Új privát üzeneted érkezett!

És tudsz róla majd képet küldeni/tenni hogy mégis milyen szabású, állapotú?
evi.szotak@citromail.hu-ra is jöhet majd...

Ilyenkor visz az Apja minden gyógyszerét is Bendinek??

Na közben én meg törölközőtartót csavaroztam vissza, Soma lerántotta :evil: De megoldottam... (férjem du-os)

Gabi, a szörfcipő mennyi volt? nem nézted volt-e 31-32 méretben is? Kéne Somának is, mindig kimarja a tappancsát a klór....

lola77

Lola: asszem auchan újságban láttam reklámozva pár száz forintért szörf cipőt.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szörfcipő! Lola!

Auchanban is van 600-ért. Csak úgy voltunk vele, hogy mire felmegyünk, többe kerül. Itt a Deichmanba 1200-ért, vagy 1300-ért (kidobtam a matricát, blokkot meg nincs kedvem előkeresni) vettük. Voltak nagyobbak is, de hogy most 31-32 volt-e azt biztire nem állítom.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi, Szilvianyu! Köszi! Megnézem egyik nap...

S.o.S!
Somának piros a kukija, ha felhúzzuk, ahol a kis luk van, amin pisil.... Fáj is Neki, most vettem előbb észre fürdéskor. Mostmár mondja is. Szerintetek mit kenjek rá? Neten nem találok semmit hirtelen...
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

lola77

Sziasztok!

Lola!
Sajnálom szegény Somát.Nemtudom oda lehet-e valamit kenni.Mert ugye az belemehet a hugycsövébe.Az meg még rosszabb.Szerintem kamillás lemosás.Aztán irány a doki.Biztos valami gyulladás ha már ő is fájlalja.

Holnap majd jövök bővebben.
Kikapcsolni ültem ide,csak láttam irtatok.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Lola canesten?ti nem voltatok az usziban hátha valami onnan?Hanna mindig azt kapott ha picit piros volt neki a nunusa.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Köszi, mindkettő van itthon! Megyek kamillát főzni...

Köszi, arik vagytok!

lola77

Lola: Chlorocid kenőcsöt. Tomi is azt kapott, amikor ilyesmije volt.

Üdv, V.erika
v.erika

Anikó örülök hogy Bendi jobban van.Hanna 128-134-es ruhákat hord.
estleg nincs Atira való halászgatya?neki pont az nincs.

Holnap neki kéne állnom varrni.Mirának kéne kalapka meg egy-két dolog,Atinak rövidgatya,bár csak egy skótkockás anyagom van itthon,de játszósnak az is jó.

Zsanka gratulálok az uj lakáshoz,Máté mit szólt hozzá?

EDB anyu nekem a tali jó jövöhétre,de már 3 gyerekkel.
Bár szerintem Hanna bizti jól el lenne Emesével.
Ati Somával.
Én voltam talin a héten is,márciusi babásokkal.tök rendik voltak jöttek pestről,etyekről,ujbarokról.Tatán tartottuk.

Na most megyek Hanna osztálykirándulni van csk Atika van itthon adok neki vacsit.később talán dobok pár képet

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Na csajok!

Átnéztem! A legtöbb 110-116-os. De van 140-150-es méret is a zsákokban. A felhozatal teljesen vegyes. Játszós és jó állapotú is van.
Csak iszonyú sok (4 zsák). Ennyit sajna nincs türelmem lefényképzeni. Ha valakit érdekel, írjon privit (páran már megtettétek). De megadom a telefonszámom: 20/392-8563.
(Remélem, nem olvassa semmilyen pszichopata :lol: )
Van még egy kevés lányruci is 122-128-as méretben.

Matyi alszik, Bendi apjánál, Laci éjszakás. Én meg megyek és belefejelek a kádba, azaz hajat mosok végre.

Anikó

És egy közös kép végre a két bogyómról:
Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó!
Jó hajmosást... Nagyon aranyosak a bogyóid. Azta, így látszik csak igazán mekkora Matyid. Nemsokára szumozhat Ő is Bencével és Áronnal. Mi majd fogadunk rájuk.... :D

Rita!
Jövő héten ÉN is viszem Somát, persze... ez már nem lesz olyan nyugis tali a gyerekszám növekedése miatt, de nem baj. Meg én már meg is ígértem Somának, hogy jöhet. (Múltkori jubis képeknél irígykedett!)

Cirmike, Roli jár még jövő héten oviba???

lola77

Sziasztok!

Lola: én is canestent javasolnám, az a lányoknál sem baj, ha egy picit bemegy. Szegény Soma...
Emese is mindig a fejemhez vágja, hogy akkor van tali, amikor ő nem ér rá! :) Nekem jön persze ő is... Király lesz lányok! :)

Rita: mesélj majd a márciusi taliról, ha van kedved!

Anikó: jó hajmosást, pihenj sokat! Tényleg nagyon nagy Matyi! Olyan hosszúnak is tűnik! Hány centi van a két fiú között?

Betti: nem írtad, mikor lesz a szülői. Írj többet, szeretem olvasni! :)

Na sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

helloka!
emesedora:
Megpróbálok úgy írni most h csak egyszer kelljen elolvasni :-)
meggy: nem evett meg még egy fél meggyet sem csak azt hagytam neki h megnyalja. Főleg mivel ezelőtt sosem adtam neki már csak ezért sem etetném meg legelsőként meggyel.
puding: a fakanalat oda adtam neki amivel kavargattam és abból elég sok került a szempillájára, hajacskájára, nyakára és persze a frissen mosott babakocsira :-) Amit viszont adok neki az alma de reszelve azt sem eszi meg csak totál pépként jah meg a banánt is adtam neki már rendesen. ...és még ilyen kecskeméti 4 hós kortól való alma-burgi pürét
kukac: amikor legutoljára voltunk méreckedni akkor mondta a dokinő h miként kezdjem el csinálni és meg is mutatta
DEHOGY ERŐLTETEM!!!! Eszem ágában sincs!
Bencének Boldog 10. hónapot!!!!!!!!! :-)

Zsanka: inkább innen próbálom követni a történéseket de visszaolvasni ennyit... pfűűűűha.... ülhetnék itt egy darabig Bár arra még nem jöttem rá milyen a szörfcipő. :-)
Nagyon ötletes a szekrény és főleg az tetszik benne h színekkel megkülönböztetitek. Nagyon tetszik!

lola: Ne úgy képzeld el te sem h neki esek szegény gyereknek és húzom-vonom-tépem a bőrt neki!!!!!!!!! :shock: Mutatta dokinéni h elsőként egy jó pár hónapig csak oldalirányosan fogjam meg neki a bőrt aztán majd szépen lassan oldódik az magától de mivel félek nehogy át kelljen élnie h esetleg műtét v tépés v mittomén mik vannak még, ezért kérdeztem h van-e erre valami "praktika"

Na megyek mert reggel csörög az óra (telefon) hogy ébresztő ugyanis kell sütnöm gyorsba süteményt. Holnap ballagás, unokahúgom ballag és anya nem tud sütni mert még fáj a karja nagyon. Jah igen közben anya kórházban volt, pészmékert kapott múlthéten pénteken :-( Úgyh ma is 8-ra értem haza a gyerekkel mert Tbányán voltam megcsináltuk a holnapi menüt h a vendégeket tudjuk étellel kínálni.
Hello mindenki mára!

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

NA megint itt.. :)

A házzal kapcsolatban:
én kezdem el erőltetni a dolgot, mivel megszűnik a szocpol (lehet hogy visszahozzák, de én nem bízok benne, szemét mindegyik aki a kormányon van és kerül :( ). Nézegettem házat, de végül is mindegy volt, mert ha nem találunk akkor veszünk szocpolra egy lakást, kiadom és pár év múlva eladom és akkor veszünk házat. Mindegy mit, ki kell használni ezt a pénzt is. Volt bánhidán egy házikó, egész jó állapotban. Sok gondolkodás után bementünk, hogy nézzük meg a hitelt. Ahogy beszélgettünk, szóba került új építésű is, de azt csak drágát láttunk, amit nem tudunk megfizetni. Aztán kiderült, hogy van ez a ház és levitték az árát. Pénteken megnéztük - a falak állnak még csak, tehát még mindent megtervezhetünk, kiválaszthatunk stb. Hétfőig el kellett döntenünk, mit akarunk. Hááát nem tudom hány kilót fogytam addig :) :) aztán megbeszéltük hogy az új jobb, mert összességében talán olcsóbb mint a használt, amit belülről tejesen fel kellett volna újítani, és még nem tudod, hogy mik derülnek ki útközben, amire már nem valószínű hogy jut pénz. Így maradtunk az újnál a Panoráma dombon, a babér utcánál. Ez az építőanyag kereskedés mellett van. Nem nagy - nekünk éppen jó. Lent nappali-konyha, fent 3 szoba. A kert lehetne nagyobb (100m2), de arra hogy süssünk, a gyerekeknek hinta legyen jó. A környék bánhidán jobb, de itt pedig sok a fiatal, gyerekkel. Ha kiépül teljesen akkor jó lesz.
Persze mindenhova autóval kell menni :( - van egy saját és a Zolinak céges - ezt az ami nem tetszik.. De majd valahogy megoldjuk. Igen elég rizikós volt belevágni, de van egy kis spórolt pénzünk , és a szocpolt mindenképpen ki kell használni + most alacsonyak a lakásárak is. Előbb-utóbb innen ugyis költözni kellene, mert a 2 lukrónak kicsi, és úgy érezzük ez egy nagyon jó lehetőség. Remélem... :) Én azóta is stresszelek rendesen, egyben a gyomrom, mert nagy lépés ez nekünk , de a Zoli olyan nyugodt és biztos hogy az nekem is erőt ad :) tudjátok Ő olyan alapos, mindent 1000x meggondol.. néha az agyamra is megy, én spontánabb vagyok... így tudom hogy rendben leszünk... :)
A Máténak is megmutattuk, ő is az emeleteset választotta :) :)
és megkérdezte mikor lesz vonatos terepasztala :) :)

naszóval befejeztem az ömlengést.. bocsi

Anikó,
köszi hogy megnézted a rucikat, nem tudom mikor nézhetnénk meg? nem akarok betörni hozzád.. :)

Évi,
a Lili aztán evett. Érdekes az utóbbi 3 napban napközben 20 perceket alszik, nagyon nyügi szegénykém.. ráadásul a kakija olyan furi, nagyon-nagyon sűrű, mint a májkrém állagú. Holnap beszélek a dokival. A szeme is begyulladt :( :(

ilyen volt a Matyim:
1 hetesen
Kép 1 hónaposan Kép

nekem nagyon hasonlóak a Lilivel, csak a Mátén "látszott" hogy fiú, a Lilus pedig csajos szerintem. Lehet hogy csak mint az anyukájuk gondolom így ! :)

Rita,
milyen sapikat varrsz a Mirának? Én sehol sem találok normálisat a Lilusra, ami meg volt lassan kinövi...

Jővő héten a tali jó nekünk is!
na megyek már megint jó késő van
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsani!
Szerintem is tök egyformák picinek a gyerkőcök.
Mostmár próbálj fellélegezni a papírügyek után.Innen már csak könnyebb lehet. :D

Anikó!
A héten akkor gondolom nyakig vagy a rucikkal.Én úgy imádom a ruhákat nézegetni.Volt hogy nem bírtam magammal és lehoztam Istike babaruháit a padlásról.Olyan jó volt szagolgatni,nosztalgiázni.

Rita!
Jó varrogatást.

Délután ballagásra megyünk,remélem nem lesz ekkora szél,mert elfújja a kisfiamat.

Mennem kell lejárt a mosógép,Isti be van sózva.Imád teregetni,jobban mondva bujkálni a vizes ruhák között. :lol:

Bettus

Kép
berna23

Beraktuk a következő adagot is.

Istinél ami bevált vitamin az a Béres aktivál kid.Három éves kortól ajánlja,de gyógyszerésznénink nyugodt szivvel ajánlotta nekünk.
Ez rágótabletta,igen kemény én is alig birtam elrágni,elszopogatni.Igy én elöző este beleteszem egy korty vízbe,és másnap reggeli után behörpinti az úrfi.

Emeseanyu!
A szülői július 8-án lesz.Megint 120 gyereknek lesz ott az anyukája,apukája egy bölis csoportszobában.Tavaly egy órán keresztül egy pasi hónaljában voltam.Alapból is szédelegtem már az idegeskedéstől,erre már abszolute nem vágytam.

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti: akkorát röhögtem az utolsó soraidon (már bocsi) :). Annyira magam elé képzeltelek!!! Most már legyél kicsit tökösebb, és ha megint egy pasi be akar "rakni" a hóna alá, törj utat a könyököddel és ne hagyd magad! :) Nem ám elájulsz nekem!
Dórika is szokott segíteni nekem teregetésnél, minden ruhadarab után, amit odaad, mondom neki, hogy köszönöm és annyira, de annyira büszke magára! Most alszanak, elég későn feküdtek este (fél tíz), reggel korán keltek, úgyhogy addig teszem a dolgom.
Remélem azért délután nem fúj el benneteket a szél, bár azt hallottam, délután eső is várható! :(

Zsanka: kimerítetted a ház témát! :) Hát biztos nagy felelősség és bátorság kell hozzá, de nagyon szuper lesz, az biztos. Egy jó tanács, majd figyeljetek oda a kertre is, mert ismerősömék is ott laknak sorházba és a kertbe olyan minősíthetetlen földet raktak (nem is föld volt, valami maradék), hogy utána az felsőbb rétegeket újra kellett cserélniük, mert nem lehetett bele ültetni. Nekik sincs nagy kertjük, asszem a végébe raktak egy kis faházat (bicikliknek, tárolónak), meg van kis gyerekjáték, és szerintem azért kifér egy kis kerti bútor is. Ennyi a lényeg, nem? Biztos kifizetödő lesz a gyerekek miatt a bátorságotok, úgyhogy nyugi!!! Mondjuk nekik a felső szinten a három szoba elég kicsi. Jobban mondva egy elég normális, a másik kettő nagyon kicsi. Meg a nappali rész is, de hát ez van.
Tényleg nagyon hasonlít egymásra a két gyerkőc, de talán Máténak húzottabb, vékonyabb szeme van, nem? Először a fenti képre, azt hittem, Lili az, de rájöttem a ruha színéből, hogy Máté! :)

Edina:
kicsit úgy éreztem, megbántódtál a tegnapi soraimatól, de hidd el, tényleg nem annak szántam a meggyes, pudingos, kukis sztorit. Tudom milyen az, ha valakinek az első gyereke van, mert tényleg én is sokszor tanácstalan voltam és ahány doki, védőnő, mind mást mondott, ha kérdeztem. Sokszor gyakorlott anyukák hasznosabb dolgot mondtak. De azért a mai napig nekem is néha olyan, amiben tanácsot kérek.
Sütőtököt, répát, krumplit, almát, banánt (a legjobb, ha almával adod, talán nem okoz székrekedést) simán adhatsz már neki. Pár hét múlva már brokkolit is, sima tököt. Aztán hat hótól már husikat is (csirke, pulyka). Most már így a 10. hónál tök jól lehet variálni és bátrabb is vagyok a fűszerezésnél.
Köszi a 10. hós köszöntést!

Emeséék ma fagyizni mentek, gondolom utána játszózni kicsit, ha nem viszi el őket a szél. Édes drágám. Tegnap délután, meg ma reggel is, olyan kis nyűgös volt, hisztis.
Bencének jelentem szerintem lassan lesz fogacskája, mert nagyon puklis és az alsónál az egyiknél eléggé ki van fehéredve, de még nem törte át neki.

Na megyek, alszanak a porontyok, addig fel akarok mosni, mosogatni.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Edina: kuki témában még én is tanácstalan vagyok, lévén Bence az első fiam. Mindenki mást mond a témában, a neten is mindig mást olvasok. A mi dokinőnk egy éves korig nem nyúl hozzá, ha viszont akkor muszáj, akkor feltépi. Állítólag annyira nem gáz, de napokig érzékeny. Viszont a Rákóczi a barátnőm fiának 9 hósan tépte fel, egy másik jó ismerősöm fiának nem tépte fel, mert ők mondták, hogy otthon még próbálkoznak nyújtani, de végül is muszáj volt neki, most 22 hónaposan feltépni. Neki is állítólag napokig fájdogált, de azóta semmi gond vele.

Hát... én úgy döntöttem, hogy itthon mozgatom neki minden pelusnál, aztán egy évesen meglátjuk a státuszon mit mond dokinénink. Ha nem csinál vele semmit, lehet, hogy elviszem a Rákóczihoz egy kuki mustrára! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jelentem, csatlakoztam az éjszaka vasaló őrült nők táborába. Tegnap 1/2 12-ig vasaltam, hajmosás után.

Lola
Láttalak a Tonettnél (autóból). Mentél, mint az őrült a babakocsival (nem szó szerint) :D .

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Csak elfelejtettem megdicsérni Gabit, aki egyik nap ablakot pucolt, stb. Ügyi vagy! De úgy látom, Anikót is dicséret illeti! :) Nemhogy pihentél volna tegnap egyet! És hogy aludt Bendi apánál? Jobban van már?

Aput megkértem, hozza haza Emesét. Valahogy nem volt kedvem kimozdulni most a két kicsivel ebben a szélben. Úgyhogy mindjárt jön a kicsikém.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok Csajok!

No, feltöltöttem az iwiwre az esküvős-koszorúslányos képeket, aki szeretné látni megnézheti nálam. :D

Zsanka: Gratulálok a kéróhoz, ügyesek voltatok, hogy ilyen gyorsan döntöttetek, biztos szeretni fogjátok!!! Megjelöltelek téged is iwiwen.

Ha valaki még nincs meg, küldje át priviben a nevét és jelölöm!

Anikó: Édesek a fickók!

Sziasztok!

V.erika
v.erika

Sziasztok,

Szeretném megosztani veletek az örömhirt, Máténál semmi eltérést nem találtak a genetikai vizsgálaton :D Úgy örülök neki, igy megmaradt a remény, hogy teljesen helyrejöjjön.

Kuki téma: Sajnos nem tudok tanácsot adni, Máté ezt az egyet megúszta, nagyon hamar és könnyen feljött neki.

Betti,
Milyen volt a ballagás? Én is jót nevettem az utolsó soraidon.

Képzeljétek, ma voltunk a Tescoban és hazafele jövet a Tescos nagy lámpás kereszteződésnél akkora karambol volt, pont láttam. Szörnyű volt. Úgy sajnáltam szegény nőt, aki kiszállt belőle, darabokra tört a kocsija eleje. Persze, nem működtek a lámpák :evil:

Zsanka,
Szerintem jól döntöttetek. Nagyon jó kis hely lesz a Panoráma lakópark, és tényleg sok fiatal és gyerek van, és nulla autóforgalom, hisz csak az megy arra, aki ott lakik.
Egyik barátnőmék laknak a sárga először épült sorházakban. Nekem nagyon tetszik a lakás elrendezése, a nappali tényleg lehetne nagyobb, de szerintem a szobák pont jó méretűek. A kert pedig a célnak megfelelő nagyságú. Ok, lehet, hogy jobb a nagyobb kert, de azzal sokkal több a gond, a költségekről nem is beszélve.
Máté igy melyik oviba fog járni? Maradtok az eddig választottnál?

Mig el nem felejtem, vasárnap a Máltai játszón nagy banzáj lesz, ugrálóvár, arcfestés, mazsorett, versenyek... 10 órától 17-ig. Szóval, aki tud, menjen el. Mi sajnos erről lemaradunk.

És még egy program:

http://www.gyorkoc.hu/

Ki hova megy nyaralni az idén? Tengerpartra megy valaki?

Jó hétvégét mindenkinek!
jutte

Sziasztok!

Nemsokára víz-zene-virág Tatán. Programok itt: http://www.tataifesztival.hu/index.php

Én imádom. Minden évben kint esz a fene.

Már nem tudom, ki kérdezte. Igen, küldöm Bendivel mindig a gyógyszereket is.

Persze most kelt fel a Matyi.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Judit!

Nagyon szupi! Nekem a képekről amúgy is az jött le, hogy Máté egy életrevaló kissrác. Örülök, hogy minden ok vele.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

EDB Szilvi!

Kösz a dícséretet. Jó lett volna pihenni, de én alapból éjszakai bagoly vagyok. Inkább szieszta időben dőlnék ki. De akkor sem szoktam, mert általában akkor főzök. Most is mindjárt megyek husit sütni. Rizs már kész. Ajánlom mindenki figyelmébe a Lidl-s grill és saslik fűszert. Fini puha lesz tőle a husi. Olyan az íze, mintha mustáros pácot használnék.

ui.: Kipróbáltam a lidl-s lasagnet. Nekem nem jött be :( . Inkább maradok a sajátnál.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó: köszi a tippet husira!

Erika: megnéztem iwiwen a fotókat, egy tündér volt Tamara! A másik kislány tesódéké?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Judit!
Nagyon örülök Máté eredményeinek.Tényleg olyan kis eleven kissrác.
Köszönjük a program ajánlót.

Erika!
Nagyon jók az esküvői fotók.

Nagyon jó volt a ballagás.Fújt a szél,de nem volt viharos erejű szerencsénkre.Utána még átmentünk a banzájra is kicsit,meg az ajándékot átadni.

Teszek képeket.

Kép
berna23

Kép Unokatesóval

Kép
berna23

Sziasztok!

Ma megvolt Soma nagyfiú UTOLSÓ napja az oviban.... :(

Anikó!
Köszi a képeket, írtam vissza...
és a saját lasagne-t Te milyen tésztából csinálod?Amúgy én is szoktam... (olyan nagy alakú laskaféléből, vagy mi a neve...)
Akkor rohantam haza délben szoptatni, utána fél1-re Somáért igen!

Zsanka!
Tényleg én is azt hittem, ahogy pörgettem az oldalt, hogy Liliről tettél fel újra képet, aztaaaa. De Máté vágott szeme, tényleg nagyon jellegzetes.... és tényleg jó sötét haja volt Neki is, de azért Lilié jóval hosszabb-felállóbb!

Judit!
Ez naggggyon jó hír!Mostmár akkor legalább a bizonytalanságoknak is vége, hogy mindig azt lesd, hogy mi nem "normális" Máténál, nem? Amúgy Te is kaphatod emiatt 10 éves koráig a gyest (tartósan betegnek számít)?
Karambol: ott szokott lenni sok koccanásos is... fogadok, hogy balrakanyarnál volt v.mi gáz.... nem?

Betti!
Szupi élmény lehet az a bölcsis szülői. Miért nem tartják az udvaron akkor????? Nálunk a folyosón volt annó, kábé 60 szülő. De az óvárosi bölcsiben hány csoport van? Az annyival nagyobb? Akkor meg nem hiszem el, hogy nincs rajtatok kívül senki, akinek még fél/6-tól kéne a nyitás! Ez nem lehet igaz, 120 gyerek közül????Vesdd fel szülőin ezt a problémát, hátha ott mások is mondják!!!!!!

lola77

Betti, Isti zabálnivaló ebben a ruciban!!!!!! :shock: :P
Jó nagy családotok van, ugye? Ez a Te részedről unokatesó, vagy a párodéról?

lola77

Kép Kiccsaládunk Kép

Kép
berna23

Kép Anya kényeztet

Kép
berna23

Lola!
A szülői nagy röhej tényleg,minden jelentkezőnek kiküldik levélben hogy mikor van szülői,Abban nincs benne hogy fel-e vették a gyereket,avagy sem.Igy mindenki elmegy.Ott tavaly már közölték hogy kiket vettek fel,viszont maradhattak azok is akiket nem vettek fel meghallgatni a mondandót,hátha év közben lesz üresedés.Igy mi is ott maradtunk tavaly,meg szinte mindneki.Igy voltunk annyian mint a heringek.

Felvetem majd a nyitási problémát is.

Kép
berna23

Igen eléggé nagy a család.Apukámék 11 voltak tesók,anyu egyke,Istimnél apukájuk 7-en vannak tesók,anyukájának csak nővére van.
A kisfiú párom majdnem keresztanyjának a kisfia.
Remélem érthető voltam. :D

Jó éjt!

Betti

Kép
berna23

áááááá

LAPTETŐ!! :oops: :lol:

Kép
berna23

BEtti, ha-ha...... :P :P :P

Csajok, amúgy nem semmik vagyunk, 1 nap alatt teleírunk 1 oldalt! Tudunk dumálni.... Na de ez a jó, így van mit olvasni!!!!!!!!!!

Ja, Betti, képzeldd tegnap este bekamilláztam 2-szer Soma kukiját és már reggelre nem fájt Neki, elmúlt a pirosság. Most figyelem azért még Neki...

lola77

sziasztok!
Még nem olvastam vissza jóformán csak 1-2 hozzászólást de EMESEDORA: nem bántódtam meg abszolút főleg nem itt tőletek a segítséget akármivel kapcsolatban mindig elfogadom főleg olyan embertől aki nem 1 és nem két babán van túl! Mindig kértem tőletek tanácsot ha úgy alakult és kivétel nélkül megfogadtam őket! Nem bántódtam meg csak próbáltam ugye halkan pötyögni itthon mivel Ádi nincs tőlem messze és szunyál már ilyenkor ugye úgyh a levelem kizárásos alapon inkább lényegre törő akart lenni mert nem tudtam sokat írni és persze azt sem akartam h többször kelljen olvasni ahhoz h értelmezhető legyen erre most már külön oda figyelek. Tényleg ennyi jah ha viszont érzel rajta feszültséget az NEM azért van mert tanácsot adtál azt inkább KÖSZÖNÖM hanem mert napok óta fulladok megint (pánikbetegség) annyira aggódtam anyuért h kijött rajtam újra úgyh feszültnek maximum ezért lehet engem érezni. De ha így érezted v bárki mert még nem olvastam el csak az első mondatod akkor tényleg bocsi csak próbáltam érthetően és lényegretörően fogalmazni.
Nah olvasom tovább :-)

Kép
Kép
newcdina

Nah elolvastam és akartam menni a következő oldalra erre az elsőre mentem, olvasgattam és gondolkodtam h mennyi új anyuka lett mióta nem látogattam fel ide, még üdvözölni is szerettem volna őket ...pár perc után rájöttem pár év eltelt azóta :shock:
Én most vacsoráztam jó kis KÁLBÁSZT :-)

emesedora: sütőtököt próbáltam egyszer adni neki de köpte is ki úgyh többet nem próbálkoztam de banánt azt kapott ma is kaja után de olyan édes úgy szereti! Nem tudom h más babák is így viselkednek-e de Ádám totál kész van :lol: Pl: van neki pár játéka de kiemelnék kettő könyvecskét az egyik olyan színes anyagú lapokból van ami vagy csicsás vagy csörög-zörög egyszóval tényleg felkelti az érdeklődését a másik viszont nem textil-szerű hanem inkább ilyen "műanyagos, belül szivacsos" akármilyen de bármelyiket oda adom neki olyan ideg kapja el :-) amit nem tud lenyomni a szájába addig ameddig azt ő szeretné arra totál kiabál, nem sír, kiabál és vörös a feje rúgkapál és ha úgy sem sikerül akkor üvölt mint a sakál :-) Egyszerűen nem tudok neki olyan játékot odaadni amitől nem gurul be egy idő után. Ez miért van? Vagy minden kicsi átmegy ezen?

berna: Nagyon csinos a fiad a mellénykéjében! Kis Jose Armando :-)

Szép jó estét mindenkinek!

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Edina:
örülök, hogy nem bántódtál meg és én sem! :) Nincs semmi gond, tényleg! Hát hogy miért csinálja ezt a kisfiad, nem tudom. Lehet, hogy annyira be akarja kapni, megcsörgetni, hogy így fejezi ki. Nem hiszem, hogy gond lenne ez a viselkedésében!
Sütőtököt azért próbálj majd még később, mert finom, sok baba szereti és egészséges. Különben sokáig inkább csak gyümit szeretnek, nekem kb. mindhárom olyan 6-7 hós korára szerette meg a főziket, zöldségeket is.

Judit: nagyon örülök, hogy minden rendben van Mátéval!! HURRÁÁÁ! Akkor most már jön egy kis nyugalom! Köszi a máltais programajánlót, lehet, hogy elmegyünk. Strandolni akartunk hétvégén, de az idő megint nem olyan. Viszont jövő hétre kánikulát mond!

Lola:
szegény Soma! Biztos vegyesek az érzelmei. Várja a sulit, de nem lesz többet ovis. Engem marhán megviselt tavaly, Emesét nem, aztán később, ősszel jött ki rajta, hogy hiányzik az ovi. Kétszer sírt is bent utána az oviban. Most már azért belerázódott suliba. Mondtam is óvónéniknek tavaly a ballagás után, hogy most tökre ki lennék készülve, ha nem tudnám, hogy még jön két picikém! Örülök, hogy rendbe jött Soma kukija! Ja, tegnap elfelejtettem írni, pedig bennem volt, hogy Anették Villőjének boldog névnapot!

Betti: laptető! :roll: :lol:
Nagyon édes Isti a csini ruhájában, de Ti is csinik vagytok! Jó nagy akkor a család, nem semmi. Bár nálunk is. Apu egyke, de anyuék hatan voltak tesók (egy meghalt már). Így van kapásból 13 unokatesóm. Most már sok dédunoka is van. Az egyik unokatesóm pl. két napja szülte meg negyedik kislányát!!

Gabi:
mi van Veletek? Ennyire behavaztad magad??

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szép jó napot mindenkinek!
tegnap?elfelejtettem az igért képeket. :oops: most feldobom aztán majd később jövök :D
Kép Kép Kép

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Na bezzeg ma nem sok termés volt! :(

Míra baba gyönyörű, kis haspók! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Sajnos a jövő heti talin mi megint nem leszünk ott,pedig biztos nagyon szuper lesz.....
Elvileg csüt-ön lettem volna szabadnapos,de vasárnap du 3-tól Komáromba megyek leltározni ami azt jelenti,hogy hétfőn hajnalban jövök haza,így hétfőn nem megyek ide melózni,hanem akkorra kaptam meg a szabadnapomat :shock:

Viki szemeit jövő héten cseppentjük,mert pénteken kell vissza vinnünk szemésztre,hogy megnézzék neki alaposan....
Utána való héten meglesznek az ételallergiás vérvétel eredményei :roll: tiszta stressz lesz ez a sok nap várakozás :cry:

Készítettem megint pár jópofa tortát :P
kolleganőm anyukájának,puncsos
Kép
Viki beájult.....
Kép
segít a szívem :P
Kép
jópofa nyalóka :wink:
Kép
barátnő szülinapi tortája holnapra,puncsos
Kép
szintén a holnapi bulira egy rokon kislánynak,epres
Kép
egy kis esti játszózás
Kép Kép

Betti
nagyon csini Istike!!!!!!!!

Verika
Tamara is gyönyörű volt!!!!!!!!!!!!!jól állt neki a ruha.......szeeti amúgy a csajos rucikat?

Szép hétvégét mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola

Lrita
Míra baba csodaszép még mindig :wink: úgy megdajkálnám......

puszi:Erika

cseriviola

Sziasztok,

Csak egy kicsit nem jöttem és mennyit írtatok!!!
Visszaolvastam, végig...

V.Era,
Tündéri Tamara a képeken!!!
Megnéztem! Édes hogy levette a cipőit!

Cserieri,
Meló: :(
Torták: :lol: (nem kevés idő alatt készülhettél el ennyivel...)

Jutte,
De jó a hír!!! Én tudtam, hogy nem lesz gond ott már... Még járunk pár évet fejlesztésekre aztán letudva... :lol: :lol: :lol:

Betti,
Csinik vagytok!

Zsani,
De jó, hogy belevágtatok!!!
Hidd el nem fogjátok megbánni, bárhogy is alakulnak az anyagi dolgok!
A kert is pont elég, kb. mi is ekkora részét használjuk, a többi rész, csak szép előkert...
Egyébként mi is hasonlóan bátrak voltunk. Rolival az utolsó hetek voltak hátra pocaklakóként, mikor egy hirtelen ötlettől vezérelve: vegyünk egy telkek és építkezzünk!!! Közben a lakást fullra felújítottuk Sárberekben. 39 hetes voltam mikor eladtuk, de kértem pár hetet a kiköltözéssel, amíg megszületik a baba + 2 hét aztán cuccoltunk apóshoz átmeneti szállásra! Azóta is nagyon örülünk, hogy akkor belevágtunk!

Mi megvagyunk, csak kicsit zűrös volt az utóbbi pár nap és minden furán alakult.

Szerda este Roli megkapta a 6 éves kötelező oltását. (ezt még írtam tán...) Másnap alig tudott lábra állni. Az oviban főként üldögélt.
Aztán csütörtökön délután jöttek anyuék, hogy elvigyék Rolit a Balatonra kárpótlásképp... közben én kimentem Dunaalmásra egy utolsó lovaglásra Rékával (nyári szünetben nem lesz), 5 percet ült a lovon, mikor leszakadt az ég, tök hideg lett, vizesek is lettünk kicsit, ezért gondoltam hazaindulok a kocsival, ugyis szar helyen álltam a fa alatt, hát nem volt semmi még hazaértem, jégeső, sárátfolyás, vízátfolyás. Tatán majd a kocsi küszöbéig ért a víz, paráztam le ne álljon az autó most.... de hazaértünk szerencsésen.

Pénteken volt Réka évzárója az oviban. Egész nyári szünetre bezár. Sajnos tudtuk ezt már év elején.
Nagyon szupi kis műsort adtak elő. Irtó édes volt Réka!!! Vittünk sütiket, volt kis buli a végén.

Mivel nekem muszáj suliba járnom és tanulnom is, sikerült itt a Szőlősi ovival megbeszélnem, hogy fogadják nyáron Rékát. Igazából csak kedd, szerda, csüti délelőttre kell...
Roli megy minden nap. (de megígértem neki, hogy csak kedden kell hosszúznia)
Az ovi augusztusban lesz csak 3 hétig zárva.
Mivel más terápia a szünetben nincs, megpróbálunk 3X menni a gőzbe. Hétfő és péntek délelőtt, meg a szokásos kedd délután.

Ma egy csomót főztem délelőtt, közben Réka végig rosszalkodott, levette a nacit, pelust és úgy rohangált az udvaron. Tök hideg volt, ráadásul a köhögése, orrfolyása egyébként is rosszabbodott, leüvöltöttem úgy a fejét erre, hogy még András is feljött a pincéből ( a kozmit csinálta :lol: ), hogy mi ez a nagy ordítás. Ekkor Réka végre bejött (és nem szökött ki), de pelust nem adtam vissza rá, csak nacit, erre jól odakakilt a konyhakőre, és szerinte ezt oda is kell.... áááá, közben égett oda a párolt káposzta, a kezem tiszta panír volt...
Ebéd utáni alvásból persze már lázasan ébredt. Úgyhogy mivel már 2 heteg hurutos és most rosszabodott, meg lázas is lett, el kellett kezdeni szedni az antibiót... remélem hamar meggyógyul tőle... ha már nem úsztuk meg.

Holnap meglátogatjuk anyuékat és Rolit a Balatonnál. Apósék is jönnek, kis családi összeröffenés. Huh, nem kell főznöm. Most semmi kedvem hozzá...

Na befejezem az éjszakai bagolykodásom, bár párom még a barátaival van kimenőben Tatán. :lol:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

sziasztok!
emesedora: jó majd még próbálkozom a sütőtökkel :-) Répát mikor lehet neki adni?
Képzeljétek el (nem akarom megnevezni a csajt mert van aki a cseriről van és hátha ismeri) de: unokahugaimnak van egy barátnőjük aki megjegyzem 17 éves (nov. lesz 18) és a kisebbik lánya egyidős Ádival. Tegnapelőtt ott volt anyuméknál és kérdezi mit adok Ádámnak enni mert olyan jó kis húsgolyó, hát mondom anyatejet meg gyümit. Azt mondja és még? Mondom mást nem. Miért mondom te mit adsz a kislányodnak? Azt mondja már mindent. Hát anyámmal egymásra néztünk de nem szólaltunk meg, úgy eteti amivel akarja de azért... nah hát furika.

Irita: A második kép olyan mint egy kis tablókép :-) de nagyon gyönyörű Míra baba!!!!!!!!!!

cseriviola: hűűűha de jó torták, a rózsaszín láttán összefutott a nyál a számban. :-) Jót nevettem a nyalókásan!!! :-)

cirmika77: Rékának jobbulást! Sajnos ez az időjárás olyan szeszélyes, az egyik nap kánikula a másik nap meg jégeső :-(

Szép napot mindenkinek!
sziasztok

Kép
Kép
newcdina

SZiasztok!

Csak egy gyors, Dani itt ül az ölemben! MEgvagyunk, kerteztünk, meg főztem tegnap, ma még nem tudom mi lesz. Gergő napok óta nyűgi, szinte egész nap sír, kivéve ha alszik. Gondoltam megpróbálom neki azt a homeós fájdalom csill kúpot Vibrucol azt hiszem! Nem sokat alszom, óránként kel és hajnalban van egy sakálüvöltéses negyedóra, aztán 3 óra alvás! Ki érti ezt!
Cseriviola!

Annyira jó tippet adtál. Mickey egeres tortát szeretnék és a képeidet nézve már meg is van, hogy fogom, vagy fogjuk megcsinálni
Nagyon ügyi vagy, szépek a torták most is!

Bocs a többiektől, nincs időm most írásra! Ez az iromány is kicsit bibis!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Cirmike:
jobbulást kívánok Rékának és gyors gyógyulást! Roli akkor lent van a mamáéknál? És Rolival egy csopiba mehet majd Réka? Vagy könnyen beszokik majd? Hát... pelus ügy nálunk is néha gázos. Azért is gondoltam, hogy elkezdem Dórinak a bugyira szokást, mert ha lekerül róla valamiért a pelenka, csak hiszti árán veszi vissza (ma is). Viszont biliről hallani sem akar. Ki érti ezt a nőcit??
Azért durva, hogy egész nyárra bezár Réka ovija...

Cserieri: isteni szépek a torták (nekem a lovas tetszik a legjobban), Viki is édes. Melyik játszó ez?
Sajnálom, hogy a talin nem lesztek ott, meg a plusz munkát, de biztos, hogy nyáron tudunk Veletek is majd talizni! Lehet, hogy egy közös, mega tortára majd én is "előfizetnék", Dórinak és Bencének. Három hét van a szülinapjuk között, valószínű együtt tartjuk és akkor nekik kellene valami édes torta. De majd megbeszéljük, persze, ha csak vállalod.

Edina: hát nem semmi az ismerős lány, aki egyrészt 17 évesen már két gyereke van (NO COMMENT), másrészt, hogy mindennel eteti. Tudom, sokaknak, sokunknak a régiek mondják, hogy mi is már ilyenkor mindent ettünk, de meg is lehet nézni a sok allergiást. Mert ez tény. Durva!! Persze, hogy azzal eteti a gyerekét, amivel akarja, de hát...

Velünk minden ok. Kint voltunk a strandon, Emese unszolására. Ott aludt anyósoméknál, aztán hirtelen ötlettel (tegnap még úgy gondoltuk, nem megyünk ki, úgysem lesz jó idő és mégis) kimentünk a strandra. Jött utánunk húgom is és anyuék is. Így azért könnyebb volt három gyerekkel a strand.Így is a fél lakásnyi cuccot kivittük (hütőtatyó, egy babakocsi, plédek, kis sátor, uszógumik stb). De végül is mindent használtunk. Kint voltunk a strand részen, de be is mentünk. Kipróbáltam a csúszdát a férjuram unszolására, hát... nagyon gyors volt és félelmetes. Ebéd után mentünk, vittünk rágcsát, innivalót, így nem kellett költeni. Emese evett egy hotdogot, mi palacsintát, de még ezt sem kellett volna.
Kint találkoztunk Somával és apujával (Lola, Ti miért nem jöttetek??).Amúgy nagyon jók a kinti medencék is, ha jó idő van, abszólut nem kell bentre is menni, mi alig voltunk ott bent fél órát. Azért felesleges. Majd télen! :wink:

Emesének holnap lesz az utolsó nap, de gyereknap lesz a suliban, úgyhogy neki is vége a robotnak! :)

Na megyek, mert a gyerekek nagyon fáradtak (kicsik) és altatnom kell őket. Meg a férjem akar már ideülni.

Sziasztok

Jó éjszakát!

Ja, ma megette első húslevesét Bencém. Husi, kis lé, zöldségek. És nem turmixoltam, hanem villával nyomkodtam össze. De tök darabos volt és minden öklendezés nélkül megette a kis drágám. Nem tettem bele sok fűszert, direkt ő miatta.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Gabi: szegény Gergő! :( Viburcol nekünk jó volt, de még jó volt a chamomilla is, 15ch-st vegyél. Áztasd fel ici-pici vízben és úgy itasd meg (fogzásra). Egy nap lehet többször is (4-5 alkalommal, ha nagyon szenved). 3-5 golyót.

Azt tudtátok, hogy elektromos tárgyakon, tárgyak mellett (pl. hütő) nem lehet tárolni a homeos cuccokat? Meg kézzel sem szabad kivenni, hanem kitekerni és úgy bekapni, vagy üveg, műanyag pohárba tenni, műanyag kanálra (nem fémre!!).

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Cirmike: Réka kaka! :lol: :P

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

EDB anyu!

Én is pont ugyanezeket "néztem" ki Gerinek. Kúpot nem kaptam ma, Chamomyllából 9 ch-st sikerült, de eeeebattam, mert fémkanállal oldottam fel és teában. Még jó, hogy nem is itta meg. Pont most olvastam el, mit és hogy, így holnap már ügyibb leszek, de veszünk 15 ch-st és kúpot is.
Ma kertben voltunk, Dani ici picit pancsizott, nem volt rajta pelus csak a fürdőgatyója (gumibugyis) olyat kakkantott bele, hogy a hányinger elkapott, hogy onnan kellett kipucolnom. És nem szólt, hogy zavarná a popóját, sőt többször bepisilt és az sem izgatta. Olyan kis koszmegesz volt a drágám. Úgyhogy nekünk még bazi messzinek érződik a szobatisztaság.
Geri változatlanul sír egész nap. Most itt alszik kint az utazóágyba, nagyon nehezen elaltatható.

Holnapra vásárolgatás (gyerekek nélkül), keddre strand a program.

Bocsánat, hogy magunkról megint, csak gondoltam kis életjelet adok. Aztán remélem minden visszatér a régibe és tudok jönni többet!
Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?