Sziasztok!
Snoopy nem tudod még a baba nemét?
Hunci Isten éltessen sokáig!
Köszi az érdeklődéseteket, jól telt a pihenés. Habár leginkább Pannának volt ez pihenés, én szaladgáltam Debrecenben, pár papírt el kellett intéznem az itteni biztosításunkhoz és a TB-nél. Azt hiszem barnamoszatok, vagy óriásamőbák dolgoznak..naszóval akikhez én kerültem nem az eszükről híresek, az tuti.
Az igazi pihenés apástól most péntek éjszakától köv, vasárnapig lesz ha nem jön közbe semmi (valaki megbetegszik, felmond).
Semmi extra, a szüleimnek van egy háza Tokajban (amit nem mellesleg imádok) és oda megyünk. Nagyon rég voltam ott, már várom. Remélem szép idő lesz, akkor tiszázunk és Sóstóra is elviszem Balázsékat, mert még nem jártak ott. Ja, merthogy jön az anyukája is. Így nem nem lesz az, hogy a nyaralásunk alatt ő nem lát minket.
Szóval nagy erőkkel fohászkodom, hogy minden passzoljon.
Lili aktív, nagyon sokat mozog. Én pedig elkezdtem zaaabálni, folyton éhes vagyok és ha sóst eszem azonnal édes kell, vagy fordítva. Ez azóta van amióta otthon voltunk.
Azt hiszem terhes vagyok..
Szoktam olvasni, de mivel hat napot még mindig dolgoznom kell egy héten, így erőm továbbra sincs írni, valamit nagyon felületesnek találtam a fórumot az utóbbi időben..alig írunk és ez olyan rossz érzéssel töltött el. Persze én is ludas vagyok mégha mentségem van akkor is (kinek nincs?) de akkor is..
Legyünk aktívabbak, hajrá!!
Hozok pár képet.