Új privát üzeneted érkezett!

Adri

Én sem a SOTE I-en csináltattam, és elfogadták!!!! :wink:
Amit Vácon csináltak az volt az UH-s, nem? Szerintem az UH-s nem jó nekik csak, ők a röntgeneshez ragaszkodnak!!! :wink:
Vendég
 


igen uh-os volt...
igen, ők a rög-hez ragaszkodnak....
nem akarok máshova menni most már itt elkeztem,meg a párom is mondta, hogy várjuk meg az Augusztust....
de azért köszike..... :wink: :lol:
na megyünk vacsizni.... :lol:
többiek :?:

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri

Akkor oksi, ha ti a SOTE-hoz ragaszkodtok!!!! :wink: :D


Ma hajnalban megjött!!!!! :wink: :D Egy zebrás tesztnek jobban örültem volna, de ez van!!!! :wink: :D Viszont így már nem kell izgulnom, hamar jön meg!!!! :wink: Pont ideális!!! :wink: :D


Jó éjt!!!! :D
Vendég
 

 
 

Helló Mindenkinek!
Megvagyok, de nagyon le vagyok most terhelve, foglalva, szóval sajna most nem nagyon tudok kitartóan jönni hozzátok. Igyekszem olvasni, lépést tartani veletek, de nem könnyű, mert keveset tudok pötyögni!

Twist, drága gondolok rád nagyon! Rem. a kölcsönnel minden oké lesz és nem fog az anyagi rész nyomasztani! Sok puszi!

Adri, banyek, hát ez szivacs, ennyi ideig lesz szabi? :shock: Sajnálom! Ahogy Ditke írta, nekik az uhus nem jó, a röntgenes igen. Szerintem nyárra apad majd a forgalom a SOTE-n!
Mi is szünetelni fogunk, a lakás kész káosz, a kupi tetején csücsülünk, s ez még ebben a hónapban tuti így lesz....sőt, még este is falat vakartunk, iszonyat!

Ditke, sajnálom a pirirt, hamarosan nekem is lesz....már csak 2 db bogyóm van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Csak ugye megyek egy újabb adagért!)
Szóval ritkábban, de előfordulok itt azért és olvaslak titeket! Mindenkinek nagy helló, üdv!
Vigyázzatok magatokra!
Vendég
 


Sziasztok!

Kettőkor hívjuk a dokit, a diabetikus miatt, utána tudok már bővebben írni! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Hozom az új táblát, beírtam, hogy Ditke 8-án piri.

Kép
Vendég
 


Adri, én is máshol csináltattam. Bárhova betelefonálhatsz (Péterfy, MÁV, István, magándokik), hogy szeretnél röntgenes HSG-t és megcsinálják neked. Aug-ban pedig Urbancsekék voltak tavaly szabin. Én akkor akartam menni első inszemire és elhajtottak, hogy egész aug-ban szabin vannak. És ezért volt csak szept-ben az első inszemim. Szóval, ez egy ördögi kör.

Mmzsó, jól látod, a munkahelyemen mindenki elvárja, hogy üdvözült arccal járkáljak. És mondom, az egyik kolléganő még rám is szólt már többször is, hogy ő bezzeg jobban örül a gyereknek mint én! Jól meg is bántott ezzel. Éppen hányás után jöttem be a mosdóból, amikor rámszállt, hogy beszéljek a babáról. Nem voltam jól basszus! És minden nap kérdezgetik, hogy jól vagyok-e. Nem és nem is leszek egy ideig, de addig jó, míg érzem a tüneteket:)
Sápadt vagyok, szédülök, stb. stb. Úgy jövök be dolgozni minden nap, hogy bárcsak otthon maradhatnék pihenni. Ide csak elvonszolom magam, többször eszembe jut, hogy vissza szeretnék fordulni. Igen, kívülről nézve persze, hogy lehet örülni más terhességének, klassz lehet a babára gondolni stb. Csak nem tudják, hogy milyen rossz a közérzetem. Én szerintem sokkal jobban örülök a babának náluk, tehát a megjegyzésekkel elmehetnek a.....!

Ditke, az anyós árulása borzalmas lehetett! A kétszínűségét látni vérlázító érzés lehetett.
Vendég
 


Na, folytatom, csak megzavartak:
Az idősebbeknél sokszor tapasztalom, hogy a semmiből egyszercsak nagyon eltorzult gondolataik törnek elő hirtelen. Pl. hogy mennyit disznót vágtak le miattatok és nem lett volna kötelességük a párodat felnevelni stb. Ezen agyal? Ezen jár az esze komolyan? Ül a kandalló előtt a hintaszékben és ez jut eszébe? Szégyen! Inkább a kertet ápolná, vagy a lakást takarítaná, vagy hívná meg a gyerekeit minden hétvégén és főzne nekik.

A sógornődhöz bementetek a kórházba és nem mutatta meg a babát? Uh, ez bunkóság a javából! Én a másik véglet voltam, be sem mentem megnézni a babákat, akik születtek, mert olyan irigy voltam és annyira fájdalmat okozott nekem. Egyszer mentem csak be a kórházba és elsírtam magam, de annyira, hogy úgy kellett leülnöm a sarokba, tisztára felszakadtak a lelki sebeim. Az meg hogy néz már ki? Hogy odamegyek, mosolyogni kéne, ehelyett pedig bőgök. Szegény sógornőmnek hogy eshetett? Ettől kezdve nem mentem kórházba többé babát nézni. És hát nem is hívtak.... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.09 12:21-kor.
Vendég
 


Sziasztok,
nekem azt mondták a telefonba,mikor időpontot kértem,hogy a júli.13.-val kezdődő héten vannak utoljára,utána 1 hónapig szabin lesznek.
Vendég
 


mmzsó
Ez érdekes! :roll: Én is úgy emlékszem, mint Twist, hogy egész augusztusban nincsenek! Lehet, hogy megváltoztatták a szabi idejét?
Vendég
 


Mhmmm......Istenem, mi most nem jelentkeztünk be a klinikára, következő ciklusban gondoltuk, akartunk volna, de íggyyyyy!!! :cry:
Vendég
 


Na, azért még csak június eleje van lányok:) Röpcsi azért még júliusban meg tudják nektek csinálni a lombikot szerintem. Szóval, ha long protokollod lesz, akkor már e ciklus 20. napjától kell szuriznod, tehát akár most is felhívhatod őket konzi miatt. Hm?
(Én emiatt a szabadságolásos dolog miatt is lepődtem meg annyira a Kaáliban, ahol mindig nyitva vannak, hétvégén és ünnepnapokon is és mivel ott sok doki van, így tudják egymást helyettesíteni. A SOTE ARO-n csak két doki van, így sokkal nehezebb dolguk van.)

Röpcsi, nagyon cuki az új vonalzód, hangulatos!:))

Én is csinálok mindjárt valami újat, szeretem váltogatni:)
Vendég
 


Twist
Nagyon szép vonalzót csináltál!!!:D Cuki a mackód! :wink:
Holnap itt a nagy nap Twist, találkozol a magándokiddal! 8)
Kíváncsi vagyok milyen benyomást kelt majd benned! Drukkolok, hogy szimpi és kellemes benyomás érjen! :wink:
A CH diétával kapcsolatban, meg tudnád mondani annak a kiskönyvecskének a címét? Kíváncsi vagyok a mintaétrendre!
Én is remélem, hogy nem leszek nagyon rosszul a Merck. 1000-estől!
:( :roll: Remélem, sikerül a személyi kölcsönödet megemelni! :wink:
Vendég
 


Ditke
Hát igen, nem lett valami jó az értékem! :cry: A -22 kilónak én is nagyon örülök, próbálom még lejjebb vinni, mert ez még mindig nem elég, de próbálok ugyanolyan kitartó lenni, mint eddig és akkor annak a pár kilónak a leadását is biztos elfogom érni! :wink:
Igen, az orvos azt mondta, hogy a Merck.-et később is, ha szükséges szednem kell majd, vagyis valami hasonlót biztos, azt hiszem, mintha Met.-et mondott volna, de ebben nem vagyok biztos. :roll:
Urbancsekhez prof.-hoz nem kértem időpontot, mindjárt írom is, hogy miért.
Gratula a madárpottyantáshoz, ez jóóót jelent! :D :D :D Így már biztos sikerülni fog a lapar! :wink:
A sógornőddel, családi dolgokkal kapcsolatban, megértelek, nálunk is hasonló dolgok történnek a családban, időnként nálunk is jól bepörögnek az emberek! :(
Vendég
 


Adri
Mi is gondoltuk, hogy megnézzük majd a Terminátor című filmet a moziba, de, hogy mikor azt nem tudom. :roll: Lehet, hogy csak akkor, amikor már megjelent DVD-n is. Valahogy sohase jutunk le moziba. Az első része nekem is tetszett! :D
Mikor utaztok el Zamárdiba? Mi kb. 2 éve voltunk arra nyaralni, nagyon jó hely! :D 8) 8) 8)
Jó a pocakos, tappancsos kép! :wink:
Sajnálom, hogy nem tudtál bejelentkezni a HSG-re! :( Én, 2 évvel ezelőtt augusztusra kaptam időpontot.
Vendég
 


Kedi
Kitartást a lakásfelújításhoz!!! :D :wink: Az eleje mindig nagyon nehéz, aztán egy kis idő után már az ember el van a dobozok, por között. Majd lassacskán minden valahogy kezd helyrerázódni, a helyére kerülni és egyik pillanatban már azon kapjátok magatokat, hogy készen vagytok és lett egy nagyon szép felújított saját lakosotok! :D :D :D
Örülök, hogy már csak 2 bogyó van hátra! :D
Vendég
 


Rena, Twist
Sajnálom a rossz, kellemetlen munkahelyi történéseket! :(
Én nem a munkahelyeteket, főnökötöket akarom védeni, de szinte nálunk is ugyanez a helyzet áll fenn. Anya mostanában mindig nagyon ideges, jóóó mondjuk Ő lehet, hogy nemcsak a meló miatt hanem emiatt a lakás eladás miatt is idegesebb, mint úgy átlagosan.
Nekem ma nyílt ki a bicska a zsebembe, a hajam szála az égnek állt, alig vártam, hogy egyedül legyek! Sokszor 1000 dologra is oda tudok figyelni egyszerre, máskor meg, ha csak 1 dologra is kérnek meg, már égnek álló hajjal hallgatom végig az utasítást! :twisted: :? :(
Rena, szavadon foglak, ha a kövi ciklus is olyan lesz, mint előzőleg, akkor irány a dokibácsi! :!:
Vendég
 


Lányok, tegnapestétől elkezdtem szedni a Merckformin 1000 mg-os gyógyszert és eddig még lekopogom (kopp-kopp) semmi panaszom nincs. Se hasmarsi, se hányinger, se erős hasfájás. Egy picit érzem a hasamat, meg azt, hogy talán valami készülődik a pocakomba (talán lesz hasmarsi vagy dolgozik a gyógyszer) de eddig még semmi komolyabb nem történt, szerencsére! :wink:
Az endokrinológussal sikerült beszélnünk, jövő héten hétfőn reggel kell mennünk a diabetikus tanácsadásra! :D Kíváncsi vagyok, milyen lesz! Őszintén szólva várom azt az étrendet! :)

A klinikára, most ezekben a napokban jelentkeztünk volna be, de megbeszéltük, hogy most várunk. Következő ciklusban akarunk majd bejelentkezni, elmenni és elkezdeni! :D :(
Mind a ketten vártuk, várjuk már a programot, de most valahogy nagyon összetorlódtak a dolgaink!
Az insulin értékem ugye valamelyest jó lett, mert a február óta lement 3 értéknek azért örülünk, de ugye nem sok. Ezért ugye erősebb gyógyszert kell elkezdenem szedni, vagyis már szedem is, ami szerintem azért meg fog viselni. Ja és még plussz a torna és a diabetikus által mondottak összeegyeztetése se lesz semmi.
Akkor ott van még mindig a lakáseladás. Már 3 komoly érdeklődőnk van és mindegyik készpénzes, perpillanat mindegyik vacilál, de ha akarnak valamit, akkor az most lesz, nem 2 hét múlva.
Tudom, az életben mindig lesz olyan nap, hét, hónap, amikor történni fog valami, de most akármennyire is szeretnénk elkezdeni a programot, nem tudjuk! Vagyis, lehetetlen ugye nincs, persze valahogy talán mégis csak eltudtuk volna kezdeni, de nem szívesen és nem is akartam volna egyik dobozról a másikra ülni a pakolászás közepette, hanem inkább kényelmesen feküdni.
Úgyhogy kövi ciklusban bejelentkezünk!!! :D :D :D
Vendég
 


Üdv, kicsit bekukkantok, de olyan hulla vagyok....most már pillanatok múlva itt a tanév vége, de mindig úgy kipurcanok estére, na de nem panaszkodom.
Igyekszem veletek lépést tartani, bocsi, ha vmi fontos, ill. vki kimarad nálam, nem mindig fogom fel a dolgokat!

Röpcsi, hát iszonyat, ami most nálunk van. Olvastam azt, hogy nálatok is összejöttek a dolgok, totál megértelek. A babázáshoz nyugi kell azoknak, akiknél természetes módszerrel nem jött össze, mi valahogy másképp működünk. Nálunk ugyanez a szitu, feltorlódtak a dolgok. Káosz a köbön a lakás, és így a dobozok, a piszok közepette hogy lehetne már nyugiban heverni, meg relaxálni, s befogadni. Szóval mi is ezért döntöttünk úgy, hogy várunk, csak ugye én nyáron érek rá jobban, meg nincs meló, nyugi lenne, erre tessék, mennek júli. közepétől szabira. Mire visszatérnek nálunk ismét elindul a tanév, s az is olyan macerás, mint a vége!

Júliusban meg autogén tréninget szeretnék tanulni, meg pihenni is elmennénk, hát lesz mit kipihenni.....

Twist, nagyon sajnálom, hogy ennyire otrombán viselkednek melóhelyen veled! Olyanok tudnak lenni az emberek, hogy botrány! Kitartást!

Mindenkinek üdv!
Vendég
 


Csajok, sikerült a személyi kölcsön emelés, már át is utalták:) Tök jó, most már minden okés lesz:) Azért így nyugodtabb vagyok.

Röpcsike, nem kiskönyvet kaptam a diétáról, hanem egy ottani gépelt 5 oldalas anyagot. Nincs már meg sajnos. De talán van a net-en 160 g-os mintaétrend. Ja, eszembe jutott, vettem a könyvesboltban egy könyvet, cukorbetegek diétáskönyve és abban minden le volt írva. Mert ugye, ez cukorbeteg diéta (bár mi nem vagyunk azok).
http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=32
Szurkolok, hogy megvegyék végre a lakást. Már azt hittem, hogy megvették, mert olyan komolyan érdeklődnek mindig. Ezt nem bírom, hogy érdeklődnek, azt hiszi az ember, hogy eladva, aztán koppanás:((

Kedi, sajnálom, hogy tanév vége van és hajtás! De legalább szép lesz a lakásotok és utána nagy nyugi lesz! Mensi megjött? Mikor hívod Murbert?
Vendég
 


Helló!
Twist, ma volt az első találkozásod a dokiddal a terhesgondozással kapcsolatban. Milyen tapasztalataid vannak? Korrekt a doki, rendes? Írj majd részletesen hogy zajlott. Na, szuper, hogy az anyagiak miatt nyugisabb lehetsz, lesz forrás mindenre! Jó az új vonalzód!

Nálunk a fürdőben már lent van a járólap, pénteken hozzák az új bejárati ajtót, a fürdő jövő hét közepére készen lesz! Aztán jön a konyha, de nagyon folyik a pénz, minden iszonyat sokba kerül...... :(
Majd pénteken személyesen beugrom a klinikára és úgy kérek időpontot. Nekem most szűkösek a lehetőségek, de sietni kellene, mert -jelentem- ma vettem be az utolsó fogibogyit!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
Vendég
 


Kedi, akkor te nemsokára a piri mezejére lépsz és utána mehetsz dokihoz! SZurkolok, gyorsan indítsák a kezelést és még júliusban jöhet is a ++++++ teszt!

Tegnap voltam a dokszinál. Nagyon ari volt, szimpi, már az ajtóban várt. Nem vizsgált meg, UH sem volt, mert én nem kértem. Minek? Egy hete nézték manócit.
Minden adatot felvett, aztán adott papírt a védőnőhöz és utró receptet és mondta, hogy ne aggódjak már a baba miatt, mert nagyon rosszat tesz. Próbáljam élvezni a terhességet:) Aztán megegyeztünk, hogy a 12. héttől majd megteszem ezt, addig hadd szorongjak már:)
Havonta egy vizsgálat lesz, itt már lazábbak, mint a Kaáliban, nem aggódnak értem annyira. Nem kaptam beutalót sehova sem, csak a 12. héten megyek vissza UH-ra. Gondolom, akkor kapok teljes vérképre, EKG-ra beutalót. Terhestornáznom kell a 12. héttől és akkortól lehet nyugodtan házaséletet élni. Én önhatalmúlag felemeltem az utró adagomat jó ideje már 3x3-ra, mert más is annyit kap és aggódtam, nehogy nekem elmenjen a babám, mert én kevesebbet kapok. Na, a doki emiatt megdorgált és szépen le kell csökkentenem az előírt 3x2-re az adagomat.
Elmondta, hogy ha keményedik a hasam, vagy bármi bajom van, azonnal hagyjam abba a munkát. Okés, szívesen:)))
Vendég
 


Sziasztok!

Holnap jövök már, de most nagyon "felgyorsultak" nálunk az események lakás ügyben! :D :)

Twist, Kedi, Ditke, Rena, Adri, mmzsó mi újság????
Vendég
 


Üdv!
Örülök Twist, hogy jól ment a dokinál az első látogatás! Irgum-burgum, miket csinálsz! Az egy dolog, hogy mást mit kap, te nem vagy más, neked nem rendelhették ugyanúgy az utrózást, Twist, ejnye-bejnye!

Holnap szándékozom jöttömben-mentemben betérni a klinikára személyesen időpont miatt, még nincs menzi, de most ez nem is érdekel, mert nem szeretnénk elkezdeni, ahogy szerintem már írtam is. Összejöttek a dolgok, káosz a lakás, mindenhol dobozok, cuccok, kupi és por, sok munka stb. nem ragozom, de az tuti, így nem lehet babásodni. Legalábbis én nem vállalom be, mert nem tudnék pihenni, most túlleszünk a lakás dolgon, aztán jöhet a hagyományos módszer, meg nekem valami jó kis relaxációs technika, aztán ősszel beindulunk. Akkor meg már nem biztos, hogy engedem magam inszemizni......őszintén, endósoknak egy megoldás van, betegségre, arra, hogy teljesen eltűnjön, a lombik!

Na, hát ez a harci helyzet, majd néha így kampányszerűen bekukkantok, gyorsan ledarálom mi van velem, meg olvasgatlak titeket. Várom, hogy nyugisabb időszak következzen!

Röpcsi, nagyon szorítok lakás ügyben! Bárcsak nektek is megoldódna ez az ügyetek, s akkor nálatok is könnyebb időszak következhetne!

Ditke, hamarosan itt a műtét? Mi van most veled?

Rena, még mindig szenya a meló, ill. a főnök?

Adri, Mmzsó veletek mi hír?
Vendég
 


Sziasztok,
velem semmi hír.Kb.8-10 nap múlva kiderül,hogy sikerült ez a hónap.
De még nem izgulok túlzottan.Júliusban úgyis megyünk klinikázni,ez jó érzés,megnyugtató.

Twist,
örülök,hogy tetszik a doki.A blogodban olvastam,hogy még nem adják át a helyet.Hát nem akarok,károgni,de különösebb illúzióid a továbbiakban se legyenek.Sajnos zömében rémesek az emberek ilyen téren :roll:

Kedi,
hajrá lakásügyek,oszt' jöhet a lombik!
Vendég
 


Kedi
Én is olyan fáradt vagyok, pedig mi még csak hirdetjük a lakást. :(
A pakolás, egyik helyről a másikra való költözés és a lakásfelújítás is még hátra van. :?
Az ingatlanközvetítő irodákkal:
- Central Home,
- Otthon Centrum,
- Duna House,
- Tipp Ingatlaniroda,
- Dr. Dobosi Anita Kornélia Ügyvédi és Ingatlaniroda,
- Szűcsné és Társai, Paris Home Ingatlancentrum,
- Lakatlan Ingatlaniroda, Cdc Ingatlaniroda folyamatosan tartom a kapcsolatot, Én vagyok az összekötő ember. :D :)
Mindegyik iroda engem hív, a lakások megtekintésének időpontjának ügyében, ha kérdésük van a lakással kapcsolatban, akkor most a napokban a közös képviselő elérhetősége miatt hívtak stb. Valami mindig van! :( :?
A telcsi töltőm mindig nálam van, mert soha sem tudhatom, hogy mikor merül le a telcsim és napközben hazamenni érte, nem tudok.
Köszönöm a szorítást, aranyos vagy! :D :D :D Őszintén szólva már tök ki vagyunk! :( :oops: :?

A héten „volt” 3 komoly érdeklődőnk:
- A pszichológusnő, akiről már írtam Nektek. Felhívott, hogy „véletlenül” a bátyja rábeszélése alapján megvett egy lakást, ami, mint kiderült mégsem tetszik neki, mert Ő a mienket szerette volna. :) Kérdezte, hogy még mindig eladó-e a lakás, mert ha igen, akkor most azon lesz, hogy eladja azt, amit már megvett és utána akkor megvenné a mienkét. :D Mondtam, hogy még eladó, de azért mert Ő nem a mienket, hanem egy másik lakást vett meg amit végül is nem is akart……szóval azért nem fogjuk visszatartani, talonba tartani a lakást, hogy majd Ő aztán megvegye. :? Van más érdeklődő is, aki gyorsabb lesz, azé lesz a lakás :!: :!: :!:
- Egy idős úr is nagyon komolyan érdeklődött a lakásunk iránt. 4 lakása van és most készül megvenni majd az 5-diket. Nagyon tetszett neki a lakás, a környék, kandallót akart volna a nagyszobába, de azt sajnos nem lehetett volna megoldani, így végül úgy döntött mégsem veszi meg a lakást. :evil:
- A harmadik érdeklődő egy fiatal házaspár (a hölgy várandós), akiknek szintén nagyon tetszett a lakás, meg a környék, beszéltek is a közös képviselővel és szerdán adtak is egy vételi ajánlatot. Tegnap a közvetítő ezt el is hozta nekünk és mi is mondtunk egy általunk még elfogadható árat. A közvetítő ma beszél a fiatal párral, akik szülői segítséggel vennék meg a lakást. Ha elfogadják, akkor jövő héten szerződéskötés lesz!
Nagyon bízunk abban, hogy az általunk mondott ár, nekik is megfelel, tiszta lázban vagyunk már, hogy mikor fog hívni és mit fog mondani a közvetítőnk!
Szerintem Ők lesznek a befutók!!! :D :D :D
Kedi szépen haladtok akkor a lakásfelújítással, a fürdőszobai járólap már lent van és ma hozzák az új bejárati ajtót! Biztos nagyon szép lesz! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Neharagudjatok,hogy csak most jövök de ez a hetem is úgy megy el a munkahelyemen mint ha a bolondok házában lennék.

Ditke!Nem semmi,hogy kikezdett veled a főnököd!Ügyes voltál,hogy kiálltál magadért!Amúgy biztosan azért nem mert szólni arról,hogy "engedetlen vagy" mert félt,hogy feljelented munkahelyi zaklatás miatt.De jó,hogy már kirúgták!Jó lenne ha én is megszabadulhatnék a főnökömtől!Sajnálom,hogy az anyósodék így viselkednek veletek!Gondolom szegény párodnak ez a levél mennyire rosszul esett.teljesen áttudom érezni a helyzeted mert az én anyósom is hasonló dolgokat művelt.Most jelenleg nálunk vihar előtti csend van,de ezt mindig eljátsza ne és amikor nem is számítunk rá lecsap ránk mint egy hurrikán.Szívem szokott megszakadni mikor látom a páromon,hogy mennyire fáj neki az anyja viselkedése.Én is úgy vagyok mint te nm érdekel ha engem megbántanak de a párom mégis csak a gyerekük.Az apósommal meg az a baj,hogy ő mindent úgy csinál anyósnak mint egy engedelmes kiskutya.
A sógornőddel se foglalkozz,de elég bunkó dolog volt az amit a szülésénél művelt veled.Hiszen te csak érdeklődtél a hogylétük felől.Sajnálom a pirit!

Kedi!Jól leterhel a lakás felújítás!Kitartás nemsokára végeztek!

Twist!Hogy vagytok?Roka koma látogat még?Nagyon szép az új vonalzód!Szegénykém sajnálom,hogy ennyi rosszat kellet átélned amikor bementél a kórházba!De pár hónap múlva már hozzád mennek látogatni!Örülök,hogy sikerült a kölcsön emelése!Aranyos lehet az új dokid!

Röpcsi!Szép az új vonalzód!Remélem nem is lesz semmi panaszod az új gyógyszered miatt!Remélem valamelyik érdeklődő megveszi a lakást.Teljesen megértelek,hogy nem kölözés közben akarod elkezdeni a lombikot!

Többiek,hogy vagytok????

Kép
rena85
 
 


Twist
„Nálunk most a családban, munkahelyen folyamatosan kérdezgetik, hogyhogy vagyok, jól vagyok-e. De ha meglátnak, már más kérdés nincs is. És én nem vagyok jól igazán és ezért csak bosszantanak a kérdéssel. Mert ha őszintén megmondom, hogy nem vagyok jól, akkor pofákat vágnak (hogy ne panaszkodjak, hanem örüljek). Á, engem meg már minden idegesít, asszem a hormonális hatások nagyon elértek....”

Drága Twist, ez az egész nemcsak Téged, hanem minket is idegesítene :!: :!: :!: . Jó, az ember örül és boldog, hogy megkérdezik tőle, hogyhogy van, de ez egy idő után idegesítő, mert megkérdezni, érdeklődni lehet, de nem állandóan, mert az olyan mintha valami gond lenne! :evil: Pedig nálad, nálatok semmi gond sincs :!: :!: :!:
Hülye azaz ember szerintem aki azt várja el, hogy minden kismami barátja széles mosollyal, az arcán. azt a választ mondja neki, ha megkérdezi, hogy vagy, hogy: köszi, köszi, jól vagyok, nagyon jól, fantasztikusan jól érzem magamat, jajjj, nem is találok szavakat, majd kicsattanok stb. :? :? :?
A babavárás, kismamaság egy gyönyörű része az életünknek, de ha tüneteink nincsenek, akkor is „rosszul érezhetjük” magunkat, az állandó aggódások miatt vagy mert nem tudjuk jól tesszük-e azt amit teszünk, ártunk-e vele a picinek vagy sem stb. És miért van ez? Mert nők vagyunk, sokat küzdöttünk a babánkért és még is csak egy kis életről van szó, nem valami tárgyról :!: :!: :!:

A pofavágásokról annyit, hogy sajnos ilyet én is tapasztaltam már a családban és a baráti körünkbe is. :? :roll: Amikor kezelés volt és nem voltam jól a gyógyszertől, szédültem, hányingerem volt vagy nagyon fájt a hasam és ezekkel egy időben kérdezték, hogyhogy vagyok, mi újság a babavárással, mondtam, hogy nem vagyok valami jól és hogy most nem akarunk erről beszélni, egyből olyan hülyén néztek rám meg olyan értetlenkedve! :evil: Miért nem örülök, hiszen kezelés van, több esély lesz a baba meg fogantatására, ezt akartam nem? De igen ezt akartam és várom is a kezeléseket, de egyszerűen ha pl-ul a Choragon beadása után nagyon fáj a hasam, nem fogok ugrálni és azt mondani, hogy fantasztikusan jól vagyok! :evil: A szomszédasszonyunk, akiről már írtam, ha látja, hogy xarul vagyok és mondom neki, hogy a gyógyszertől, le se xar! Talán ez még a legjobb! Persze de időnként vannak aranyköpései, amiért már Anya is odaszól neki, hogy állítsa már le magát.
Vendég
 


Orvos látogatás:
Nagyon örülök, hogy jól sikerült az első orvos látogatás, kellemes benyomást keltett benned a doki! Kép Ez nagyon fontos, mert az első látogatáskor dől el minden, az, hogy az ember ott-e akar maradni vagy inkább átmenni egy másik orvoshoz!
A 12. hét után biztos elküld majd a doki különböző vizsgálatokra és akkor lesz ultrahang vizsgálat is! De jóóó, az nemsokára itt van! :D :D :D Kíváncsi vagyok a védőnőről milyen véleményed lesz! Remélem, egy nagyon aranyos kedves kis védőnőt fogsz kifogni! :D :wink: Az utró felemelésével kapcsolatban egyik felől az a véleményem, hogy nem Kép kellett volna önhatalmúlag felemelned az adagodat :!: Másik felől viszont valamelyest megértelek, mert a kis manócskátok nem egyik percről a másikra lett, ezért érthető, hogy mennyire megakarod tartani, óvni akarod stb. :!: :D
Vendég
 


Rena
Sajnálom, hogy a melóhelyeden bolondok háza Kép hangulat van! :(

Nálunk anyóssal nincs nagyon baj, persze azért vannak dolgok amik kiakasztanak szintén azért amiért Titeket. Nem magamat nézem ilyenkor, hanem a páromat, nagyon sajnálom! :(

Nekem is nagyon tetszik ez a vonalzó! :D Remélem a kismackóm gyorsan végig brummog rajta, hogy minél előbb mehessek majd a dokihoz! :D Mi is nagyon reméljük, hogy valamelyik érdeklődő most már megveszi a lakást. :D

Pároddal remélem jól vagytok!!! Kép
Vendég
 


mmzsó
Szia mmzsó!
Remélem sikerült ez a hónapotok! :D Nagyon szorítok :!: :!: :!:
Júliusban akkor Te is jössz a klinikára, de jóóó! Kép Bennem is jó érzés van, hogy júliusban visszamegyünk a klinikára!!! :D Lehet, hogy a végén még össze is futunk! :shock:

Mi hétfőn megyünk a diabetikushoz, kíváncsi vagyok milyen lesz! :) A gyógyszert szedem folyamatosan és most már lassan kezdem is érezni, hogy amit nem szabadna és megeszek, azt a gyogyi kihajtja belőlem. :D :(
Vendég
 


Sziasztok!

Végre itt a hétvége!Mindenkinek jó pihenést!
Kép

Kép

Kép
rena85
 
 


Sziasztok Lányok!
Képzeljétek, hogy jártam! De ne ijedjetek meg, jó vége lett.
Ugye 3x3 utrót szedek, és a dokim mondta, hogy nagyon sok ez és csökkentsem le azonnal 3x2-re. És sajnos ettől szúrni kezdett a hasam, mint mensi előtt és megjelent egy vércsepp is. Megijedtem: pánik, sírás, telefonálás a dokinak stb. Mondta, hogy emeljem vissza 3x3-ra. Szerencsére ez segített, azóta nincs semmi vér, hasszúrkálás is mára megszűnt, jól vagyok újra. Tehát nem szabad így lecsökkenteni, mondták is a Kaáliban, hogy csak a 12. hét után szabad csökkenteni.
Azóta semmi gond, tök jól vagyok.
Vendég
 


Sziasztok!

Twist!A szívbajt hoztad rám,nagyon megijedtem mikor elkezdtem olvasni.Örülök,hogy jol vagytok!Pihenj sokat és vigyázz magatokra!!!!!!

Kép
rena85
 
 


Rena, sokat tanultam az esetből, tényleg akárki akármit mond, a 12. hétig nem szabad csökkenteni az utrót.
Szerencsére van egy barátnőm, akivel szinte ugyanez történt és így tudtam, hogy mi ilyenkor a teendő. Az ő babájával sem lett semmi baj, csak vissza kellett emelni az adagot és aztán nagyon szépen lassan, fokozatosan csökkenteni.
Tényleg most már semmi baj sincs, frankón vagyok. Nem akarok senkit bántani, de úgy vettem észre, hogy a meddőségi centrumos dokik valahogy talán jobban értenek az utró használatához és csökkentéséhez, nagyobb a tapasztalatuk vele. És tisztelet a kivételnek!
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi a héten csak olvasó üzemmódban voltam mert ezer melóm volt és dög fárattan értem haza :cry:
Twist: Ne ijezgessssss :roll: :roll: hála,hogy minden renben van szedd csak a 12.hétig a bogyót és vigyázz magatokra :!: :!: :wink: pihizz sokat :!: :lol: nagyon ari a vonalzód :lol: :lol:
Mmzso: Remélem sikerült ez a hónapotok! Nagyon szorítok :!: nekem jövő hétvégén 21.-én kell megjönnie :roll: :wink:
Röpcsi: neked is szép a vonalzód :lol: én is nagyon szorítok lakás ügyben és ha minden jó jöhet a lombik :!: :?: hurááá :lol:
Kedi: nekd meg sok kitartás a lakás felújításhoz.... :wink: mi 2 éve csináltuk meg.. :lol: amikor készlett élvezet volt takarítani és beköltözni :lol: :lol:
Ditke: Nem semmi,hogy kikezdett veled a főnököd.... sajnálom pirit... :cry: új hónap újj remény :lol:
Rena: neked is jó hétvégét :!: :!: :lol:
Mindenkinek

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok!

Bocsi hogy nem reagálok senkinek, de itt a finishben összetódultak a dolgaim!!!! :? :shock: Jöttek be nem tervezett események is, úgyhogy most meg kapkodás!!!! :?

Holnap indulok!!! :? :( Legyetek jók, vagy rosszak!!!! :wink: :lol: Drukk mindenkinek, lakáseladáshoz, lakásfelújításhoz, nyaraláshoz, a genya főnök elviseléséhez, babásodáshoz, vuk elkerüléséhez, pocaksimi a kismaminknak!!!! :wink: :D :D :D

Jövő héten majd ha hazaértem írok egy pár sort, addig is legyetek jók!!! Nagy puszi!!!!! :D :D :D

Írjatok jó sokat, hogy tudjak a tp-em alatt mit olvasni, és akkor már legalább tudok reagálni is!!!! :wink: :D
Vendég
 


Sziasztok!

Ditke!Nagyon nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen veled!Gondolatban ott leszek veled!Vigyázz magadra!ÉS nagyon sokat pihenj ne emelgess semmit!Bízom benne,hogy jó eredménnyel jössz majd!

Twist!Szerintem is jobban értenek hozzá a meddőségi központokban.Nagyon örülök,hogy jól vagytok!

Adri!Neked is jó hétvégét!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Ditke, nagyon sok drukkot küldök neked, gondolok rád! Minden okés lesz, jók az előjelek++++++++++++++! Táppénz alatt nagyon várunk téged, nyomasd a beszámolókat:) Sok sikert, bátorságot, gyors felgyógyulást, puszi!!!!

Adrika, végül is hogy döntöttél a HSG-vel kapcsolatban? Megcsináltatod másik intézményben, vagy kivárod a SOTE-sat?

Köszönöm a vonalzó dícséretet, jól látni egy igazi kismamis pocit:)

Jaj, tényleg megmutatom a 6 hetes pocakfotót - kontra - 10 hetes fotóval. Már mintha nőtt volna:))

Ez a 6 hetes:

Kép

Ez a 10. hetes:

Kép
Vendég
 


Twist!Nagyon szépen növöget kerekedik a pocid! :wink:

Kép
rena85
 
 


Üdv!

Twist, úgy megijedtem, mikor olvastam az utrós szitudat, de aztán megnyugodtam, hogy a 3-mal ismét rendben vagy és Manócska is jól van! Szuper. Bizony, nőtt a pocakod, ill a formája is változott, látni, a 10 hetes képen szűkebb rajtad a felső! Gyorsan megy az idő, szépen gömbölyödsz!

Ditke, én is ritkán fordulok elő itt mostanában, de szurkolok neked a műtéthez! Megy a drukkkkkk ++++++++, jó helyen leszel, majd meglátod, meg ugye nekem elhiheted, 2x volt már szerencsém műtőt látni belülről! Majd várlak én is jó eredményekkel, beszámolóval, tapasztalatokkal!

Köszi Adrinak & mindenkinek a biztatást lakásfelújításhoz. Kellene még jó sok energia! Most még annyira nem látni a végét, de jó belegondolni, hogy milyen szép lesz, mindig erről fantáziálok!

Rena, kitartást a húzós melós időszakhoz! Együttérzek veled, most nálunk is ez van, igaz, durván csak a hó végéig, aztán szünet. Neked mikor lesz egy hosszabb szabadságod? Mentek nyaralni, pihenni?

És a többieknek mi lesz a nyári terv?

Röpcsi, nagyon sokat gondolok rátok, hogy elkeljen a lakás! Szorítok!

Szép vasárnap estét!
Vendég
 


Sziasztok!
Rena, nagyon ari vagy:) Tényleg, otthon változtak a dolgok a gyerek ügyben? Melóhelyen leszállt rólad a főnököd kicsit? Most látom, hogy egy hét múlva szülinapod lesz:) Tök jó! És még csak 24 éves leszel, az szuper! Én 25 évesen mentem férjhez. 24 évesen randizgattunk a párommal. Még nem is sejtettük a boldog jövőt:)

Kedi, most már szépen műkszik a vonalzód, most már 9 hónapos a kapcsolatotok, nőtt a szám. Gratula! Mi újság veled? Megjött a piri? Azt írtad, ugye, hogy bemész személyesen Murberhez időpontot kérni? Mesélj, hogy áll most a fürdőszoba? Tudtok ott fürödni, wc-re menni most? Mondjuk, lavóros időszakunk nekünk is volt, az ismerős. Bár nekünk azért volt, mert a lakótelepen minden évben két hét karbantartás miatt nem volt melegvíz és lábosban kellett melegíteni, ha fürödni akartunk.

Nálunk a nyári terv sajnos nincs, mivel minden lóvénk a lombikozásra és egyebekre ment el. De hosszú hétvégéket lehet, hogy össze tudunk hozni. Meg én az összes szabimat ellőttem szintén a lombikozásra, így már csak alig van. De most ez nem gond, mivel októbertől már nem szeretnék dolgozni és akkor annyit lazíthatok, amennyi jól esik:)))) :wink:

Köszi szépen a pocak-dícséretet:) Azt írja a net a 10. hétről, hogy még mindig nem a baba miatt nő a hasunk, hanem átrendeződtek a dolgok odabent, "A hasa kicsit nagyobb, de ezt inkább a belek kitágulása okozza, nem a méh növekedése."

Kellemes hétvégét a maradék időre nektek! Puszi
Vendég
 


Sziasztok!


Most csak bekukkantok! 8)
Reggel voltunk dietetikai tanácsadáson! :D Nagyon kedves kis nő mondta el a dolgokat, majd beszámolok róla! :D
Vendég
 


Sziasztok!
Twist,
sokkal nagyobb a 10 hetes poci! :wink:

Ditke!Ezer drukk!!!!

Adri,kezet foghatunk,szerintem nekem is vasárnap lesz.vagy nem,de nem reménykedem túlzottan.Mittudomén,majd lesz ahogy lesz.

Mindenkinek minden jót,én is eltűnök,utazgatok ide-oda,először szüleimhez,aztán munkaügyben...de ha van valami nagy újság,jelentkezem!
Vendég
 


Jó estét mindenkinek!

Haladunk Twist, wc az van, zuhanyozni még nem tudunk, de ismerősöknél megoldjuk. Meg van a lavór! Készül a hálóba a gardrób, aztán a konyhabútor is.
Voltam bent Murber dr.-hoz időpontot kérni, szerdán megyek , s már pirizek is tegnap éjszakától. DE inszemibe nem kezdünk most, majd ha készen lesz a kis fészkünk!
Igen, nekem is tetszik az interaktív vonalzóm, bár sajna nem kimondottan házasságos vonalzó, a love már régebb óta tart, mint 9 hónap, ez az esküvőnktől eltelt idő. Lehet kéne új vonalzót alkotnom, a közelgő 30. szülinapom miatt! Bő egy hónap és már nem húszon leszek!

Röpcsi, várlak a tanácsadás-beszámolóval! nagyon kíváncsi vagyok milyen hasznos dolgokat mondtak nektek.
Lakás ügyben van vmi változás?

Holnap meg drukk Ditkének!
Vendég
 


Nagy drukk DITKÉNEK!!!! Gyors, problémamentes műtétet kívánok!!

Kedi, mikor lesz a szülinapod? Nyári lányka vagy? Szóval, szerdán mész Murber dokihoz. Remélem, hogy mindent rendben talál odabent. Tök jó, hogy még gardróbotok is lesz!:)) Mikorra lesz kész kb. a lakás? Egy hónap múlva kb.? De tök jó lesz az új felszerelések között élni, imádni fogjátok!:)

Röpcsi, várjuk a beszámolót, hogy mi volt a dietetikusnál. Kaptál kis füzetet, mintaétrendet?

Mmzsó, jó utazgatást neked, reméljük, hogy jobb idő is lesz, mint mostanában van. Majd jelentkezz, mert várunk!

Adri, Rena puszi nektek is! Szóljatok, ha van piri, mert beírom a táblicskuba.

Sokat-sokat gondolkoztam az elmúlt napok eseményein, hogy megszívtam az utróval és a védőnővel is. A védőnővel nem tudok mit csinálni, nem szabadon választott dolog. Ja, nem tudom, hogy meséltem-e, hogy megbeszéltük hétfőre, hogy fogad és nem jött el a rendelőbe. Ott vártam egy órát a kocsiban a rendelő előtt és sehol senki. Szabit vettem ki miatta és nagyon ideges lettem, hogy így átvert! Szóval, azt fogom csinálni, hogy kismamákat szólítok le az utcán, hogy mondják meg a védőnő elérhetőségét, mert ők is hozzá járnak körzetileg. Már kinéztem a szemben lakó házaspárt, mivel tegnap vettem észre, hogy a csaj kb. a 8. hónapban lehet, tehát ő is a helyi elérhetetlen védőnőhöz jár. Lehet, hogy átcsöngetek hozzájuk.

Dokiügyben úgy döntöttem, hogy dokit szeretnék váltani. Ez szerintem nagyon nagy hiba volt, hogy majdnem baj lett a babával, a terhességemmel.... Elvesztettem a bizalmamat iránta, nem érzem biztonságban magam az ő felügyelete alatt. Rá hallgattam és majdnem baj lett....
Szóval, másik dokihoz megyek és sajnálom, de ez van. A baba érdeke mindenek előtt!
Vendég
 


Röpcsike, hol a beszámoló?

Csajok, meg is van az új dokszim, csütörtökön már tud is fogadni. Szurkoljatok, hogy ő legyen az igazi!!!!
Vendég
 


Twist,
elárulod priviben,ki az?

Ditke,
már biztos túl vagy a műtéten...drukk!
Vendég
 


Üdv Twist!

Olvastam a privit, majd írok holnap részletesen.
Szurkolok, hogy a másik dokival közös nevezőn legyetek!
Nekem úgy érzem Csaba dokival szerencsém van, sikerült közös hangot megtalálnunk, mindig együttérző, nagyon bírom ezt.
Neked is egy ilyen dokit kívánok Twist, bárki legyen, bárhol is praktizáljon.

Hú, Ditke vajon hogy van? Várjuk vissza beszámolóval és Röpcsit is.

A többiekkel mi újság?

Szép álmokat!
Vendég
 


Sziasztok!
Ditke még bizti nem tud írni, mert mondta, hogy 4 napig lesz a kórházban. De remélem, hogy jól van. Az volt nekem laparon, hogy előtte egy napig vérvételek, EKG, tüdőszűrés, ez-az, beöntés. Aztán másnap reggel 10 körül volt a műtét. Lehet, hogy neki is ma van?

Kedi, ti mikor utaztok el nyaralni?

Röpcsike, mi volt a dietetikusnál? Én tökre várom a beszámolót!! Ekkora szemekkel lesem a fórumot: :shock:
És ti mikor utaztok nyaralni?

Többiek jól vagytok?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?