Sziasztok!
A nehéz időszakon túl vagyok, de megmondom őszintén, hogy a lustaság is fáj.
Nagyon szégyenlem magam, mert, ha nem is hiányoltatok, gondolom azért hiányoztam. Ugye hiányoztam.???
Legalábbis remélem.
Na jó komolyra véve, tényleg szégyenlem magam. De azért, hogy egy kicsit védjem magam, az idő sem volt a barátom.
na meg, hogy lássátok hogy igyekszem, visszaolvasom az 5-6 oldalt, amivel lemaradtam. Ugye mostmár megbocsátotok????
Bridget
Nagyon sokat gondolok rád! Remélem hamar jössz, mert már tűkön ülök. Egyfolytában azon pörgött az agyam, hogy péntek, vv.
a naplód nagyon klassz. el kell mondjam, hogy igazán ügyes vagy, hogy ilyen szépen vezeted!
Tudtok már valamit az utazásról? Apácska hogy áll a kiárusítással?
Tekit nem tudod kivinni??? Óóóóóó! Pati sem tudja válalni?
Szöszke
Te megint eltüntél! Gyere vissza!!!!!
A múltkor nagyon szűkre szabtam hozzád az írásomat. Ne haragudj, de épp nem voltam jó passzban a múlt héten. A régi sebek szakadtak fel. Évforduló volt. De amikor megláttalak, a könnyeim is kibujtak. Fel is kiáltottam, hogy visszajött Szöszke! Apa nagyon bután nézett rám.
SZóval nagyon örülök, hogy visszajöttél. Nagyon sokáig tanakodtunk, hogy merre tüntél, hol lehetsz. És most visszatértél. Ennek hihetetlenül örülök. Ami történt, azt nagyon sajnálom. De hidd el, mindennek oka van. És hipp-hopp újra megtörténik a csoda, és mostmár itt is marad veled a kis csöppség. Én kívánom, hogy ez mielőbb beteljesüljön!
Tesódnak milyen nemű babája lett? Mi a helyzet a pároddal? Te milyen munkát végzel? Lehet, hogy leírtad, akkor bocsi. Ja, már látom is. Nócikának írtad.
De jó meló! Ez aztán leköt.
És még szereted is! tök szupi.
És milyeneket szoktál csinálni? Zselét? Porcelánt? Köveket? Mit szoktál beépíteni? Bocsi, de érdekel, anyum is körmözik.
Zsu
Gratulálok a 21. héthez!
hgoy álltok a fürdővel?
a bútorok nagyon szépek! Mostmár csak Benőke hiányzik az ágyikóból.
Ki szoktátok próbálni? Mármint, hogy beletesztek egy babát, vagy macit.
Gratulálok a szigorlathoz! A lényeg, hogy görbült a többi nem számít! De gondolom nem is rágod magad rajta.
A cuccokat meg sajnálom. A nagymama meg igazán kérdezhetne, mielőtt cselekszik. Nagyon csinos a pocid.
Csucsu
Látom, te is hasonlóan ritkán jössz mint én. Teljesen meg tudlak érteni. Ha az ember egy kicsit is depis, nencs kedve semmihez. Remélem hamar megoldódnak a problémák, és újra a régi leszel!
Szabinának vége az ovinak? Megy valahova nyaralni? Táborba?
Kis kutyutokkal mi újság? Gondolom ő a család szeme fénye.
De jó ötlet ez a főzés pénzért.
És szép összeg gyűlt össze? Mi lesz a pénzből?
Enis
Mi a helyzet nálatok? Rendeződtetek a pároddal? Mostanában elég sok volt a konfliktus köztetek. Lehet, hogy az a nyaralás majd segít ellazulni, és ismét misszatérhettek a régi kerékvágásba. Én nagyon szorítok!
MIcsoda csaj vagy! Megsirattad a babanetes lányzó nehezen összejött terhességét! De drága vagy! Ez annyira aranyos! Ebből is látszik, hogy mennyire jó szíved van!
Nócika
Hogy vagy Szívem? Gratulálok a 30. héthez. Mikor lesz 4D? Lesz? Mi van a cukroddal? MIkor mérik? Már megint fog baj? Jajj te szegény! Nagyon megszenvedsz a fogaiddal így babásan!!
TÉnyleg! hogy álltok a kormos fal helyrehozatallal? Kész van? Nem is emlékszem, hogy beszéltük-e.
De jó látni benneteket a képeken.
Nagyon helyes kismami vagy!
Petinek így utólagosan kívánunk nagyon boldog születésnapot! Nagoyn szép a torta! Azok a kis rucik meg de aranyosak!
De a legvagányabb a tesó eladó!
Az úszógumi miért kell? Nem értem. Bocsi.
Szex: Valahol megérthető apa. Ő másként látja. Nem fogja fel, hogy nem érintkezik a lánnyal. valahogy így vannak kódolva a pasik.
De én is csak azt tudom javasolni amit Kitty. Vannak más módszerek is. Leht, hogy attól majd megtörik a jég is. Sajnos ráerőszakolni nem tudod apára szexet, de azért fejtsd ki neki, hogy vannak más módszerek, ha attól tart, hogy a lány mit érez. Különben is, állítólag a szex könnyíti a terhességet.
Melaszka
Én nem is emlékeztem a te történetedre. Mármint arra, hogy neked ilyen komoly méhszályseb problémd volt. Szégyenlem magam. De a lényeg, hogy Marcika megszületett.
Most alkalmaztok valamilyen taktikát? Vagy csak hagyjátok az eseményenyeket pörögni?
Jajj de helyes babaszobátok van!
Gratulálok a 3. fogacskához!
Zalakaros??!!! Hogy én milyen irigy vagyok! Imádom azt a helyet. Életemben egyszer voltam, de vissza fogok menni, az tuti. HOl szálltok meg? Ha nem vagyok túl indiszkrét mennyi a szállás?
Hogy mi?? Felült a kis Drága?
Ez milyen nagy!!!! Greatulálok nektek!!!!
Jajj de aranyos azzal a lepedős képekkel.
Kitty
Hogy van anyukád? Ó hála az égnek! Most olvasom, hogy jóindulatú. Gondolom jó nagy teher ment le a vállatokról. Igazán örülök a hírnek! Mikor lezs a műtét? Mikor jársz erre?
Mi a helyzet a protekciós melóval? Siekerül?
De szép nagy kertetek van! És milyen szépen gonozzátok! Nagoyn ügyes vagy! le a kalappal! És kutyi is aranyos.
A múltkori villás reggelire visszatérve: Hát, szó mi szó, azóta is emlegetjük.
Isteni volt. Olyan reggelit kaptunk, hogy csuda.
Azt sajnálom, hogy olyan finomat biztosan nem tudok majd kreálni nekik.
Kata
15 éves osztálytali? Nekem is lesz szeptemberben.
Tényleg fura. Mikor régebben hallottam hogy, 15-20 éves érettségi talik lesznek, milyen öregnek hittem azokat az embereket.
MOst meg nekem is 15éves lesz.
Jajj nem irigyellek, ezzel a kiütéssel. Egyáltalán ki lehet deríteni, hgoy mitől van?
Mini
Te jöttél, láttál, és nem tetszett?
LÁtom elkezdted a hőmérőzést. Végül sikerült beszerezni a higanyost?
Rendőrök vagytok? Nocsak kollegina!
Merre szolgáltok? Én is az vagyok. De, inkább priviben beszéljük meg.
Csajok!
Tudnátok nekem segíteni LH teszben? Átgondoltam, és lehet, hogy meg kellene próbálni. Bár állítólag valami miatt nekem +-t mutatna. Már nem tudom miért. De azért lehet, hogy meg kellene próbálni.
Mi a véleményetek?
Tegnap éjszaka akkora vihar volt, hogy én nagyon féltem. Egyedül voltam itthon. egyszer dörrent egy hatalmasat. Fel is hívtam apát, hogy jujj, és azt mondta, hogy már kézbe vette a telót, hogy mindjárt hívom.
Nem is kicsit ismer.
Na én most megyek, mert apa is megjött, és kaptam ágyba reggelit.