Már azt hittem,hogy csak nekem szokott lefagyni a babanet, mert már én is jártam úgy,hogy írtam egy szép, hosszú hozzászólást és egyszer csak bumm....vége.....Nekem sem volt lelkierőm újrakezdeni.
Sanghai:Szombaton jártam úgy,mint te....jó kis front...lesápadtam,el kezdett zúgni a fülem....a reggeli az mind távozott.....ájulás szélén.....Egy egész délelőttöt átaludtam. Amúgy engem nagyon megviselnek a frontok!!!!!!!
Néhány napja begörcsöl a bal lábam, meg le is zsibbad, de van hogy hajnalok hajnalán.
A babakelengye egész jól áll. Van két babakocsi egyik Debrecenbe, a másik Budapestre...persze csak egyet vettünk a másikat örököltük
Ruhák, azok
kettőnknek nincs annyi együtt,mint neki
De azért vannak még hiányosságok pl. az egyik legfontosabb a kiságy, kád stb. De lassan minden meglesz
És ti???Már minden megvan? Vettél már valamit, amire neked lesz szükséged a kórházba???
Én is bemerészkedtem a balcsiba, nagyon szupi volt !!!!!Vizibicikliztem is!!!Szinte minden tiltó dolgot kipróbáltam.....de nem lett semmi bajunk....jól érezzük magunkat...sztem csak ez számít!!!!
Kórház engem is érdekelne!!!!!
Nem tudja valaki,hogy a picinek vinni kell be ruhákat, vagy majd csak a végén a hazahozatalkor??????
Még egy kérdés???szerintetek szoktak használni még pólyát(már úgy általában az emberek
)???Vagy már nem???Mert anyum állandóan ezt kérdezi tőlem.
Mindenkinek szép napot kívánok, meg sok-sok hozzászólást a topichoz