Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi,
Vasaló: Jessszusss!!!
Én tuti a mai sok minden után nem próbálnám ki max. egy pólón...

Anikó,

Köszi, anyu ellát tök sok mindennel szerencsére minket, bár a melegítő érdekel 116 v. 122... más hosszú naci is játszani...

Moncsi,
Köszi az Avont, barátnőm csinálja... :lol:

Mostanában igyekszem egyébként több, csak kozmetikus termékeket kipróbálni, boltaban nem kaphatók pl. Gigi, (nem jött be és túl elterjedt), Ilcsi, Biodroga (drága), Afrodita (eddig ez a nyerő) mert majd el kell döntenem mivel fogok itthon dolgozni. Bemutatókra is járok... vannak jó dolgok, de nem akarok az árakkal elszállni falun...
Csajok aki jár kozmetikába, ott mit használ a kozmetikusa???
Milyen áron van egy kezelés azzal?
Tudtok ilyenben segíteni??? Köszi!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike!
Majd körüllesek játszós gatyóért. Van pár kozmetikusom. Az egyik Ilcsis. A másik Jean D'Arcel dolgokat használ http://www.drderm.net/main.php. A harmadiknál nem tudom :? . Tényleg, kinél tanulóskodsz?

Lola!
Meglesem az ujjatlan pólót. Ami fel volt töltve, csak kis része a ruciknak. Van nagyobb méret is. Majd meglesek mindent.

Cserieri!
Írtam privit.

Anikó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eagleszem 2009.06.09 21:23-kor.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Hát én nem tudom mi van, de most a héten nagyon el vagyok úszva. Naponta csak egyszer tudok mosogatni. Este 9 körül, mire végzek mindennel hulla vagyok. Tegnap a strand miatt esett ki itthon a házimunka, ma csekket befizetni, vásárolni, strandon bérletet venni voltunk. Kicsit felugrottunk a mamáékhoz aztán haza, vacsi majd tente. Dani megint nem alszik nap közben. Estére kezelhetetlen.
A Müllerbe is volt hiszti, Apa kivitte őket, a bolt ajtóba megint rákezdett erre a mögöttem álló házaspárból idősebb a nőci ennyit halkan " már megint kezdi". Hogy ezt mire értette nem tudom, de mindjárt elkezdtem kombinálni, hogy lehet hogy az én gyerekemre mondta. Fúú felment a pumpám, de nem szóltam neki, mert nem voltam biztos hogy Daninak szól. De egyből előugrott az "anyatigris" énem.
Szegénykém fáradt volt és ilyenkor semmi nem jó, de nem értem, hogy miért nem lehet letenni délután aludni.

EDB anyu!

Meglepődtem, hogy Dórikát már szoktatni akarod a szobatisztaságra. Én is szeretném amúgy Danit, de a bili nem nagyon érdekli. Az hogy a pelust levegye és úgy rohangáljon az annál inkább, de pisilget ide-oda és így mindig visszamegy a pelus rá, mert még nem érzem, hogy érett lenne rá. Jön velem a WC-re, azt hogy figyeli-e hogy mit csinálok nem tudom, mert mindennel (nedves toalettpapír doboza, légfrissítő) eljátszik. A végén segít lecsukni a wc tetőt és mondja hogy "na kész". Nem tudom mikor lesz ebből valami, de nem is álmodok, hogy hamar. Nála valahogy semmi nem megy hamar.

Gergőm tegnap egy Dani által szőnyegen felejtett sajtos kifli csücsköt szopogatott, míg én Danit gyorsfürdettem. Apa kiáltott fel, hogy: "Gergő, hát Te meg mit eszel?" Én úgy megijedtem, de aztán jót derültünk a dolgon. Mondtuk is Daninak, hogy öccse megeszi a maradékát... Stb.

Ja a szoli ahol Üdülési csekket elfogadnak, a Konzumban az emeleten a RELAXSUN. Holnap azt is intézzük, meg Daninak veszünk a Deichman-ba valami strandolós cipit. Ha már ennyit megyünk majd a strandra.

TGYÁS-om megjött ma postán, úgyhogy ez is letudva. Már hűlt helye is :D :D :D

Na jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hűűűűha hát hello mindenki!
Végre előkerültem! :-)
Assetommiatéma :-))
Nálunk nem sok de:
- Ádám igazi férfi, imádja a hasát és már 7kg-ot nyomunk
- és amire a legbüszkébb vagyok: VAN KETTŐ FOGACSKÁNK juppppijupppijúúú nem sokára fogkefét kell venni :-)
Képet próbálok mellékelni.
Jó éjt mindenkinek
sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Kép

jah azt elfelejtettem írni előbb h már lassan a második hajvágás lesz esedékes

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Gabi: ismerem ezt az elúszás dolgot. Hiába, egy kicsivel sem könnyű, de kettővel! :) Itt volt védőnéni ma. Beszélgettünk szobatisztaságról, beszédről, cumiról, mindenről. Azt mondta, hogy lehet, hogy mindez később fog kialakulni Dórinál, Bence miatt. Azt mondta pl., hogy valószínű addig le sem tudom szoktatni a cumiról, amíg Bencének is van, mert nem fogja megérteni, hogy neki lehet, Dórinak meg miért nem. Szobatisztaságot sem erőltetném, nem akarom szoktatni, csak azért szeretném, ha ismerkedne a bilivel. Gondoltam, majd most nyáron néha lemegyünk bugyiba, de elég necces így is három gyerekkel a játszózás. Azt mondta védőnéni, ha még nem is jelez Dóri és nem akar bilizni, akkor hagyjam még (ja, köszi a tippet ezügyben Lola). Úgyhogy hagyom még. Emellett azt mondja, nagyon szépek, jól fejlettek, Bencének gyors és ügyes a mozgása. Dórika mindent megért. Aranyosak voltak. Mondta, hogy ilyenkor kezd kialakulni az ÉN tudatuk, ezért kezd hisztisebb lenni Bence.

Az éjszakánkról ne is beszéljünk. Elaludt mindhárom 9-kor. Tízkor felkelt Bence. Ivott teát, visszaaludt. Utána hajnali 1-ig (!) ezt csinálta. Hol aludt negyed órát és megint sírva felkelt, hol csak két percet és megint. Végül adtam neki enni, hátha... végül bekentem az ínyét, hátha... de észrevettem, az volt a fő baja, hogy a kezemben akart lenni. Ezért kivettem és a mellkasomon elaludt, aztán be az ágyba, utána már aludt reggelig. Védőnéni mondta, hogy biztos a foga és ilyenkor elesettebbek és anyura vágynak. Édesem.... Közben éjfélig még vasaltam is, úgy, hogy két percenként rohantam Bencéhez. Hajnalban Emese is mellettem kelt fel, Dóri mellett meg az apja, mert ő is fent volt éjjel egyszer. Úgyhogy... mi vagyunk vándor család! :)

Vasaló: apa este vett másikat a media marktban, természetesen azzal vasaltam, a régit be se merem kapcsolni. Majd apu megnézi. Mondta férjem, hogy mediaban van most olyan akció, hogy 30 hónapra lehet venni részletre tárgyakat, kamatmentes hitelre!!! Akinek most szüksége van nagyobb dolgokra, érdemes! (mondjuk nem vagyok hitel, áruhitel párti, de kamatmentesen nem rossz).
Hogy miért és hogy gyulladt ki a régi, fogalmam sincs, valószínű (férjem szerint) meg volt törve a vezeték és ezért. Lélekjelenlét kellett, az biztos. És nagyon örülök, hogy éppen tegnap nem hagytam itt fél percre sem a vasalót (gyerekek mellett sosem szoktam), mert akkor már lehet, hogy leégett volna a lakás.

Cirmike: nekem a régi kozmetikusom pár évvel ezelőtt GIGI-t használt, szerette is, azóta nem tudom, mert elment gyesre és mióta visszajött, még nem voltam. Kéne mennem, mert ronda a bőröm. Akkor kb. 3000 körül volt egy teljes kezelés. A festések, bajusz és szemöldök szedések kb. 4-500 forintok. Darabonként.
Izgi, hogy halad az üzlet!!!! Leégéssel tényleg vigyázni kell, és én magamat hajlamos vagyok nem bekenni. Pedig ott a krém. Csak a gyerekeket! Pedig a fájdalom miatt (is) gyülőlök leégni!

Lola: meddig mentek még oviba? Voltatok edzésen?

Edina: nagyon aranyos a kisfiad, milyen szőke! Az én kisfiamnak bezzeg még nincs foga, pedig holnap lesz 10 hónapos, de állítólag nem baj, hogy később jön, sőt, mert az ínyébe tovább tud addig is a fluor beépülni. Dórinak is 11 hónaposan jött, utána persze négyesével, Emesének 7 hónaposan. Gyere nyugodtan máskor is, nem baj, ha csak ritkán tudsz jönni!

Na megyek, vasaltam ma délelőtt is, kezdem utolérni magam mosás-vasalás ügyileg, de most el kell takarítanom a romot, amit a két csibészem csinált közben. Aztán kettőre megyünk Mesikémért.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy hiányoltatok.
Ebben a jó időben egész nap kinn vagyunk.
Ma böliztünk,holnap tanácsadásra viszem Istit(kullancs elleni szurira).

Judit!
Remélem bejön majd Laurának az alkati szer.
Sajna én nem tudok hotel ügyben segíteni.

Emeseanyu!
Örülök,hogy jobban van a derekad.
szobatisztaság:21hósan kezdtük,előtte nem ült meg a bilin.egyik-napról a másikra nagyon belejöttünk.Most viszont eléggé stagnál a dolog.Ritkán történik baleset,viszont annál ritkábban is szól.Éjjel se pisil be soha.De nappal olyan ritkán van hogy szólna,igy mindig én viszem pisilni.Kakilni nagyon szeret(ugye wc.papír,popsitörlő,krémezés)igy nagydolognál mindig szól.
Szóval abszolut nem szobatiszta még,de pelust sem kell hordanunk egy ideje.
VASALÓ:jesszus mamamia.Ügyes voltál nagyon.
Most nekem is kifingott az enyém,bizti megsértődött hogy ritkán melegedhet fel. :D
Egy ismerősnek is hasonló korkülönbséggel születtek a fiai.Náluk is ugyanezt mondta a védőnőjük cumi,és szobatisztaság terén is.Ott a nagy már három és fél és még pelusos(nem is jelzi),babanyelven beszél.A kicsi 17 hónapos.Ők nem cumiznak.Az anyukájuk aggódik mert megy ősztől oviba a nagy,de ugye jelenleg egy szinten van az öccsével.Ott a védőnő szerint az oviba egy -kettőre beszélni fog,mert a többiek húzni fogják ebben.

Anikó!
Még nekünk is nagyok a ruhák.
Matyi nagyon édes a kis harabdálni való combijaival.

Edina!
Jó hogy jöttél.
Ádi tünemény.Tényleg jól kiszőkült.
Miket eszik már?

Bementem megérdeklődni a böliben az igazgató asszonytól hogy fel-e vettek minket.
Mondtam a nevünket.Rá se keresett,hanem közölte hogy aki a szülőire hoz munkáltatói igazolást(anya és apa részéről is),továbbá a papiron szerepelnie kell annak is hogy szeptember 1-től már megyek dolgozni,akkor felveszik a gyereket.
Még jó hogy bementem mert ezt a levélben nem közölték.
Szerintetek akkor most hogy van ez?íigazából azt nem értem hogy a szabadság beleszámit ebbe,vagy azt ki kell vegyem nyáron és szeptemberben kezdek a melóban?És akkor hogy szoktatom be a gyereket?

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti: még jó, tényleg, hogy bementél. Marha fárasztóak tudnak lenni! Vigyél munkáltatói igazolást, a munkahelyeddel meg előtte beszéld már meg. Ha Te szeptember 1-től mennél dolgozni, előre fixáld le velük és azt is, hogy Te előtte a szabijaidat veszed ki, az idő alatt be tudod szoktatni Istikét. A szabit nem kell részletezni böliben, mond azt, csak arra az időre kaptad, amíg beszokik Istike, de ha tovább elnyúlik, az sem baj. Attól még állományban vagy a cégnél és tudnak adni munkáltatói igazolást, mert szabin vagy. Szóval a teendő mostanság: menj be a munkahelyre, ha kitaláltad, mikor vinnéd bölibe Istikét. Kérdezz rá a munkaidőre, hátha engedik, hogy később menj. Másrészt, beszéld meg, hogy mikortól mennél vissza, de előtte kivennéd a felhalmozódott szabijaidat. És ha ebben megegyeztek, akkor kérj egy munkáltatói igazolást, amin szerepeltetik, hogy mikor kezdesz. Mármint a szabi idejét. Meg közben apa is intézze az ő igazolását. Szülői mikor lesz?
Nem kérdeztél rá, hogy esetleg rugalmasak e és korábban kezdenének? Hátha más szülőnek is ez probléma, de egy gyerek miatt nem változtattak.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, azt is mondta védőnéni, hogy lehet, hogy most nyári szünet van, Emesét többet hallja beszélni, akkor beindul neki is. Mondjuk mondom, hogy alma, mondja tisztán. Meg még egy - két szó töredékét. Például mondom, hogy mondd, törp, mondja, hogy tö. Tamás, Ta. Dóra, Dó. Emese, Ejeje. Szóval próbálkozik, de magától nem nagyon, csak ha kérdezem. Hiába, sajna kevesebb időm van külön foglalkozni vele, mint annak idején egyszem Emesémnél. Mondta védőnéni, hogy ez is kicsit közrejátszhat, de hát ez van, azt mondja, ne gyötörjem magam, így alakult. Attól még fog beszélni, csak később. Jóóvannaaa, igaz, tényleg, hogy még időben van. Júliusban lesz még csak kettő a kicsikém!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csajszik!

Ha nem gond, holnap nézném át a rucikat. Borzalmas éjszakám volt. Bendi elég heveny hörghurotot kapott. Alig kapott levegőt egész éjjel. És egyedül voltam a két gyerekkel, mert Laci éjszakás volt. Annyira rossz volt a helyzet, hogy azt hittem, kórházba kell mennünk.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Betti!
Húúúú én már azon filóztam, hogy lehet megbántottalak a turmixolós hsz-mel! :? Ugye nem, ugye?
Törvényileg a szabit gyesről visszamenőknél kötelező egyben kiadni, rögtön az első munkában töltött naptól (vagyis el sem kezdessz dolgozni) és erre az időre kötelessége a munkáltatónak igazolást kiadni. Akár rá is írhatja hogy bölcsődének adta ki. Azonban ha előbb akarják hogy kezdj vagy Te és ők ráállnak, akkor is ki kell írni papíron a szabit, aztán ha majd beteg lesz sokat Isti, nem gyermekápolási táppénzen leszel, hanem szabin. De ez nagy cégnél nem szokott működni....

Szilvianyu!
Nem voltunk hétfőn dzsúdón, ma megyünk... Ti?
Na alakul azért akkor Dóri beszéde. Igen azért nem mondja magától, mert 1: úgyis megérti valaki körülötte, 2. ekkor Vele foglalkozol.... :? Hát igen, középső gyerek sorsa... amúgy tényleg tök nehéz lehet ezekből a szempontokból a cumi-beszéd-szobatisztaság kérdés. Majd Én is rájövök jövőre.... :D
Digist nem tudod?

Gabi!
Tojdd le hogy lemaradsz a házimunkával! Egyszer olvastam valahol, hogy a gyerekeink ha visszagondolnak gyerekkorukra, nem az fog eszükbe jutni, hogy csilli-villi volt a lakás, hanem a közös élményekre! Az meg most a strandon is van például.
Ma Nekem is csekkes napom volt...

Cirmike!
Az én volt kozmetikusaim is Gigit használtak, de én kezelésre sosem jártam, csak masszírozásra nagy ritkán (ezért nem tudom mennyi volt, meg már jó rég volt)
Most meg már csak gyantázni járok (bajusz 600 Ft) :x

Na majd folyt. köv. talán, Noé elég szagos.... :twisted:

lola77

Úúúú Anikó, ez ilyen asztmaszerű? És most jobban van már?

lola77

Sziasztok,

Az elöbb irtam egy hosszú levelet, de elúszott.

Szilvia,
Jó hogy nem történt semmi baj a vasaló miatt. Nekem egyszer volt egy rémálmom, hogy bedugva hagytam és leégett minden, azóta ha elmegyek itthonról vagy ötször megnézem, hogy ki van-e húzva.
Dórid még ráér a bilizéssel. Meglásd majd egyszer, ha megérik rá, magától fog ráülni, és nem kell szenvedned a bilire szoktatással.

Ha jól emlékszem, te voltál Emesével megnézetni az anyajegyeiteket? Kinél voltál? Lézeres levétellel is foglalkozik?

Betti,
Köszi mégegyszer a holnapi felügyeletet.
Én is úgy tudom, ahogy Lola irta. Azért a munkáltatóddal időben beszélj erről.

Lola kérdezte pár napja, hogy milyen gyakran jönnek szüleim. Havonta egyszer biztos, hogy meglátogatnak minket.
Jövő hétfőn elviszik Laurát egy hétre nyaralni hozzájuk. Ez az első alkalom, hogy egyedül megy el valakihez. Kicsit könnyebb lesz egy gyerekkel, és fejlesztésekre sem kell magammal vinnem.
Az egy hét hosszú lenne nekem nélküle, igy ha minden jól megy csütörtökön megyek utána Mátéval és hétfőn jövünk csak haza. Szüleim is jönnek és pár napig nálunk lesznek. Arany életem lesz:)

Nagyon szeretem Ajkát. Kicsi város, mindenhova el lehet jutni gyalog. Van minden ami kell, kicsi élményfürdő fedett uszodával, kicsi tó közepén szigettel, kacsákkal, hattyúkkal (nyáron lehet csónakázni, télen korcsolyázni), sétálóutca, szökőkút, baba-mama klub, sok játszótér, bevásárlóközpont, sok virág, jó orvosok, gyógytornászok, jó ovik, rendezvények, környéken kirándulóhelyek.
Csak épp munkahely nincs elég.
És ott az önkormányzat nem nyúlja le a pénzeket. Évről évre fejlesztések vannak. Sokkal emberibbek az emberek, mint Tatabányán.
Minden szülés után 50.000 Ft-ot ad az önkormányzat az anyának.
És 3 éve minden újszülöttnek, aki ajkai lakos, ültetnek egy fát, a fa elött egy kis táblán szerepel a gyerek neve, szül ideje, szülei neve. Ezt nagyon jó ötletnek tartom, azóta bezöldült az egész város.
Máténak is van egy fája, mert akkor még hivatalosan ajkai lakos voltam.

Tatabányán bezzeg semmi nincs. Bocsánat attól, aki nagyon szereti Tatabányát.

Judit
jutte

Anikó,

Elvitted ma orvoshoz Bendit? Szörnyű lehetett az éjszaka.
Nálunk néha krupp szokott előjönni Máténál éjjel 3 körül, szerencsére már egyedül is tudom kezelni.
jutte

Köszi mindenkinek az aggódást!

Igen, ilyen asztma-krupp szerű volt. Többször volt már hörghurutunk, de ennyire gáz még nem volt a helyzet sosem. Volt itthon még kúpunk rá. Egyet benyomtam szegénykémnek, de alig használt magában. És mivel hőemelkedése is volt, kapott panadol babyt. Ablak kinyit, takaró gyerekre (persze csak vékony). Szegénykém iszonyatosan zihált. Még jajgatott is párszor. Elvittem reggel a Rákóczihoz. Kaptunk gyógyszert. Bendi már jobban van. A legdurvább az volt, hogy tegnap szinte semmit (szó szerint) nem evett, és inni is alig ivott. Ma én kanalaztam bele egy joghurtot. Már remegett a kis hülye, de az istenért nem evett volna. Én persze bőgtem. Ahogy leért a joghurt, máris jobban lett. De sajnos ez alatt a két nap alatt fogyott is. Látszik rajta. Így is olyan, mint a vonatfütty.
Én most elköszönök, mert tegnap reggel óta talpon vagyok. Laci felébredt, és átmentek anyukájához, hogy tudjak aludni.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok,

fúú de sokat írtatok...épp hogy át tudtam olvasni. Péntek reggeltől vasárnap reggelig pakoltam-dobozoltam. Vasárnap jött a fuvarozó....itt az új lakásban hegyekben állnak a dobozok-zsákok áááááááá kész vagyok teljesen. Ráadásul itt nincs annyi hely, mint ami a másik lakásban volt, mert itt nincs beépített szekrény, ami nekem annyi mindent elnyelt :evil: És hát a lakáson is van még mit csinálni, mert nem volt idő befejezni..
Úgyhogy mostanában nem nagyon lesz időm jönni, de azhért ha van egy kis időm, elszoktam olvasni mi a helyzet veletek.
Apa nemsokára utazik és itt vagyok egy félig kész lakásban :roll: Aztán következik a magányos korszak és az idegbaj :?

Szilvi,
azta nem semmi ez a vasaló sztori....lehetett volna rosszabb is...tök jó hogy mondtad ezt a media marktos dolgot, mert hűtő kellene...

Cirmike,
hááát én középiskola óta nem voltam kozmetikusnál...akkor is csak a szalagavatós sminket csinálta :oops: de eddig nem is igazán kellett. Csak most, hogy Áron megvan kellene már elmennem, mert úgy megöregedett a bőröm fújjjjjj....egyébként ahová fodrászhoz járok, 4000 egy kezelés masszírral mindennel.

Edina,
tök édi a kisfiad :D Nekünk is van már tanuló fogkefénk, a dm-ben vettem, újra húzható.

Lola,
mikor jártok a kreszprark felé?

Anikó,
megnéztem én is a ruhákat...dehát nekünk is nagyok még nagyon....így sincs helyem a ruháknak :D

Megyek is, pakolászok...

Azért ha lesz babatali, akkor megpróbálok menni...

sziasztok

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Csajok köszönöm a felvilágosítást szabi-munkakezdés ügyben.
Jövőhéten bemegyek jó lenne legalább szóban megegyezni hogy is legyen ősztől.Bár az még mindig relytély számomra,hogy mi van olyankor ha mindenkinek sikerül ilyen papirt beszereznie.Akkor mondjuk 30 embernek mégis azt mondják hogy bocs tudom van papirotok de nincs több férőhely.Akkor ugye storno a munkába állás is.na jó ne kombináljak tudom.. :D :D

Lola!
jaj hogy jutott eszedbe ilyesmi.Dehogy haragudtam meg a turmixon. :wink:

Anikó!
Szegény Bendi.Szörnyű tud lenni nagyon.Olyan ijedten tudnak olyankor nézni az emberre mikor annyira zihálnak. :( Én is együtt sirtam a gyerekkel,bár ő csak nyögdécselt,annyira kifárasztotta már a légszomj.

Szilvia!
Annyira sajnálom hogy elmegy az urad.Hidd el erős leszel,majd csak repülnek a hónapok.Télen kicsit rosszabb lesz.Mennyi időközönként jöhet haza?
Remélem mihamarabb berendezkedtek,és nagyon jól fogjátok érezni magatokat az új fészketeken.

Jutte!
Nagyon szivesen.
Várlak titeket.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Lola: bocs, hogy nem reagáltam digi-s kérdésre. Nekünk is annyi perc jár, az internet miatt és igen, csak helyi hívásra. De nem az egész! Úgy tudom, hogy a 3000 perc az szintén DIGI-s előfizetésesekre vonatkozik, a helyi hívásra 300 ingyen perc van. De azt sem beszéltük még el. Ráadásul, akikkel többet szoktunk beszélni (anyósomék), nekik is nemsoká digis telefonjuk lesz. De esetleg kérdezz rá Villő keresztanyujára, Emesére, ő volt nálunk az üzletkötő. Ha találkozol vele, vagy ismeritek egymást persze.

Nem, nem mentünk edzésre, nem is fogunk. Hajthatatlan a lány. Sokan mondják, nem kell neki engedni, de ez nem így működik. Erőltetni nem fogom, sportot igen, de majd találunk neki olyat, ami teljesen az ő alkatának, egyéniségének felel meg. Én is sajnálom, a csapat is jó volt, a mozgás is, Zsuzsi is, de mit csináljak. Haladó részre nem akar menni. Ez van...
Milyen volt az edzés?

Betti: hát tényleg nem semmi a párod is, hogy a hagymát turmixolni kell! :) És van még ilyen hóbortja? Csak így tényleg ezt a példát látja Istike is...
És mikor lesz a szülői böliben? Nehogy kicsússz az időből! Itt (sárberki) holnap lesz!

Judit: hát... tényleg jó, hogy csak Mátéval leszel akkor, szüksége van minden gyereknek, hogy időnként csak rá figyeljenek. Viszont hogy fogod bírni Laura nélkül? Utána őt kényeztesd többet! :)

Anikó: hát... nem semmi!Szegény Bendi! Nekünk is volt ilyen kb. két hónapja, Bencének, majdnem kórház lett belőle. Nekünk az antibio és a kúp segített. Hideg párásítód van? Azzal ne törődj, ha lefogy kicsit, majd helyrejön az étvágya, csak inni igyon sokat, egyrészt jobban feljön a slejm, másrészt ne száradjon ki! Reméljük gyorsan meggyógyul!!! Milyen gyógyszert kapott??
És próbálj Te is pihenni, nem jó, ha kidőlsz! Tudom, nem könnyű, én is aznap éjjel, mikor kritikus volt Bencém, a kiságy mellett ülve "aludtam".

Ma voltunk délután a jubi parkban, jó idő volt (árnyékos) hál istennek! Talival mi lesz? Péntekre, szombatra és holnap délutánra esőt mond, vasárnapra naposat. Vagy holnap délelőtt lehetne, de ez már túl késői szervezés (szerintem), vagy jövő hét. Lányok!!!

Na megyek, az én fiam is szaglik (király, most fürdettem :)), aztán elaltatom a kicsiket. Emese is évvége felé már kicsit lazíthat, fent maradhat kilencig.

Jó éjszakát!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ó, druszám Szilvi kimaradt: ne aggódj, amire szükségetek lesz, megtalálod! :) Idővel minden a helyére kerül! És meddig kell apának maradnia? Vagyis meddig akar, ha esetleg Ti nem tudtok menni? Ha mentek, mikor terveznéd?
Igen, mi meg mosógépen filózunk, nem szeretem a részleteket, de így hagyján. Olyan, mintha havonta félretennék rá, de már előbb használhatom! :)

Ja, még Bettinek akartam írni, hogy tényleg ne kombinálj! :) Akkor jön az az eset, hogy elsősorban körzetesek, meg hát jön az ismertség, protekció, méltányosság. Esetleg mondhatnád, hogy Neked mindenképp muszáj dolgozni menned, mert félsz, hogy elveszíted a munkád és a mai világban ez nem lenne olyan jó! :)

Na tényleg megyek! Fiam édes popója kezd pöcegödör szagot felvenni! :) :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nekünk nem jó a holnap délelőtt.

Anyám most nézem hogy irtam a rejtélyt. :oops: :oops:

Emeseanyu!
Elfelejtettem irni,hogy "őrült" egy csajszi vagy.Éjfélig vasalni. :shock:
Ó mesélhetnék még párom étkezési szokásairól.Már teljesen átformáltam az eddigi bevált receptjeimet,illetve főzési szokásaimat.Volt amikor hármunknak háromfélét főztem.Nem bírtam igy kénytelen vagyok azt enni amit ő szeret.De szerencsére rendes pasi igy ő szendvicsezik,mikor főzelék van például.

Nem lehet hogy egy nagyobb gyerek megbántotta Emesédet?Vagy keményebb stilusú a férfi edző?

Jó éjt mindenkinek.Nekem Isti már alszik,nem aludt délután.

Ja voltunk benn az építési osztályon.basszus a mi dossziénkról simán elfelejtkezett az ügyintézőnk.Holott a lelkemre kötötte hogy majd milyen hamar megcsinálja.Ne aggódjunk.Ráadásul közölte hogy ő most egy hét szabira megy.nem is kellett több Bettikéből kibújt az asszonyállat.Még ma megcsinálja. :lol:

Kép
berna23

Köszi mindenkinek a kozmis infókat...
Nekem a tanműhelyben a tanár néni (övé a szalon a Bárdos Lakóparkban) kirúgta a régi kozmetikus csajt (nem volt vmi ügyes, hogyan tanuljunk tőle), van új, de csak jövő héttől, remélem minden ok lesz vele!

Szerdán délelőttre vagyok beosztva gyakorlatra, lassan majd vinnem kell modelleket, akin gyakorolok.
Majd megírom mikor mi lesz (pl. bajuszgyanta???) és aki akar jöhet ingyen!
Szóval szerdára lehet vki bébiszittert hívni! :lol: (mama, tesó...)

Szilvi 1981,
Együttérzek az új hely és férjed elutazása miatt... :cry:
Majd ha már minden nyugis lesz, sokat jössz, meg talizol velünk és repül majd az idő!

Anikó,
Jobbulást Bendinek!
Majd írd meg priviben a számod légyszi, majd vmikor nyáron felugrom megnézni a cuccokat!

Rolival tegnap voltam vérvételen kora reggel, ma meg eredményért, tök jó a vasa meg minden eredménye! Ma volt itt a doktor nénim negkapta a 6 éves oltást! Vérvételt és mai szurit is nagyfiú módjára viselte! Büszke vagyok!
Réka is kezd jobban lenni, vittem oviba és holnap is viszem, hadd talizon még a többiekkel, pénteken évzárója lesz!

Megyek, András most veszi ki őket a kádból, segítek!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Betti, néha muszáj olyan stílusban beszélni a bürokratákkal... Ráadásul az idő nagyon hajt Titeket, a rohadt életbe!
Bölcsi: próbálnak szűrni valami alapján, hátha egy része megijed vagy ilyesmi. 4 éve Sárberkibe is kellett az Apa munkahelyi igazolása is... (jogosan!)

Szilvianyu: a mai edzés????? elmentünk, Zsuzsa néni nem volt, Béla bácsi nem állt annyira a helyzet magaslatán,mikor érdeklődtem, hogy ma elmarad-e a kicsiknek.. próbálta hívni Zs-t, de nem vette fel. erre Somán láttam, el van kenődve, nem látott senki ismerőst (nem voltak kicsik egyáltalán). De B. bácsi rábeszélte, hogy maradjon... annyira bújt Hozzám. Végülis maradt, elugrottam addig neki őszibarackért, Apum kinnt maradt Noéval sétált, én meg visszamentem, beültem. Háát igen Béla bácsi kemény, van hangereje is, de azért kedvesen, szívből csinálja. Soma kajla volt, leginkább vigyorgott csak, egy csomó mindent még nem tud (fekvőtámasz, dzsúdófagyi... stb.) Ma voltunk utoljára, megígértem Neki, hogy már nem megyünk...
Soma is már csak fél9-3/49 felé megy aludni....
Digit köszi, majd meglátjuk első számlát. Emesével (Digis) ritkán talizok, a honlapon meg nem derült ki...

Cirmike!
Ha nem téped le a bőröm, elmegyek szívesen bajuszgyantára. :lol: Időpontot majd írj, hogy hányra...

Szilvia1981!
nem tudom előre mikor megyek Kresz parkba. Tegnap voltunk, esetleg péntek du. vagy vasárnap...
Húúú Áronnak se lesz semmi egyszerre ennyi változás, de ügyi vagy, biztos megoldod. Párod nélkül meg majd tényleg többet talizunk, meg ilyenkor lehet felhívni a rég nem látott rokonokat, barátnőket. Szerintem megértenék...

Judit!
Nagyon szépen írtál a szülővárosodról, tök tetszett! Én, mint tősgyökeres tb-i egyetértek Veled, abszolute élhetetlen város Tatabánya! És igen, nagyon sok minden hiányzik (pedig utóbbi 6-8-10 évben sok minden lett-gondoldd el előtte!) Mondjuk mégis itt vagyok még mindig... de nem álmaim városa. Röhej, hogy van 3 bevásárló"központja", de egy sem az igazi. Évekig nem volt mozi, strand, mire lett mozi, addigra az ember megszerzi félóra alatt a filmet netről, na a strand már nagyon kellett, de hogy ebbe is az utolsók közt kellett lennünk. :( Ha normális koncertre, étterembe akar menni az ember, irány a szomszéd város (Tata) vagy falu (V.gesztes, Környe, Kecskéd...)
Ha nem itt találtatok volna munkát, nem itt telepedtetek volna le, ugye?

lola77

Sziasztok!

Megvagyunk mi is,csak délutános vagyok a héten,este csak gyors olvaslak titeket aztán alvás hamar,mert reggel oviba készülődés....
Ma megígértem Vikinek,hogy vele alszok,apa úgyis éjjeles.... :cry:

Anikó
Bendinek jobbulást!!!!!!!!tudom milyen rossz,Vikinek is van 1 éves kora óta :evil:
Pihend ki magad!!!!!!!!!!
nagyon édes húsgombóc Matyid!!!!!!! :D

BÖLCSI
nálunk úgy zajlott ez az egész,hogy Vikit már a tervezett bölibe adás előtt 1 évvel felirattam...már akkor hosszú volt a várólista....
aztán két éve áprilisban hívtak vissza melóba,de bölibe kellett a munkáltatói igazolás mindkét szülő részéről...férjem hamar megkapta,de én :shock: .
Nálunk csak akkor adják az igazolást ha már munkába is lépek rögtön,így a beszoktatás nálunk 2 hét volt,utána mentem dolgozni,Viki meg maradt reggeltől délutánig,szóval rögtön a mélyvízbe.....nem volt annyira könnyű ez az elválás,de túléltük.
amúgy a bölis helyért még az önkormányzathoz is bementem,mert csak állították,hogy nem tudják felvenni Vikit,évvége,teltház stb....begurultam,mondván,nehogy már 14 hónapot kelljen várni egy szaros bölcsis helyre!!!!!!!!!!!
neten rákerestem az önkormányzat illetékes osztályának az e-mail címére és írtam egy levelet,pár nap múlva hívtak telefonon,bementem megbeszéltük,elbírálták a kérelmemet,és így tudtam a sok idegeskedés után kezdeni melóban.....

SZOBATISZTASÁG
Viki 2 éve májusban kezdett bölcsibe járni,akkor még pelusunk volt igencsak,ekkor Ő 26 hónapos volt.....nyáron jún.vége felé lekerült róla a pelus napközben,persze ha kakilnia kellett azt még pelusba csinálta.....köv.év januárjában mivel sokszor volt alvűáskor száraz a pelusa,így egyik napról a másikra levették róla a böliben....szerencsére 2 baleset volt csak,ügyesen megtanulta..........ekkor ő 34 hónapos volt.
bilit használta itthon rendesen a pisiléshez 27 hónapos korától,de kakilni csak 2008.szeptemberében kezdett bele,majd 2009.április vége óta wc-be kakil a drágám,bilink már elrakva pihen a szekrényben :wink:
Ajánlani tudom csak a lépcsős wc szűkítőt,nekünk nagyon bevált....
kölcsön adni nem tudom,mivel Viki még a kakiláshoz azt használja....
teszveszen vettem nemrég....

KOZMETIKAI KEZELÉSEK
én nagyon ritkán járok arckezelésre,de mintha 4000 lenne az én kozmetikusomnál is....
szemöldök gyantázása,festése,szempilla festésért szoktam 1550-et fizetni....

SPAR TÖRÖK
akciót meghosszabbították,pontok beváltása július 11-ig lehet,törpöt most már csak 4000 ft-onként adnak.
Törülközők is lesznek majd még 20-a körül.....de majd megírom pontosan.

Zsanka
köszönjük szépen a cserét és az ajándék törpöket!!!!!!!!!!!
gyerekszoba képek??????????:lol:

Edina
nagyon tüneméynes Ádám!!!!!!!!!!!!!!Kis sármos ahogy néz :wink: igazi kis hódító lesz belőle,majd nemgyőzöd a csajokat kergetni :D

V.erika
még mindig várjuk a képeket Tamaráról.....

Szilvia1981
jó pakolászást!!!!!!!
kérdéseim ugyanazok amit a csajok is kérdeztek......

Sziasztok,jó éjt!

ERika
jöttem kicsit :lol: :lol: :lol: :lol:

cseriviola

Tehetek fel képeket?

Bátyus adsz Nekem is egy kis barackot?
Kép
Kép
Sikerült megkaparintanom egy darabkát :P
Kép

Mostanában így cipeli Soma, kis szaros meg tűri:

Kép

Le a gyerekrabszolgasággal!!!! :wink: :wink:
Kép

lola77

Sziasztok!

Juttének is akartam írni, ezért jöttem vissza. A változatosság kedvéért, vasaltam kicsit. Amit ma mostam. Most kb. egy kosárnyi vasalatlan van már csak, ahhoz képest, hogy tegnap reggel még két méteres volt! :) Betti: szóval muszáj este vasalnom, bár legszívesebben feküdnék és csak néznék ki a fejemből, mert fáradt vagyok, de ennyi embernek nagyon sok a ruha (napi játszótér, suli, kajálás stb.), napközben meg nem lehet. Délelőtt is, mikor jött védőnéni, pont vasaltam, kicsalta őket a járókából, mondván majd ő játszik velük, vasaljak csak. Hát.... tíz perc múlva visszarakta őket! A képzett védőnénink! :) Persze Bence a zsínórt húzogatta, stb.

Szóval Jutte: hát... én ragaszkodom Tatabányához, főleg azért, mert itt születtem, nőttem fel, sok emlékem van, a gyerekeim is itt születtek. Szeretek itt élni. Ennek ellenére nem védem meg a várost, ha bántják, mert tényleg sok hiányossága van, viszont azért örülök, hogy kezd kiépülni, meg a sok ipari parkos gyár azért rengeteg munkát ad az itt élőknek. Előtte nagy munkanélküliség volt itt! Szóval azért én nem mennék máshova. :wink:

Lola: tök arik a képek, az elsőn annyira cuki Noé, ahogy kéri a barackot, az utolsó meg tök poénos. Hallod nem semmi, hogy így, szinte az ölében eszi Soma a barackot! Hát hallod, moshatsz Te is eleget! :)
Béla bácsi: tök rendes, kedves, de kemény és Emesének ez nem való. Ő nem olimpikon akar lenni, egyszerűen csak annyit akart, hogy egy kedves nőnél, több gyerekkel egy órát mozogjon. Akkor ősztől sem fogtok már menni? Anették már nem is járnak? Nem szólt senki, hogy most nincs Zsuzsi? Szegények! :(

Cirmike: én is szívesen megyek modellnek: akár arcon lévő helyeken gyanta, szempilla festés, kezelés, masszázs, szemöldök szedés. Csak előtte szólj pár nappal, hogy tudjak szólni anyósomnak a picik miatt! Köszi a lehetőséget!
Rolinak sok puszi, mert bátor volt!!!

Cserieri: köszi Neked is a szobatisztaságos hozzászólásokat. Egyenlőre úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom többet a témával. Nem erőltetem bilit sem, semmit. Tudja Dóri hol van, ha akarja előveszi és ráülhet. Végül is 22 hónapos és érzem, hogy még ő nem érett erre a dologra.

Na megyek, befejeztem mára a vasalást, jó lenne pihenni is, mert megint bedurran a derekam.

Jó éjszakát!

Szilvia

UI: akkor héten ezek szerint nem lesz tali! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
lola: a kisebbik fiúcskát hol tartjátok h rács mögött van???? (csak vicc volt) De jó lenne már mi tudnánk így mászkálni!!!
Erről jut eszembe, hogy olvastam a borsban v talán a vasárnapi blikkben h az ólban a kutyák közt tartották a gyereküket vmi idióták. Csak a címét olvastam el...

mindenki/bárki: megtudná valaki mondani h mi a kukinak kell mennünk hat hósan védőnőhöz? Kaptunk papírt ugye h menni kell majd de remélem nem oltás lesz!!!
Múlt hónapban mikor megkapta megígértem neki h egyhamar nem fog kapni :-) Elsőnél még csak nem is sírt de a másodiknál már nagyon mert ugye akkor is kettőt kapott.

szilvia: nektek hány fogatok van? Ne tudd meg hogy tud harapni.... :-) Sebes volt a cicim pár napig annyira fájt....Egyem a szívét megharap de mint állat, én felszisszenek erre rám néz ugye hát a szája fülig ér, és elnevetem magam mert úgy néz ki mint egy hörcsög .... dagadt pofijú!

KUKACOSKODÁS: Mit tegyek az ellen h húzogatható állapotba kerüljön a kukacbőr???? :-) Próbálom tornáztatni neki pancsikor de csikizi szegényt mert hangosan kacarászik :-)

Tudom vissza kellene olvasnom, de: KI AZ A BENDI ÉS KI AZ A JUTTE????????

Betti: Még mindig hasonlít Istikédre? (Ádi)
Mit eszik? Tegnap például ponty szeleteket evett. Olyan ügyesen szedi ki a szálkákat a szájából.

Nah most megállt bennetek az ütő mi? :-) Dehogy adok neki halat!! :-) Vicceltem! De amúgy eszik almát aztán BANÁNT mert ezt nagyon szereti aztán meggyet de ezutóbbit még csak keményen kettő darabot szipákolt meg. Aztán burg.pürét, De amúgy enni nem lehet előtte mert üvölt a kajáért. Egyik nap palacsintát csináltam és töltelékként tettem bele vaníliás pudingot és visított érte, nah mondom tessék itt a kanál. Oda adtam neki kente mindenhova!!!! De nagyon tetszett neki!

Szép jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Edina: hát hallod, néha komolyan háromszor el kell olvasnom, mit írtál, mire felfogom! :) Szóval... mint írtam, Bencének még nincs foga, ma 10 hónapos, Dórimnak 11 hónaposan jött ki, utána négyesével.
Hogy ki Bendi és Jutte? Hát igen... vissza kéne olvasni, egyikük sem olyan friss szereplő! :) Bendi Eagleszem Anikó nagyobbik kisfia. Jutte viszont Judit, Kertvárosban lakik és igaz, hogy nem olyan régi, de aktív topiklakó! :) Van egy kisfia Máté és egy kislánya Laura. De már nem babák.

Azért a meggyel vigyázz, mert haspuffadást, fájást okozhat, főként a héjja. Így később lehet csak adni, mikor már tudja emészteni az ilyeneket. Én 9 hónaposan adtam először. A vaniliás puding is eléggé necces, gondolom tej volt benne. Tejet 1 éves kor alatt elvileg nagyon nem jó, ha kapnak (allergia veszély), tejterméket elvileg lehet adni 8-9 hónapos kortól. Ilyen, hogy túró, natúr joghurt, babajoghurt, babapuding és ezeket variálva. Persze mindenki úgy eteti a gyerkőcét, ahogy akarja, de így, három gyereknél azért van már egy kis tapasztalatom, még az allergia terén is, úgyhogy csak segíteni szeretnék.

Védőnéni 6 hó: státusz vizsgálat van ilyenkor. Nincs oltás, csak mérés (kiló, hossz, fej, mellkas, ilyesmi). Utána legközelebb státusz vizsgálat 1 évesen lesz, szuri nélkül.

Kuki: hagyd azt a kukacot az istenért! :) Még csak 5 hónapos Ádikád! Nagyon sok helyen azt mondják, hogy 1 éves korig nem szabad hozzányúlni, mert addig még sokat nyúlik magától a bőr. Én kb. 7 hónaposan elkezdtem tornáztatni, de nem le-föl, hanem kicsit oldalra nyújtani a bőrt. De ezt sem viszem túlzásba. Pl. Győrben most volt a barátnőm a kisfiával más ügyben kórházban (két éves a fiú), neki még mindig nem okés a kuki és azt mondták neki, hogy nem nyúlnak hozzá 3 éves korig, akkor sem az első a feltépés, műtét, hanem kenőccsel próbálkoznak.
Vigyázni kell, mert a huzogatás maradandó hegesedéseket tud okozni. Szerintem hagyd még pár hónapig, aztán 7-8 hónapos korban ráérsz.

Na, kimerítettem Edina ügyeit! :)

Más: ma 10 hónapos kiskukac Bencém (hál istennek, most végig aludta az éjjelt, este 8 óta még mindig alszik, hiába az elöző éjjelt ki kell aludnia). Erre ma, hajszálpont ma, beköszöntött a piros mikulás nálam. Pont tegnap kérdeztem a védőnénit, hogy ugye nálam ez most hogy is van (elkötés miatt), azt mondta, ugyanúgy meg fog jönni, csak hát a pete nem vándorol, mert nem tud. Mondom, okés, de már többször volt mensi görcsöm és nem akaródzott neki. Mondta, hogy a szoptatás miatt helyre kell állnia a dolgoknak (két és fél hónapja nem szopizik már), erre ma reggel erre ébredtem. Király! :)

Na megyek, Dórikám épp valami lemezt akar beszuszakolni a lejátszóba! :)

Szilvia

UI: Lola, mikor jársz a Kodály tér felé mondjuk ma?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kis párbeszéd a középső lányommal, épp az imént. Érzem, hogy büdi van. Mondom neki, Dórika, van kaka? Bólogat ezerrel, hogy igen. Mondom neki és anya leszedje: MEM. Mondom, de anya leszedi, erre bólogat ezerrel, hogy igen. Annyira bírom...

Na végszóra felkelt a fiacskám is.... hétalvó pasi! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Atya gatya! De sokat írtatok. Napokig pangás, aztán mindenki ráröppent a Babanetre és csak ír és ír...
Na, de olyan jó is volt olvasni titeket. De már nem is tudom.. Annyi mindenre akartam reagálni, hát "asszem" megint vissza kell egy kicsit gördítenem, hogy ne maradjon ki semmi.

Anikó!

Jobbulást Bendinek! Nagyon rossz lehet az ilyen. Illetve hát rossz is. A gyerekeimnek nem volt még ilyen! Remélem nem is lesz, kicsit tartok tőle, mert nekem van asztmám, allergiám. De remélem legalább ez nem ragad rájuk tőlem.
Nekem tavaly volt fulladásos roham szerűm. Hát nem kívánom senkinek! Ráadásul akkor Gerivel voltam terhes. Azt hittem megfulladok. Nagyon szörnyű volt.
Remélem tudtál pihenni! Biztos alaposan kipurcantál.

Judit!

Anno mikor először "láttuk" egymást, akkor épp a szüleid mentek el tőletek. Valami fekete kocsival voltak. Olyan rossz ha ilyen messze laknak. De most tényleg jó időszakotok lesz. Megy Laura kicsit hozzájuk, aztán majd ők is jönnek. Feltöltődsz picit.
Ja a héten sajna nem lesz jó a tali. Bocsi hogy ez ügyben ilyen későn szólok. Ha viszont jöv héten jó valamikor (bár írtad, hogy megy Laura, meg Ti is utána)?!

EDB anyu!

Nem semmi a vasaló sztori. Ilyenkor aztán észnél kell lenni, de ez sikerült is. Ügyi tűzoltó voltál.
Gratula a másikhoz, csak nehogy égjen a kezed alatt a "munka". :D

Szilvia1981!

Jó lesz majd az új lakásban, meglátod. Most egy kicsit káosz van, ez elveszi az ember kedvét, de ahogy a helyükre kerülnek a dolgok a hangulat is jobb lesz. Bár aztán meg apjuk miatt hangolódsz majd le, de a "pici" fiad ott lesz neked és egyben apjuk is hisz "Ő is benne van".
Tudtok azért telcsin, vagy neten keresztül valahogy beszélgetni?

Lola!

Annyira aranyosak a képek! Haláli mikor Noé "megkaparint" egy barack darabot! És hát a cipelési technika... :D :D
Nálunk Dani ezt úgy műveli, hogy Geri hasal, Dani a rugijánál (ha épp az van rajta) a derék résznél megmarkolja a rucit és arrébb teszi. Persze messzire nem tudja vinni. Édes drágám csak 2,5 kilóval nehezebb. A macskát meg a nyakánál fogva, de a hülye hagyja neki. Bezzeg minket már egy kis neki nem tetsző dologért karmol, harap!

Szobatisztaság, beszéd!

Hát én nálunk nem látom egyiket sem közeli dolognak. De az is igaz, hogy eddig bármi amit Dani ügyesedett hirtelen jött. A beszéde halandzsa, a szobatisztaságot meg múltkor írtam, hogy nekünk miből áll még.

Kuki téma!

3 évig NO MACERA (illetve tornáztatás belefér) és NO PARA. Én is a csodában bízom, hogy megoldódik a helyzet magától, mert nekünk ugye nagyon műtét szagú a dolog e téren.

Mentek egyet!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Szilvianyu: a mútkor kérdezted a tömegsportot a suliban. Tomi járt eddig minden évben, de azt mondja lányok nemigen vannak. Általában fociznak vagy kéziznek, szóval inkább ilyen fiús sportok mennek ott. Olvasom, hogy Emeséd besokallt Béla bácsitól :lol: A lányok népitáncra, mazsorettezni járnak, vagy kosarazni. (Kosáredzés meg a népitánc a suliban van). Jól teszed, hogy keresel neki valami mozgást, mert a sok ücsörgést a suliban szerintem is csak sporttal lehet "kipihenni".
Tamarát se érdekli ám még a bili-dolog, szerintem ej ráérünk arra még.... :lol: Különben is akkor lesz szobatiszta a gyerek, amikor bevásárolsz egy kamionnyi új pelenkát! :lol: :lol:

Cirmike: egy szemöldökszedésre én is beneveznék!

Anikó: Bendi jobban van? Ijesztő lehet egy ilyen krupp!!!

Lola: Olyan szép színes-vidám kérótok van! Tünemény ez a két kölyök!!!

Zsanka: tegnap láthattalak dél körül a bölinél? Máté motoron Te babakocsival???

Sziasztok:
V.erika
v.erika

Tegnap Daninak vettük egy szörf cipőt. Ez tök jó lesz majd a strandon neki. Nem vágja ez a lábát a medence csempéje, nem csúszik el a járólapon...stb.
Megvettük a szolibérletet is. Már csak időt kell rá szakítanom. 5 perc a szoli úgyhogy nem tart olyan sokáig.
Ja és jaj mit találtam Daninak tegnap a Profiba. Nagyon szereti a Mickey egeret. Teljes őrület van! Annyira megörültem a boltba, mert volt egy szem Mikis törcsi. Tök jó nagy. Hazahoztam. Megmutiztuk neki. Hát annyira örült. Úgy szeretek adni. Látni azt a csillogást a szemébe, hogy örül valaminek. Azzal kellett este betakarni.
Ja a Miki mesét minden egyes nap legalább egyszer meg kell néznünk. Van hogy már reggel ébredéskor azzal nyúz, hogy "T I T T I"
Tegnap beszéltem apu szüleivel és mesélték, hogy a 100 éves dédim a kisebbik fiával (akiknél most lakik) összekülönbözött valamin és leköpte meg belerúgott a fiába.
Hát ezen nem tudtam mást csinálni csak röhögni. Hát nem komoly a dédimamám. Ilyen idős korára még ilyeneket csinál.
Tegnap megpuciztam a nappali ablakokat. Függönyt mostam.

Na megyek zúgi van!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

12-12.30 körül megyek a Kodály térre, Szilvianyu! Miért??? :o

lola77

Sziasztok!

Szilvianyu,
tényleg nem semmi ez a vasalós-sztori, nagyon ügyi vagy! Én néha annyira félek ezektől az elektromos szaroktól.. én is esténként szoktam vasalni, akkor lehet morogni hangosan :) (a Zoli általában meg sem hallja :)) a gyerekek körül ált. nem szoktam házimunkát végezni, csak ha alszanak már este :(

Anikó,
jobbulást kívánunk a Bendinek! Kipihizted már magad? Nagyon szörnyű lehetett az éjszaka neked. Köszönjük szépen a rucifelajánlást, érdekel a dolog a Máté 110-116os gatyókat hord, játszósra lenne szükségünk az oviba.. utálom, mert általában sehol sem találok rendes melegítőt, amit le lehet zúzni :)

Verika,
igen tegnap elhoztam délben a Matyeszt, mert ment Anyuékhoz ők vigyáztak a gyerekekre délután amíg a dolgunkat intéztük. Tamiról kép? :):)

Edina,
tessék gyakrabban jönni! Az Ádi hithetetlen jó fejnek néz ki, annyira csibészes a mosolya... :) tessék visszaolvasniii!!!!!

Jutte,
hhááát igen Tatabánya elég car hely szerintem is, de hát nekünk is itt lakik a családunk így jó.. Laktam régen BP-en is ,háát hamar hazajöttem. Tényleg olyan szívmelengető amit Ajkáról írtál..

Erika,
a Máté nagyon örült nótatörpnek, köszönjük!

Az ígért gyerekszobai képek. Bocsánat hogy elmaradtam vele, de mindig volt fontosabb. Hozzáteszem jóbarátunk Sebike az aszalos még lóg a gyerekszekrény ajtajaival (kék és piros színű lesz-attól függ a Lili v. a Máté cuccait rejti-e) és vonatos, repülős, kutyusos fogantyúkkal. Állítólag megvannak már az ajtók, csak nem ér rá felfúrni :roll: így még elég kupis...
szekrénysor (Zolim tervezte)
Kép
Lili birodalom
Kép
Emeletes ágy, az a csodálatos űrhajót meg a csill+holdat én festettem :) :) :) nem vagyok nagy művész, de egész jó lett!
Kép
Lurkóim
Kép
nagyon sokat mosolyog
Kép

Igazándiból be kell hogy valljam a lakásunk most már eladó - ennyit a sok melóból amit a kisszobába fektettünk :). Tegnap voltunk aláírni a szerződést az ügyvédnél, vettünk egy sorházat a panoráma dombon. 89 m2+terasz+garázs és úgy néz ki hogy aug. végén költözünk! :) nagyon jó, nagyon hamar jött a dolog (a szocpol miatt) és nagyon be vagyok carva miatta...
Ezért eladó a lakásunk, ha esetleg tudtok valaki akit érdekelne egy 53m2es,első emeleti, 3,5 éve totálra felújított lakás az szóljon.

Na Lilus nyekereg, fő a kaja (rántott tök+karfiol tartárral, meg valami leves - ezt még nem találtam ki)
megyek majd még este jövök!
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Lola: már megbeszéltük akkor telefonon! :) Bence azóta bealudt, előtte bevágott egy egész (nagy) almát reszelve, hozzá egy banán villával nyomizva, és az almalétől elázott kb. 10 bulátát raktam hozzá. Van étvágya... igyekszem már darabosabban adni, turmixolok, de már nem annyira, ami olyan gyümi, azt már nyomkodom, reszelem. A 8 hós bébikajákat simán eszi, bár az egyik a hawaii pulyka az nagyon nem ízlett neki. De a vadas, bolognai, tökfőzi nagyon!

Zsanka: jól megoldottátok a kisszoba kicsiségét, mégis elég jól van berendezve. Irigy-irigy a családi házra. Nem kell rajta semmit csinálni? Azért tényleg elég bátrak vagytok ebben a (hülye) gazdasági helyzetben belevágni! :)
Két kocsitok van? Vagy hogy fogtok járni?

Gabi: látod, jobban van a derekam és máris többet írok, szóval tartalak ám benneteket! :) Aranyos lehetett Dani a mickey-s meglepivel, ha látok ilyesmit, majd szólok. Nálunk egyenlőre nincs kedvenc (piciknek). Régen Dóri imádta a Lilly babát, de most már annyira nem köti le. Bencét meg szinte egyáltalán nem érdekli. Tetszik nekik a Thomas, de az is max. 5 percre! :)

Erika: köszi a tömegsportos infót, én is azt hallottam, hogy inkább fiúk jártak. Kár! :( Majd körülnézek még. Néptáncra a néptánc tanár miatt nem akar járni, meg az is művészet iskola és egyszerre csak egy művészeti iskolába lehet járni, ő meg rajzra mindenképp megy megint.

Na megyek, jelentem kész az ebéd (fejtett bab főzi, meg fűszeres kolbász sütve), Dóri ebédelt is már, rend van, úgyhogy lassan megyünk a Tescoba, aztán a drágámért.

Sziasztok

Szilvia

Betti: hol vagy? :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jé, laptető! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Zsanka!

Akkor Te is kertvárosi leszel?? :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zsanka,

Ez szuper, akkor "majdnem" szomszédok leszünk, csak a domb választ majd el minket:) A két házas sorházból vettetek vagy a több házból álló sorházból? A lenti részen van, vagy a dombosabb oldalon? Ezt most jól leirtam, de nem tudom jobban. Remélem érted mire gondolok.
jutte

Sziasztok!

EDBSzilvi!
Leadtam az avon rendelést! Hétfőn megérkezik, ha lesz tali akkor oda elviszem , ha nem akkor meg megbeszéljük hol tudunk talizni. Jövőhéten már nincs oviban a Dóri, így délben nem kell sietnünk!

Megyek is barbizni a Dórival, már nem is tudom most épp hogy hívnak a játékba!

Szép napot!
Sziasztok Móni

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Nutella eszegetés közben vagyok,Isti alszik.
Nemrég jöttünk meg a tanácsadásról.Képzeljétek az én 10kilós kisfiam 11 kiló 3 deka lett.Ettől az új vitamintól kicsit jobb lett az étvágya is.A szuri miatt volt egy kis sírás is.

Lola!
Nagyon szépek a fiaid.Ahogy Noé néz a bátyusra.Kész vagyok.

Zsani!
Gratula az új lakáshoz!!
Gyerekek csodaszépek.Nagyon jó az a kép ahol a Máté hasán van Lilike.Szoba nagyon jó lett,csupa praktikus,helytakarékos ötlettel.Dekorációs is szupi.

Emeseanyu!
Huu Bencédnek valóban van étvágya.ennyit még én sem tudnék megenni.Pedig én híres nagy evő vagyok.
Sajnálom a mensit.Vigasztaljon az hogy nálunk tegnap én jártam igy.

Nálunk ma turós derelye és sajtos-tejfölös/paradicsomszószos tészta az ebéd.

Laptető:egy másik topicban olvastam,hogy ez babásodást jelent?? :lol: 8)

Edina!
Jót mosolyogtam hogy halat eszik Ádi. :lol:
6 hónapos korban státusz vizsgálat van,ahogy Szilvi is írta.
Szerintem már nem hasonlitanak a fiaink inkább sapiban jobban.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Most kezdtem el átnézni a cuccokat. 110-től 128-ig találtam eddig fiúcuccokat.
Zsani
A ti méretetekben van sok. Még Nike télikabi is.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Még csak az első zsákot pakolom. Van benne sok rövidujjú is.
Nem tudok adni a beleírt méretezésre. Van itt Next 116-os is, de sztem nagyobb. Lola, találtam még farmert.
És most találtam egy gyönyörű Gap halász nacit is. De az gyerek L méret, 10 évesnek írja. Szerintem ez meg kisebb.

EDB Szilvi!
Emese hányas méretet hord?

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!
Menjünk turkálni!!!! :D :lol: :D

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Szilvianyu!
Hát igen mosnivaló az van. Amúgy a terítőt azért levettem barackevés előtt...
Majd én is megpróbálom mostmár nyomkodni meg almareszelőn az almát reszelni akkor Noénak. Csak a turmix kényelmesebb :oops: meg gyorsabb!

BEtti, babásodást???? Ne idegelj, az előző 2 laptető az enyém volt. Na nem mintha Szilvianyu jobban örülne...... :D :P :lol: épp ma beszéltük telón...
Isti súlyához gratula, tessék anyóspajti képébe vágni! és egye csak továbbra akkor ezt a vitamint, hiába van nyár!

Zsanka!
Nagyon jó a szoba, az űrhajó tök tetszik... Ugyanilyen polcunk van, mint Lili ágya fölött. Tényleg olyan hosszú volt az ügyintézés az ügyvédnél, ahogy mondtad a Kresz parkba tegnapelőtt? Lili hogy evett? Annyira kifejezőn néz már, eddig mindig alvás közben láttam... és kezd Mátéra h asonlítani is valamelyest... Máté babakori képét meg majd tegyél, tök kíváncsi v.ok tényleg ilyen sötét haja volt-e.... (na persze elhiszem, de tök furi)

Anikó!
Nekem farmer, vagy hosszú gatyó kell (vékony, de őszi is lehet) 70 cm körüli külső hossz-szal. Majd ha lesz időd mérni. Halászgatyónk van most sok...

Szilvia1981!
Holnap mégsem megyünk Kresz parkba, mert egy volt közgázos osztálytársnőmmel talizok du. :oops:

Na képzeljétek a 3 óvónéninek milyen szupi saját készítésű ajándékot adtunk: férjem csinált az elmúlt 3 év fényképeiből egy dvd-t rendes menüvel alatta zene szól és ha kiválasztja az eseményt (pl. kiscsopis gyereknap, kirándulás, farsang, Anyák napja 2007.) utána a fényképek alatt hozzá illő zene (Paff, Lily baba, Édes kisfiam, Ég a gyertya... stb.) Nagyon jó nosztalgiázásra is.
A másik dvd-re pedig a ballagást írta meg, de az elejére szintén menüt rakott, végére pedig egy személyes üzenet: köszönet Somától...
A borítóra Soma virágot rajzolt meg ákombákom betűkkel a nevét írta rá!
Tegnap odaadtuk meg is nézték és ma reggel mondták, hogy megkönnyezték, hogyan lettek az egész picurkákból már kiskamaszok! :oops: :? :wink: És hogy ez tényleg nagyon jó maradandó ajándék volt...
(Hozzáteszem hogy én pedag. napra egyik évben sem vettem semmit Nekik, talán 1-szer karácsonykor...)

Edina!
Egyre inkább Rád hasonlít a fiad. Kuki ügyben még annyit: majd ha macerálod, akkor se a húzogatással kezdd, hanem úgy a bőrt magad felé húzogasd-nyújtsd először, érzed ott közte majd a bőrt... ja és a merevedés is segít tágulni, ezt is írtuk már régebben. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.06.11 16:39-kor.

lola77

Rita!

A te Atisodról meg is feledkeztem. Pedig azok a göndör fürtök :D
Csajszid mekkora méretet hord?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eagleszem 2009.06.11 17:06-kor.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó:
Emesém elég nagy méretet hord, kis husi lévén. 146-152.
Bendikéd hogy van??

Zsanka: melyik házat vettétek meg? Csak nem egy halvány sárga színű ház, ami sorház és alulról a harmadik??
Tényleg nagyon édi Máté Lilivel.

Lola: simán eszi már így Bence (reszelő, nyomkodás). Nekem meg pont ez nem macerás. A turmixot nehezebb elmosnom, a reszelőt elég leöblítenem. Hétvégén megpróbáljuk a húslevest is, összenyomkodva zöldségek, jó puhára főzöm a husit, meg kis lét. Kíváncsi vagyok... Végülis már 10 hónapos kiskuki!!
Szuper az óvónénik ajándéka. Végül is én Csenge néninek (jövőre sajnos nem őt kapjuk napközire) Emese nevében vettem egy nagyon szép, kézzel készített kerámia lány méhecskét, aki virágot ad, meg egy szép képeslapot írok én, Emese meg rajzol.

Betti: gratula a nagyméretű fiadhoz! Mondtam én, hogy egyáltalán nem sovány Isti. Most már annyi kiló, mint Bence volt egy hónapja! :) Ezt a vitamint Gabi Danija nem szedheti??

Moncsi: rendben, majd megbeszéljük!

Tök szupi az idő. De most bejött az időjósok véleménye. Alszik mindkét picim, úgyhogy most teregetek, pihenek kicsit.
Emese tök hisztis, nemhogy jó kedve lenne, már csak 2 nap a suliból! :)

Na mentem

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Laptetős beszólása Bettinek: NAAAAAAAAA NEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Nálam elvileg technikai képtelenség újabb babásodásra! Átadom ezt a lehetőséget a sorozatos laptetős Lolának! :lol: :P :!:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na Te Nekem csak ne nagyvonalúskodj itt, vazze!!!!!!! :evil: :x :shock:

lola77

EDB anyu!

Köszi, Bendi most már jól van. Spiropen szirupot, Ipecacuana szirupot, Suppositorium Theophyllini kúpot kapott. Valamint Sumomed antib-t. De azt csak akkor kell adnom, ha romlana az állapota.
De szerencsére nem romlott. Tegnap este végre evett is egy keveset. Persze mekis krumplit. Ma meg husileveskét csináltam neki. De már az apjánál van. Elkérte, mert szabizik.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Lola!

Találtam 2 nacit. Egy vékony farmert, és egy bézs/vagy homokszínű farmernacit. Mindkettő 70-71cm hosszú.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Lola: pedig nagyvonalú vagyok, tudod Te azt! :) Egy édes copfos, kreol bőrű kislány nagyon szeretne a pocakodba albérlőnek költözni! :P :roll: 8)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?