Sziasztok!
Anyoooka,Kistiggrincs,
Irtó édes képeket hoztatok megint!!!:)
Anyooo,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Gratula Ádámnak a csüccsenéshez!
Nálunk csak akkor van ilyen ha én teszem 4klézláb (mert magától még nem tudja) és akkor van,hogy ő is kicsücsül (mert amúgy meg ülni már tud)
Holka,
Hogy lehet,hogy tudtok szocpot felvenni használt lakásra (házra)??
az nem csak akkor lehetséges,ha hozzáépítés van vagy pl. tetőtér beépítés? Ti csináltok ilyet? Ha nem akarod ide,esetleg püben megírnád, mert nálunk ezt anno Szabolcsom nézegette és mondta,hogy mi minden kritériumon kívül esünk, így nem jár nekünk semmi sem
Ügyes nagyon a Te kicsi Emmád!
Hozz képet róla!
Lányok! Kéne egy kis segítség, tanács, vélemény.
Kicsit ki vagyok merülve, tudjátok meséltem,hogy Andorom ahogyan elkezdtek jönni a felső metszői elutasította a kanalas kaját és kb 1 hónapig szinte csak tápin volt + kölesgolyót csipegetett (néha kis gyümölcsöt elfogadott,főleg ha én adtam a szájába)
Most hogy már kijöttek a fogacskák, láthatóan elfogadta a kanalat, nagyon meg is örültem neki. VISZONT! kb 10 kanálnyit eszik szépen, amíg csillapítja farkaséhségét és utána hiszti, nem hajlandó hanem mondhatni követeli a tápit.
felhívtam a védőnőket,hogy lehet-e,hogy elkényelmesedett ez idő alatt a kisúr és mondta a nő,hogy hát igen.
Ajánlotta,hogy próbáljam a 2 kanalas módszert,hogy ő is kap 1 kanalat + én is etetem eggyel, de ez valahogy nem jön be. Max rágja a kanalat és ettől még kevésbbé tudom etetni, hiába mutatom neki, hogy hogy kell beletúrni vele a kajába.
Próbáltam,hogy etetem,majd ha nem akar többet,akkor kiveszem és ha álmos leteszem vagy játék ha nem álmos és ha nyavalyog akkor újra kanalazás. De ,főleg ha álmos, ez sem jön be nagyon, mert akkor meg már nagyon ki van, elaludni nem tud, mert éhes, nameg "kínozni" nem akarom
Ötletek?
Holka?Tudsz valami jót? Vagy örüljek,hogy ma pl. fél üvegnyi kaját megevett (de persze utána még 120ml tápit is, ami ha több lett volna lehet még eszik, de így is elaludt) és majd lesz ez több is?
Ő korábban is csak nagy ritkán evett 1 üvegnyit, de akkor még csak a tízórait meg az uzsit váltottuk ki,amikor (akkortájt legalábbis) pont kevesebbet is igényelt ilyenkor. MOst viszont,hogy már fókázik, több energiára van szüksége és én kotyvasztom is neki a sok energiadús cuccot, amit el is fogadna,csak nem eszik rendes adagot
Jajj, bocsesz,hogy ilyen hosszas lett,de nem tudtam máshogyan.
Kérlek, ha van tapasztalatotok, ötletetek, írjatok, mert eléggé el vagyok kenődve.
Vagy nem kéne? Jó ez így is? (nemtom, nem hiszem)
Köszi Lányok!
Puszi