Új privát üzeneted érkezett!

[quote="milyennincsmeg"][ írta:milyennincsmegb]Csibuc
Nem lehet,hogy Jónás napod volt?

Nekem akkor fogant a fiam és igen nagyon lehetetlen időben...

milyennincsmeg : lehet, hogy kinevettek, de én nem tudom mi a Jónás nap :(
Elmondaná valaki? Köszönöm...
Vendég

[b]Jézusom egy zebra csordát láttam!!!
Szia bridget!Alakulnak azok a csíkok szépen :D :D Drukkolok :!: :lol:
Szia managi!Miért nem volt sokáig menzid?Bocs a hülye kérdéshez :wink:
Milyen akkor most már tuti meg lesz az átjárhatósági?Remélem elég lesz annyi és már jöhet is a babóca :D
Többieknek puszi!

Kép
anyci

BOLDOG SZÜLINAPT MILYEN!!!

Kép
anyci

Bocsi kihagytam az o betűt :wink:

Kép
anyci

Boldog szülinapot milyen! :)
Vendég

Sziasztok!

Milyen, sajnálom a mensit, de akkor hajrá vizsgálatok, és nemsokára többet tudsz!

Managi, gratulálok itt is, és köszönöm a privis kedves szavakat! Szépek a tesztek. Attól, hogy nem lett teljesen pozitív, még lehetett ovulációd, mint ez látható is. DE még az is lehet, hogy akár a 27. napon is pozitív lett a teszted, csak azt már nem nézted. :lol: Van ilyen is :lol:

A spermiumok 5 !!!! napig életképesek lehetnek!!!! :shock:

Bridget, szerintem a 10. naptól már terhességre utal a teszt, szóval ott a 2. csík, én látom :wink:
esthajnalcsillag

Helló csajok!

Én is vagyok, de jövő hét hétfőig (15.) parázok, mert akkor megyek uh-ra, és várom, hogy legyen szívhang! :wink:
Itt a fórumon sok jó dolog van, de sokakkal történik rossz dolog is, ami miatt mások is paráznak. Én meg a múltam alapján főleg...

De a lényeg, hogy boldog szülinapot milyen! :wink:

Bridget, izgulok a holnapi vérvételed miatt, nem is találgatok az lh teszted miatt, 1 napot már tudok várni! :D

Anyci, hellóóóóóóó! :lol:

Újaknak is üdv közöttünk! :lol:

Recont nagyon hiányolom, remélem azért jelentkezik majd kicsit később, ha összeszedte magát. :cry: De ha itt vagy, és csak olvasol, akkor szia, szia, szia! :lol: 8)
melike30
Győr

Ja, Managi, szerintem inkább a 24. napi az erősebb az LH-idon, és az ovuláció innentől bármikor megtörténhetett, bár valószínűleg nálad inkább a 26. napon hajnalban volt (ha akkor volt :D ).

Mindenkinek puszó, és köszönöm a tesztképeket, szívesen veszem továbbra is az ilyen és hasonló képecskéket, meg a kismamikról és pocikájukról, kisbabucikról továbbra is várom a sztárfotókat. :wink:
esthajnalcsillag

Bridget! Azért én is megkuksiztam, hamár itt vagyok a tesztjeidet! A 8. napon nem látom a csíkot, de a 10.-en én is! Szóval az esélyed a holnapi jó vérvételre szerintem 80 %! :wink:
melike30
Győr

Bridget tényleg holnap lesz a nagy nap :!: :D
Hello Melike :!: Szorítok nagyon a hétfői napra,hogy minden rendben legyen :D :D :!: :!:
Recon ha tényleg csak olvasol minket akkor egy hatalmas ölelést küldök neked és gyógyító puszikat!!! 8)

Kép
anyci

Csibuc

Jónás nevű bácsi fedezte fel,h a nők olyan holdfázisban tudnak megfoganni,amilyenben születtek.Vagyis létezik a középidőtől eltérő peteérés is,van egy naptár,netről letölthető.
Tulajdonképpen sok "véletlen" baba ezt a feltevést igazolja.
A fiam menses alatt fogant,jónás naptár alapján.

Melike,Csibuc,Anyci és akit még kihagytam...

Köszi a köszöntést!Igazából pénteken lesz,de már ma ajándékot kaptam... :evil: legalább nem aznap,az is valami.
Vendég

Bridget
Ugyan én nem értek a tesztekhez,de remélem jók az eredmények!!
Várom a híreidet!!
Recon
Ha majd úgy érzed tudsz jönni,várlak vissza...néha jó elbújni,tudom.

Lányok

Most beszéltem a dokival,holnap kell visszahívnom,egyeztet a kollégával,akivel együtt csinálják. Akinek volt ilyen már:nagyon sz@r???
Vendég

Na szoval lementem es vettem a boltban tesztet 50-es :x itt csak ilyen van a masik voltban talan van 25-os de az messzebb vn en meg lusti vgyok :oops: szal elpippantottam es mintha valami de ngyon kell nezni ugyhogy lehet bebeszelem :oops: meg nem is elso pipibol volt ez mar ugyhogy a masikat mert 2darabosat vettem azt holnap reggeli pipibol alpippantom 8)

Managi
Nezd el nekem otrombasagom itt a nagy tesztek kavalkadja kozben elfelejtettem neked gratulalni :oops: :oops: :oops:
3szoros hipp-hipp hurra :lol: Kép Hat igen nehez ilyenkor tudom de nekem mivel nem dpo-s napjaim vannak hanem et-s igy meg ossze se tudom hasonlitani mivel volt hcg szuri is :roll: De majd holnap minden kiderul :wink:
[quote]U írta:gyanúgy a hcg-re reagál ilyenkor a teszt, mint egy terhesteszt, mert a hcg és lh hormonok két alegysége közül az egyik megegyezik

Na te aztan tucc :shock: igy maradt a szam :o :lol: :lol: :lol:

Milyen n.m.
Nem baj majd most minden rendben lesz...pe elott meg meglesz az atjarhatosagi es mar ebben a honapban(azaz az elkovetkezo 3honapban)ngyobb esellyel indulsz babara :wink: Drukk :wink:
Hat te meg ilyen szulinapi ajit kapsz :roll: na de Isten eltessen pentekre en mar lehet elfelejtem :oops: :lol: :oops: Kép Nekem 2szer is volt es itt vgyok :wink: Nekem az elso marhara fajt...nem remisztesbol mondom...de en nem voltam felkeszulve ra akkor meg nem voltam bnetes :? ez 2007vegen volt aztan 2008vegen a masik dokim az uj aki a lombikot csinalta o is megcsinalta meg1szer mert o maga szerette volna latni a dolgokat...mondtam neki,hogy az elso mennyire fajt es o mondta nagyon ovatos lesz es ha faj max abbahagyjuk...kibirtam de tenyleg odafigyelt o legalabb :roll: fajni meg azert fajt met az egyik oldalam kicsit elvan zarodva :roll: allitolag ha minden okes akkor nem faj...de kozel nincs szerintem egy fogfurashoz :wink:

Csibuc
Jonas nap amikor a holdallas szerint mondjak meg mikor van pe-je az ember janyanak :roll: (vgy bogygok allasa mar nem tom :? :oops: )

Anyci
[quote]J írta:ézusom egy zebra csordát láttam!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyci az igazi zebra csorda az igy nez ki :arrow:
Kép
Igen holnap lesz a nagy nap de eredmenyt csak penteken mondanak a konzin :roll:

Csillag
Gondolod :roll: latni en is latom csak mar nem tom mit higgyek :? latod keves tesztet rendeltem de nem voltam en lombikra keszulve mikor otthon voltam :roll: ha en ezt tudom :lol: :lol:

Melike
Nincs para se most se jovoheten ok :?: 8) Minden rendben lesz lesz szivhang csak nyugi :wink:
[quote]n írta:em is találgatok az lh teszted miatt, 1 napot már tudok várni!

hogy te milyen kis turlmes vgy :lol: 80% koszi annyival be is erem :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hoztam egy erdekes linket 8)

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-t ... harmad/hcg

Recon
Tenyleg neked meg nagy nagy oleles :!: :!: :!: :!: :!: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
Köszike...és muti azt a tesztet!!! 8)
Vendég

Milyen n.m.
Tenyleg kosza a teszt foton meg meginkabb es lehet,hogy tok nega :oops: Majd hozom a holnap reggelit :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Na egye fene,kibírom addig... :wink:
Vendég

sziasztok! van valakinek tapasztalata a Clostylbegil nevű gyógyszerrel kapcsolatban?
köszi Kriszta
mkriszta75

Szia Kriszta!
Üdv közöttünk! :)

Találsz egy kifejezetten erről szóló topikot is,de én úgy tudom köztünk is vannak,akik szedték.
Vendég

Bocsi visszaolvasni nincs időm csak szólok, hogy sok volt a meló a héten és 10 perc múlva indulunk nagyimékhoz, holnap ballag sógornőm lánya szombaton apa szülinapja, nem tudom ha lesz térereje a Vodafone-os internetnek, ha igen még jövök.

Méregetni, tesztelni nem szoktam de szorgalmasan összebújunk már 4 napja, férjecském olyan kívánós :lol: :lol: :lol: :lol: minden nap kellek neki amióta hazajött :oops: :roll: bár még van mert akár 18. nap is lehet ismét pé-m. Na de nem hiszem, hogy összejön pont most, így csak engedek a kísértésnek.

Puszi mindenkinek legyetek jók

Milyen BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Anyci, bocsi, nem írtam le érthetően. Külön helyen említettem a szopit és a mensi hiányát. Szóval a szoptatás miatt nem mensiztem sokáig. 20 hónapos volt a nagylányom, mikor először megjött.

Esthajnal, teszteltem még a 27. és a 28. napon is (priviben értekeztünk akkortájt, s javasoltad, hogy ne hagyjam abba :wink: ) de már teljesen elhalványodtak, a 28. napon már SEMMI tesztcsík nem látszott, így akkor abbahagytam. :roll:

Melike, szorítok a szívhanghoz!! Én is minél többet olvastam, annál többet paráztam, úgyhogy a korosztályos topicba bele sem olvastam jó ideig :lol: :roll: (igaz amúgy is csak kukkoltam őket :lol: )

Bridget, a jóstesztről amit írtam...én is akkoriban olvastam. :lol: Köszi a gratulációt!
managi

Bocsi Managi, már nem emlékeztem, de most, hogy írtad... :oops: :lol:
Akkor szerintem az első és második pozitívnak mondható teszt között volt ovulációd. De hogy pontosan mikor termékenyült meg a petesejt, azt nem lehet tudni, viszont a beágyazódásról lehet fogalmad, ha hőmérőztél. :)

Amúgy még most is szopizik a kismanód? Nekem még mindig, pedig jövő hónapban már a 2 évet tapossa. :P
esthajnalcsillag

Managi: nagy grat Neked!
Lányok megnéztem a Jónás naptárat és besz@rás, de tényleg mostanra jelzi a termékeny napjaimat.
Du megyek dokkerhez, meglátjuk ő mit mond.
Apával tegnap este beszélgettünk és bevallota, hogy kicsit betojizott a gyerkőc gondolatától, de aztán feloldódott és mondta, hogy ő is mindennél jobban szeretne egy csemetét :D
Hát remélem, hogy hamarosan így is lesz.

Bridget : nagy drukk a holnapi vérvételhez!
Vendég

Anyci,
általában minden nap jövök a b.netre, ha egyik nap nem is másnap biztos.
Nem bíííírom ki nélkületek!!! Hiába... :lol: 8)

Milyen
Boldog szülinapot!!
Nekem altatásban csinálták meg, úgyhogy igazából nem volt szar, mert nem is voltam képbe.. :lol: :lol:
Különben csak annyit mond erre mindenki, hogy kellemetlen, de nem igazán fáj.

Next
érdekes a dokid, hogy csak úgy elküldött vv.-re.
:shock:
Csak azért kérdeztem, mert nekem megvannak a határértékek, csak kéne tudni, hogy hányadik cn.-on voltál, mert mindig más az érték.

Csibuc
most már tényleg kíváncsi vagyok, mit fog mondani a doki!!
A jónás nekem is be van jelölve erre az évre, valamikor nekem is menszeszre dobja ki, de mostanában mondjuk pé. napja körül.
Szal azért azokat a napokat sem hagyjuk ki :wink:
Biztos ami biztos alapon.. :lol:

Melike
Hétfőig a parát lődd ki, nem tesz jót :lol: :lol:
Ne aggódj, minden rendben lesz!!

Managi
gratula, nagyon szépek a tesztjeid!! :wink:

Kriszta, üdv. köztünk!
Én szedem a clostilt.
Mit szeretnél megtudni róla?

Melisch
de jóóó, egy kis kikapcsolódás!! :wink:
Lehet, most nem is foglalkozol vele, aztán éppen sikerülni fog ebben a hónapban...

Recon
neked ölelés, remélem már kicsit jobban vagy!!

Bridget
Persze, hogy kerestelek, néztem a blogod, oda sem írtál...mondom mi van Bridgettel?? :shock:
Azt hittem már olyan transzba estél a plussz teszted miatt, hogy nem tudtad a gépet sem bekapcsolni :lol:
Nagyon remélem hogy holnap jóóó hírekkel jössz, bár holnap még nem fogod tudni, viszont van teszted, és első pisiből majd lecsekkolod mi újság!!! :wink:
Nagggyon drukkolok neked!!++++++++++++++++++++++++

Akik kimaradtak most, pusszantom őket!!!! :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Lányok!

bridget szerintem is ott van a másik csík, halvány, de ott van! :wink:
Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Milyen Boldog Szülinapot Kívánok!

melike én is 15-én megyek Uh-ra. Én is tartok tőle, hogy mit fognak látni. Olyan jó lenne, ha ennyi sikertelenség után rendben lenne minden. :roll: Szorítok neked is és várom majd a jelentkezésed!

recon várunk vissza, addig is nagy ölelést küldök. Remélem jól vagy :!: :?:

esthajnalcsillag, melisch, betty, anyci nagy pusszantás nektek is!:lol:

Kép
Kép
akella

Esthajnal, szerintem is akörül lehetett a pém. Igaz, eddig én úgy számoltam, hogy a "legkésőbbi" időpontot vettem alapul, a második pozi teszt utáni második napot :lol: de most a 12 hetes uh szerint első pozi nap fogant :shock: ami elvileg kizárt, mert aznap nem voltunk együtt, csak másnap, a második pozi napon. Első pozi nap előtt pedig 7 napja! Ezért kérdeztem a spermák túléléséről... Szerintem inkább téved picit az uh, és nagyobb eséllyel fogant a második pozi nap. Vagy utána :lol: ki tudja? Ez az Ő titka marad. Akkor még nem hőmérőztem, csak utána pár nappal kezdtem, életemben először, úgyhogy nem sokat mondott. :) inkább a nappali hőm tűnt fel, mérés nélkül is éreztem, mintha hőemelkedésem lenne (36.8-nál :lol: :lol: amúgy kihűlő félben vagyok/voltam általában)
És szerinted létezik, hogy akkor az első tesztem, ami igencsak halvány 12. dpo-n volt? Itt láttam olyan erős teszteket azokon a napokon, hogy csuda :shock: de tudom nem vagyunk egyformák, Te is írtad, hogy később jelzett a hcg teszted.
Igen, még szopzik, most hagytuk abba az éjszakait (nagyon ügyesen ment, okos nagylány már, a második szülinapja után kezdtük másnap) végülis január óta csökkentjük szép fokozatosan, most tartunk a napi kb 4-nél. Leírjam, januárban még mennyi volt?? :wink: :lol: :lol: igény szerint szopizott :wink: most is, csak ezek már az én igényeim :lol:
managi

Managi,a barátnőm is úgy volt mint te neki se volt addig menzije,de neki bogyeszt kellett szednie hogy egyáltalán végre legyen :wink: Hancurbogyót szedett aztán attól lett újra menzije,de a lánya még sokáig szopizott,majdnem 3 éves volt mire letudták szoktatni a ciciről :wink:
Szia betty már hiányoztál :D :D
Akella neked is pussz :lol:
Melisch te pedig kapcsolódj ki és pihizz sokat aztán remélem most sikerül :lol:
Többieknek puszi és ölelés :D :D :lol: :lol: :!: :!:

Kép
anyci

Lányok sajnos rossz híreim vannak... :cry: :cry: :cry:
Voltam Arnold doktornál a Mensmentisben. Elmondtam neki minden aggoldalmamat, majd megvizsgált.
Mindkét petefészek tele van apró cisztákkal, a hétvégi PÉ-m nyomai egyértelműen láthatók voltak az ultrahangon, de a diagnózis egyértelműen PCOS. :cry: :cry: :cry:
Most 2 lehetőség van: létrejöhet a spontán terhesség a tegnapi és a hétvégi eksön következményeként, ez kiderül 10 napon belül. Ha +++++ lenne a HCG teszt akkor mennem kell megint a dokihoz és kapok sárgatest hormont, hogy ne történhessen spontán vetélés. A doki szerint azonban erre nagyon kevés az esély, ugyanis méhszájsebet is talált és azt mondta, hogy PCO + méhszájseb nagyon lecsökkenti a teherbe esés esélyét.
Ha elkezdődik a menzim 10 nap múlva, akkor is mennem kell, mert az új ciklus 2-4 napja között csinálnak egy hormonsor vizsgálatot és egy cukorterheléses vizsgálatot, mert nagy az esélye, hogy inzulin rezisztenciám (is) van.
A legszörnyűbb az egészben, hogy amikor a PCO-t kimondta a doki és megkérdezte, hogy tudom-e mi az, akkor olyan görcs állt a gyomromba, hogy nem tudtam megmozdulni sem. Azóta jól kibőgtem magam, apa is persze pont ma utazott külföldre, úgyhogy tök egyedül vagyok most itthon. Egyébként apa nagyon tüneményesen fogadta a rossz híreket és nagyon próbált vigasztalni. Hát meglátjuk, hosszú út előtt állok.

Ha esetleg mégis valamilyen csoda folytán létrejön spontán a terhesség ebben a ciklusban, akkor én leszek a világ legboldogabb embere :) Ha mégsem, akkor nekiállunk "küzdeni" a babócáért.

Valami egyébként azt súgta nekem, hogy PCO-m van, 27-es a BMI indexem és 17 éves korom óta sajnos nem tudok leadni a súlyfeleslegemet. A súlytöbblet és a rendszertelen cikluson kívül semmilyen más tünetem nem volt, az előző dokim pedig bár ultrahangozott többször, de nem vette észre a cisztáimat. :cry:

Drukkoljatok a spontán babásodásért!!!
Szép estét mindenkinek!
Vendég

Melisch,Akella,Betty

Köszönöm! :)

Betty

Majd fejbeveretem magam előtte...illetve beveszek egy erős fájdalomcsillapítót.
Vendég

A fenébe Csibuc... :(
Vendég

Csibuc
Fel a fejjel! Drukkolunk neked azért a spontán babáért!
Mert csodák még léteznek :lol:

Kép

Kép
princzike

[quote="milyennincsmeg"]A írta:milyennincsmeg fenébe Csibuc... :(

Még megvárjuk a következő 10 napot, nincs minden veszve. Megcsináltam ma is egy LH tesztet, totál nega, csak a kontrollcsík látszik. Ezek szerint örülnöm kell, hogy egyáltalán volt peteérésem és spontán tüszőrepedés... 20-a után többet fogok tudni, addig még reménykedem hátha minden baljóslat ellenére beköltözik egy babóca a pocakomba. :D
Vendég

[quote="princzike"]C írta:princzikesibuc
Fel a fejjel! Drukkolunk neked azért a spontán babáért!
Mert csodák még léteznek :lol:

Princzike a világ egyik legdrágább barátnője vagy :)
Vendég

Sziasztok! :D

Már egy ideje olvasgattalak Benneteket, de írni sajna nincs túl sok időm!

Bridget,
nagyon drukkolok, hogy holnap a vérvételen jó eredményt kapsz!

Csibuc,
tudom minn mész most át!Mikor az emberrel közlik a rossz hírt, akkor sokkot kap, elkezdi keresni a miérteket!De ne aggódj, ezzel a problémával nem vagy egyedül!Mikor nálam diagnosztizálták a PCO-t, akkor arra gondoltam, hogy ennél szörnyűbb már nem is történhet velem!Aztán mikor megemésztettem, elkezdtem keresni a megoldást, és akkor találtam rá a topicra, aminek már egy ideje "lakója" vagyok!Itt alattatok van, PCOS-ok teherbeesési nehézségei, és megoldásuk!Szívesen látunk ott is!Nagyon sok jó dolgot tanultam az ottani lányoktól!
Ez egy nagyon összetett betegség, fontos, hogy az ember körültekintő legyen!
Ha már most Arnold dokinál voltál, akkor a lehető legjobb helyn vagy!
Drukkolok, hogy sikerüljön már most a baba, de ha mégsem így lenne, akkor se keseredj el!
Ajánlom ezt az oldalt: http://www.pcos-szindroma.hu
Sok okos dolgot talász majd itt!
És ami a fontos, sose add fel!
Ha van kedved, írj majd "hozzánk" is! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Ja, és Csibusz,
ha sikerül most a terherbeesés(kíváno, hogy így legyen), akkor is kezelni kell mellette a PCO-t, mert kezeletlenül könnyen vetéléshez vezethet!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

melinda köszönöm :) Benézek, ígérem. Puszi
Vendég

[quote="melinda84"]J írta:melinda84a, és Csibusz,
ha sikerül most a terherbeesés(kíváno, hogy így legyen), akkor is kezelni kell mellette a PCO-t, mert kezeletlenül könnyen vetéléshez vezethet!

Igen, ezt Arnold doki mondta, megbeszéltünk minden egyes további lépést. Nem kétséges, megyek mindenképpen további kezelésre.
Vendég

Csibuc,
ennek nagyon örülök! :D Akkor biztos minden rendben lesz!Jó kezekben vagy!

Princzike,
szia itt is! :P Nem tűnök ám el nagyon, csak a lánybúcsú erejéig! :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó reggelt mindenkinek!
Próbálok egy vonalzót felrakni, lássuk látszik-e.
Vendég

Na mégegyszer
Vendég

Csibuc de szép cemed van :lol: Sikerült a vonalzi ügyes vagy :lol:
Akkor most először a 10 nap miatt szurkolok h sikerüljön a spontán babásodás :!: :!: :D :D Azért nem hagysz itt minket ugye :( :shock:
Milyen a dokit kérd majd meg hogy üssön ki :D 8)
Melinda84,princzike sziasztok!! :D
Többiek puszi :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci : nem hagylak itt Benneteket, sőt még inkább jönnék többször ha nem gond :D

Milyen : szerintem is kérd meg a dokit, hogy üssön ki.

Bridget : várjuk a híreket.

Többeiknek puszi
Vendég

Ezt meg csdak azért mert lemaradt a szép új vonalzim :)
Vendég

Csibuc,még persze hogy gyere mi itt szívesen látunk téged :lol: :lol: Csak azért kérdeztem mert pco-sok is csalogattak át,de aztán rájöttem hülye vagyok hiszen több helyen is lehet beszélgetni :D Én is át nézek néha máshova :roll:

Kép
anyci

Kép

Ha azon mulna,hogy hanyan drukkoltak nekem,imadkoztak es szoritottak ertem en most ikres kismami lennek...de ez sajnos nem azon mulik :( Reg bogtem mar igy,mint egy gyerek...nem is gondoltam volna,hogy ez ilyen rossz erzes...meg jo,hogy nincs itthon senki es kiadhatom magambol...pedig megfogadtam,hogy nem bukok ki ha megsem ugy lesz de ezekszerint ez nem kivansagmusor :roll:

Nagyon szepen koszonom a sok-sok szoritast es ne aggodjatok miattam holnapra jobban leszek,talpra allok es ujra kuzdeni fogok(gondolom ezt most en)

Valaki mostmar legalabb az sajat pozi tesztjevel viditson mar fel :!:

Sok-sok pussz en asszem mara ennyi voltam...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Fej a fejjel bridget!!!! Sok puszi Neked!
Vendég

Bridget miért kenődtél el ennyire :( Küldök sok puszit és egy hatalmas ölelést :!: :!: :!:

Kép
anyci

Sziasztok!

El sem hiszem!!! Végre van netünk... Végigolvastam mindent mióta nem voltam. Nem mondom, zajlik az élet!!! Bridget szívből gratulálok. Igaz az előző üzeneteddel elbizonytalanítottál, tesztelt él reggel???

Puszi Mindenkinek!
Orsi
sz orsi

Hali!

Csibuc, nagyon drukkolok nektek a spontán babócáért! Hajrá-hajráááá!

Bridget, nincs rá szó, mennyire sajnálom! Tudom, mit érzel, bár ez gondolom nem sokat segít a lelkeden, mindenesetre óriási ölelés neked, nyalogasd a sebecskéidet, és ha picit megnyugodtál, és újra készenállsz a harcra, akkor gyere, és új erőt meríthetsz belőlünk (remélem)!

Pusza mindenkinek
esthajnalcsillag

[quote="esthajnalcsillag"]H írta:esthajnalcsillagali!

Csibuc, nagyon drukkolok nektek a spontán babócáért! Hajrá-hajráááá!

Bridget, nincs rá szó, mennyire sajnálom! Tudom, mit érzel, bár ez gondolom nem sokat segít a lelkeden, mindenesetre óriási ölelés neked, nyalogasd a sebecskéidet, és ha picit megnyugodtál, és újra készenállsz a harcra, akkor gyere, és új erőt meríthetsz belőlünk (remélem)!

Pusza mindenkinek

Remélem nekem is pozitív teszteket adtál :D Köszönöm a drukkot...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?