Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Most nem olvasok, majd holnap.
Nagyon jó volt a tali, örülök, h megismertelek titeket. Babók nagyon édesek voltak.

Petrának boldog hófordulót, (és nekünk is)
Jó éjt!
kreiszi
 
 


Helga: ha jársz erre, okézsoké! :D (kilőve a hétfő és a csüt.- oltás meg egyebek...) Stelly!!! apa hazajön holnap, úgyis rég látott és jobban szeret majd, mint valaha, szóval akár elérhetnéd nála a jövő hetet te is!!

ladmon
 
 


Hejhó! És Alexnek is juhéjj-jippijjé!!

ladmon
 
 

 
 

Hahó!
Hát igen... aki éjszaka él... Bocsánat, hogy megvárattalak benneteket! Így jár akinek napközben nincs gépe, viszont ezer kéept csinál és aztán szerkesztgetheti, meg válogathatja őket... mondjuk ennél nagyonn bajom ne legyen. :D
Gyorsan a főszereplőket megmutatom nektek a mai taliról, aztán feltöltök néhány közös képet (Egyébként a legjobbat nem is én csináltam szerintem, hanem Gabi :), de azért köszi a sok dícséretet az eddigi fotóimra :oops: . Most nem volt idő kivárni a megfelelő alkalmakat, így csak nyomkodtam folyton a gombot :D.)
A lényeget látni fogjátok és akkor íme:
Kép Kép
Kép Kép
A közösbe csak vegyes képeket teszek, de van sok olyan is amin saját mamijával vannak az urak és a hölgy, azokat majd mailben küldöm az érintettnek és ha valamelyik tetszik szóljatok elküldöm teljes felbontásban is. ok?
Most képezek ezerrel, de ígérem max hétvégén visszaolvasok.

Kép
Kép
elif
 
 


És nehogymáelfelejtsem: SZUPERJÓ VOLT A TALI!!!! Köszi, hogy ott lehettünk, és a mennyei sütit Andinak, és az ajit Gabinak és Editnek hogy végre velük is találkozhattunk, valamint Alexapunak az egyetlen képet amin mindenki ott van, szóval mindent!!!
Puszillak titeket!

Persze saját fiamról nem csináltam most olyan jó képet, de róla itthon is lehet, szóval nem is izmoztam nagyon... :D

Kép
Kép
elif
 
 


Megmutatom ezt is, végre 3 és fél hónap után Gabinak köszönhetem, hogy van a fiammal egy tutti képem! Köszi kösziiii... :)
Még a mai nap (hisz már majdnem 1 óra :P ) küldöm a baba-mama képeket, már néhányat meghekkeltem, de messze a vége :(...
Remélem mindenkinek lesz ami tetszik, és ti is hoztok akár ide is belőle majd. :)
Közösek a közösben! :D
Kép

Nagyon szuper a többi talis kép is!!!! Marcikat meg kell zabálni, hogy hasonlítanak néhány képen.... :shock: :D

Kép
Kép
elif
 
 


Na jó, mostmár én is irigykedem! :D valahogy látszik nagyon a képeiden, Elif, hogy milyen jó volt a hangulat :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:12-kor.
Vendég
 


Talisok: nagyon jók a képek!!!!!!!!!!! király a sok bébi a pléden, vki matatta Szoni fülét :wink: csoda helyes képek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo
 
 


Julcsi, szerintem jó ötlet a különszoba-próba! Adri sokszor csinál olyat, hogy éjszaka nyikkantgat párat, aztán magától visszaalszik. Mindig felébredek rá, de csak akkor megyek oda hozzá, ha tényleg sír (azért előfordul ám nálunk is).
Remélem, működik!

Hel, Barbi girl :lol: hehehe ötletes :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:11-kor.
Vendég
 


Millye köszi az infót, elolvasgatom :)
A bogyót azért kérdeztem mert tök sokan szenvednek most szegények. Nekem még nem jött meg, hála...Znek 8 hónapig volt egy kevés tej, és akkor jött meg mikor elapadt. Remélem most sem lesz másként. (az elmúlt közel 3 évben 3x jött meg 8) )

Crocus nekem egyik gyerek se szokott le a ciciről az üveg miatt, Oli is kapott belőle sokszor lefejt tejet még az elején, meg néha tápot, teát. Z meg 2,5 hós korától tápot kapott pótlásnak.

Milyen széééép képek!!! :D Megnézem a talist is, még nem sikerült!

Sz.r éjszaka megint, nem is részletezem...deee: kb 4 óra lehetett mikor Olivér ébredt, és nem keltem fel hozzá, kíváncsi voltam mi lesz, és 5 perc sírás után mintha elvágták volna :shock: rohangáltam is nézni hogy szuszog-e :lol: ekkor már a kiságyban volt, visszaköltöztettem csórit, nem tudok pihenni a két gyerek között.
Úgyhogy ez egy halvány reménysugár :wink: holnap is kipróbálom, hátha meg tudja oldani egyedül, olyan büszke vagyok rá hogy most hajnalban megoldotta nélkülem :D Máskor is volt hogy hagytam kicsit sírni, de akkor nem úgy tűnt hogy abba akarná hagyni.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


millye!
Nagyon jól éreztük magunkat jó ,hogy megismerhettelek (csak sokat beszéltem :oops: )
Fiam most ébredt fel....este még gyors pancsi volt és azóta nyomta.
Isteni volt ahogy dumáltak és mosolyogtak egymásra.
Részemről jöhet a folytatás.Ha gondolod legközelebb összehozhatnánk a 2 nagylányt is?!
Pont időben bucsúztunk el egymástól hazáig szakadó esőben vezettem húúúú a kapuban 5 percet vártunk mire kitudtunk szállni.

Nagyon jók a képek a másik taliról is!Ügyesek vagytok!

Kép
zümis
 
 


Múltkor már le akartam írni nektek a legutóbbi metrós kalandomat: Adri mindig felcsíp valakit, ha utazunk (akkora szemekkel tud nézni, hogy a legszigorúbb kinézetű emberből is kicsal egy mosolyt :D). Metrón egy nénivel szemezett, aki kedvesen beszélgetett hozzá, aztán egyszer csak látom, hogy nyúl a néni Adri keze felé. Reflexből elhúztam, és mondtam neki, hogy ne tessék a kezéhez nyúlni (ugye mivel állandóan a szájában van, én se nyúlok hozzá, ha előtte pl a metrókapaszkodót fogtam...). Erre a néni úgy nézett rám, mint ha még nem találkozott volna nálam bunkóbb emberrel, felhúzta az orrát, elfordult, és nem szólt többet a gyerekhez. :shock: most akkor el kellett volna kezdenem magyarázkodni? basszus, főleg egy nő igazán tudhatná, hogy nem taperolunk kisbabákat, főleg nem a kezükön :roll: ma megint megyünk metrózni, reméljük, ezúttal szundizik, vagy normálisabb útitársat gyűjt be kislánykám...

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly én is elhúzom :wink: mikor apósom a kutyás kezével próbálja fogdosni...mondom neki hogy szerintem kutyás a keze, erre ő hogy "most mostam meg indulás előtt" jah oké, csak épp ha indulás előtt kezet most és utána a kutyával utazik akkor...áhh reménytelen. Neked volt igazad Stelly, lehet hogy megúszott Adri egy bacit. A néninek meg lehet hogy nincs gyereke és nem tudja hogy egy ekkora baba a kezét rágja :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Szuper képek a minitalikról és én is nagyon irigy-irigy!

Köszi lányok a drukkokat, ha összejön az állás, akkor egyből jelezni fogom, de most már babonából addig nem írok róla. :roll:

Holnap megyünk Jenaba meglátogatni a barátnőméket. Ő gyerekgyógyász és ráadásul neonatológus. Ő azt mondja, hogy már nagyon fontos lenne Hannának probiotikumot adni, nehogy a bélbolyhok károsodjanak a hosszú ideje tartó hasmenés miatt, de itt nem lehet azt a készítményt kapni, amit ajánlott. De szerencsére nála van és tud is adni belőle. Meg megnézi Hannát, hogy van-e baj az izomtónus eloszlásával és esetleg azért nem forog vagy csak lusta. Úgyhogy kezdek megnyugodni, hogy ő megnézni, mert nagyon jó szakembernek tartom és nagyon megbízom benne. Mutat majd gyakorlatokat is, hogy hogy tornáztassam. Valahogy ez az itteni orvos nem tűnik alaposnak, pedig főorvos volt a kórházban nagyon sokáig. :roll:

Zetibebi: nagyon szorítok nektek, de lehet, hogy jobb ha így csinálják. Szerintem biztos kevésbé fájdalmas, azért ajánlotta. De ha gondolod megkérdezem a páromat, ő dolgozott fej-nyak-sebészként és most is ilyen állásra pályázik. +++++++++++++

Háfit már én is nagyon sokszor hiányoltam....

Stelly: sajna vannak nagyon értetlen-idióta emberek. De ezzel sajna nem lehet mit kezdeni. Én azt utálom, hogy folyamatosan szólni kell, mert maguktól nem jut eszükbe, hogy ilyet nem kéne csinálni. Mi is otthon voltunk, mindenki ölbe vette Hannát, simogatta... erre azóta hasmenése van... :x De hát most mondjam azt egy rokonnak, hogy nem foghatod meg... :?

Szuper képek! Én is akarok minitalit és nagyot is! :)

Panna
pandusika
 
 


Kép szépséges kis mesegombóc

Kép torna

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Kreiszi: így utólag boldog hófordulót nektek is! :)

Panna
pandusika
 
 


Sziasztok!

Budabo: Nekünk hízókúrára van szükségünk, ezért tejpépezünk, a dokinő szerint a gyümölcsöktől és főzelékektől nem lehet hízni.

Ladmon: Szerintem nagyon jó a babaúszás arra, hogy erősödjön a nyakizmuk (már ha szegény gyerek nem akar sok vizet inni, muszáj a fejét fenntartani :wink: ). Nálatok Kecskeméten nincs erre lehetőség? Ja, és hogy bírtad ki ezt a hosszú időt méricskélés nélkül :lol: ?

Julcsi: Este félálomba az jutott eszembe, hogy nem tesztek egy éjszakára webkamerát Marci ágyába? Aztán másnap visszanéznétek, hátha kiderül miért ébred gyakran. Amúgy a tesómék is egy szobába aludnak Zsombival (Attila uncsitesója), és lehet hogy az ő mocorgásukra ébred fel annyiszor a gyermek.

Köszi még egyszer a cumisüveges tanácsokat, úgy néz ki nem baj, ha vizet adok a cumisüvegből, ugyanis eddig mindkétszer olyan (mi a szar ez?) arcot vágott a víz izére. A tejpép nagyon bejön nekünk, csak az elején nem tudott mit kezdeni az állagával (az anyatejcit kanálkával már eddig is ettük, csak hát a pép sűrűbb). De gyorsan megszokta :)

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Pandus ha nem teher és megkérdeznéd a férjed erről a csőbevezetéses-dologról engem érdekelne mit gondol, és tudnám mire készüljek. Köszi :)
Tök jó, hogy van sok orvos ismerősötök, sokszor megnyugató ha meg lehet kérdezni valamit amiben bizonytalan az ember.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Ja, és végre Julcsi én is meg tudtam nézni a videódat!

Én is irigykedem a minitalisokra...

Stelly: Engem is mindig idegesít, hogy az ismerősök a kezeit fogdossák, amivel állandóan a szájában turkál. Ha az arcát simogatnák meg az jobb lenne!

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Kreiszi: Alexnek is boldog 4 hót!!!!!!!!!!!!!

Gjéti Olijának szintén, aki ma 4 hós, jó utat nektek!!!

Millye: neked megvan az a táblázat, amiben mindenki szerepel, és ott van, hogy melyik baba mikor született? Fel tudnád tenni a közösbe, mert akkor tuti senkit nem hagynánk ki :)

ZVera: már nem is tudok mint mondani, csak küldök egy kis virtuális energiát +++++++++++++++++++++++++

Elif és többi talisok: nagyon jók a képek!!! Szoni tud ám élni, nem semmi, rögtön 3 pasival :lol: Efe milyen szépen ki van kerekedve :D Alex szuperhelyes mint mindig, és Kreiszi te is igenis jól nézel ki!! Boti meg csúcs, látszik, hogy milyen kis aktív!!! De hogy a medencét le sem fényképeztétek 8)

Millye: neked meg köszönjük, hogy végre Zümis Mukiját is láthattuk!!!

Következő minitali hol lesz???? :D

Stelly: igazad volt, az ilyenekkel nem kell foglalkozni :twisted: Tényleg egész nap a kezüket rágják :D A múltkor én úgy jártam, hogy paníroztam, apa ott ült Manókával mellettem, és egy másodperc alatt a Törpi keze már benne is volt a zsemlemorzsában, aztán persze rögtön a szájában. :D De úgy meglepődött, hogy rögtön ki is köpte, így gyorsan le tudtuk törölni.
Szóval mi zsemlemorzsával kezdtük a hozzátáplálást :lol:

Ja Elif, te mikor alszol??

Julcsi: éjszaka? Mi 3.40-kor keltünk először, aztán 7-kor 8) Nem is tudom mi történt, egész jót alukáltam!!! Persze lehet, hogy ez csak az oltás hatása volt ... Hátha nálatok is jobban telt az éjszaka!!! Azon gondolkodtam, hogy Bogyesz vajon hány cm lehet már, ha mi Marcink is már 64 ? Lehet, hogy ő már a 70-et ostromolja???

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


crocus: ezt nem tudtam....annyira le vagytok maradva?

panna: jó csavizást

zetibebi: nagyon helyes, de a tornás képen olyan kis kómásan néz, zabálni való

stelly: én abszolut megértelek, ténleg mindig a szájukban van a kezük

Kép
budabo
 
 


Zsufi: Zsemlemorzsa? Az is nagyon tápláló :lol: :lol: :lol:

Budabo: Annyira nem vagyunk lemaradva (5490 g), de laposodik a növekedési görbénk :cry:

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


zsufi: ez jó! zsemlemorzsa :lol:

crocus: hmm én nemis tudom a mi görbénk milyen :shock:

Kép
budabo
 
 


Zvera: Oli milyen helyes husikás!!! És látod, tud ő aludni néha :?

Na rakok én is egy-két képet Marcikáról!

Kép Vizes husigombóc

Kép Meztelenke

Kép Lehet, hogy mégis átfordul egyszer?? Csak talán nem kellene közben is szopikálni az ujját!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


zsufi: a fürcsis nagyon jóóóóóóó. Minden gyerek hogy imád pancsolni :cry: Fügi állandóan kiemeli a lábát a vízből, próbáltam már több vízzel és onnan is :lol: szerintem nekem nem kell babaúszáson gondolkozni 8)

Kép
budabo
 
 


Gjéti jó utat nektek!

Zsufi köszi az energiát, most reggel aludtunk vagy 3 órát egyben, most egész jól vagyok :wink:

Bogi szerintem Oli állandóan álmos mert mindig olyan karikás a szeme...nappal sem alszik sokat úgyhogy szerintem nem piheni ki magát sosem, ez látszik az arcán. Érdekes hogy a kedve viszont jó nappal, beszélget, játszik, nyálaz, keresi a társaságot, nevetgél is. De minden fotón olyan táskák vannak a szeme alatt... :lol:

Nem is tudom írtam-e a méreteinket, 6800g és 66 cm, az elmúlt 3 héten 630g hízás és 3 cm nyúlás. Mindjárt megnézem a táblázatunkat a közösben.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Marcinak milyen szépséges pofija van! Zsemlemorzsa? Nyami-nyami :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Megnéztem a talis képeket, annyira szépek vagytok mind! Hát a csibecsapat meg lenyűgöző! A sok kis kopasz kobak... :D Csúcs! :D

Megyek, Oli visszaaludt de nemsoká ébred.

Crocus rajtatok felbuzdulva megnyalogattatom Olival a tejpépet, jövő héten jól fog neki jönni. Valamiért a tejpép szimpibb nekem mint a tápszer, pedig nem sok a különbség :? Már megvettem neki csak még nem mertem kinyitni. Asszem nestlé, és rizspép vagy mi, nem ugrik be, majd megnézem. Zéti imádta az összeset :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Sziasztok!

Éljen-éljen az átfordulás! :? Bencus a forgásnak köszönhetően hajnali 4-kor felkelt :twisted: , szopizott, aztán Apa nagy nehezen visszaaltatta 5-kor! aztán szerencsére aludt 8-ig!
Gabi eszembe jutottál, írtad hogy Szoni is 4-kor kelt tegnap!

Helga, nagyon jó a videó, és találó a zene! :D

Julcsi, éjszaka hogy telt?

Nagyon szuperek a minitalis képek! :lol:

Zétivera, nagyon ügyi volt Oli! :lol:

Marci, és Oli nagyon helyesek! :lol:

Eszter, ne foglalkozz a metrós nénivel, én se engedem Bencust taperolni!
zsu83
 
 


Zsufi, zsemlemorzsa nagyon jó :lol: :lol: :lol: a fordulás meg nekünk is így kezdődött, és első pár alkalommal csak ujjacskával a szájában jött össze :lol:
annyit írtátok, hogy melyik baba melyikre hasonlít, hogy kezdek én is foglalkozni ezzel, és most ZsufiMarciban fedeztem fel némi hasonlóságot a pelusban hasonfekvős képen :D

ZVera, Olid ennivaló, és az utóbbi időben nagyon sokat változott a kis pofikája, kezd "nagyfiúsodni" :D
Nekem műtötték a nyakam ilyen csőbevezetéses módszerrel, de az nem nyirokcsomó volt, meg én akkor már 17 voltam, szóval egész más helyzet. Nekem utána egy napig benne volt a cső a nyakamban, egy kis tartállyal a végén... mondjuk egy kétévesnek szerintem egész másképp csinálják.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Lányok én szoktam feltenni Mukiról képet és a közösben is van.... :? :?

Kép
zümis
 
 


Zsu83 köszi! Hogy van a lábad? Mikor kell menned megint az orvoshoz?

Budabo köszi! :D remélem minitalit veled is össze tudunk hozni! :wink:

Julcsi-79 örülök, hogy meg tudtátok beszélni a problémátokat! Ez jó ötletnek tűnik, hogy kimentek a nappaliba... :D

Hel29 nagyon ötletes lett a Barbis videó :D

Ladmon köszi a bókot! :D nekem is az a kép tetszik :D :D :D meddig tart még a férj felügyelete? Mármint meddig van szabin? :D

Kreiszi boldog hófordulót! :roll:

Elif nagyon jó képeket csináltál! :D

Babanyul aha meg van a "bűnjel" láttam amit láttam, hogy Efe keze hol van... korán kezdi az udvarlást :D

Zetibebi örülök, hogy jobb volt az éjszakátok! :D nagyon jók a képek!

Zümis úgy elrepült ez a pár óra... de nagyon jó volt! Jó ötlet, hogy a nagylányokat is vigyük legközelebb!!! :D

Stelly teljesen igazad volt, hogy nem engedted, hogy megfogja Adri kezét! Ha normális felfogású lett volna akkor megérti... 8)

Zsufi74 felteszem a közösbe a táblázatot. :D de jók a képek Marciról! A mellkasán az éranyajegy?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, még fájdogál sajnos a lábam, jövőhét szerdán kell visszamenni! De a csomókat már nem lehet annyira érezni!
zsu83
 
 


Millye: a dokinéni értágulatnak nevezi, és szerinte el fog tűnni kb. 8 hónapos korára. De gondolom ez ugyanaz, mint amit te is írtál.

Stelly: egyébként Julcsi is azt mondta, hogy Marcika olyasmi alkat, mint Adribaba :lol:

Zsu: látod ez a különbség, én örülök, hogy 4-kor kelt, te meg ki vagy akadva tőle :D

Ja, és Ladmon: most mennyi Esztike súlya??

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsu83 CALCIUM FLUORATUM , SEPIA, HAMAMELIS ezt mind szeded? Azért kérdezem mert írtad, hogy fájdogál, de már nem csomós... esetleg nézzek fájásra is valamit? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zetibebi: csak futólag tudtam a párommal beszélni, de nem tűbiopsziáról van szó?, mert nyirokcsomó esetén az a másik módszer mintavételhez. Azt egy nagyon vastag tűvel csinálják, de gyorsan megvan és tudnak érzésteleníteni. De az ő álláspontja az, hogy jobb az ilyet kivenni és a szövettan szempontjából is jobb az egészet eltávolítani. Persze gyerekek esetében lehet, hogy más módszert alkalmaznak, mert azért ők nehezebben viselik az ilyet. Szorítok nektek nagyon és azért jelezd, hogy anyósod mint mondott, kíváncsi vagyok. Ma megy, ügye?

Panna
pandusika
 
 


Köszi az érdeklődést, érdekes egy éjjel volt... 8)
Tizenegy előtt feküdtünk le (Mondjuk én is h..e vagyok, miért nem alszom le 9-kor? De akkor még együtt tudunk egy kis időt tölteni Istivel is), erre kb 10 perc múlva hallom, hogy ébred a Gyerek, sír egyre intenzívebben, szóval bemegyek. (Olyan volt, mintha érezné, hogy nem vagyunk mellette.) Próbáljuk ki a teát, hátha. Ivott 20 ml-t és sírt a cici után tovább... :( Megetettem. Utána csak 4-kor kelt!!! Négy és fél óra alvás egyben nekem régen volt... :D Négykor arra ébredtem (Zsu!), hogy háton van, és magyaráz. Kivártam, hátha visszalszik, de nem. Bemegyek, próbálom viszaaltatni, és tényleg úgy nézett ki, hogy sikerül, már tök csönd volt, aztán mégis... :? Újabb szopi. 6-kor újra, akkor meg semmi erőm nem volt, Apja áthozta és együtt elaludtunk (szopival). Végül 3/4 8-ig!!! Szóval sok részletben, de egész sokat aludtam :) Most pár napig ezt a különalvást próbálgatjuk szerintem...
Egyébként arra jöttem rá éjszaka, hogy a Bogyesz egy cicista, de annyira, hogy neki nem is a kaja kell, csak hogy cicizhessen. Ez pedig egy természetes dolog valahol, nem? Nyilván különbözőek a gyerekek, de az enyém ilyen, és ha kielégítem most az igényeit, akkor lesz egészséges, boldog felnőtt! Szóval alázatosan tűröm a sok kelést, legalábbis próbálom...

Anyukám hívott egyébként aki kicsit másképp gondolja., Finoman szólva leszúrt. Ő nem akar beleszólni, de... :? Miért nem hagyom sírni, fejemre fog nőni, stb. Kicsit különbözően gondolkodunk, azt hiszem. (Szerinte Tesóm szeparációs szorongásos kislányát is kellene hagyni éjszaka egy órát sírni, akkor leszokna róla... Biztos, de milyen áron? :shock: ) Ugye Ti sem hagynátok, hogy felhúzza magát és éjjel hangosan sírjon?

Ezt most elküldöm és majd jövök még...

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Bocsánat, Alexbabának is nagyon boldog hófordulót!!!!!!! Pont tegnap volt!!!? Bakker! :oops:

kÉPEK nagyon jók ,kivétel amin én is rajta vagyok, most még jobban elkeseredtem, és mindenképp elkezdek fogyókúrázni.... :oops: :oops: iszonyat ahogy kinézek.....de legalább a kisfiam gyönyörű élőben és képeken is :lol: :lol:

Nagyon helyesek a fürcsis képek!! , a vizes husigombóc :lol: :lol: na meg Olika is nagyon édes!!

Csajok én is piszok jól éreztem magam, megismételhetjük akármikor!! És örülök Kreiszi,h Téged is megismerhettelek személyesen is!!! :lol: :lol:

Apeh elintézve,minden ok, legalábbis pozitív jkz-et kaptunk.....húúúúúú :lol:

Bébikém meg piszok nyűgi, és rájöttem,h sosem fogom már magam utolérni.......

Kép
kaandi
 
 


Zsufi74 (haemangióma éranyajegy) Az orvosod mondta, hogy ha elkezdene esetleg növögetni akkor meg kell nézetni?

Julcsi-79 a fiam is cicista :D :D :D amikor meglátja, hogy veszem elő az etetéshez akkor azt mondja hogy Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :D :D :D ha tehetné egész nap rajta lógna.... csak most elkezdte azt, hogy azon edzi a viszkető ínyét... :shock: ez már nem olyan mókás... :roll:

Kaandi Küldök neked egy virtuális fenékbebillentést!!! Nagyon csini mindenki a képen! Láttad az én képeimet? Néha úgy érzem magam mint egy BÁLNA... :oops: de a lényeg a gömbölyödő babánk... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, ari vagy! De mondhattok akármit, hál istennek van önkritikám, és jól látom a dolgokat,a bálna kedves millye közlöm veled,h én vagyok. És ez komoly. Még jó,h a fejem nem olyan nagy..... :cry: :cry:

Kép
kaandi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 13:11-kor.
Vendég
 


haemangióma Zsó nak is van és a Heim Pálba járunk dokihoz mert 6 havonta kap kyró kezelést....májusban voltunk utoljára legközelebb szeptemberben megyünk ránctalanító krémekért.A házi gyerekorvos berágott amiért elvittem mert szerinte teljesen feleslegesek ezek a kezelések.

jaaa a bálnázás!!!engem is láttatok!!akkor én mi vagyok???

CSak azért ,hogy mégnagyobb bálnák legyünk ime 2 fini,gyors, recept:

Mákos kevert:

Hozzávalók: (23x38 cm-es tepsihez)
3 tojás
250 g cukor
12 g vaj
180 g darált mák
200 g finomliszt
60 g rétesliszt
450 g 20%-os tejföl
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 kávéskanál sütőpor
citromlé

Elkészítés:
A sütőt 200 fokra előmelegítem.
A liszteket, mákot kimérem, beleteszem a sütőport, szódabikarbónát.
A tojásokat a cukorral jól kikeverem, habosra. Hozzáadom a puhított vajat és azzal is elkeverem, citromlével ízesítem. Beleöntöm a száraz hozzávalókat, elkeverem, hozzáöntöm a tejfölt, s azzal is. Kikenetlen tepsibe öntöm, elegyengetem és betolom a sütőbe. Az ajtaját nem szabad rányitni 20 percig.
30 percig sül.v

Csokis csoda :

Hozzávalók:
60 g kakaó
340 g finomliszt
100 g rétesliszt
1 sütőpor
1 púpos kávéskanál szódabikarbóna
csipet só
200 g vaj
300 g cukor
4 tojás
5-6 evőkanál tej
1 evőkanál baracklekvár
100 g étcsokoládé+ 3 kávéskanál étolaj vagy vaj

Elkészítés:
A sütőt 180 fokra előmelegítem. A száraz hozzávalókat kimérem, összekeverem.
A tojásokat a cukorral habosra keverem, hozzáadom a megpuhított vajat és azzal is jól összedolgozom. Hozzáadom a lekvárt és a tejet is, majd beleöntöm a száraz hozzávalókat és elkeverem. Belesímítom a tepsibe és 20 percig sütöm, akkor megnézem, s ha kell még sütöm 5 percig. Nem szabad túlsütni, mert szárazabb lesz.
Ha kihűlt, a tetejét nagyon vékonyan megkenem baracklekvárral és csokimázt húzok rá.
A csokoládét kis tálkába tördelem, és hozzáadok 2-3 kávéskanál étolajat vagy tejszínt. Mikróban 40 fokra melegítem (15 másodperc mikrózás, kivétel, keverés, megint 15 másodperc mikró, kivétel, keverés). Ezt a sütemény tetejére csorgatom, közben lapáttal símítom. Műanyag sütifésűvel csíkosra mintázom, beteszem a süteményt a hűtőbe. Kb. félóra múlva kiveszem, ekkor még a máz egy picit lágy és felszeletelem (benne a tepsiben). Újra visszateszem dermedésig.

Kép
zümis
 
 


"CSak azért ,hogy mégnagyobb bálnák legyünk ime 2 fini,gyors, recept: " ez jó volt Zümis!!! :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


Csajok, a bálnázást most azonnal tessék abbahagyni!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd ha már vége lesz a szoptatásnak, akkor rendezünk egy nagy fogyókúrát!!

Rajtam is van +7 kg, de azért sem fogom magam rosszul érezni!!! Egy ifjú anya vagyok, és most ne engem nézegessenek, hanem a kis gyönyörűségemet, én most így vagyok szép, na, ufff én beszéltem :D

Millye: nekünk a doki azt mondta, hogy ez még nőhet, de hogy az normális :? Annyit tett eddig, hogy mindig ránéz, ha megyünk hozzá.

Zümis: mi az a kyro-kezelés? Ja, én szerencsére a mákosat nem szeretem, na de a csokis sütiket :oops: 8)

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


a mákoskevert olyan, mint amit én is sütöttem tegnap a csajoknak, az én kis gyors sütim, csak dióval és a tejföl helyett tej ( a bögrés..)

Kép
kaandi
 
 


Zsufi74: kyro kezelés az elektroterápiás kezelés és ha jól tudom lézeres, de szokták az éranyajegyet fagyasztani is. A Kelen kórházba Tasnádi prof a legjobb állítólag... :wink:

Kaandi :D :D :D

Zümis köszi a receptet! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Babanyul Szoni így született vagy később jött ki?

Zümis Neked is megy egy fenékbe billentés... és ez nem virtuálisan hanem személyesen adom majd át... :D :D :D

Jut is eszembe... annyira ennék palacsintát napok óta, hogy megyek mindjárt sütök pár darabot... :D :D :D adjunk a kalóriáknak.. na meg úgyis tej lesz belőle... így lesz megint indokom siránkozni... Zümis sütiéhez nincs minden itthon... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?