sziasztok!
csilla!
gratula a csajokhoz,édesek.és a produkálás
és még mindíg csuda gyönyörűek a szőke fürtösök.
amúgy málna,eper?én már azért nem teszek mgejegyzést az ilyenre,mert nem értem...
tudom,h kilógok a sorból,amúgy mi is biztos adtunk olyat,ami még korai volt,csak nem értem,miért jó folyton bepróbálkozni és kétségbe vonni az addígi,többéves tapasztalatokat...szal én már túlugrom ezeket an sorokat,bocsánat,de szerintem mindennek megvan a maga ideje és ok-okozata.a gyerekek bélrendszere 2éves korukra alakul ki és szerintem bármilyen következmény nem feltétlen "azonnal"jön elő...na ennyi voltam,utoljára kajatémában
én is adtam Dorkónak véletlen gombát,nem lett semmi baja,de állati lelkiismeret-furdalásom volt,mert én nem szeretem súrolni a határokat,probálkozni a "hátha"dolgokkal.
joli!
szegény Te!most még éjszakára is kijut a "programból"
kitartás,tuti jobb lesz,nagy kópék már ilyenkor,kiiismerik a szülőket,próbálkoznak ezerrel.mi is túlestünk rajta
én is szenvedtem,te tuti erősebb vagy!
mászás:nálunk ezerrel mindenhova!!!!!
fel az ágyakra,onnan kinéz az ablakon,fel a homokozó tetejére stb.stb.
higgyétek el iszonyatosan gyorsan megtanulják,hogyan kell felmászni és azt is,h hogyan LE!!!!Dorkó nagyon hamar profin űzte.ezt csak bíztatásnak írom,én full aggódos anya lennék,de már látom,h a fele felesleges.néha esik,de tényleg ügyesen megoldja a mászás minden mozzanatát.szóval nem kell aggódni,eleinte én is mögötte álltam,most már nem kell.mondjuk mi úgy neveljük,h kipróbálhta "mindent"ami nem alapvetően balesetveszélyes,tapasztalja meg,mi ott vagyunk körülötte és "segítünk"levonni a következtetéseket
már azt is megtanulta,h a sütő meleg(nem,nem nyomtuk rá a kezét,csak elmondtuk,ő ott állt nézte a sütőt,picit hozzáért és elfogadta,h ha világít,nem nyúlunk hozzá)
persze nem zseni,de vhogy azt látom,h mivel nagy teret hagyunk neki,iszonyatosan gyorsan tapasztal,fejlődik.de ilyenekről tuti mindenki oldalakat tudna írni
Dorkót hagytuk már direkt leesni is a homokzó széléről,mikor előrefele akart lelépni.amikor lelépett fogtuk a karját és úgy huppant le,nem ütötte meg magát,de másodszor már hallgatott arra,h "csücsülj le!"és szépen lemászott háttal.