Sziasztok,
Csak egy kicsit nem jöttem és mennyit írtatok!!!
Visszaolvastam, végig...
V.Era,
Tündéri Tamara a képeken!!!
Megnéztem! Édes hogy levette a cipőit!
Cserieri,
Meló:
Torták:
(nem kevés idő alatt készülhettél el ennyivel...)
Jutte,
De jó a hír!!! Én tudtam, hogy nem lesz gond ott már... Még járunk pár évet fejlesztésekre aztán letudva...
Betti,
Csinik vagytok!
Zsani,
De jó, hogy belevágtatok!!!
Hidd el nem fogjátok megbánni, bárhogy is alakulnak az anyagi dolgok!
A kert is pont elég, kb. mi is ekkora részét használjuk, a többi rész, csak szép előkert...
Egyébként mi is hasonlóan bátrak voltunk. Rolival az utolsó hetek voltak hátra pocaklakóként, mikor egy hirtelen ötlettől vezérelve: vegyünk egy telkek és építkezzünk!!! Közben a lakást fullra felújítottuk Sárberekben. 39 hetes voltam mikor eladtuk, de kértem pár hetet a kiköltözéssel, amíg megszületik a baba + 2 hét aztán cuccoltunk apóshoz átmeneti szállásra! Azóta is nagyon örülünk, hogy akkor belevágtunk!
Mi megvagyunk, csak kicsit zűrös volt az utóbbi pár nap és minden furán alakult.
Szerda este Roli megkapta a 6 éves kötelező oltását. (ezt még írtam tán...) Másnap alig tudott lábra állni. Az oviban főként üldögélt.
Aztán csütörtökön délután jöttek anyuék, hogy elvigyék Rolit a Balatonra kárpótlásképp... közben én kimentem Dunaalmásra egy utolsó lovaglásra Rékával (nyári szünetben nem lesz), 5 percet ült a lovon, mikor leszakadt az ég, tök hideg lett, vizesek is lettünk kicsit, ezért gondoltam hazaindulok a kocsival, ugyis szar helyen álltam a fa alatt, hát nem volt semmi még hazaértem, jégeső, sárátfolyás, vízátfolyás. Tatán majd a kocsi küszöbéig ért a víz, paráztam le ne álljon az autó most.... de hazaértünk szerencsésen.
Pénteken volt Réka évzárója az oviban. Egész nyári szünetre bezár. Sajnos tudtuk ezt már év elején.
Nagyon szupi kis műsort adtak elő. Irtó édes volt Réka!!! Vittünk sütiket, volt kis buli a végén.
Mivel nekem muszáj suliba járnom és tanulnom is, sikerült itt a Szőlősi ovival megbeszélnem, hogy fogadják nyáron Rékát. Igazából csak kedd, szerda, csüti délelőttre kell...
Roli megy minden nap. (de megígértem neki, hogy csak kedden kell hosszúznia)
Az ovi augusztusban lesz csak 3 hétig zárva.
Mivel más terápia a szünetben nincs, megpróbálunk 3X menni a gőzbe. Hétfő és péntek délelőtt, meg a szokásos kedd délután.
Ma egy csomót főztem délelőtt, közben Réka végig rosszalkodott, levette a nacit, pelust és úgy rohangált az udvaron. Tök hideg volt, ráadásul a köhögése, orrfolyása egyébként is rosszabbodott, leüvöltöttem úgy a fejét erre, hogy még András is feljött a pincéből ( a kozmit csinálta
), hogy mi ez a nagy ordítás. Ekkor Réka végre bejött (és nem szökött ki), de pelust nem adtam vissza rá, csak nacit, erre jól odakakilt a konyhakőre, és szerinte ezt oda is kell.... áááá, közben égett oda a párolt káposzta, a kezem tiszta panír volt...
Ebéd utáni alvásból persze már lázasan ébredt. Úgyhogy mivel már 2 heteg hurutos és most rosszabodott, meg lázas is lett, el kellett kezdeni szedni az antibiót... remélem hamar meggyógyul tőle... ha már nem úsztuk meg.
Holnap meglátogatjuk anyuékat és Rolit a Balatonnál. Apósék is jönnek, kis családi összeröffenés. Huh, nem kell főznöm. Most semmi kedvem hozzá...
Na befejezem az éjszakai bagolykodásom, bár párom még a barátaival van kimenőben Tatán.
Cirmike