Kedi
Én is olyan fáradt vagyok, pedig mi még csak hirdetjük a lakást.
A pakolás, egyik helyről a másikra való költözés és a lakásfelújítás is még hátra van.
Az ingatlanközvetítő irodákkal:
- Central Home,
- Otthon Centrum,
- Duna House,
- Tipp Ingatlaniroda,
- Dr. Dobosi Anita Kornélia Ügyvédi és Ingatlaniroda,
- Szűcsné és Társai, Paris Home Ingatlancentrum,
- Lakatlan Ingatlaniroda, Cdc Ingatlaniroda folyamatosan tartom a kapcsolatot, Én vagyok az összekötő ember.
Mindegyik iroda engem hív, a lakások megtekintésének időpontjának ügyében, ha kérdésük van a lakással kapcsolatban, akkor most a napokban a közös képviselő elérhetősége miatt hívtak stb. Valami mindig van!
A telcsi töltőm mindig nálam van, mert soha sem tudhatom, hogy mikor merül le a telcsim és napközben hazamenni érte, nem tudok.
Köszönöm a szorítást, aranyos vagy!
Őszintén szólva már tök ki vagyunk!
A héten „volt” 3 komoly érdeklődőnk:
- A pszichológusnő, akiről már írtam Nektek. Felhívott, hogy „véletlenül” a bátyja rábeszélése alapján megvett egy lakást, ami, mint kiderült mégsem tetszik neki, mert Ő a mienket szerette volna.
Kérdezte, hogy még mindig eladó-e a lakás, mert ha igen, akkor most azon lesz, hogy eladja azt, amit már megvett és utána akkor megvenné a mienkét.
Mondtam, hogy még eladó, de azért mert Ő nem a mienket, hanem egy másik lakást vett meg amit végül is nem is akart……szóval azért nem fogjuk visszatartani, talonba tartani a lakást, hogy majd Ő aztán megvegye.
Van más érdeklődő is, aki gyorsabb lesz, azé lesz a lakás
- Egy idős úr is nagyon komolyan érdeklődött a lakásunk iránt. 4 lakása van és most készül megvenni majd az 5-diket. Nagyon tetszett neki a lakás, a környék, kandallót akart volna a nagyszobába, de azt sajnos nem lehetett volna megoldani, így végül úgy döntött mégsem veszi meg a lakást.
- A harmadik érdeklődő egy fiatal házaspár (a hölgy várandós), akiknek szintén nagyon tetszett a lakás, meg a környék, beszéltek is a közös képviselővel és szerdán adtak is egy vételi ajánlatot. Tegnap a közvetítő ezt el is hozta nekünk és mi is mondtunk egy általunk még elfogadható árat. A közvetítő ma beszél a fiatal párral, akik szülői segítséggel vennék meg a lakást. Ha elfogadják, akkor jövő héten szerződéskötés lesz!
Nagyon bízunk abban, hogy az általunk mondott ár, nekik is megfelel, tiszta lázban vagyunk már, hogy mikor fog hívni és mit fog mondani a közvetítőnk!
Szerintem Ők lesznek a befutók!!!
Kedi szépen haladtok akkor a lakásfelújítással, a fürdőszobai járólap már lent van és ma hozzák az új bejárati ajtót! Biztos nagyon szép lesz!