REMÉNY
Igen törölköző és az is nagyon puha. A pink az kisebb 500 volt a sárga az már nagy fürdőlepedő az 1000.
Nagyon édi minden amit eddig beszereztél.
Rám volt aki furán nézett hogy ennyi használt holmi, ő bizony újat vesz mindenből. Persze van mit a tejbe aprítaniuk. NEm bírom az ilyen lenéző embereket, nekem nincs fél millió forintom hogy mindenből megvegyem az újat.
TRIX
Annyira édesek a kicsik, és én tudtam, hogy vegyespáros lesz, mert eddig akit ismerek mindenhol az lett, és ott is eltaláltam.
Amúgy gondolkoztunk rajta, hogy vajon tudják a biológusok hogy milyen nemű bébiket ültetnek vissza és ezért van az hogy az ikrek nagy számban vegyespárosok, mert megadják az esélyt mindkét nemnek? Persze ezt csak olyan félig viccesen írtuk, de van benne valami nem?
Remélem nálam a kiscsaj volt erősebb aki megmaradt! :
Nálam is pont ma volt itt a fodrász barátnőm aki már nagyon szeretne bébit és már állítom több cucca van mint nekem.
Ma is vásárolt, és megmutogatta őket, 9000-ért olyan cuccokat vett, egy marha nagy szatyorral hogy az állam leesett.
VICKY
Aztán mi van akkor ha kislány és kékbe öltözteted, nem?
Engem sem érdekel hogy milyen szinű, csak jól érezze magát benne a kis drágám, mert bizony a tesómtól kapott cuccok között van olyan ami már agyonmosott és megkeményedett az anyaga. Azt félre is tettem, hogy majd visszaküldöm, mert ha szép is de biztos kényelmetlen lehet egy puha bőrű kicsi babának.
BIKMAKK
NEm a plédet itt vettem Veszprémben, le volt árazva mert kiárusították a téli cuccokat. A Tescoban is most le vannak árazva a télies holmik, mert már a polcokra a nyári cuccokat tették ki. Ott is vettem egy-két cuccot majdnem féláron. Akartam a macis sapihoz megvenni a kabátját és a naciját, de sajnos csak féléves babára való volt, és Bogyi mire fél éves lesz addigra nyár lesz és nem fogjuk tudni használni sajnos.
A ti babátok is ilyen fenékmutagatós mint Colinéké!
Örülük, hogy minden oké volt az uhu-n. 11 hétig nem is láttad?
Kizárt hogy annyit kibírnék, ez a 4 hét is pokol volt számomra!
Mit vesz ma anyud a Máriában?
HENI
Nálunk is mindenki tudott mindenről, még a postás is drukkolt, totál komoly!!!!!!
RILLA
Bárcsak itt tartanék ahol te!