Linácska,
hát ez nem jó hír, de azért még van ideje visszafordulni...
Minél később születik egy baba, annál érettebb, és kisebb a komplikációk valószínűsége.
Én is nagyon sajnálom Sissit, rémes lehet ez a bizonytalanság. De hát sajnos néhány óra alatt is változhat a helyzet, lehet, hogy korábban jobban volt Ati, most meg már inkább jobb lenne neki kint. Meg hát ha többen gondolkoznak ugyanarról, többféle vélemény születhet.... (azt írta, konzílium volt).
Mindenesetre nagyon drukkolok nekik, és szerencsére elég nagy már Ati, hogy jó eséllyel minden rendben legyen!
Lányok, és nem nagyon tennék ide képet, de a wiwen megnézhető vagyok, beléptem a klubunkba...
Kata, ne legyél depis, a 15 fok nem is olyan rossz. Bár itt olyan lenne a tél...
Halászlé, mmmm....
Én ma egész nap takarítottam, sajna rá is ment a nap nagy része, mert már elég lassan megy... Aztán főztem krumplipürét meg sütöttem dijoni mustáros csirkét, mert szállóvendégeket vártunk ma estére. És pont amikor kész lettem mindennel, a lakás ragyog, a kaja fedő alatt hűl, akkor felhívtak, hogy belázosodott a kicsi, és inkább nem jönnek....
Na mindegy, legalább szép tiszta a lakásunk és van egy finom vacsink..
Meg holnap este úgyis érkezik a férjem anyukája hozzánk hétvégére - megnézni, hogy élünk idekint. Legalább a takarítást ma letudtam..
A koraszülések jelentős részét (többségét) hüvelyi fertőzés, és ezáltal korai burokrepedés okozza. Ha jól értem, akkor Sissinél is valami ilyesmi igazolódott. Éppen ezért ilyenkor a fertőzéseket nagyon komolyan kell venni - úgyhogy Sziszka jól teszed, ha beszeded a bogyókat...
Én folyton be vagyok tojva ezzel kapcsolatban. 4 hetente járok orvoshoz, és SOSEM elégedett a pH-val, és a mikroszkópban mindig talál néhány bacit....
És SOHA nem ad antibiotikumot, hanem először adott C-vitaminos hüvelytablettát, abból 2 kúrát is végigcsináltatott velem (hiába), és azóta is csak a tejsavtablettát javasolja hetente egyszer-kétszer... Próbálok bízni benne, mert mi mást tehetnék, de azért kicsit aggódom...