Sziasztok!
Remény, nagyon szépek a holmik, amiket vettél! Az a zöld-csíkos takaró különösen tetszik!
Dita, igen, 12 hétig nem láttam a babácskát... Mi nem akartunk extra UH-ot, mert békén akartuk hagyni. Nagyon sok olyan UH (különösen 4D) beszámolót olvastam, hogy a baba takarja az arcát. Szerintem ez nem véletlen, most a 30 hetesen is az orvos a végén újra mutatni akarta a baba arcát (2D, profilból), és folyton csak fordítgatta el, nem láttunk belőle semmit - szóval szerintem zavarja őket, védekeznek ellene, ezért nem mentünk a kötelezőkön kívül UH-ra.
Végülis nem volt olyan nehéz kibírni, és szerintem azért, mert ha már elkezdett mozogni, akkor azért sokkal jobban érzi az ember vele a kapcsolatot, lehet visszakopogósat játszani, stb.
Tök jó, hogy Te is elkezdted érezni mozogni, meglátod, nagyon hamar nagyon erőssé fognak válni a rugdosások!
Drukkolok, hogy holnap jó híreket kapj
Anyum vett egy kiskádat meg egy kádállványt a Máriában, mert kádállványt itt extra olcsón láttam a többi bolthoz képest. Kókuszmatracot, orrszívó porszívót, pelenkázó feltétet, ilyesmt. Textilpelenkát és lepedőket is ott fog venni valószínűleg.
Lányok, a beültetéskor tényleg nem tudják a biológusok, hogy mit tesznek be, mert ahhoz kromoszóma vizsgálatot kellene csinálni, ahhoz meg el kellene távolítani a szedercsíra egyik sejtjét és azt megvizsgálni genetikailag. Van ilyen lehetőség Mo-n, de egyelőre csak genetikai betegség esetén csinálják, hogy biztosan egészséges embriót ültessenek vissza.
Viszont 50% az esélye a vegyespárosnak, úgyhogy végülis nem olyan meglepő, hogy gyakran látunk ilyet.... Pont kétszer akkora az esélye, mint külön-külön a két fiúnak vagy a két lánynak...
Trix, Rilla, jó nyaralást nektek még utoljára kettesben!