Kata, gratula a második fogacskához!
Nekünk még egy sincs
Mezsó, örülök akkor, hogy semmi nagyobb gond nincs. Szorítok a végbéltükrözésedhez! Blankának is gratula a 13. foghoz!
A többedik fog ugyanúgy megviseli őket mint az első?
Nálunk lett volna lehetőség fájdalom csillapításra. Én kértem is volna mert a vége felé mikor már szinte egybe fojtak a fájások nagyon nehezen bírtam, az ágy szélét szorítottam vagy éppen apa kezét
Aztán mondta a dokim, hogy most műtőben van aki be tudná adni és lehet nem is ér ide időben, mert nagyon sietős volt Levinek kifele
Ígyhát a végén érzéstelenítés nélkül ment a dolog.
Én csak oxigént kaptam is csövön keresztül, mert annyira levegőtlen volt a szülő szoba.
Évi, én is csak azt tudom mondani, hogy NYUGI!!!Minden rendben lesz. Csupa szakember vesz majd körül! És végig arra gondolj, hogy nemsokára a kezedben lesz Domi. Hatalmas erőt fog adni, hogy kibírd a végéig!
Tényleg Attid bent lesz veled? Szorítok!!
Krisz, jujj de jó!!És akkor ha befekszel és nem indul meg a szülés akkor még aznap be is indítják? Ügyes leszel! Hajrá! Nagyon szorítok!
Mi ma csavarogtunk egy nagyot! Elmentünk a munkahelyemre, megmutizni Levit! Hát odáig voltak érte. Egy csomó ember vette körül és jól bírta nem sírt. Ezerrel vigyorgott mindenkire
Visszaúton már nyűgös volt, mert a sok le és felszállás miatt nem tudott elaludni. Jól elfáradt szegény már 2 órája alszik
ez egy ritka pillanat nála!
Volt hogy nem bírta a kocsit beleraktuk a kenguruba rám. Kifele volt fordulva, hogy tudjon nézelődni és bealudt a buszon. Úgy kellett nekem tartani a kis fejét
Olyan édes volt!