Na szoval lementem es vettem a boltban tesztet 50-es
itt csak ilyen van a masik voltban talan van 25-os de az messzebb vn en meg lusti vgyok
szal elpippantottam es mintha valami de ngyon kell nezni ugyhogy lehet bebeszelem
meg nem is elso pipibol volt ez mar ugyhogy a masikat mert 2darabosat vettem azt holnap reggeli pipibol alpippantom
Managi
Nezd el nekem otrombasagom itt a nagy tesztek kavalkadja kozben elfelejtettem neked gratulalni
3szoros hipp-hipp hurra
Hat igen nehez ilyenkor tudom de nekem mivel nem dpo-s napjaim vannak hanem et-s igy meg ossze se tudom hasonlitani mivel volt hcg szuri is
De majd holnap minden kiderul
[quote]U írta:gyanúgy a hcg-re reagál ilyenkor a teszt, mint egy terhesteszt, mert a hcg és lh hormonok két alegysége közül az egyik megegyezik
Na te aztan tucc
igy maradt a szam
Milyen n.m.
Nem baj majd most minden rendben lesz...pe elott meg meglesz az atjarhatosagi es mar ebben a honapban(azaz az elkovetkezo 3honapban)ngyobb esellyel indulsz babara
Drukk
Hat te meg ilyen szulinapi ajit kapsz
na de Isten eltessen pentekre en mar lehet elfelejtem
Nekem 2szer is volt es itt vgyok
Nekem az elso marhara fajt...nem remisztesbol mondom...de en nem voltam felkeszulve ra akkor meg nem voltam bnetes
ez 2007vegen volt aztan 2008vegen a masik dokim az uj aki a lombikot csinalta o is megcsinalta meg1szer mert o maga szerette volna latni a dolgokat...mondtam neki,hogy az elso mennyire fajt es o mondta nagyon ovatos lesz es ha faj max abbahagyjuk...kibirtam de tenyleg odafigyelt o legalabb
fajni meg azert fajt met az egyik oldalam kicsit elvan zarodva
allitolag ha minden okes akkor nem faj...de kozel nincs szerintem egy fogfurashoz
Csibuc
Jonas nap amikor a holdallas szerint mondjak meg mikor van pe-je az ember janyanak
(vgy bogygok allasa mar nem tom
)
Anyci
[quote]J írta:ézusom egy zebra csordát láttam!!!
Anyci az igazi zebra csorda az igy nez ki
Igen holnap lesz a nagy nap de eredmenyt csak penteken mondanak a konzin
Csillag
Gondolod
latni en is latom csak mar nem tom mit higgyek
latod keves tesztet rendeltem de nem voltam en lombikra keszulve mikor otthon voltam
ha en ezt tudom
Melike
Nincs para se most se jovoheten ok
Minden rendben lesz lesz szivhang csak nyugi
[quote]n írta:em is találgatok az lh teszted miatt, 1 napot már tudok várni!
hogy te milyen kis turlmes vgy
80% koszi annyival be is erem