Új privát üzeneted érkezett!

Sissi
15.57
csak eddig nem engedett be a babanet :twisted:

"Mégis császár lesz 3/4 8 kor"

Én hogyhogy?

Sissi 16.05

" Volt egy konzilium és ott azt beszélték hogy ez lenne a jobb megoldás. Persze jól kikészültem mert elötte egy 2 órával még mást mondtak"

Írtam neki, h Ati erős, és nem lehet probléma, és hogy nagyon szorítunk értük. És elhiszem h kiakadt a kettős infón.

Itt szakad az eső, meg jég is volt.

Adri

Kép

Kép
irdab

Nagyon szoritunk Sissinek Atival minden rendben lesz. Itt fogok ülni a gép előtt várva az új infokra . De tudom h, minden okés lesz.
Vendég

Basszus, szegény Sissi! Milyen dolog már, hogy egyik percben hitegetnek, hogy még maradhat bent a baba, a másikban meg mégse és még ma császár!? :? Nagyon sajnálom! Remélem, tényleg ez a legjobb megoldás! (De ezelőtt pár órával miért nem tudták ezt?) Nagyon szorítunk Nektek! Minden rendben lesz!

Irdab, köszi az infókat!

Rilla, én is nagyon furcsállom, de kategorikusan kijelentette a szülésznő, hogy nem lehet kérni beöntést, mert nincs felszerelés. Persze biztos másik épületben, másik osztályon lehet, de hát ha már a szülőszobán vagyok, nem fogok mászkálni az osztályok között. Viszont valaki írt valami kúpról, arról nem beszélt - erre rá fogok majd kérdezni!

Kép

Kép
hmbori

Irdab,köszike az infót!!!!!Aztán tessékí rni is,mert te nem szoktál csak olvasó üzemmódba lenni :D :wink:

Sissi,nagyon nagyon drukkolunk.De erősek vagytok,és minden okés lesz!!!!

Én egyébként a tüdő érlelés miatt gondolom,hogy inkább kiveszik,hisz jobb a babának ha a 28-32hét között születik,mintha a 32-36!

Kicsit dógozgatok,de azért figyelem az eseményeket!

Rilla,elvileg 3hét.az eredeti terv az volt hogy juni20tól mennek,de nem ez lesz,habár a honvédségnél az biztos ami elmúlt,vagy még az sem :wink: De nagyon remélem,hogy augusztusba semmiképpen nem fog belenyúlni a dolog.

Kép
Kép
tundi24

Sissinek és Atinak nagyon sok kitartást! Gondolunk sokat rájuk! Ati már elég nagy, hogy ne legyen semmi gond és az orvostudomány is egyre jobb! De igérjük meg csajok, hogy 37. hét előtt nem jön több baba ebben a topicban!
Remélem este jön valami hír még Sissiékről, sasolni fogom a gépet, mint egy megszállott!

Ma elmentem a háziorvoshoz, írt Zinnatot, mert mondtam, hogy csípet reggel pisilésnél! Azt mondta ezt mindenképp ki kell kezelni! És most, hogy Sissi bent van, betojtam egy kicsit, azt hiszem szót fogadok és beszedem a manóm érdekében!

kovisziszka

Tündi megpróbálom összeszedni magam, de ezt az állapotot nem is nagyon tudom leírni. :?
Holnap még bemegyek a melóba aztán már a heti rendszerességű orvosi körútaimon kívül nem vagyok hajlandó sehova menni.
A negyedik megmászása nagyon nehezemre esik.
Ma apa elvisz enni egy halászlevet, de 8 után vagyok és ha Sissi jelentkezik írok azonnal.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sissiéknek nagyon drukkolok!

Mi megvagyunk, csak kezdek depis lenni :cry:
Vendég

[quote="tundi24"]
írta:
tundi24Én egyébként a tüdő érlelés miatt gondolom,hogy inkább kiveszik,hisz jobb a babának ha a 28-32hét között születik,mintha a 32-36!

:roll: :roll: :roll: :roll:
Én úgy tudom, hogy minél tovább van pocakban a baba, annál kisebb arányban lesz vele gond.
Vendég

Mai képek
Kép
Kép
Vendég

Kata igen,de vmirét a dokik azt mondják jobb abban az időben megszületni amit írtam,mint a 8ik hónapban :roll: Persze ez akoraszülöttekre vonatkozik...
Miért vagy depis??

Irdab,egyél egy jó nagy adag halászlét!:) Este várunk!És tessék rendesen írni ahogy szoktál :wink:

sziszka,tessék beszedni a bogyókat!

Én is betojtam egy kicsit,de ne kezdjünk el félni!sissiékkel is minden rendben lesz!!!

Kép
Kép
tundi24

Táblázat zanzásítva
Kép

Kép[/img]
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.12 22:40-kor.
Vendég

Tündi
Tél :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:

Terhestanfolyamon, mikor a doktor a koraszülésről beszélt, éppen azt mondta, hogy sokkal jobbak a kilátásai a babának, ha minél tovább van pocakon belül.
Vendég

Tündi, igen is :lol:

Csajok nem csodálom, h ki vagyok, reggel 30 fok volt, fülledt dög meleg pokol, most meg zoknit kell húznom, mert fázik a lábam. :shock:

Adri

Kép

Kép
irdab

Vanyek alig bírtam felvenni a zoknim, pedig még jövő hétre terveztem egy körömvágást :shock: :shock: :shock:

Csajok várom a további pocakképeket amúgy, van aki nem is tett fel egyet sem :cry:

Adri

Kép

Kép
irdab

[quote="irdab"]C írta:irdabsajok várom a további pocakképeket amúgy, van aki nem is tett fel egyet sem :cry:

Bizony, bizony... :cry: :wink:
Vendég

Kata Te is szépen kerekedsz :lol:
Mennyire van ott tél, hogy debis vagy?

Adri

Kép

Kép
irdab

debis=depis :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab

Tél
Szinte mindennap esik, napközben is csak alig 15 fok van.
Vendég

Kép Kép

Ezek 28 hetesen készültek, azóta már nőtt a pocak :).

Kata, Neked is szépen domborodik :)!

Kép
angelita

Innen indultunk Milivel (6+2)
Kép
Vendég

Angelita :lol: :lol: :lol: :lol:

Amíg várjuk Sissiékről a híreket, mindenki tegyen képet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Csajok!
Már annyiszor próbáltam képet tenni, hogy csak na! De mindig azt írja, hogy túl nagy és én baromira nem értek hozzá!

hű Kata milyen vékony voltál! Bár így is csini vagy, jól áll neked a várandósság! És a többiek is csinosak! :D angelita: te is!!!!!!!!!!!

ha segítetek, hogy kell képet kicsinyíteni teszek fel én is!

kovisziszka

Sziszka
Van valamilyen képszerkesztő programod?
Ha nincs:
http://www.irfanview.com/
Ezt le lehet tölteni, nagyon egyszerűen használható :wink:
(de elküldheted nekem emilben, lekicsinyítem)
Vendég

Irdab,
köszi a híreket Sissiről. Az a 3/4 8 még ma lesz, vagy holnap reggel???

Én is megjöttem a dokitól. Drága kisfiam tegnap óta megfordult farosba. Gondoltam, mert megint a hüvelyembe rúgdal. Akárhogy is nézzük, mérete alapján 2 héttel nagyobb, pedig mi aztán tudjuk, hogy mikor fogant. Doktorbácsi azt mondta, hogy 4 kilós faros babát viszont nem szülünk, úgyhogy most ezerrel fogok beszélni hozzá, hogy forduljon vissza, legyen ügyes kisfiú, mert ekkora méretekkel később nehezen fog tudni. Én meg nem nagyon szeretnék császárt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata,Angelita,szépek a pocik!:)
Mindjárt én is csináltatok egyet apával!:)

Linácska,megy a drukk,hogy visszaforduljon Levi!!!

Kép
Kép
tundi24

Mai pocakkép:28+6
Kép

Kép
Kép
tundi24

Linácska,
hát ez nem jó hír, de azért még van ideje visszafordulni...

Minél később születik egy baba, annál érettebb, és kisebb a komplikációk valószínűsége.

Én is nagyon sajnálom Sissit, rémes lehet ez a bizonytalanság. De hát sajnos néhány óra alatt is változhat a helyzet, lehet, hogy korábban jobban volt Ati, most meg már inkább jobb lenne neki kint. Meg hát ha többen gondolkoznak ugyanarról, többféle vélemény születhet.... (azt írta, konzílium volt).
Mindenesetre nagyon drukkolok nekik, és szerencsére elég nagy már Ati, hogy jó eséllyel minden rendben legyen!

Lányok, és nem nagyon tennék ide képet, de a wiwen megnézhető vagyok, beléptem a klubunkba... :)

Kata, ne legyél depis, a 15 fok nem is olyan rossz. Bár itt olyan lenne a tél...

Halászlé, mmmm....

Én ma egész nap takarítottam, sajna rá is ment a nap nagy része, mert már elég lassan megy... Aztán főztem krumplipürét meg sütöttem dijoni mustáros csirkét, mert szállóvendégeket vártunk ma estére. És pont amikor kész lettem mindennel, a lakás ragyog, a kaja fedő alatt hűl, akkor felhívtak, hogy belázosodott a kicsi, és inkább nem jönnek.... :(
Na mindegy, legalább szép tiszta a lakásunk és van egy finom vacsink.. :)
Meg holnap este úgyis érkezik a férjem anyukája hozzánk hétvégére - megnézni, hogy élünk idekint. Legalább a takarítást ma letudtam..

A koraszülések jelentős részét (többségét) hüvelyi fertőzés, és ezáltal korai burokrepedés okozza. Ha jól értem, akkor Sissinél is valami ilyesmi igazolódott. Éppen ezért ilyenkor a fertőzéseket nagyon komolyan kell venni - úgyhogy Sziszka jól teszed, ha beszeded a bogyókat...
Én folyton be vagyok tojva ezzel kapcsolatban. 4 hetente járok orvoshoz, és SOSEM elégedett a pH-val, és a mikroszkópban mindig talál néhány bacit.... :shock: :shock: :shock: :shock:
És SOHA nem ad antibiotikumot, hanem először adott C-vitaminos hüvelytablettát, abból 2 kúrát is végigcsináltatott velem (hiába), és azóta is csak a tejsavtablettát javasolja hetente egyszer-kétszer... Próbálok bízni benne, mert mi mást tehetnék, de azért kicsit aggódom...

Kép
bikmakk

bikmakk: nagyon sok kismama szenved baciktól és gombáktól! Sajnos! Ez nem vigasz nekünk, de tény! Az a baj, hogy nem is hüvelyi ez a nyavaja, hanem húgyúti és az sem jó! De beszedem a bogyót! A doki nem írt vizeletvizsgálatra beutalót, mert azt mondta, hogy terhesség alatt, ha egy pici ilyen probléma merül fel vagy csak a gyanúja rögtön kezelik! Szóval beszedem a bogyókat, bár én nem szoktam szedni semmit, de a baba miatt most igen!

linácska: szurkolok, hogy Levi visszatérjen fejenállásba! :D
Azt hiszem az én kiscsajszikám is befordult, de szeretném már uh-n látni, hogy tényleg jól éreztem-e!
Bébikém ma nagyon tapos odabent, és többet keményedik az ilyen hülye időbe!

tündi: szép poci!

kovisziszka

)Sissinek és Atinak drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Ahol Sissi szül, abban a kórházban van PIC? Vagy el kell vinni a babát valahova?

Fertőzés
A dokim azért nem is vizsgálgat, hogy ne vigyen a méhszájhoz fertőzést.
És majd szülés előtt csinál tenyésztést a hüvelyváladékból. Van valami baci, ami szülés közben fertőzheti a babát. Akinek ilyen bacija van, annak antibiotikum kell szülés alatt.
(nem jut most eszembe a baci neve, apa meg ügyeletes :oops: :cry: )
Vendég

Tetszenek a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Linácska
Beszéljed meg Levivel ezt a megfordulást!
Vendég

Csajok,
szerintem Levi ezerrel próbál visszafordulni, annyira tapos, mintha a méhfalon akarna lendületet venni. De még mindig lent rúgdal.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ágota,
streptococcus??? azt szokták szűrni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lehet, hogy megszületett az első topicbabák?

Szerintem gyönyörű ez a mai nap, mi sem bizonyítja jobban, hogy Sziszka lánya és az én fiam is június 11-én kívánkozott e világra :)
Boldog szülinapot mindhármuknak!
Vendég

szerintem is streptococcus, amiről Ági ír! A dokim azt mondta azt nézik mindig a kenetből! Az hál' istennek eddig mindig negatív lett!

kovisziszka

Kovisziszka,
a te lányodnak is sok boldog szülinapot kívánok!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Minden szülinaposnak boldog szülinapot !!!

Atika ügyesek legyetek, mennek a drukkok. Elvileg már másfél órája elkezdődött a császár.

Már nagyon izgulok, de valószínű, hogy mi már csak holnap tudunk valamit.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

csilla: Szerintem is szép nap a június 11-e! :wink:

De jó lenne tudni, hogy mi van Sissiékkel! Egyfolytában rájuk gondolok, és drukkolok!

kovisziszka

Halihó, megettem a nagy adag (majdnem 1 l) halászlevemet, harcsafilével, ikrával, és tejjel.
Nagyon tele vagyok :roll: De nagyon finom volt.
Hírem semmi Sissiről, de nekem lassan le kell feküdnöm, mert mindjárt beájulok.
Reggel megyek be a melóhelyemre, de onnan is tudok írni ha jelentkezik Sissi.
Köszi lányok a képeket, olyan jó látni, hogy kivel levelezek, és olyan csini mamikák vagytok.
Szilvi, ha elküldöd én is le tudom neked kicsinyíteni. :shock: :lol:
Linácska dumálj csak Levinek segítsd őt. :lol:
Én most a 2. adag antibigyó kúrámat szedem. Először a vízeletem volt +++ baktérium, most a méhrövidülés és kenet miatt kapom.Nem szívesen, de ha muszály.....
Jah és azt mondta a dokim attól is keményedhetek :shock:

Adri

Kép

Kép
irdab

Persze ha még fenn vagyok és Sissi ír akkor továbbítom.
Szép álmokat mindenkinek :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Én is megyek pihengetni,leragadnak a szemeim,de nagyon izgulok Sissiékért.sztem már túl vannak rajta,de lehet altatták?! és még nem tudott írni!
Remélem minden okés velük!!!

Reggel jelentkezem!

Itt is esett jégeső...brrrrr..... :evil:

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!:)

Kép
Kép
tundi24

Adri: köszi, már elküldtem emilben Katának! Először a vonalzót is elb..tam, de csak sikerült, majd ezt a képkicsinyítés dolgot is megtanulom! :twisted: :oops:

kovisziszka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:40-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Most jött Sissitől:

"Megszületett 20.30 perckor. 1550g 44,5 cm. 9/10 apgar. Van egy kis haja és turcsi orrú. Én jól vagyok, csak nagyon fáj a hasam."
Vendég

Chaterina köszi, nekem is öt perce írta ugyan ezt Sissi, de megelőztél.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sissi!

Szép nagy baba Ati , tuti nem lesz semmi baj. Nagyon nagyon szorítok nektek!
nikó

Sissi, gratulálunk!!!

Pihenjél, amennyire tudsz!
Drukkolunk, hogy a továbbiakban is minden rendben legyen Atival!

Kép
bikmakk

Jó reggelt mindenkinek

Sissi gratulálunk!!!

Olyan izgatott voltam h, már reggel korán felkeltem h, lássam mi a hir Sissiékről. Még egyszer gratula és minden rendben lesz veled is és Atival is . Szép nagy baba.

Margit
Vendég

Sissi

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?