Sziasztok,
kicsit megint elmaradtam, így most olyan dolgokra is reagálok ami még a múlt héten volt.
Kitakarózás: egy ideig Balázs is hálózsákban aludt, de észrevettem, hogy nem tudott már nyugodtan aludni benne, mert azzal nehezen tudott forgolódni álmában, így nyöszörgött. Így most visszatértem a sima takaróhoz. Most össze-vissza mindenféle pózban alszik, de sokszor sajna a takarón feküdve
De most majd ha állandóan meleg lesz, akkor a lakásban is folyamatosan 24-26 fok lesz, akkor remélem, hogy nem fog megfázni, hogy nincs rajta takaró.
Ildi: örülök, hogy rendbejött a szopi!!! Mi mindenre jó a mobiltelefon
. Óó, ez nem jó, hogy még nem jött rendbe a vérnyomásod. Nekem is alacsony szokott lenni a vérnyomásom, de itthon sajna nincs mérőnk. Volt már olyan anno, hogy megmérték, 90/70, nagy szemekkel kérdezi tőlem a doki, hogy "biztos, jól van?!" én szuperul voltam.
Nálunk is a tök lesz a következő amit kipróbál Balázs, miután fagyasztott gesztenyét sajna nem talált párom a boltban.
Sétálni Balázzsal általában késő délután megyünk, olyan 6 körül, amikor már nincs olyan nagy meleg és ilyenkor már a párom is otthon van és együtt megyünk ki. Így délután is az ágyában alszik Balázs, lett így egy kis plusz időm tenni-venni a lakásban, olvasni, pihenni. Mert Balázs is nagyon meg tud izzadni, főleg a hordozóban. Majd amikor autósülést nézünk, meg is kérdezem az eladótól, hogy van e olyan anyagból ülés, amiben annyira nem izzadnak a gyerkőcök.
Lehet, hogy van ma valami a levegőben, mert Balázs is nyugtalanabb volt ma mint egyébként.
Milyen szépen ül és áll már Lotti. Balázs most a kúszással jól elvan, de pl négykézlábra még nem állt, tehát még a mászástól is messze vagyunk, nemhogy az állástól.
Sensi: megérkezett az etetőszék, de sajna nem azt tudtuk elhozni, amit rendeltem. Sikerült persze egy olyan színt választanom ,ami sehol sincs raktáron
Mindenhol csak ígérgették, hogy majd 1 vagy 2 hét múlva érkezik. 1 hetet vártunk annál, ahol rendeltem, jött nekik áru, de nem volt köztük ez a szín, így megint kellene várnom minimum 2 hetet. De ki tudja hogy akkor lesz e ez a szín. És minden más helyet is felhívtam ahol lehet ilyet kapni és SEHOL nem volt
.Képes vagyok mindig olyan dolgokat találni, amit sehol nem lehet kapni. Így végülis maradt a tipus, de másik színben. Ez az:
http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_223184
Igen ez dönthető 3 fokozatban és a szék szintje is állítható. Nekünk bejött.
Már ki is próbáltuk:
Diana kiállításnak már vége. Hááááát, nem tudom, hogy megérte e a belépő árát. Szerintem kevés volt az a tárgy ami ki volt állítva.Bár így is beletelt 1 órába mire végigértem. A végén a szuvenírboltban megvettem azt a könyvet, ami tartalmazza képekben mindazt ami a kiállításon volt és minden szöveget hozzá. Ez is most már csak egy ezres volt, 4000 Ft-ról vitték már le, mert május 31-ig tartott maga a kiállítás és gondolom jó sok megmaradt nekik ebből (4000-ért meg sem vettem volna)
Nagyon csini Lillus abban a karikamintás pelusban
Bettyna: nagyon édesen kúszik Szabi, hasonlóan kúszik Balázs is. Ő is egyszerre teszi előre a kezeit. A szombati talira párom is jön, tehát hármasban érkezünk.
LKata: milyen nagyfiús már Norbi a babataxis képen. Látszik rajta, hogy negyon bejött neki. Gratula a felüléshez.
Peva: nekem a védőnő 10 hónapos kort mondott a joghurtra ill. sajtra, túróra..... Balázs is salátafőzeléket kapott ma krumplival, sárga- és fehérrépával. Ketté akartam osztani, hogy ezt kapja vacsira is,erre fel meg megette ebédre az egészet
Szöszke: vesztibuláris ingerlés, öööööö, én nem érteni magyarul
Mi ez pontosan?
Veronika: nem lehet eleget dícsérni milyen szép szemei és szempillái vannak Pálminak
Bettike: sajnálom a lázat, azóta mi a helyzet?
Ancsa: te kérdezted a Brevi etetőszéket, ugye? Amikor Sárváron voltunk ,a hotelben olyan etetőszék volt, hát Balázs ide-oda csúszkált benne, mert nem volt dönthető a támlája, annyira jól meg nem tud még ülni, hogy megfelelő lett volna. Egy idő után biztos, hogy elég az olyan etetőszék amiben simán elül, tehát nem lényeg, hogy dönthetős vagy sem, de ki tudja ez mennyi ideig tart. És sokkal jobb most Balázst így etetni, hogy etetőszékben ül, mint pl a hintaszékében.
Nagyon édes Linda. A hordozós képen olyan mintha téged akarna utánozni
Melus: üdv itt. Milyen édesen befészkelte magát Petra.
Mi még továbbra is fogatlanul, bár lehet, hogy nemsokára beindul (bár mindig ezt mondom, aztán mégsem). Kúszunk ezerrel végig a lakáson. Imádjuk a hasunkat, 2 hét múlva megyünk vissza súlymérésre, kiváncsi vagyok, hogy hoz e valami gyarapodást ez a sok evés. Ja tényleg nem is írtam múltkor, hogy kaptunk papírt a dokitól, hogy adjak le székletmintát (mert ugye nem hízik olyan nagy tempóban Balázs, most van olyan 6,5 és 7 kiló között). A papíron a széklet résznél kihúzta a szöveget és odaírta, hogy emésztettség. Felhívtam utána a labort, ahova le kell adni, mert meg akartam kérdezni, hogy délután is lehet e vinni mintát. Mikor mondtam, hogy miért is vinném, mondja a nőci, hogy már vagy 3 éve nem csinálnak emésztettségi vizsgálatot, mert nem megbízható. Na erre felhívtam a gyerekorvost, ecseteltem neki a az infót, furcsálta, hogy őt miért nem informálták erről, majd abba maradtunk, hogy hagyjuk most ezt a székletdolgot, meglátjuk, hogy mennyit gyarapszik a köv. súlymérésre.
TALI: látom többen olyan 5-ig maradtok. Nagyon remélem, hogy sikerül még időben odaérnünk, hogy mindannyiótókkal talizhassak