Sziasztok!
Gabi: ismerem ezt az elúszás dolgot. Hiába, egy kicsivel sem könnyű, de kettővel!
Itt volt védőnéni ma. Beszélgettünk szobatisztaságról, beszédről, cumiról, mindenről. Azt mondta, hogy lehet, hogy mindez később fog kialakulni Dórinál, Bence miatt. Azt mondta pl., hogy valószínű addig le sem tudom szoktatni a cumiról, amíg Bencének is van, mert nem fogja megérteni, hogy neki lehet, Dórinak meg miért nem. Szobatisztaságot sem erőltetném, nem akarom szoktatni, csak azért szeretném, ha ismerkedne a bilivel. Gondoltam, majd most nyáron néha lemegyünk bugyiba, de elég necces így is három gyerekkel a játszózás. Azt mondta védőnéni, ha még nem is jelez Dóri és nem akar bilizni, akkor hagyjam még (ja, köszi a tippet ezügyben Lola). Úgyhogy hagyom még. Emellett azt mondja, nagyon szépek, jól fejlettek, Bencének gyors és ügyes a mozgása. Dórika mindent megért. Aranyosak voltak. Mondta, hogy ilyenkor kezd kialakulni az ÉN tudatuk, ezért kezd hisztisebb lenni Bence.
Az éjszakánkról ne is beszéljünk. Elaludt mindhárom 9-kor. Tízkor felkelt Bence. Ivott teát, visszaaludt. Utána hajnali 1-ig (!) ezt csinálta. Hol aludt negyed órát és megint sírva felkelt, hol csak két percet és megint. Végül adtam neki enni, hátha... végül bekentem az ínyét, hátha... de észrevettem, az volt a fő baja, hogy a kezemben akart lenni. Ezért kivettem és a mellkasomon elaludt, aztán be az ágyba, utána már aludt reggelig. Védőnéni mondta, hogy biztos a foga és ilyenkor elesettebbek és anyura vágynak. Édesem.... Közben éjfélig még vasaltam is, úgy, hogy két percenként rohantam Bencéhez. Hajnalban Emese is mellettem kelt fel, Dóri mellett meg az apja, mert ő is fent volt éjjel egyszer. Úgyhogy... mi vagyunk vándor család!
Vasaló: apa este vett másikat a media marktban, természetesen azzal vasaltam, a régit be se merem kapcsolni. Majd apu megnézi. Mondta férjem, hogy mediaban van most olyan akció, hogy 30 hónapra lehet venni részletre tárgyakat, kamatmentes hitelre!!! Akinek most szüksége van nagyobb dolgokra, érdemes! (mondjuk nem vagyok hitel, áruhitel párti, de kamatmentesen nem rossz).
Hogy miért és hogy gyulladt ki a régi, fogalmam sincs, valószínű (férjem szerint) meg volt törve a vezeték és ezért. Lélekjelenlét kellett, az biztos. És nagyon örülök, hogy éppen tegnap nem hagytam itt fél percre sem a vasalót (gyerekek mellett sosem szoktam), mert akkor már lehet, hogy leégett volna a lakás.
Cirmike: nekem a régi kozmetikusom pár évvel ezelőtt GIGI-t használt, szerette is, azóta nem tudom, mert elment gyesre és mióta visszajött, még nem voltam. Kéne mennem, mert ronda a bőröm. Akkor kb. 3000 körül volt egy teljes kezelés. A festések, bajusz és szemöldök szedések kb. 4-500 forintok. Darabonként.
Izgi, hogy halad az üzlet!!!! Leégéssel tényleg vigyázni kell, és én magamat hajlamos vagyok nem bekenni. Pedig ott a krém. Csak a gyerekeket! Pedig a fájdalom miatt (is) gyülőlök leégni!
Lola: meddig mentek még oviba? Voltatok edzésen?
Edina: nagyon aranyos a kisfiad, milyen szőke! Az én kisfiamnak bezzeg még nincs foga, pedig holnap lesz 10 hónapos, de állítólag nem baj, hogy később jön, sőt, mert az ínyébe tovább tud addig is a fluor beépülni. Dórinak is 11 hónaposan jött, utána persze négyesével, Emesének 7 hónaposan. Gyere nyugodtan máskor is, nem baj, ha csak ritkán tudsz jönni!
Na megyek, vasaltam ma délelőtt is, kezdem utolérni magam mosás-vasalás ügyileg, de most el kell takarítanom a romot, amit a két csibészem csinált közben. Aztán kettőre megyünk Mesikémért.
Sziasztok
Szilvia