Új privát üzeneted érkezett!

Colin, Vicky rátok bízom az időpontot, csak ne a legnagyobb meleget válasszuk majd :)

Rilla, remélem nálunk is behozza magát a lurkó. Eddig mindig 2 nappal idősebb volt a leleteken, most meg fiatalabb, de gondolom 1 hét még nem okoz gondot.
Akkor te már nem is varrsz? minden kész az ágyhoz?

Bikmakk, én vettem a neten 1 gyereket kiszolgált paplant, de eredetileg 3 részes pamut, magyar 70X90-es paplant, 30X40-es párnát + fejvédő terveztem venni, de mivel párna nem kell, s találtam a neten fejvédőt paplannal, így én azt vettem meg. Mivel a mérete, s általában ritkán árulnak babahuzatot a paplanhoz, emiatt döntöttem úgy varrok magamnak.

Eddig a lepedőket szabtam le, ma egyiket gombostűvel felhajtottam, majd összefércelem, s utána varrom, és a fércet kiszedem. Ez még nem is okoz nagy gondot a nulla tudásom mellé. A gondot a huzat okozza, egyrészt mi legyen a végén: gomb, kötő, tépőzár, cipzár? Utóbbi kettőt vettem már, de a tépőzárról lebeszéltem magam, csak kiszőrözné mosáskor az anyagot. Vettem hosszú cipzárt is, de annak meg a nem cipzáros maradék területe okoz gondot. A cipzár vékony kabátcipzár, s nem tudom hogy kellene úgy beletenni, hogy előtte és utána ne legyen lyuk. Nincs ilyesmi cuccom, így ha valaki tudja segítsen legyen szíves. (70-es cipzár, és előtte s utána is marad kb. 8-10 cm)

remény73

BIKMAKK
Én a Westendnél néztem ki a Mária bababoltot ahol elég jó árak vannak, pl. a kókuszmatrac alig több mint 6000 Ft. Arról nem beszélve hogy törzsvásárlói kártyám van így elengednek 5%-ot a vásárlás összegéből, de én mivel telhetetlen vagyok egy barátnőm kódját fogom használni aki pedig 10% kedvezményre jogosult! :wink: 8) A tescoban láttam pihe-puha gyerekágyneműt, és gondoltam rá hogy meg is veszem, mert potom pénzért volt, talán nem volt 3 ezer forint sem. Mintás volt így huzat sem kéne rá, de én biztos vennék rá külön huzatot. Én a hálózsákra esküszöm, mert a párom fia is tiszta apja, az az első hogy lerúgja magáról a legnehezebb takarót is, ha Bogyi is ilyen lesz akkor egész éjjel takarhatom. Úgyhogy én megvettem már a hálózsákot, és ezen kívül is van még pár darab, de ez a legvastagabb.

Kép

Vettem egy jó vastag plédet is, majd azért próbálkozom azzal is, nem csak a babakocsiban tesz majd remélem jó szolgálatot.

Kép

COLIN
Nagyon jó ez a popimutogatós story. Jót nevettem rajta!

RILLA
Az én menetrendemen is pl. azt írják hogy a 31-32. héten van uhu.

Szupi hogy megvan már mindenetek!

dita75

Sziasztok!
Nem, süni még nem babázik :D Pedig már nagyon szeretnénk, de ez a kis tökimanó nagyon jól érezheti magát odabenn :D
Holnap talán már okosabbak leszünk. Lesz ctg, uh, flow. Hacsak éjszaka nem történik valami. Férjem reggel megbeszélte a fiával, hogy holnapra bújjon elő. Kiváncsi vagyok, mennyire hallgat az apjára.

Egyébként minden oké, csak picit sokat keményedek és sokszor telepedik a hólyagomra. Ezt leszámítva semmi panasz, csak a kiváncsiság.

Puszi mindenkinek! Köszi, hogy gondoltok rám és gratulálok az új kismamiknak!

KépKép
süni76

Dita, ezek nagyon szépek. Ezeket újonnan vetted? Köszi

remény73

Dita még valami: hogy lesz valaki törzsvásárló a bébiboltban? Mert ok van 5%, ha neten vásárolok, de van még plusz 5% egyéb is? Hogyan lehet hozzájutni?
Én is ott néztem ki sok dolgot, de még csak neten, valamikor körülnézek személyesen is.

remény73

REMÉNY
MEgkérdezem a csajszit hogy átadhatom - e neked is a kódot. Az 5% már az első vásárlásnál járt! Én személyesen voltam ott az egyik inszemes fórumos barátnőmmel. Hát nagy élmény volt, szuper kis bolt.

Igen újak a cuccok és nem is voltak horror áron.
Egy ugyanilyen zsákot szeretnék még venni de rózsaszínben :)
Amúgy kár hogy nem adja vissza a kép a puhaságát, egyszerűen olyan anyagból vannak ezek a cuccok, hogy eszméletlen. Mindig az arcomhoz símogatom őket, nem lehet megállni. 8)

dita75

SÜNI
PEdig esküdni mertünk volna, de remélem apára hallgat a kicsikétek és holnap megérkezik legkésőbb! Nagyon drukkolok nektek, minden rendben lesz! +++++++++++++++++++++++

dita75

REMÉNY
Ígéretemhez híven teszek fel képeket a kedvenc Bogyóholmikról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kocsink majd lesz egy komolyabb, mert ez a pierre cardin nekem nem igazán jön be és a lábzsák sem téliesített, úgyhogy ezt majd kb. akkor használjuk majd ha a teraszra kiteszem Bogyót aludni vagy majd csak sportkocsinak.

A ruhák majdnem mind nővéremtől vannak. A lánya már 11 éves azóta el van nekem téve minden.

Rengeteg kisnadrág és felső van ami sztem nagyon praktikus ha nem kakil be nyakig a gyerek, mert akkor nem kell az egész rugit lecserélni rajta csak a nadrágot.
Az egyik fórumos lány mondta hogy nem kell megvenni a drága frottír fürdőlepedőket, mert nem is szívják olyan jól a vizet, elég egy-két törcsi ami csak az övé, és egy-két pelenka anyagú kifogó.
Lepedőt a gumisat ajánlották, és alá egy matracvédő nejlont ami kb. 4-500 Ft.
Ágynemű garnitúrát most árulnak a lildliben 4000-ért nagyon szépet, de én beleszerettem a szopipárnás oldalon egy garnitúrába ami fejvédővel és baldachinnal együtt van. Baromi drága, de muszáj lesz beszerezni, amúgy is lassan kelleni fog alváshoz a szopipárna is mert már csak forgolódom a hasammal és nem győzöm a kispárnát magam alá gyűrni hogy tartsa a hasam, és az is jól esik ha a lábam között van a paplan.

Még lefényképezek egy szettet amit hétvégén vettem a tescoban, ott is mindig vannak leárazások. Vettem egy kiscipőt is és karmolás elleni kesztyűt. Az nagyon fontos ha hozod haza a kórházból akkor is kérik hogy legyen rajta. Nekem legalábbis ezt mondták.

dita75

Kép

most nézem a játékok kétszer kerültek fel a piros plüss rugi helyett.

dita75

Kép

Kép

dita75

teszveszeltem már egy avent mikrós sterilizálót 4 üveggel és egy fisher price zenélő projektoros forgót is.

Kép

Kép

dita75

Sziasztok Csajszikák!

Akkora hírem van: megtudtuk, hogy lesz egy kislányunk is!!! :lol: :lol: :lol:
Határtalanul boldogok vagyunk, leírni nem tudom ezt az érzést, még mindig alig hiszem el!!! :)
Minden rendben van, genetika is jó, méhszáj zárt. Úgyhogy mehetünk nyaralni jövőhéten a Picúrkákkal!

Este még kombinált teszt. Mi egyébként nem csak a babamozi miatt csináltatjuk, hanem a vérteszt ill. az ottani szakorvos véleményére is kíváncsiak vagyunk. Akkor nyugszunk majd meg teljesen, ha ott is mindent rendben találnak! Később majd még a 30. hét felé elmegyünk még egy babamozira :lol:

Látom belemelegedtetek a babaholmis kérdésbe. Nagyon édesek ezek a cuccok Dita! :lol:
Tegnap, az egyik ismerősömtől, pontosabban a fodrászomtól rengeteg kislány ruhát kaptunk, kb. 4 zsákkal.
1-2 éves koráig a kislányunk el lesz látva édesebbnél édesebb rucikkal!!! :lol:

Ikres szopipárnát épp múlt héten csütörtökön rendeltem 6500 lesz, póthuzattal a szopipárna.hu-ról. Édes huzatok vannak ott tényleg. :)

Szerintem a napokban megveszem az AVENT kezdő szettet, újonnan a Corában most akcióban 17.900 Ft. Remélem nem viszik el előlem majd az utolsó darabot!

Két héten belül megkezdjük mi is a babaholmik beszerzését, már be vagyok sózva teljesen!!!

Szép napot mindenkinek!

Kép

puszi Trix
trix78

ja, és a kép a lényeg, amit tegnap kaptam: felül Tamika, alul Nándika látható:
Kép

Kép

puszi Trix
trix78

Trix: A vegyes páros óriási. Olyan édesek már ezeken a sima uh-s képeken, hát még majd a 4d-n. :)

Dita: Gyönyörűek a babaholmik. Majd ha már bejelentjük otthon,a kkor én is hazahozom a cuccokat, amiket a húgom csencselt az ismerősétől. Abban is olyan édes dolgok vannak, hogy elájultam tőle. Igaz, hogyha lányunk lesz, akkor sok lesz benne a fiús cucc, de otthonra mindegy, utcára meg majd lányos cuccokban viszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Dita,
nagyon édesek a babaholmik!!
A Mária bababoltot én is nézegettem a neten, úgyhogy ma megy is az anyukám venni ott egy pár dolgot.... :)
Ezt a kék plédet meg a hálózsákot ott vetted? MErt nagyon szépek.
Ja, még a régebbi kérdésedre: nem tört el a tányér, mert elkaptam időben. De ezek a babamozgások nagyon viccesek. Mondjuk ma éjszaka is fent voltam vagy fél órát, mert a babácska csuklott szegény, és nagyon nyomakodott közben a kis fenekével előre (a mai UH-on tudtam meg, amit már sejtettem is, hogy a köldököm mellett a nagy pukli, amitől olyan aszimmetrikus a hasam, na az a háta és feneke... :D )

Trix,
nagyon gratulálok a vegyespároshoz!! Nekem is az minden vágyam, hogy legyen egy fiam és egy lányom... :) Örülök, hogy ennyire boldogok vagytok, és jó nyaralást kívánok!

Mi ma voltunk 30 hetes UH-on, minden rendben a Babácskával, mozgott ezerrel, annyira édes volt, a férjem is teljesen oda volt, ő nem látta, csak a 12 hetesen utoljára. (Én is csak a 19 hetesen.) Be is van fordulva már, úgyhogy azt az utasítást kaptam, hogy sose emeljem a lábamat a fejem magassága fölé (gondolom fekve értette, mert egyébként elég ritkásan fordul elő... :lol: ), mert nem akarjuk, hogy visszaforduljon.
És még mindig fiú :)

Én tegnap majdhogynem az egész napot egy excell tábla mellett töltöttem, és végre a kelengyelistán minden dologról eldöntöttem, hoyg hol fogom megvenni: No vagy Mo, és pontosan melyik bolt. Ez most nagy megnyugvás. :)

Vicky,
szerintem kislány nyugodtan lehet fiús cuccokban, csak fordítva nem igazán. De hogy miért érzem így, nem tudom. Bár kinéztem a Brendonban egy nagyon helyes kisautós rugit, meg is fogom venni, mert el vagyok bűvölve tőle. Na mondjuk azt nem biztos, hogy majd a lányomra ráadnám...

Süni,
kitartás, biztos, hogy hamarosan babáztok :)
Drukkolok, hogy minden szépen menjen, és úgy, ahogy eltervezétek!

Kép
bikmakk

Sziasztok!

Hát itt aztán pörög az élet :lol:

Jajj Dita olyan cukik a ruhák, meg kell zabálni őket!!!

Trixikém!
Ez aztán a jó hír!! Egy fiú- egy lány, de jó, szívből gratulálok nektek!!!!

Nem is tudom Zoe kérdezte talán.
IR, vérvizsgálat, ahogy Vicky is írta. Terhelés hatására megnézik, hogy hogyan dolgozza fel a cukrot a zservezetben az inzulin. Igazából nagyon nyomós okom nincsen erre, hogy nézik, de olvastam a neten, más fórumokon is, és ott pl volt egy lány, aki 4 sikertelen lombikon volt túl :shock: amikor kiderült, hogy magas az inzulinszintje. Helyrehozták, gyógyszerrel + diétával, és ötödszörre egyből sikerült megtapadnia a babának. Állítólag nagy szerepe van ebben az inzulinnak. Semmilyen tünete nincsen, és pont ez a gond sokszor. Igaz én rendelkezem túlsúllyal, de ez a lány akiről mesélek pl 50 kilós tehát erre sem lehet fogni.
Amúgy tavaly mikor lombikoztunk még nem nézték, de most egyre több mindenkinél nézik, főleg ha PCOs valaki.

Nekünk ez lesz a 3. ( UTOLSÓ!!! ) lombikunk és gondoltam, hogy megnézetem, ha lehetséges, nehogy ezen múljon!!!

Süni!
Drukk, hogy Picúr mielőbb jönni akarjon, már teljesen azt hittük, hogy azért tűntél el!!!

Vicky!
Mikor jelentitek be otthon a jóhíreket? Tök furi, nekem anyáék, meg anyósék még azt is tudják, ha vérvételre megyek, nemhogy esetleg +++ at tesztelek!!!!

Mit kell csinálni a lombikbaba fejével ha beütötte :?: :?: :?: :?: :?:
Apám el sem hiszem, hogy ezt egy tanult ember kérdezte.....teljesen megdöbbentem!!!!!

Sajnos a soron következő vizsgálatokhoz én még egyenlőre nem tudok hozzászólni, úgyhogy be is fejezem!!!!

Puszi mindenkinek, és kitartást ebbe a nagy melegbe!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Én is mutatok pár büszkeségemet, amit használtan vettem. Újként csak a babakocsit (annak is csak a felső része új), egy törölköző szettet, egy CD-t és egy rongyit vettem. Kép Kép Kép Kép

A 3 ruhát ma vettem át, és igaz 3-6 hónapos babára való, de nem tudtam ellenállni...

Kép Kép Kép Kép

Eddig amit lehetett a bolti ár feléért, vagy olcsóbban vettem, igaz használt, de jó állapotúak.

Trix gratulálok, hogy lesz egy fiad, és egy lányod is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára remény73 2009.06.09 15:07-kor.

remény73

Dita! Az a honey-es az törölköző? Nem tudtam eldönteni, de nagyon szép.

remény73

Dita, Remény
Nagyon édik a babacuccok !!! :D

Remény
Nekünk már csak az ágyneműhuzatokat kell megvarrni, a többi (függöny+párnák) készen vannak !

Trix
Mondtam én, hogy kiscsaj lesz a másik bébi :wink: ...gratulálok !!! :lol:

Süni
Jelentkezz ám mihamarabb, amint túl vagy a szülésen, nagyon drukkolok !!

Kép
Kép
rilla_

REMÉNY
Igen törölköző és az is nagyon puha. A pink az kisebb 500 volt a sárga az már nagy fürdőlepedő az 1000.
Nagyon édi minden amit eddig beszereztél.
Rám volt aki furán nézett hogy ennyi használt holmi, ő bizony újat vesz mindenből. Persze van mit a tejbe aprítaniuk. NEm bírom az ilyen lenéző embereket, nekem nincs fél millió forintom hogy mindenből megvegyem az újat.

TRIX
Annyira édesek a kicsik, és én tudtam, hogy vegyespáros lesz, mert eddig akit ismerek mindenhol az lett, és ott is eltaláltam.
Amúgy gondolkoztunk rajta, hogy vajon tudják a biológusok hogy milyen nemű bébiket ültetnek vissza és ezért van az hogy az ikrek nagy számban vegyespárosok, mert megadják az esélyt mindkét nemnek? Persze ezt csak olyan félig viccesen írtuk, de van benne valami nem?
Remélem nálam a kiscsaj volt erősebb aki megmaradt! :

Nálam is pont ma volt itt a fodrász barátnőm aki már nagyon szeretne bébit és már állítom több cucca van mint nekem.
Ma is vásárolt, és megmutogatta őket, 9000-ért olyan cuccokat vett, egy marha nagy szatyorral hogy az állam leesett.

VICKY
Aztán mi van akkor ha kislány és kékbe öltözteted, nem?
Engem sem érdekel hogy milyen szinű, csak jól érezze magát benne a kis drágám, mert bizony a tesómtól kapott cuccok között van olyan ami már agyonmosott és megkeményedett az anyaga. Azt félre is tettem, hogy majd visszaküldöm, mert ha szép is de biztos kényelmetlen lehet egy puha bőrű kicsi babának.

BIKMAKK
NEm a plédet itt vettem Veszprémben, le volt árazva mert kiárusították a téli cuccokat. A Tescoban is most le vannak árazva a télies holmik, mert már a polcokra a nyári cuccokat tették ki. Ott is vettem egy-két cuccot majdnem féláron. Akartam a macis sapihoz megvenni a kabátját és a naciját, de sajnos csak féléves babára való volt, és Bogyi mire fél éves lesz addigra nyár lesz és nem fogjuk tudni használni sajnos.

A ti babátok is ilyen fenékmutagatós mint Colinéké! :)

Örülük, hogy minden oké volt az uhu-n. 11 hétig nem is láttad?
Kizárt hogy annyit kibírnék, ez a 4 hét is pokol volt számomra!

Mit vesz ma anyud a Máriában?

HENI
Nálunk is mindenki tudott mindenről, még a postás is drukkolt, totál komoly!!!!!! :)

RILLA
Bárcsak itt tartanék ahol te! :roll:

dita75

Képzeljétek épp írom a blogomat és benne hogy icipicit érzem Bogyi mocizását, erre úgy rákezdett hogy alig mertem megmoccanni nehogy abbahagyja, nagyon fura volt, még most is csinálja de már ligthosabban mint néhány perce. :lol:
Szerintem kőrhintásat játszik, vagy nem tudom mit csinál, de olyan mint amikor rosszat ettél és forog a gyomrod, csak lejjebb érzem és nem vagyok rosszul. :?

dita75

Bikmakk: Szerintem sincs gond a kisfiús cuccokkal, otthon úgyis azt adok rá, amit akarok. Persze rózsaszín habos ruhácskát azért nem adnék a fiamra.

Dita: Ha majd megmondtuk otthon, akkor elhozom a cuccokat és majd én is küldök képeket. Van benne egy olyan aranyos harisnyanadrág. Az elején halacskák vannak és a fenekén egy polip. Narancssárga és kék, tehát mindkét nemnek megfelel. Az új holmikkal kapcsolatban: anyukám is azt mondta, hogy ne legyen a gyereknek használt cucca, de neki sincs annyi pénze, hogy mindent újonnan megvegyen a gyereknek. Nekem meg jó a használt, csak a babának kényelmes legyen. Gratulálok a Bogyó-mozgáshoz. Biztosan fantasztikus érzés.

Heni: Eddig a mi szüleink is tudtak mindenről, de nagyon rágerjedtek a dologra és a mostani inszemről nem szóltunk. Szerintem augusztus eleje körül fogjuk bejelenteni, mert akkor lesz a húgom névnapja is és a párom nagypapájának a 90. szülinapja is! (De ha addig nem bírnám ki, a szívhangot akkor is megvárom, mert tudod a sógornőm milyen rosszul járt és nekem ez azóta a babonám lett.) Jól teszed, ha megnézeted az IR-t, mert tényleg okozhat a magas inzulinszint megtapadási képtelenséget és korai vetélést is. Nem maga az inzulin a ludas ezekben, hanem a tesztoszteron és a többi hormon, amit befolyásol a szintje. Hajrá.

Remény: Ezek a baba rucik is édesek. Én addig nem szeretném a már összegyűjtögetett cuccokat hazahozni, amíg túl nem vagyok az 1. trimeszteren. Ezek a pici farmernacik a szívem csücskei. Annyira édesek.

Nem sokára indulok haza, majd otthonról még jövök.
vicky79
Budapest III. kerület

Szióka!

Bocsi, h. átkukkolok :oops: , de hátha van itt olyan a ki szedte a Merckformint és felhomályosít...
Még mindig a frontvonal széléről írok neketek. Megkaptam a Merckformint és a következő ciklusnál kezdhetek (ha nem lesz cisztám addigra - remélem nem lesz!). Na mind1, ez is haladás, h. kiderült a cukros-inzulinos bibi...
Ezt a gyogyit már örökké szedni kell, szerintetek? Akkor én most 2-es szintű cukorbeteg vagyok, mert az inzulin nem tud elég cukrot vinni a sejtekbe, vagy mi?

Pá Drágáim!
sajt@

Dita:
Mikor tudod meg, h. kislány ? :wink:
Milyen furi-jó érzés lehet, amikor ringlispilezik benned :lol:

Trix:
Oltári nagy gratula, hogy vegyesbabócáid lesznek!!! Óó, bár már itt tartanék! Jó titeket olvasgatni, feldobja az embört a sok pockos kismami :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt!
Anno nekem meforalt írtak fel, de olyan rosszul voltam tőle, hogy max 40-et ha beszedtem. Ha ezt szednéd tudnék két dobozzal adni 1 áráért. De bárki jelentkezhet érte. Nekem sima cukorterhelésnél volt gondom anno 1,5 éve, amire ezt kaptam, mert gyorsan reagált a szervezetem a cukorra. Féltem is a terhesség alatti terhelésesnél, de az jó volt.
Nem tudom,életed végéig kell-e szedned, de mivel nem okoz tüneteket, mint az én pajzsmirigyem sem, de befolyásolja a terhességet. Nekem a pajzsmirigyest életem végéig kell szednem.

remény73

Remény:
Köszi, aranyos vagy. Most ezt a Merckformint kaptam, fokozatosan kell szoktatnom a szervezetem hozzá, mert különben randa (görcsölős fosi-mosi állítólag...) mellékhatásai vannak. Remélem segít.

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Ha már hozzászoktatod a szervezeted, akkor minden ok lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációt mindenkinek! :D

A 4D UH egyszerűen nagyon fantasztikus élmény volt, nagyon boldogok vagyunk, hogy elmentük. :lol:
Sajnos nem kaptunk annyi képet, amennyit szerettünk volna :( , mert nem valami jó pozícióban feküdtek a Babák. Állandóan takarták egymást. DVD-t kaptunk, meg két kis képet.
A DVD-n az egész vizsgálat rajta van, 40 perc. Anyósomékhoz még elmentünk este és ott mégegyszer közösen megnéztük. :)

A vérvizsgálatnak meg lesz az eredménye pénteken, ezt megkapom emailben.
És ugyanezt megkapom jövőhéten postai úton is.

A lényeg, hogy a Babáink anatómiailag egészségesek és ez a legfontosabb. :lol: Tegnap este nagyon lusták voltak a Babók :roll: és a doktornéni állandóan a hasamat ütögette, hogy meg tudja mondani nekünk a nemüket, hátha a jó irányba mozdulnak. Nagy nehezen megállapította ugyanazt, amit a dokimtól már hétfőn megtudtam. :lol:

Visszatérve a BMC-s beültire, fogalmam sincs hogy kromoszóma vizsgálatot végeznek-e az embriókon, mielőtt beültetik. Szerintem egyébként nem valószínű, bár nem tudom, hogy ez mekkora meló lehet. Bár az eredmény, az esetek többségében tényleg vegyespáros :lol:

Majd még jövök ma...

Kép

puszi Trix
trix78

Dita, Trix
Én úgy hallottam, hogy a biológusok pontosan jól tudják, hogy milyen nemű babákat űltetnek vissza és ha van rá mód, akkor mindig a vegyes párosra törekszenek, hogy az egyensúly meglegyen !

Sajt
Én nem ismerem ezt a gyógyszert, sajnos nem tudok segíteni !
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb itt legyél te is közöttünk !!!

Kép
Kép
rilla_

RILLA
Ez komoly? Akkor nem volt hülye gondolat tőlem! :lol:
Remélem nálunk a kislány volt az erősebb aki megmaradt. :wink:
Nagyon bízom benne!

SAJT
Hoppá, te is idekukucs??? Jó előjel! :lol:
Várlak nagyon, hiányoznak az írásaid. 8)

Holnap megyek 11-re kukucsra! :)

TRIX
Szóval akkor megérte? Én is nagyon várom már hogy mehessek, minden a holnapi naptól függ.
Nagyszülők mit szóltak?

Nekem nagyon rosszak mostanában az éjjeleim, össze - vissza forgolódom, nem találom a helyemet, és rendszerint éjjel kettőkor felkelek és csak hajnalban amikor elmegy párom dolgozni sikerül visszaaludnom de akkor is csak félálomba és ugyanúgy pörgök az ágyban. Most ez már mindig így lesz? Előrehaladottabb kismamik, anyukák nálatok ez hogy van/volt?

dita75

Dita: bízzunk benne, hogy a kislány volt a szívósabb!!! :lol:
AFP eredmény mikor lesz meg? Holnap szorítok az UH-ra!!! Aztán kép nélkül ne gyere el a dokitól! :lol:

Nagyon megérte a 4D, és annyira nem kiábrándító látvány ilyen kicsi kis vékonykáknak látni Őket! Egyszerűen így is lenyűgöztek minket és a családot is. Anyósomék is odáig voltak értük. :lol:
Micsoda büszkeség!!! Fantasztikus!

Néha hullámzik a hasam, lehet már Őket érzem, szép gyengéden? :D igazi mozgolódást még mindig nem érzek, pedig ficánkolnak keményen, ez tegnap is kiderült! :)

Rilla: lehet igazad van a beültivel kapcsolatban! :) A lényeg, hogy babánk lesz. :lol:
Lassan ti is indultok nyaralni. Mi szombaton már úton leszünk, Pagra megyünk végül is. Most van folyamatban a foglalásunk. Már be vagyok sózva! :)

Nem is mondtam még. :wink: Tegnap délelőtt meglátogatott a védőnő. Most láttam őt először, mert az első alkalommal nem ő vette fel az adataimat, mert épp helyettesítették. Normálisnak tűnik. Legközelebb kb. 1 hónap múlva akar látni. Szerencsére nem viszi túlzásba. Kb. 10 km-re van a rendelő, úgyhogy nekem állandóan vezetnem kell. Akár Pestre is bejárhatnék ezzel az erővel...

Kép

puszi Trix
trix78

TRIX
pénteken már lehet hogy meglesz az eredmény, de hétfőn tuti azt mondta a nővérke.

Nagyon jó nyaralást kívánok nektek! Csak "négyesben" mentek, vagy családtag, barátok mennek veletek?

Sajnos nem kapok itt képet mert sztem nincs is rá lehetőségük.
Majd a 4D-sekről teszek fel, de azért rákérdezek holnap hogy mi a stájsz kép ügyben.

dita75

Dita: köszi, remélem jót nyaralunk kettesben utoljára. :lol: Drukkolok, hogy jó legyen az AFP eredmény! :) Kár, hogy nem várhatsz UH-képre :? :roll: , de majd a 4D tényleg kárpótol. Mikorra tervezitek a vizsgálatot?

:lol:

Kép

puszi Trix
trix78

Sziasztok!!!!

Tegnap voltunk 81 mm ez már komoly nem??
Eddig Béres Gravidát szedtem,de most a dokitól kaptam ajándékba 6 db Femibion 400 nevü vitamint. Ismeritek ezt?? Az árfekvésére lennék kiváncsi.

Köszi

Kép
Kép
colin

Dita
Drukkolok nagyon, hogy kiscsajod legyen !! :D
Nálunk a kissrác volt az erősebb !

Trix
Mi Plitvicén kezdünk és én is nagyon be vagyok sózva !! Már csak 2,5 nap !!! :lol: :lol: :lol:

Colin
Nekünk most a fejméret 81 mm ! :wink: :lol:

Kép
Kép
rilla_

Jól van már rilla mi még nagyon picikék vagyunk könnyü a kisebbet kinevetni.
:cry: :cry: :D :D

Kép
Kép
colin

Colin: a Femibiont szedem én is. Femibion 400 1 havi adagja 5000 körül mozog, kicsit még felette is talán.

Kép

puszi Trix
trix78

COLIN
Bizony több mint 5000 Ft, de állítólag nagyon jó. Én a 12. hétig szedtem a femibion 800-at aztán sajnos a pénztárca vékonysága miatt visszaváltottam a gravidára. VAn aki egyáltalán nem szed vitamint, mert van ez a hülye tévhit hogy nagy lesz tőle e babó.

Szép méretek! Én nem is tudom hogy most mennyi lehet Bogyi de majd holnap ez mindenképp kiderül ha más nem is. :)

RILLA
Köszi a drukkot! Ti és érezzétek nagyon jól magatokat, és kérünk majd képeket.

TRIX
Ez azon múlik hogy látunk - e holnap valami nunifélét, vagy kukifélét.
Ha nem akkor már a jövő hétre bejelentkezem oda ahol te is voltál.
De ha kiderül a neme akkor várok még kicsit vele amig nem lesz olyan kis ufóbébi hanem már kicsit pofisabb, és husisabb.

dita75

MEgjártam a védőnőt az új kismami társaságában.
A vérnyomim 124/94 lett, de a pulzus hogy lehet 122. Azt mondja a védőnő biztos a melegtől.
A mérleggel jóban vagyok még mindig, egész terhességem alatt eddig 40 dekát híztunk Bogyival. :)

dita75

Sziasztok!

Trix!
Gratula Tamarához is :lol:
Dita!
Holnapra drukkolok, írj amint tudsz!
Colin!
Hát ezek aztán igazán méretek :lol:
Süni!
Zökkenőmentes és nagyon gyors szülés kívánok és remélem hamar értesítetek minket a jóhírről!

Bocsánat, hogy nem írok mindenkinek, de napközben nagyon sok a melóm, este pedig tanulnom kell (most ráadásul meg is buktattak 1 vizsgán, így letiltottam magam a fórumozásról :cry: )!
De lassan vége ennek az őrült időszaknak és akkor jövök folyamatosan (és ezt vehetitek fenyegetésnek)!!!!!

Ja és a mi "picikénk" hétfőn elérte az 1 cm-t és már van külön feje és külön teste!!!!!

Kép
akire79

AKIRE

Sajnálom a rosszul sikerült vizsgát. Tanulj csak mi nem szaladunk el. :) Azért az a kis egycentis csak maradjon egybe, ne legyen külön a feje a testétől lehetőleg! :wink:

dita75

[quote="akire79"]. írta:akire79..... és már van külön feje és külön teste!!!!!

Hűűűűűű, ez így elég furin hangzik :lol: :lol:
Vizsgához drukkolok, menni fog ez csak egy kis botlás volt

Dita!
Édesek ezek a rucik, ebambultam rajtuk. Viszont láttam egy-két fiús darabot is. Most akkor nem lány lesz???? :lol: :lol:
Tök jó, hogy így "örököltök" egy csomó cuccot, nekem szerintem nem lesz ilyen segítségem.

Remény!
Cukik ezek a játékok, hát ahogy elnézem nem lesz hiánya semmiben sem.

Trix!
A fiú-lány párosítás a legjobb szerintem. Elhiszem mekkora öröm lehet ez most nektek. vigyázz magatokra, jó pihenést.

Rillu!
Te is nyarald ki magad, most még kettesben, aztán majd csak utána kezdődik az igazi élet. :wink:

Hát nálam semmi tünet nincs, kedden kell majd visszamennem, addigra már biztos nagy fejlődésen megy át (remélem). Szívhang is lesz ha minden igaz, ugye? (6.hét végén)

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Trix, Rilla!

Nagyon jó pihenést kívánok nektek a nyaralásra, élvezzétek ki az utsó kettesben töltött nyarat, DE nagyon vigyázzatok magatokra!!!!!

Dita!
Jujj, ma van Bogyikukucs!!!!! De izgi!!! Kívánom, hogy ne lássanak semmit a lábacskái között!!!! Mert az akkor pucust jelent!!!! :lol: :lol: De egy kiskukacon se sértődj meg légyszi, ha esetleg az lapul ott!

Akire!
Jó tanulást, de semmi idegeskedés!!! Pont tegnap jártál az eszembe, hogy hol lehetsz!!! De akkor igazoltnak veszem a távollétedet!!! :)

Colin!
De jó, hogy nálatok is minden rendben!!!! Pocaksimit küldök!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Akire: köszi a gratulációt! Azt hiszem elnézzük neked a távollétet! :wink: Tanulj sokat, javítsd ki a vizsgát! Aztán majd gyere, minél hamarabb!!! :lol:

Rony: igen, azt hiszem a legjobb párosítást kaptuk az élettől (ill. a BMC-től :wink: )! Kívánom, hogy nálatok is minden rendben legyen, jövőhéten már biztosan lesz szívhang!!! :lol:
De arra készülj, hogy ez lesz az utolsó látogatásod a BMC-ben, legalábbis a kistesóig!!! :wink: :lol: :lol:

Dita: mindenki értetek izgul! :) Remélem teljesül az álmod!!! :lol: :lol: :lol: Jelentkezz, amint tudsz valamit!

Heni: jövőhéten már IR eredmény? Pont nem leszek itthon, hogy megtudjam, de drukkolok nagyon, hogy ne legyen semmi gond!!!! :lol: :lol: :lol: És megígérem vigyázok Magunkra! :)

Rilla: én ma írok listát, mit kell vinnünk és délután már elkezdek összepakolni! Nagyon vigyázzatok magatokra és jó pihenést kívánok nektek! Plitvice gyönyörű!!! :) Remélem, jó időnk lesz!!!! :)

Colin: nem semmi, hogy rohan az idő, már te is lassan a 14. hétben vagy! Hihetetlen! És szép nagy a Baba!!! Vigyázzatok magatokra!

Remény: veled mizu? Vásárolgatsz még? Tegnap én is elcsábultam és vettem egy-két apróságot a Piciknek és megvettem a mellszívót is!!!

Vigyázzatok Magatokra és a Babákra!

Kép

puszi Trix
trix78

RONY
Igen elég sokmindent kaptunk, de a nagyja az majd itthoni játszós lesz. Én nem is gondoltam, hogy majd barátnőktől is fogok kapni rucikat, és azért azok sokkal szebbek, mert nővéremnél még több mint 20 éves ruha is volt, a fia ugyanis már elmúlt 20. :D
Eltette mindhárom gyerekéről a holmikat.
Engem még a fodrászom is felhívott ( aki azért nem olyan jó barátnőm, mert nem járunk össze de nagyon csípjük egymást) hogy ma azonnal hívjam fel ha megtudom a nemét mert akkor úgy hoz ő is cuccokat. Tök rendi nem? A minap is átjött babarucikat nézegetni. Ő már nagyon szeretne egy kislányt, de a férje még nem akar gyereket, mert most építkeznek, de állítom több cucca van mint nekem, már évek óta gyűjti be és most is egy nagy szatyorral vett amit megmutatott és majdnem elájultam milyen édes pink cuccok voltak. Jövő héten már babakocsit vesz, pedig a gyerek még sehol. :)
Biztos te is kapsz majd innen-onnan, mert én sem gondoltam hogy pl. a fodrászomtól fogok kapni kisruhákat, akinek ráadásul még gyereke sincs. :)

HENI
Persze nem sértődöm meg (csak egy picit, hogy nem volt szófogadó anyukájához) de a lényeg hogy minden oké legyen vele, mert én már rémeket láttam ezalatt az egy hónap alatt.
A cicák miatt is para voltam nehogy elkapjunk valamit tőlük, meg volt hogy elég sokat dolgoztam. A párom fia miatti stressztől meg egész hétvégén keményedik a hasam, a pénzek sem akarnak jönni, úgyhogy szegény Bogyi elég sok rossznak ki volt mostanában téve, de remélem nagyon erős, hisz én is az vagyok, meg apa is terhelhető úgyhogy ha kettőnkből van összerakva biztos nagyon stramm kis kölök lesz! :)
Ha fiú lesz apától egész életemben hallgathatom, hogy ő biza megmondta. Úgyhogy nem is árulom el addig amig nem muszáj, mert így spórolok majd egy kis időt hogy kekeckedhessen velem. :)

dita75

TRIX
Neked is kiizgultuk a vegyespárost, remélem engem sem hagynak cserben a lányok és kislány lesz Bogyi. :lol:

dita75

Dita nagyon várom, hogy kiderülhessen mi lapul a lábacskák közt, talán neked nagyobb szerencséd lesz.

Trix, Rilla nagyon kellemes időt és jó pihenést kívánok nektek.

Tegnap voltam a turiban a Keletinél, és vettem egy hálózsákot és egy kis takarót. Szinte újak, és nagyon sok újszerű dolgot láttam. A hosszú ujjú bodyk általában 490, a vékony rugik 790-es áron vannak. Sapik, kiskesztyűk 190-ért. Most ruhát nem vettem, próbálom visszafogni magam, de majd megyek még azt hiszem. Nagyon sok a kis fehér body, de vannak színesek is és tényleg kellemes tapintásúak.

Folyamatosan lesem a lehetőségeket, még a Mária boltba akarok személyesen is körülnézni, a 18. kerületi kicsit messze van, pedig az is jó áron van.

Akire drukkolunk a sikeres vizsgáidhoz, csak nyugi.

remény73

REMÉNY
Neked is köszi a drukkot. :)
Máriába mikor mész? Én a jövő hétre tervezem, ha addig tudsz várni akkor esetleg mehetnénk együtt.
Colinnal és Vickyvel melyik boltba szeretnétek együtt menni?
Esetleg ha találtok valami nagyon jó használt boltot szóljatok!
Nekem ajánlottak egyet az üllőin ami állítólag nagyon olcsó, de nem tudom pontosan hol van majd megkérdezem, és a volt osztálytársam is tud egyet valahol a belvárosban, ha megyek fel pestre be akarom iktaktni ezeket a boltokat, mert pl. szeretnék egy-két jó meleg plüss-szerű kardigánt Bogyinak. A fodrász barátnőm is olyan szupit vett most kéz alól, de a színe annyira nem tetszett, én egy fehéret szeretnék amilyet a tescoban is láttam, de volt vagy 4000 ft, az azért kicsit sok, és jó lenne egy pink! :wink: :lol:

dita75

REMÉNY
Tegyél fel képet az új szerzeményeidről ha lesz rá időd! :D

dita75

Dita, ok fényképezek majd. Ez a bolt jó, mert a hálózsákot és a takarót vettem közel 1400-ért, s alig látszik rajta hogy használt. Nem terveztem konkrétan mikor mennék, tegnap gondoltam, de helyette a turiban kötöttem ki.
Ok, ha gondolod mehetünk együtt. A hétfőm foglalt, de mást nem tudok jövő hétre elfoglaltságnak.

Colinnal és Vicky-vel nem terveztünk semmi ilyen helyet, csak sima beszélgetést, azt hiszem, de rájuk bízom.
Tegnap itt pizsirugit láttam 2-t, de hát 62-es méretűnek tűntek, amik tetszettek. A kezén volt visszahajtható rész a karmolások ellen. 600-ért volt darabja, és jó állapotúak voltak.

remény73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?