

KépKép
KépKép
mush589

Még mindig apa munkahelyezek, most rendeltünk hambi-gofri házhozszállításos ebédet, nyami nyami. Jaaaa és apa holnaptól kiveszi az 5 napos apaszabit. Juhéjjjjjj

kubuspace

Musi, én vízzel keverem, nagyon szeretik, főleg, hogy kanállal kell enni. Mostanában nem szeretik az üveget. :roll:

Kubu, jó étvágyat! Én is már nagyon várom apát haza, már éhen halás szélén állok.

verzso

Sziasztok!

Andy: kezd rendbe jönni a szopi, most eszik rendesen. kopp.kopp. De a tápit tőlem továbbra sem fogadja rendesen, pedig a múlt heti hízás kemény 4 deka volt, remélem most jobb lesz! Gratula a négykézlábhoz!!!!

Mush: jól néznek ki a csokik! nyami.nyami!

Hááát kézmosásra mindenkit megszoktam kérni, de aki nem akar az úgyis csak tessék lássék kézmosást csinál. Nem állhatok mögöttük, és nem hiszem hogy az embereket nekem kellene megtanítani rá. Ha nagyobb társaságba megyünk én teljesen rosszul vagyok: ott nem tudom elvárni a kézmosást, se ellenőrizni, de mindenki össze vissza fogdossa Vivit, kezét, arcát hiába kérem, hogy ne! Úgyhogy próbálom lazábban venni mert csak én hülyülök bele. Amúgy szerintem ezeket a szokásokat az ember otthonról hozza!!! Na meg ruhástúl van aki befekszik az ágyunkba, +cipővel! :twisted: (nem árulom el ki volt), majd hátast dobtam!
Ezt felül lehet múlni? :lol: :cry:

Itthon a műanyag játékait kb. 3 hetente szoktam lötyibe tenni, a moshatóakat meg most mosom először, amit leköpött azt mondjuk többször.

KépKép
jurmine

Mushi,én ilyen pépeket etetek Írisszel jelenleg:
Kép
Kép

Andy nem tudom sajna a kis matek zsenimet megmutatni,nem lett rögzítve a jelenet!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kubu: GRATULA! Irány a Balcsi! Remélem kicsit jobb idő lesz!
Jó étvágyat! Egy kis gofrit, please!!!! :lol:

KépKép
jurmine

Az első mögött hopp egy sörös üveg... :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Andy: hát nálunk már merült a vízbe (a kádba) még korábban :oops: , ivott is, de szerencsére semmi baja nem lett! Az úszáson is biztos iszik kis vizet (ha merülés van pláne). Ez nekem is furcsa volt, hogy csak forralt víz, meg egy kis úszómedence víz? Hogy jön ez össze? :lol:

KépKép
jurmine

en mar megint kepeket hozok. remelem nem baj! :oops: :oops: Kép eskuvon1 Kép eskuvon2 Kép habos Kép uj habtapin Kép kapaszkodom Kép dobozban Kép kezcsokot kerek Koboldtol :)))) Kép kinezem a csokit apa szajabol Kép tiszta apa vagyok

ne haragudjatok, hogy mar megint sok lettem! :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Sarmon: max csk Zöldi vette volna észre :lol:

KépKép
jurmine

Mush: képből sosem elég! Még mindig ari! Azért még otthon van a gyerkőc, ugye? Nem adtátok fel dobozban? :lol:

KépKép
jurmine

[quote="sarmon"]A írta:sarmonz első mögött hopp egy sörös üveg... :lol: :lol: :lol:

ketto! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

sarmi. ezek glutenmentesek?

KépKép
KépKép
mush589

jurmine. nana, hogy itt van! semmi penzert nem adnam (fel)!!! :lol: :lol: :lol:
abba a dobozba gyujtom a szennyeset es felakartam hozni a bebit is, meg azt is. igy beletettem. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Mush igazából 4 üveg volt mögötte... :oops:
Nem gluténmentesek.Glutén van bennük,de védőnéni rábólintott,hogy adható.Ééés tapasztalat,adtam másik kettőnek is.No és nálunk nincs allergiás(még eddig).
Szofi kiköpött apja!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

a recept a következő: végy egy sörösüveget, álcaként jól jön egy ecetesüveg is :lol: :lol: :lol:

Most h apa így felborította a hetemet mi lesz a nagytakarítással ??? :lol:

kubuspace

Sziasztok!

Először is: köszönjük szépen a féléves köszöntéseket!

Ezúton is boldog félévet minden hófordulós és féléves babának!!!!

Hitel kérdésről apa letilva, de rájött magától is, hogy ő egyszemélyben nem váltahatja meg a világot!

Mi hétvégén nyüzsögtünk Operafesztivál van itten és sok-sok egyéb progi ami nem hagyhatta, hogy itthon tespedjünk.

most megpróbálok visszaolvasni nem tudom sikerül-e de igyekszem.
Vendég

Ime a féléves kisasszony! :D

Kép
Kép
Kép
Vendég

Szorsolya: mekkora bébi!!! Aranyos nagyon! De már megint egy torta, amiből az ünnepelt nem kap, ejnye :lol:

KépKép
jurmine

Sziasztok!!!!

Gabi: na ja, FIGO!!!! Bár azért vannak előrébb lévő focisták nála (Paolo Maldini és a nagy favorit Alessandro Nesta), de ő sem rossz pasi!!!!! :lol: :lol:

Lyndee: egyébként apa nagy kedvence Figo (más szempontból :lol: :lol: ) ráadásul egy napon is születtek!!!! :lol: :lol: Amúgy a mi fiainak mikor beszélgetnek egymással????!!!! :shock: :shock: Annyi mindent hasonlóan csinálnak!!! Nálunk sem komálta a sárgarépát!!! Ma zöldborsót adtam neki, na abból egy-két falat lecsúszott!!! De annyira nem nyerő!!!

Sarmi: jó az álca!! Amúgy nem ér ilyen kajás képeket feltenni!!!! :twisted: :twisted:

Kubu: yyyyyeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh!!! Akkor várom a piámat!!!!! :lol: :lol: Egyszerű: apa csinálja meg a nagytakarítást!!!!! :lol: :lol:

Mush: csinik vagytok!!!!! :lol:

Nálunk is megindult a kúszás. De az én fiam tolatva közlekedik!!!! Ez ugye nem gáz?????!!!!

Na lépek! Apa mindjárt jön. Főztem nyúlpaprikást, az lesz az ebéd!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szorsi: jó hogy jöttél képekkel! Nagyon tündéri kislány!!!! Ha maradt még a tortából egy szelettel jó vagyok nálad!!!! :lol: :lol: Imádom a dobos tortát!!!! :lol: :lol: ( meg a csokit, joghurtost, gesztenyést, gyümist, eszterházyt, somlóit........) :lol: :lol:
Vendég

jurmine: de kap! csak kicsit később mikor szopizik. :D
Vendég

szorsi. cuki a felvesed!

video:
http://www.youtube.com/watch?v=cjcOcji1H2Q

http://www.youtube.com/watch?v=QSa81045N0U

itt olyan egszakad van, hogy csak na! hompolyog a viz az utcan, villamlik, dorog. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

boci: jó vagy nálam egy fél szeletre úgyanis annyi van még. De ha gondolod nyisd az ablakot fényposta indul! :D
Vendég

Szorsolya: akkor jó :lol:

KépKép
jurmine

Vivinek es Bernatnak boldog felevest!!!!!!

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?