sziasztok!
Cini gratula a sikeres vizsgáidhoz, gondolom most hatalmas megkönnyebbülés van rajtad
Nekem mindig a tavaszi félév és a nyári vizsgaidőszak volt rosszabb, a jó idő miatt kicsit nehezebb volt minden vizsga...
de ezt te jól lekűzdötted
Niki, várjuk a fotókat! én is imádom a csülköt. Egyik ismerőseim épp most vannak szoboszlón, szombaton jönnek haza.
Mi már szervezzük az erdélyi utat, bár anyósom megjegyezte, hogy jó nagy útra készülünk egy épphogy egyévessel...kicsit most elbizonytalanodtam, nem lenne-e könnyebb velük menni a Balcsira, így mi is pihenhetnénk kicsit...de már olyan rég készülünk erdélybe
Hát nem pici gyerek, több mint 4 kg...nem semmi!Gratula az unokaöcsihez.
Tegnap meg barátnőmnek született meg kislánya Adél. Kicsit korábban jött, mert ma töltötte volna a 36. hetet. Kicsit aggódom is értük, mert nem tudtam vele beszélni. Azt írta, ha jobban lesz, beszélünk. Én úgy gondolom, most nem zavarnám, s biztosan jelentkezik. ti mit csinálnátok? Ő Miskolcon szült.
Beus, nem téged láthattalak a napokban CBA-ban és piacon...?
Hétfőn dél kürül CBA, tegnapelőtt piacon 10 körül, de akkor pároddal lehettél. Úgy sajnálom, hogy nem mertem odamenni, mert nem voltam biztos benne...
Lányok, hallottátok, hogy a fittnessben baba-mama torna van hétfőnként 10-11-ig? Én eldöntöttem, hogy megyek, kipróbálom, s ha jó, akkor utána is.
Tegnap itt volt anyum, délelőtt babázott kicsit, én meg szabit kaptam...
fel is tekertem füredig. Életemben először...hát nem kis erőfeszítésembe telt, mikor már épp visszfordultam volna, hogy nem bírom, jött a kis kanyar, s megláttam a füred táblát... de végül jól esett.
na megyek kicsit összepakolok!
pussz!
i.